akalefk Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Σ ευχαριστώ πολύ! Πρόλαβε ο φίλος ο bbbb . Απλά να ξερεις νομίζω 2 μήνες είναι ενεργά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Ναι γράφει ημ/νία μεχρι πότε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Αξίζει το κόπο να ασχοληθεί κάποιος με το tinydeal που το έχει 99 $ στο μαυρο χρώμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Αξίζει το κόπο να ασχοληθεί κάποιος με το tinydeal που το έχει 99 $ στο μαυρο χρώμα; Εγώ δε θα εμπλεκα με το συγκεκριμένο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Και γιατί να μην το πάρεις απο το πλέον αξιόπιστο banggood στα 103$? Εφόσον γραφτείς στο newsletter? Δεν νομίζω οτι αξίζει τον κόπο για να γλιτώσεις 4$ .. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το άσπρο λέει expected restock on 13/12..Αυτό το γεγονός παρόλο που στο κίτρινο και μαύρο λέει 6/12 με οδήγησαν στο να ζητήσω ακύρωση της παραγγελίας και αλλαγή σε homtom ht6 που έχει ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία (εστω και μη αποσπώμενη) και πιο γρήγορη φόρτιση. Κρίμα που δεν περίμενες λίγο ...σήμερα απ'ότι βλέπω έγινε διαθέσιμο και το λευκό και το κίτρινο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Πρώτο φρικάρισμα του κινητού και ήμουν και στο zougla.gr :p Κόλλησε,κανένα πληκτρο δεν αντιδρούσε,με παρατεταμένο πάτημα για κλείσιμο δεν γινόταν τίποτα.Αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία. Επανήλθε κανονικά.Πιστευω να ήταν τυχαίο,θα δείξει. Μας το ματιάσανε :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Πρώτο φρικάρισμα του κινητού και ήμουν και στο zougla.gr :p Κόλλησε,κανένα πληκτρο δεν αντιδρούσε,με παρατεταμένο πάτημα για κλείσιμο δεν γινόταν τίποτα.Αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία. Επανήλθε κανονικά.Πιστευω να ήταν τυχαίο,θα δείξει. Μας το ματιάσανε :wink: Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Εμενα εγινε ασπρη οθονη και αναβοσβηνε.το εκανε αρκετες φορες και μετα απο επανεκιννησεις.επανηλθε μονο του.πιστευω ηταν τυχαιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Εχω την αισθηση μετά κι από ένα ξαφνικό κλεισιμο χτες ενώ μιλούσα με το bluetooth,οτι έχει θέμα η θήκη.Τη φοράω δυο μήνες,όμορφη μεν,καλό το ρολογάκι,αλλά δεν προστατεύει τη μπαταρία και μπορεί και να ψιλομετακινείται(?).Τι να πω. Δεν κανω τη φοβερά προσεκτική χρήση είναι η αλήθεια,αλλά καλού κακού επιστρέφω στο καπάκι του,και τη σκληρή διαφανή θήκη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα εγινε ασπρη οθονη και αναβοσβηνε.το εκανε αρκετες φορες και μετα απο επανεκιννησεις.επανηλθε μονο του.πιστευω ηταν τυχαιο..... Όλα τα κινητά έχουν τέτοια σκαλωματα,ελπιζουμε τέτοια να ναι και τα δικά μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Παρέλαβα και μια έξτρα μπαταρία για το κινητό.Είναι βολικά λεπτή,την έχεις μαζί και ξεχνάς power banks και φορτιστή αυτοκινήτου.Βγάζεις πολλές μέρες χωρίς καλώδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos7777 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Εχω την αισθηση μετά κι από ένα ξαφνικό κλεισιμο χτες ενώ μιλούσα με το bluetooth,οτι έχει θέμα η θήκη.Τη φοράω δυο μήνες,όμορφη μεν,καλό το ρολογάκι,αλλά δεν προστατεύει τη μπαταρία και μπορεί και να ψιλομετακινείται(?).Τι να πω. Δεν κανω τη φοβερά προσεκτική χρήση είναι η αλήθεια,αλλά καλού κακού επιστρέφω στο καπάκι του,και τη σκληρή διαφανή θήκη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα τα κινητά έχουν τέτοια σκαλωματα,ελπιζουμε τέτοια να ναι και τα δικά μας :) Και εγω ειχαμπροβλημα με την θηκη.μολις την εβγαλα και εβαλα την σιλικονης ,ολα καλα.σε γενικες γραμμες πολυ καλο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Και εγω ειχαμπροβλημα με την θηκη.μολις την εβγαλα και εβαλα την σιλικονης ,ολα καλα.σε γενικες γραμμες πολυ καλο κινητο Και γω με αυτη είμαι πλέον και δε μου ξανακανε τίποτα. Το κινητό είναι μια χαρά.Και 2ο που εδωσα δώρο άρεσε παρα πολύ.Καλή αγορά φαίνεται κάναμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Τι μεγάλη αύξηση τιμής πήρε στο bangood? ... Τόσο καιρό το είχε 105-110€ .. κ τώρα έχει 122€!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Θα είναι «Χριστουγεννιάτικες προσφορές»... Σου λέει θα πουλήσουμε έτσι κι αλλιώς, ότι αρπάξουμε. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Η τιμη στην Κινα ειναι παντα σε δολαρια. Οι μετατροπες σε ευρω δεν ειναι παντα ακριβεις. Επισης το ευρω αυτες τις μερες πεφτει σε σχεση με το δολαριο, οποτε δεν ειναι ασφαλες μετρο συγκρισης. Η τιμη σε δολαρια αυξηθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 καλησπερα ειναι μερικες μερες τωρα που εχω παρει την αποφαση να αγορασω το συγκεκριμενο τηλεφωνο απ οτι εχω δει εδω μεσα ειναι ισως η καλυτερη επιλογη σε επιδοσης αποδοση και κοστος αγορας λεω να το παρω απο banggood η vickmall με 121,69 η με 132.92 αντιστοιχα διαβασα οτι με εγραφη το banggood σου δεινει και καποια κουπονια 1. αυτα μπορουμε να τα χρησημοποιησουμε η θα πανε στην επομενη αγορα κ 2. απο που μου προτεινετε εσεις να κανω την αγορα? ευχαριστω και καλο απογευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 καλησπερα ειναι μερικες μερες τωρα που εχω παρει την αποφαση να αγορασω το συγκεκριμενο τηλεφωνο απ οτι εχω δει εδω μεσα ειναι ισως η καλυτερη επιλογη σε επιδοσης αποδοση και κοστος αγορας λεω να το παρω απο banggood η vickmall με 121,69 η με 132.92 αντιστοιχα διαβασα οτι με εγραφη το banggood σου δεινει και καποια κουπονια 1. αυτα μπορουμε να τα χρησημοποιησουμε η θα πανε στην επομενη αγορα κ 2. απο που μου προτεινετε εσεις να κανω την αγορα? ευχαριστω και καλο απογευμα Θα κάνεις εγγραφή στο newsletters τους,και θα πάρεις τα κουπόνια.Το χρησιμοποιείς αμέσως το κουπόνι που θες στην πρώτη αγορά.Έχω πάρει δυο Εlite 5 από Banggood κι όλα καλά.To vickmall επίσης αξιόπιστο καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλησπερα Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου συντομα θα ειμαι κατοχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλησπερα Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου συντομα θα ειμαι κατοχος Αντε με το καλό.Καλή αγορά.Χτύπα και το tempered glass. Αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ευχαριστω φιλε Θα παρω οπως κ μια διαφανη θηκη για να το γλυτωσω αλλα κ να φαινεται γιατι στις φωτο ειναι πανεμορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ευχαριστω φιλε Θα παρω οπως κ μια διαφανη θηκη για να το γλυτωσω αλλα κ να φαινεται γιατι στις φωτο ειναι πανεμορφο Οντως ειναι πολυ ομορφο.Αν το παρεις απο vickmall πες στη selina να σου στειλει δωρο την orgiginai silicone θηκη ειναι πολυ ωραια και θα εχεις και προστασια απο κανενα ξαφνικο πεσιμο.Με το καλο να παραλαβεις και να το χαρεις..Οντως ειναι πολυ καλη επιλογη και απροβληματιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εχουν 12€ διαφορα στην τιμη με το vickmall πιο ακριβο Απο την αλλη το banggood εχει κ τα κουπονια που αυξανουν την διαφορα Σε ποσες μερες ερχετε απο το ενα κ σε ποσες απο το αλλο μπας κ καταληξω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εχουν 12€ διαφορα στην τιμη με το vickmall πιο ακριβο Απο την αλλη το banggood εχει κ τα κουπονια που αυξανουν την διαφορα Σε ποσες μερες ερχετε απο το ενα κ σε ποσες απο το αλλο μπας κ καταληξω ευχαριστω Κοιτα το vickmall στελνει συνηθως την επομενη μερα.Τωρα το banggoods δεν εχω εμπειρια να σου πω.Παντως και τα δυο ειναι αξιοπιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλησπερα Ελεγα μηπως το ενα στελνει σε 1 εβδομαδα κ το αλλο σε 3 πχ Ετσι για το πιασε το αυγο κ κουρεψετο χαχαχαχα Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Εγώ πάντως το πήρα από Vickmall γιατί το είχα στα χέρια μου σε 12 μέρες. Από το Banggood ψωνίζω πολλά πράγματα και είναι αξιόπιστο αλλά η αποστολή θα αργήσει λίγο, συνήθως 3 έως 5 μέρες δηλαδή θα το έχεις στα χέρια σου σε 20 με 25 μέρες. Στο θέμα υποστήριξης είναι μακράν μπροστά το vickmall μιας και έχει after sales άμεσο ενώ το Banggood όσες φορές είχα πρόβλημα με ένα είδος μου ερχόταν η κλασσική απάντηση "παρακαλώ να τραβήξετε φωτογραφίες - βίντεο και το support team θα επικοινωνήσει μαζί σας" πράγμα που γίνονται με τα από καμιά 10αριά μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts