Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τωρα να δεις που θα το καψουμε το φορουμ με s60 προγραμματα και direct downloads !!! :devil:

Φίλε nmk1988, νομίζω ότι με τα direct downloads μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο φορουμ (να κάνουν backtracing οι ενδιαφερόμενες εταιρίες που έχουν retail προγράμματα) και να ζητηθεί να ανασταλεί η λειτουργία του και - ίσως - να κλείσει.... Γι' αυτό νομίζω ότι καλό θα ήταν να συμβουλευτεις τους Mods πριν την όποια κίνησή σου.

Σίγουρα όλοι θα θέλαμε κατευθείαν λινκς για εφαρμογές/παιχνίδια αλλά πρέπει να φυλάμε και μία "πισινή" νομίζω... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Φίλε nmk1988, νομίζω ότι με τα direct downloads μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο φορουμ (να κάνουν backtracing οι ενδιαφερόμενες εταιρίες που έχουν retail προγράμματα) και να ζητηθεί να ανασταλεί η λειτουργία του και - ίσως - να κλείσει.... Γι' αυτό νομίζω ότι καλό θα ήταν να συμβουλευτεις τους Mods πριν την όποια κίνησή σου.

Σίγουρα όλοι θα θέλαμε κατευθείαν λινκς για εφαρμογές/παιχνίδια αλλά πρέπει να φυλάμε και μία "πισινή" νομίζω... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

βλεπε aivanet :whistle: :whistle:

παιδια, sorry αν εχει ξαναειπωθει αλλα απο τοτε που πηρα το κινητο εχω προλαβει να διαβασω μονο τις 20 τελευταιες σελιδες. Αφου εγκαταστησω το pc suite, συνδεω το 6630 με το καλωδιο που ειχε μεσα στον υπολογιστη, αλλα δεν κανει το install to hardware (ετσι οπως το βρισκουν τα windows) γιατι δε βρισκει τους drivers στο cd της nokia. Μπορει να μεβοηθησει κανεις?

Για να κανεις την συνδεση με το καλωδιο θα πρεπει πρωτα να εχεις το service pack 1 για τα ΧΡ, και δευτερον να κατεβασεις τους drivers toy USB απο http://www.nokia.com/nokia/0,,48247,00.html

Και μετα ολα ΟΚ.

gias sas tha ithela na rotiso an xeri kanis an agoraso to phone apo austria to vrisko poli ftinotera edo tha mporeso na to anavathiso me kapia agliki i eliniki version opou kai tha xeklidosi. an den ginete sto spiti stin elada mporoun na vgaloun to sim lock pou exi

thanks

gias sas tha ithela na rotiso an xeri kanis an agoraso to phone apo austria to vrisko poli ftinotera edo tha mporeso na to anavathiso me kapia agliki i eliniki version opou kai tha xeklidosi. an den ginete sto spiti stin elada mporoun na vgaloun to sim lock pou exi

thanks

Mε 15€ μπορεις να περασεις ελληνικα στην Ελλαδα. :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Έχω ενωθεί κανονικά με bluetooth κινητό-pc και κανω κανονικά μεταφορές αρχείων και sychronise, όμως το Nokia Text Message Editor δεν βρίσκει το κινητό μου για να κάνει αποστολή μηνυμάτων...

Γνωρίζει κάποιος τον λόγο??

Ευχαριστώ πολύ

μπραβο παιδια πολυ καλο το forum και ειδικα πολυ χρησιμο για μενα

αυτο το thread (κατοχος 6630),θα διαβασω πρωτα ολα τα post ( 111 σελιδες !!! )

και μετα θα γραψω τις εντυπωσεις μου για το συγκεκριμενο κινητο.

to 6630 το pira apo tin TIM kai exei mesa proegkatestimeno to "TIM Imagine" ,

to opoio ksekinaei aytomata me to poy anoigei to kinito ,

bebaia meta poly eykola me to application manager to kleineis alla

yparxei tropos na min ksekinaei aytomata ? den thelo na to diagrapso

entelos apo ti mnimi ,apla na min to trexei aytomata me to anoigma toy

kinitoy.

Παιδια να ρωτησω κατι...το μενου στο 6630 δεν ειναι στα ελληνικα?μηνυματα γραφει στα ελληνικα?αν δεν εχει ποσες μερες θα πρεπει να περιμενω για να κυκλοφορησει με την ελληνικη εκδοση?

Mε 15€ μπορεις να περασεις ελληνικα στην Ελλαδα. :)

eyxaristo gia tin grigori apadisi giati ine na gini i agora ayrio kai diavodas vrika oti to phone den doulevi me apli sim karta diladi den tha doulepsi me q telecom

ti karta an oxi me apli sim tha xriasto apo pou ine kalitera

Παιδια να ρωτησω κατι...το μενου στο 6630 δεν ειναι στα ελληνικα?μηνυματα γραφει στα ελληνικα?αν δεν εχει ποσες μερες θα πρεπει να περιμενω για να κυκλοφορησει με την ελληνικη εκδοση?

αν το παρεις απο την ΤΙΜ εχει κανονικα ελληνικα παντου.

ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΟΥΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΟΥΤΕ ΑΡΧΕΙΟ ΗΧΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ BLUETOOTH H MMS ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?

Πολύ σωστά!

Direct downloads-links απαγορεύονται :!: :)

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

αμα το παρεις απο ελλαδα θα ειναι ελληνικο μενου κ.α

eyxaristo gia tin grigori apadisi giati ine na gini i agora ayrio kai diavodas vrika oti to phone den doulevi me apli sim karta diladi den tha doulepsi me q telecom

ti karta an oxi me apli sim tha xriasto apo pou ine kalitera

Δεν θελει απαραιτητα u-sim καρτα ,δεν γνωριζω αν εχει προβλημα με καρτα q.

Με tim,vodafone ok καποια προβληματα εχουν αναφερθει με καρτα cosmote.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Έχω ενωθεί κανονικά με bluetooth κινητό-pc και κανω κανονικά μεταφορές αρχείων και sychronise, όμως το Nokia Text Message Editor δεν βρίσκει το κινητό μου για να κάνει αποστολή μηνυμάτων...

Ευχαριστώ πολύ

Καμιά ιδέα ρε παιδιά για το τί κάνω λάθος?

θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται να διαγραφεί το TIM IMAGINE; Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι ; Είδα κ πιο πανω μια παρόμοια ερώτηση αλλά δεν κατάλαβα κ πολύ καλά ... :o

Ευχαριστώ ! :)

θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται να διαγραφεί το TIM IMAGINE; Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι ; Είδα κ πιο πανω μια παρόμοια ερώτηση αλλά δεν κατάλαβα κ πολύ καλά ... :o

Ευχαριστώ ! :)

http://tim-imagine.tim.com.gr/odigies.asp

iPhone 5S Space Grey

Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις απαντησεις που μου δωσατε για τους usb drivers. Ετσι, να αλληλοϋποστηριζομαστε εμεις οι smart phone users που ειμαστε και smart persons :-)

Κατα την διάρκεια μιας φωνητικής κλήσης, πατώντας συνεχόμενα το πλήκτρο * κάνει σίγαση στο μικρόφωνο ή μου φαίνεται; Γιατί μόλις το έκανα και μου το έκλεισαν γιατί έπαψαν να με ακούνε.

Επίσης, σε κατάσταση αναμονής, πατώντας συνεχόμενα το πλήκτρο # κάνει εναλλαγή στα προφίλ αθόρυβο και γενικό. Πολύ βολικό.

Ευχαριστώ πολύ

Κσμιά βοήθεια...

Pleaseeee

PEDIA MIPOS PROSEKSE KANEIS OTI DEN MPORI NA APOTHIKEYSI TA MMS,I MONO SE MENA TO KANEI AYTO.EXO DOKIMASI APOTHIKEYSI KAI SE TILEFONO KAI SE KARTA ALLA TIPOTA.PLEASEEEEEE HELPPPPPPPPP :worry: :worry:

Ευχαριστώ πολύ

Αν κοιτάξεις προσεκτικά θα δείς ότι κάπου εκεί λέει ότι αυτή η λειτουργία δεν υποστηρίζει το 6630