nickvog Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Τωρα να δεις που θα το καψουμε το φορουμ με s60 προγραμματα και direct downloads !!! :devil: Φίλε nmk1988, νομίζω ότι με τα direct downloads μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο φορουμ (να κάνουν backtracing οι ενδιαφερόμενες εταιρίες που έχουν retail προγράμματα) και να ζητηθεί να ανασταλεί η λειτουργία του και - ίσως - να κλείσει.... Γι' αυτό νομίζω ότι καλό θα ήταν να συμβουλευτεις τους Mods πριν την όποια κίνησή σου. Σίγουρα όλοι θα θέλαμε κατευθείαν λινκς για εφαρμογές/παιχνίδια αλλά πρέπει να φυλάμε και μία "πισινή" νομίζω... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Φίλε nmk1988, νομίζω ότι με τα direct downloads μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο φορουμ (να κάνουν backtracing οι ενδιαφερόμενες εταιρίες που έχουν retail προγράμματα) και να ζητηθεί να ανασταλεί η λειτουργία του και - ίσως - να κλείσει.... Γι' αυτό νομίζω ότι καλό θα ήταν να συμβουλευτεις τους Mods πριν την όποια κίνησή σου. Σίγουρα όλοι θα θέλαμε κατευθείαν λινκς για εφαρμογές/παιχνίδια αλλά πρέπει να φυλάμε και μία "πισινή" νομίζω... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: βλεπε aivanet :whistle: :whistle: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagoraja Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 παιδια, sorry αν εχει ξαναειπωθει αλλα απο τοτε που πηρα το κινητο εχω προλαβει να διαβασω μονο τις 20 τελευταιες σελιδες. Αφου εγκαταστησω το pc suite, συνδεω το 6630 με το καλωδιο που ειχε μεσα στον υπολογιστη, αλλα δεν κανει το install to hardware (ετσι οπως το βρισκουν τα windows) γιατι δε βρισκει τους drivers στο cd της nokia. Μπορει να μεβοηθησει κανεις? Για να κανεις την συνδεση με το καλωδιο θα πρεπει πρωτα να εχεις το service pack 1 για τα ΧΡ, και δευτερον να κατεβασεις τους drivers toy USB απο http://www.nokia.com/nokia/0,,48247,00.html Και μετα ολα ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 gias sas tha ithela na rotiso an xeri kanis an agoraso to phone apo austria to vrisko poli ftinotera edo tha mporeso na to anavathiso me kapia agliki i eliniki version opou kai tha xeklidosi. an den ginete sto spiti stin elada mporoun na vgaloun to sim lock pou exi thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 gias sas tha ithela na rotiso an xeri kanis an agoraso to phone apo austria to vrisko poli ftinotera edo tha mporeso na to anavathiso me kapia agliki i eliniki version opou kai tha xeklidosi. an den ginete sto spiti stin elada mporoun na vgaloun to sim lock pou exi thanks Mε 15€ μπορεις να περασεις ελληνικα στην Ελλαδα. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Έχω ενωθεί κανονικά με bluetooth κινητό-pc και κανω κανονικά μεταφορές αρχείων και sychronise, όμως το Nokia Text Message Editor δεν βρίσκει το κινητό μου για να κάνει αποστολή μηνυμάτων... Γνωρίζει κάποιος τον λόγο?? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 μπραβο παιδια πολυ καλο το forum και ειδικα πολυ χρησιμο για μενα αυτο το thread (κατοχος 6630),θα διαβασω πρωτα ολα τα post ( 111 σελιδες !!! ) και μετα θα γραψω τις εντυπωσεις μου για το συγκεκριμενο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 to 6630 το pira apo tin TIM kai exei mesa proegkatestimeno to "TIM Imagine" , to opoio ksekinaei aytomata me to poy anoigei to kinito , bebaia meta poly eykola me to application manager to kleineis alla yparxei tropos na min ksekinaei aytomata ? den thelo na to diagrapso entelos apo ti mnimi ,apla na min to trexei aytomata me to anoigma toy kinitoy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeot__106 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Παιδια να ρωτησω κατι...το μενου στο 6630 δεν ειναι στα ελληνικα?μηνυματα γραφει στα ελληνικα?αν δεν εχει ποσες μερες θα πρεπει να περιμενω για να κυκλοφορησει με την ελληνικη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Mε 15€ μπορεις να περασεις ελληνικα στην Ελλαδα. :) eyxaristo gia tin grigori apadisi giati ine na gini i agora ayrio kai diavodas vrika oti to phone den doulevi me apli sim karta diladi den tha doulepsi me q telecom ti karta an oxi me apli sim tha xriasto apo pou ine kalitera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Παιδια να ρωτησω κατι...το μενου στο 6630 δεν ειναι στα ελληνικα?μηνυματα γραφει στα ελληνικα?αν δεν εχει ποσες μερες θα πρεπει να περιμενω για να κυκλοφορησει με την ελληνικη εκδοση? αν το παρεις απο την ΤΙΜ εχει κανονικα ελληνικα παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΟΥΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΟΥΤΕ ΑΡΧΕΙΟ ΗΧΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ BLUETOOTH H MMS ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Mipos den exeis arketo xoro stin mnimi tou kinitou sou?? Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 ΕΧΩ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Φίλε nmk1988, νομίζω ότι με τα direct downloads μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο φορουμ (να κάνουν backtracing οι ενδιαφερόμενες εταιρίες που έχουν retail προγράμματα) και να ζητηθεί να ανασταλεί η λειτουργία του και - ίσως - να κλείσει.... Γι' αυτό νομίζω ότι καλό θα ήταν να συμβουλευτεις τους Mods πριν την όποια κίνησή σου. Σίγουρα όλοι θα θέλαμε κατευθείαν λινκς για εφαρμογές/παιχνίδια αλλά πρέπει να φυλάμε και μία "πισινή" νομίζω... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Πολύ σωστά! Direct downloads-links απαγορεύονται :!: :) Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Παιδια να ρωτησω κατι...το μενου στο 6630 δεν ειναι στα ελληνικα?μηνυματα γραφει στα ελληνικα?αν δεν εχει ποσες μερες θα πρεπει να περιμενω για να κυκλοφορησει με την ελληνικη εκδοση? αμα το παρεις απο ελλαδα θα ειναι ελληνικο μενου κ.α Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 eyxaristo gia tin grigori apadisi giati ine na gini i agora ayrio kai diavodas vrika oti to phone den doulevi me apli sim karta diladi den tha doulepsi me q telecom ti karta an oxi me apli sim tha xriasto apo pou ine kalitera Δεν θελει απαραιτητα u-sim καρτα ,δεν γνωριζω αν εχει προβλημα με καρτα q. Με tim,vodafone ok καποια προβληματα εχουν αναφερθει με καρτα cosmote. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Έχω ενωθεί κανονικά με bluetooth κινητό-pc και κανω κανονικά μεταφορές αρχείων και sychronise, όμως το Nokia Text Message Editor δεν βρίσκει το κινητό μου για να κάνει αποστολή μηνυμάτων... Γνωρίζει κάποιος τον λόγο?? Ευχαριστώ πολύ Καμιά ιδέα ρε παιδιά για το τί κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται να διαγραφεί το TIM IMAGINE; Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι ; Είδα κ πιο πανω μια παρόμοια ερώτηση αλλά δεν κατάλαβα κ πολύ καλά ... :o Ευχαριστώ ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται να διαγραφεί το TIM IMAGINE; Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι ; Είδα κ πιο πανω μια παρόμοια ερώτηση αλλά δεν κατάλαβα κ πολύ καλά ... :o Ευχαριστώ ! :) http://tim-imagine.tim.com.gr/odigies.asp Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikaras Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις απαντησεις που μου δωσατε για τους usb drivers. Ετσι, να αλληλοϋποστηριζομαστε εμεις οι smart phone users που ειμαστε και smart persons :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Κατα την διάρκεια μιας φωνητικής κλήσης, πατώντας συνεχόμενα το πλήκτρο * κάνει σίγαση στο μικρόφωνο ή μου φαίνεται; Γιατί μόλις το έκανα και μου το έκλεισαν γιατί έπαψαν να με ακούνε. Επίσης, σε κατάσταση αναμονής, πατώντας συνεχόμενα το πλήκτρο # κάνει εναλλαγή στα προφίλ αθόρυβο και γενικό. Πολύ βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Έχω ενωθεί κανονικά με bluetooth κινητό-pc και κανω κανονικά μεταφορές αρχείων και sychronise, όμως το Nokia Text Message Editor δεν βρίσκει το κινητό μου για να κάνει αποστολή μηνυμάτων... Γνωρίζει κάποιος τον λόγο?? Ευχαριστώ πολύ Κσμιά βοήθεια... Pleaseeee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 PEDIA MIPOS PROSEKSE KANEIS OTI DEN MPORI NA APOTHIKEYSI TA MMS,I MONO SE MENA TO KANEI AYTO.EXO DOKIMASI APOTHIKEYSI KAI SE TILEFONO KAI SE KARTA ALLA TIPOTA.PLEASEEEEEE HELPPPPPPPPP :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Έχω ενωθεί κανονικά με bluetooth κινητό-pc και κανω κανονικά μεταφορές αρχείων και sychronise, όμως το Nokia Text Message Editor δεν βρίσκει το κινητό μου για να κάνει αποστολή μηνυμάτων... Γνωρίζει κάποιος τον λόγο?? Ευχαριστώ πολύΑν κοιτάξεις προσεκτικά θα δείς ότι κάπου εκεί λέει ότι αυτή η λειτουργία δεν υποστηρίζει το 6630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts