Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 8 Δεκ. 2004 , 12:04)

Γειτονα aXe :) για κοιταξε εδω

http://www.nokia.com/nokia/0,6771,64929,00.html

http://www.nokia.com/nokia/0,6771,64930,00.html

http://www.nokia.com/nokia/0,6771,64931,00.html

Και εκτός από τις εφαμογές τι άλλο θα έπρεπε να έχει? Ήχους, themes, video κτλ... Πχ. themes έχω μόνο δύο ενώ νομίζω έπρεπε να είχα παραπάνω (TIM και NOKIA)....

Να πω και εγώ τη γνώμη μου ως προς το κινητό. Απίστευτη ποιότητα, αρκετά όμορφο (είχα SX1 πριν που το θεωρώ πολύ προχωρημένο σα design και από τα πιο όμορφα και extreme που παίζουν αυτή τη στιγμή), απίστευτα γρήγορο και με πάρα πολύ καλή οθόνη.

Σιγά σιγά που θα το ψάξω και άλλο θα γράψω και άλλα!! Happy so far! :D

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

Παιδια παιζει κανενα αλλο προγραμμα για να γραφουμε ελληνικα,εκτος απο αυτο που αναφερεται στην αρχη του thread??Δοκιμασα το keypad+ και δεν δουλευει (δεν βγαζει το virtual keyboard στα sms).Δοκιμασα και το Crystal Greek της Psiloc και κολλησε το κινητο,επρεπε να το κανω format!

Καμια αλλη ιδεα??Δεν εχω καμια ορεξη να σκασω 15 Ε για να κανω upgrade σε ελληνικο firmware.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nickvog ( 7 Δεκ. 2004 , 21:18)

Μίλησα σήμερα με το ΝΟΚΙΑ Shop του Συντάγματος. Μου είπαν ότι άλλο η αναβάθμιση (δηλ. update κάποιων προβληματικών αρχείων) η οποία και φυσικά καλύπτεται δωρεάν από την πανευρωπαϊκή εγγύηση της ΝΟΚΙΑ και άλλο η αλλαγή γλώσσας (δηλαδή πλήρης αλλαγή του software από πχ. αγγλικό-ιταλικό σε ελληνικό-αγγλικό) που χρεώνεται 15-20 ευρώ. Σκέφτομαι ότι αυτά που μου είπε έχουν κάποια βάση. Πρώτα πρώτα το ελληνικό Τ9 είναι μία σημαντική αλλαγή, που δεν νομίζω ότι μπαίνει στο κινητό με απλή αναβάθμιση του λογισμικού.... Ισως κάποιος ειδικός εδώ μας διαφωτίσει :worry: :worry:

P.S. Εχει κάποιος από μας δοκιμάσει με επιτυχία να δουλέψει το ΡΑΔΙΟ HANDSFREE HS-2R της ΝΟΚΙΑ που λένε ότι κάνει και για το 6630 ????? Τhanx για την απάντηση παιδιά....

Το Radio Handsfree HS-2R της NOKIA είναι μια πατάτα και μισή. Το πήρα πριν λίγες μέρες και ακούω πιο πολλά παράσιτα παρά σταθμούς. Δεν εξίζει τα λεφτά του και σε λίγες μέρες θα τους το πάω πίσω να πάρω ένα BT hands-free!.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hawkeye ( 8 Δεκ. 2004 , 15:13)

Παιδια παιζει κανενα αλλο προγραμμα για να γραφουμε ελληνικα,εκτος απο αυτο που αναφερεται στην αρχη του thread??Δοκιμασα το keypad+ και δεν δουλευει (δεν βγαζει το virtual keyboard στα sms).Δοκιμασα και το Crystal Greek της Psiloc και κολλησε το κινητο,επρεπε να το κανω format!

Καμια αλλη ιδεα??Δεν εχω καμια ορεξη να σκασω 15 Ε για να κανω upgrade σε ελληνικο firmware.

Καλά βρε παιδιά, τόσα λεφτά δώσατε για το κινητό. Αξίζει η ταλαιπωρία να ψάχνετε προγράμματα - μαϊμού προβληματικά???No offense

paidia eimai stin anamoni na paro aurio methaurio to 6630 kt thelo na rotiso to eksis:tha pao na goraso mia usim vodafone cu gia na glitoso ta pagia!Thelo na mou pite omos to eksis:exo spiti mou to sony erisscon t610 tora me voda k to sima einai elaxisto(1 to poli 2 grammes)Me to 6630 tha exo kalitero sima toulaxiston!gia doste mou ta fonta sas...

Υ.Π Toulaxiston enas filos me to 6600 spiti mou sto diktio voda ka aytos eixe kalo sima

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hawkeye ( 8 Δεκ. 2004 , 15:13)

δηλαδή έδωσες 350 ευρω και τσιγκουνεύεσαι τα 15;

σορρυ, αλλα μου φαίνεται απίστευτο ......

http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

Endiaferomai na matho apo tous katoxous tous 6630 gia tin fotinotita kai tin efkrinia tis othonis ? poso kali einai ? kai gia na iparxei ena metro sigkriseis peite mou sas parakalo se sxesi me to Nokia 6600 kai to Sharp GX30 ti ginete me tin othoni.

Efxaristo !!!!

1oν Δεν τσιγκουνευομαι 15 Ε, αλλα αν μπορω να κανω τι δουλεια μου και χωρις να τα σκασω ακομα καλυτερα.

2ον Ειναι θεμα αρχης.Οταν αγοραζω το κινητο απο Ευρωπαικη χωρα με εγγυηση της NOKIA, δεν θελω να πληρωσω καμια Alpha Copy για κατι που κανονικα θα επρεπε να ειναι δωρεαν.(Αληθεια ποια ειναι η εννοια της τεχνικης υποστηριξης οταν πληρωνεις για οτιδηποτε χρειαστεις???)

3ον Δεν εχω ορεξη να παω σε ΝΟΚΙΑ SHop, και αφου με πρηξουν με το πως και το γιατι,τελικα ισως και να μου κανουν την αναβαθμιση,με το αζημιωτο βεβαια!!

4ον Εγω πιστευα οτι εδω περα ειμαστε παρεα ατομων με κοινο ενδιαφερον για το κινητακι,που αναζητουν να βρουν καποιες λυσεις.

Υποκειμενικα σχολια διατυπωμενα με επιθετικο/ειρωνικο υφος δεν καταλαβαινω τι θεση εχουν.

5ον Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jtheogr ( 8 Δεκ. 2004 , 15:49)

Endiaferomai na matho apo tous katoxous tous 6630 gia tin fotinotita kai tin efkrinia tis othonis ? poso kali einai ? kai gia na iparxei ena metro sigkriseis peite mou sas parakalo se sxesi me to Nokia 6600 kai to Sharp GX30 ti ginete me tin othoni.

Efxaristo !!!!

Γνωμη μου ειναι οτι Η οθονη του 6630 ειναι πολυ καλυτερη απο 6600 και λιγο καλυτερη απο 7610-GX30.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σήμερα το πήγα και γω στα κεντρικά της Βουλιαγμένης και του πέρασα Ελληνικά. Του έχω βγάλει και τα καλύμματα της ΤΙΜ και δεν έχει και μεγάλη διαφορά απο ένα ελληνικό 6630. Το μόνο που μένει να κάνω για να εξελληνιστεί πλήρως είναι να του βαλω και ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο όταν με το καλό βρώ ένα. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 8 Δεκ. 2004 , 16:43)

Σήμερα το πήγα και γω στα κεντρικά της Βουλιαγμένης και του πέρασα Ελληνικά. Του έχω βγάλει και τα καλύμματα της ΤΙΜ και δεν έχει και μεγάλη διαφορά απο ένα ελληνικό 6630. Το μόνο που μένει να κάνω για να εξελληνιστεί πλήρως είναι να του βαλω και ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο όταν με το καλό βρώ ένα. :)

Sou ta perasan epi topou h perimenes ora? Sou ekanan manoura i kanonika?

Σκεφτομαι να παραγγειλω καπακια απο ebay. Οποιος εχει το μαυρο μπορει να μου πει πως ειναι? Καλυτερο απο το ασημι? Απο ποιοτητα πως πανε τωρα που τα εχετε και λιγες ημερες? Τριζουν η ειναι σαν τα μαμισια?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος limani ( 8 Δεκ. 2004 , 15:23)

Το Radio Handsfree HS-2R της NOKIA είναι μια πατάτα και μισή. Το πήρα πριν λίγες μέρες και ακούω πιο πολλά παράσιτα παρά σταθμούς. Δεν εξίζει τα λεφτά του και σε λίγες μέρες θα τους το πάω πίσω να πάρω ένα BT hands-free!.

Δηλαδη λειτουργει με το 6630; :confused:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa ( 8 Δεκ. 2004 , 09:00)

Τσεκαρε αν "κουμπωνει" καλα η καρτα σου στην θυρα γιατι αν εχει προβλημα εκει τοτε θα πρεπει να το στειλεις σε καποιο NokiaShop να στο κοιταξουν...

Κανει ενα χαρακτηριστικο "κλικ" οταν μπαινει η καρτα...

κουμπωνει καλα η καρτα μου φιλε sadiagraxa (κλικ) αλλα συνεχειζει να εξαφανιζεται και φυσικα να αλλαζουν οι ρυθμισεις της αποθηκευσης μηνυματων (στο τηλεφωνο απο την καρτα) και αντε παλι απο την αρχη ρυθμισεις.Ακομη επαναφορα ολων των sis σε φακελους γιατι τα επαναφερει στο μενου.Και το πιο κουφο ενω υπαρχουν εγκαταστημενα τα java (τα βλεπω στην διαχειρηση) δεν τα ανοιγει καθολου.(Το τελευταιο μου το ειχαν παρουσιασει 2 6600).

Σημερα εκανα και τις ρυθμισεις Ρυθμισεις ασφαλειας >Διαχειριση πιστοποιητικων>ρυθμισεις εμπιστοσυνης>εγκατασταση symbian (ΝΑΙ),εγκατασταση εφαρμογης (ΝΑΙ) και εκει που πηγα να χαρω λιγο πιστευοντας οτι βρηκα την λυση μου ξαναεκανε restar ζητωντας σε καποιες εφαρμογες παλι κωδικο δεν μου ανοιγει κανενα jar αλλα μου εγκατεστησε το camera fx full ενω πριν το ανοιγε trial.

Ακομη κατι πως μπορω να γραψω κεφαλαια; η μονη επιλογη που μου εχει ειναι το πρωτο κεφαλαιο.

Συγνωμη που σας κουραζω αλλα 600 euro ειναι αυτα.Και η νοκια δεν γνωριζει τιποτε για τα προβληματα που αναφερω.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG ( 8 Δεκ. 2004 , 02:30)

Νεα ιστορια τωρα αυτη με τις καρτες μνημης ??

Με τι sim λειτουργεις το τηλεφωνο - μηπως παιζει και αυτο καποιο ρολο- !

Ουτε στη μνημη ουτε στους ηχους κλησεις των μυνηματων δεν μου παρουσιαζει κανενα προβλημα το δικο μου ...

Ποιο firmware φοραει ?

Φοραει ν2.39.15 ειναι ελληνικο και το πηρα απο τον γερμανο.

Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο κολπο για καλυτερο κουμπωμα της καρτας.

Πηγενε Nokia shop να το δουν αν δεν την αναγνωριζει με τιποτα θα εχει προβλημα ο card reader του 6630

Επισης γιατι δεν φτιαχνετε ενα thread με προβληματα για 6630/s60 ή κατι ανάλογο???

φιλε nmk1988 θα το δοκιμασω ακομη κανα δυο μερες και μετα αναγκαστηκα θα το παω νοκια.Ειναι δυνατον ομως να παρουσιαστουν μονο σε μενα αυτα;

Ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 ( 8 Δεκ. 2004 , 17:26)

@apostoli ta kapakia einai apsoga,to forao sto 6630 moy 4 meres kai vale, kai einai san ti proti mera..oyte fthora oyte tipota

Teleia. Tha mou peis kai i Nokia pou ta ftiaxnei ta kapakia tis? Apo China tha einai OEM. Eimai sigouros oti apo ton idio ta pairnoun. To mavro ti leei? Me ta asimi pliktra leei i einai poly xtyphth hi antithesi?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT ( 8 Δεκ. 2004 , 17:04)

φιλε nmk1988 θα το δοκιμασω ακομη κανα δυο μερες και μετα αναγκαστηκα θα το παω νοκια.Ειναι δυνατον ομως να παρουσιαστουν μονο σε μενα αυτα;

Ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον!!

Tin vazeis sosta ti karta? Me ta siderakia epano?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TRiBaL ( 8 Δεκ. 2004 , 17:00)

katevasa kapoia thematakia apo dw http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6630-themes kai otan pataw install to arxeio .sis mou leei file corrupted. ti paizei?

Πιθανον να ειναι themes για symbian OS 7.0s ή για s60 με 4096 χρωματα...