Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ababapanos ( 7 Δεκ. 2004 , 16:09)

stin arhiki othoni, opia foto kai an tou vazw, mou tin vgazei stin mesi, kai den pianei oli tin othoni. ektos autou, to panw meros pou ine to roloi kai to sima tis eterias ine panta mple? den mporei na alaxei? iparhei tropos na figei i na rithmistei me kapia efarmogi?

Πηγαινε στο εικονιδιο themes για να αλλαξεις διαταξει χρωματων.

Αναλογα με τα χρωματα αλλαζει και το ρολόι....

stin cosmote glifadas tha exoun to kinito tin paraskeuh. mou eipan oti einai upoxreotiki i allagi tis sim mou se 3g sim gia na litourgisei sosta (13,85 eyro). timi den gnorize gia to kinito akoma.

sto plaisio glifadas exoun mia siskeui (592 eyro), to kinito apo konta einai pio mikro apo tis foto kai kolisa...

992

Παιδες γεια σας και παλι μετα απο αρκετο καιρο...

Ειχα καποια προβληματα με τη συνδεση μου στο internet και σε συνδιασμο με καποια μετακομιση, δεν μου επετρεπε να μπαινω οσο τακτικα εμπαινα...ΑΚομη και τωρα εχω συνδεθει με 14,4 kbps και ειναι οπως καταλαβαινετε πολυ δυσκολο να μπαινω,αλλα το προσπαθω...Απο οποιο ποστο κι αν ειμαι πλεον...

Στο θεμα μας...

Τοσο καιρο με το 6600,ο καιρος μαλλον ερχεται που θα αλλαξω κινητο...Λοιπον το 6630 ειναι μεσα στις επιλογες μου και ειναι εκει που μαλλον εχω καταληξει...

Δε θα σας κουρασω με ερωτησεις απο εντυπωσεις καθως απο παλια ξερω το ποσο βαριουνται παιδια που τα εχουν πει,να τα ξαναγραφουν...

ΑΠλα θα παρακολουθω,και βλεπουμε...

Θελω απλα να ρωτησω,εαν υπάρχει απο τις πληροφοριες σας,αποθεμα σε ασπρο χρωμα στις προθηκες των καταστηματων,και κατα ποσο ειναι διαθεσιμο στην ελληνικη αγορα και σε τι τιμες κυμαινεται... ;)

Ευχαριστω πολυ

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fidel ( 7 Δεκ. 2004 , 15:41)

re paidia den mporo na katalabo giati plironoyme!!!

kai apo italia to pira alla giati na doso 15eur mono kai mono na balo ta ellhnika einai krima ase poy italia exi 2 xronia eggisi 8a stilo email stin nokia :)

lipon

to mixanima pou kanei tin anabathmisi, tin kenourgia tin software gia to kinito tin anagnorizi apo mono tou

an pas gia "apli anabathmisi", tha exeis tis idies gloses sto kinito pou eixes kai prin ;)

oso afora ta kinita tis vodafone, pou rotise enas filos:

ean i vodafone exei klidomena ta kinita, (ipame, to mixanima to anagnorizi mono tou) kata megali pithanotita, den mpori (kai den epitrepete) na mbi to kaniko software tis nokia sto kinito :cry:

Kαι οταν καποιος μαθει τιποτα για Vodafone (ποτε θα το φερει και σε τι τιμη) ας ποσταρει εδω να ενημερωσει!

Παιδια γεια σας.Σημερα παρελαβα απο τον γερμανο και εγω το 6630 μου.

Εχω αρκετες αποριες πανω στο τηλεφωνο.Πηγα γρηγορα γρηγορα να εγκαταστησω καποια απο τα προγραμματα (sis) που γραψανε τα παιδια πιο πριν οτι ειναι συμβατα με το 6630.Χρησιμοποιησα bluetooth και πηγα να κανω αποστολη ως μηνυμα στο κινητο (οπως εκανα με το 6600 μου)

αλλα δεν γινοταν με τιποτε (η αποστολη απετυχε-Αυτή η συσκευή ή υπολογιστής Bluetooth δεν μπορεί να επεξεργαστεί αρχεία αυτού του τύπου).Δοκιμασα στην συνεχεια με το mobiluck απο το 6600 μου αλλα παλι failed.Μπορει καποιος να μου εξηγησει με ποιον τροπο τα περασε και τα εγκατεστησε ολα αυτα τα προγραμματα;Ευχαριστω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 7 Δεκ. 2004 , 17:04)

Kαι οταν καποιος μαθει τιποτα για Vodafone (ποτε θα το φερει και σε τι τιμη) ας ποσταρει εδω να ενημερωσει!

Έχει αναφερθεί σε προηγούμενο μήνυμα!

Με περίπου 190-200 επιδότηση μου το δίνουν 390.. Yπολόγισε! :eek:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

και κατι ακομη παιδια .Προσπαθησα να αλλαξω μνημη στα εισερχωμενα μηνυματα απο το τηλ. στην καρτα αλλα οταν του εδινα αποθηκευση αρχηκων μηνυματων στην καρτα μου εβγαζε αδυναμια αντιγραφης και με γυριζε πισω και μετα απο αυτο δεν εβλεπε την καρτα.Αληη απορια πως μπορω να ξεχωρισω στην εκθεση τις εικονες π.χ. που ειναι συην καρτα απο αυτες που ειναι στο τηλεφωνο;Βγαζει μονο μια μπαρα και οχι δυο οπως το 6600.Δοκιμασα να στειλω και ηχους μεσο του bluetooth και τους δεχτηκε μια χαρα.Τι γινεται με τα sis αρχεια;

Και τα jar τα δεχετε κανονικα αλλα καποια παιχνιδια τα στεινει χωρις να με ρωτησει που (τηλεφωνο η κατρα)

εχει κανεις τσεκαρει το προβλημα (τουλαχιστον σε μενα... ) με τα wav και που ισως... να οφειλετε?

ευχαριστω!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT ( 7 Δεκ. 2004 , 17:51)

και κατι ακομη παιδια .Προσπαθησα να αλλαξω μνημη στα εισερχωμενα μηνυματα απο το τηλ. στην καρτα αλλα οταν του εδινα αποθηκευση αρχηκων μηνυματων στην καρτα μου εβγαζε αδυναμια αντιγραφης και με γυριζε πισω και μετα απο αυτο δεν εβλεπε την καρτα.

Μολις το δοκιμασα και δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα ....ισως να ηταν τυχαιο το προβλημα που αντιμετωπισες

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Μολις φορτισε το 6630 και του πεταξα 3 εφαρμογες !!!

Το κινητο παιδες ειναι ΤΑ-ΧΥ-ΤΑ-ΤΟ... Τοσο γκαζι σε εγκατασταση δεν εχω ξαναδει σε κινητο !!! Και η πλοηγηση στο μενου και ολα πανε με πολυ καλη ταχυτητα !

Περισσοτερα later :cool:

Molis to phra k egw sta xeria mou se vodafone live! 3g apo edw agglia pou vriskomai. Kala ennoeitai pws tha ginei software upgrade molis katevw ellada.Loipon to kinhto einai APISTEUTO! exw ksetrelathei me tin taxuthta tou epeksergasth kai tin camera,tin poiothta kataskeuhs k alla polla! To kalutero apola kserete pio einai? Edw h vodafone sou dinei mazi me th suskeuh kai to video call stand ths nokia! opws epishs kai 30 lepta to mhna free video calls gia 3 mhnes.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.Κατα εναν περιεργο τροπο τωρα τα λαμβανει (sis).Το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι στα jar γιατι τα στεινει οπου θελει αυτο μια στο τηλεφωνο και οποτε θυμηθει μου βγαζει και επιλογη για να διαλεξω και την καρτα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 7 Δεκ. 2004 , 17:46)

Έχει αναφερθεί σε προηγούμενο μήνυμα!

Με περίπου 190-200 επιδότηση μου το δίνουν 390.. Yπολόγισε! :eek:

613 euro exei sth Vodafone sketh syskeyh...

στις εικόνες έχω προσέξει ότι εμφανιζει μια μοβ σκιά αριστερά επάνω και αριστερα κάτω.

το φαινόμενο αυτό εξαφανίζεται όταν χρησιμοποιήσουμε 0.5 zoom (μια πίεση του πολυπληκτρου προς τα πάνω)

ας ελπίσουμε το πρόβλημα αυτό να μην έχει να κάνει με τον sensor.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HOC_MODO ( 7 Δεκ. 2004 , 16:45)

stin cosmote glifadas tha exoun to kinito tin paraskeuh. mou eipan oti einai upoxreotiki i allagi tis sim mou se 3g sim gia na litourgisei sosta (13,85 eyro). timi den gnorize gia to kinito akoma.

sto plaisio glifadas exoun mia siskeui (592 eyro), to kinito apo konta einai pio mikro apo tis foto kai kolisa...

Thn karta sthn Cosmote Marousi thn dinoun entelws dwrean an pareis syskevh. Diaforetika den mporeis na leitourghseis to kinhto...

pes tos na psaxtoun ligo...

Παιδια, εχω προβλημα στο να συνδεσω το κινητο με το PC μου...

Εχω τα win2000 και δεν λεει να συνδεθει με το PCSuite της Νοκια !!!

Ενω το Bluetooth Dongle το πιανει κανονικα, το PCSuite αντιθετα αρνειται να συνδεθει και δεν βλεπει το κινητο καθολου... Εχει καμια λυση κανενας;

Εχω μεσα και το PCSuite του 3650, λετε να παιζει ρολο;

Ρε παιδια ψαχνω να αγορασω το κιν εδω και κατι μηνες και δεν το βρισκω πουθεναααααααααααααααα....

Μενω πατησια για πειτε μου κανα καταστημα που να το εχει....

Εχω παρει απειρα τηλ

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa ( 7 Δεκ. 2004 , 20:29)

Παιδια, εχω προβλημα στο να συνδεσω το κινητο με το PC μου...

Εχω τα win2000 και δεν λεει να συνδεθει με το PCSuite της Νοκια !!!

Ενω το Bluetooth Dongle το πιανει κανονικα, το PCSuite αντιθετα αρνειται να συνδεθει και δεν βλεπει το κινητο καθολου... Εχει καμια λυση κανενας;

Εχω μεσα και το PCSuite του 3650, λετε να παιζει ρολο;

για κανε ένα έλεγχο στον router σου να δεις αν έχει τικαρισμενα τα σωστά ports.

πρέπει να έχει τα ίδια με τα ports που σου λέει στα

[local servises και client aplications] συγκεκριμενα εκεί που λέει bluetooth serial port.

αυτα τα βρισκεις στις ρυθμiσεις (my bluetooth neighborhood)