JuNiOr Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 aplh sim gia ola ta dikita den dulevei? oute gia TIM ? poso (Xrono) tha parei na mu dosun mia U-sim ?? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Για τα 6630 απο Ιταλια: Μολις γυρισα απο Νοκια-Βουλιαγμενης 187 εχοντας ελληνικα στο 6630 μου με version V2.39.129 :) ,15€ κοστος . :( Στην αρχη μου τα μασαγανε ,λεγοντας οτι το κινητο δεν εχει κυκλοφορησει και οτι δεν γινεται αλλαγη ,και θα πρεπει να παω σε τιμ. Αλλα απο την στιγμη που τους ειπα οτι χτες εκαναν αναβαθμιση σε ενα 6630 (του φιλου cocomat),το ξανασκεφτηκαν και σε ενα τεταρτο το πηρα πισω αναβαθμισμενο με ελληνικα. Ολα τα σχετικα με τιμ εφυγαν. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 7 Δεκ. 2004 , 13:17) Το κινητο επισημα πριν λιγες μερες ηρθε στην Ελλαδα.Συντομα θα γινει και το review. :) Ναι ρε παιδια...γιατι να αρκεστουμε το preview ??? Χρειαζομεθα επιειγοντως ενα αναλυτικοτατο και καταπιστικοτατο review απο moderators του myphone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Erwthsh. Opoios kserei as mou apantisei. Edw agglia pros to paron to dinei mono vodafone se programma vodafone live! 3G. Yparxei tropos na afairesw apo to menu k to software tou kinhtou tis ahdies pou vazei h vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TRiBaL ( 7 Δεκ. 2004 , 14:25) Erwthsh. Opoios kserei as mou apantisei. Edw agglia pros to paron to dinei mono vodafone se programma vodafone live! 3G. Yparxei tropos na afairesw apo to menu k to software tou kinhtou tis ahdies pou vazei h vodafone? Ναι με μια αναβαθμιση βγαινει το μενου της Vodafone. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TRiBaL ( 7 Δεκ. 2004 , 14:25) Erwthsh. Opoios kserei as mou apantisei. Edw agglia pros to paron to dinei mono vodafone se programma vodafone live! 3G. Yparxei tropos na afairesw apo to menu k to software tou kinhtou tis ahdies pou vazei h vodafone? Φιλε TRiBaL ,αυτο που ζητας γινεται με αναβαθμιση ,διαβασε το παραπανω μου μυνημα , αν και δεν νομιζω περα απο ρυθμισεις και θεματα ,και τα σηματακια ,να εχει κατι αλλο. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Πριν από λίγο με πήραν τηλέφωνο από το Νοκια shop και μου είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχω το τηλέφωνο. Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι πρέπει να αλλάξω καpτα sim? Έχω κοσμοκαρτα τη ακριβώς πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Ok thank you.Nasai kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Γιατι καποιοι απο τους κατοχους του κινητου δεν κανete ενα review??? Themes για 6630! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
profion85 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 gia peite mou omos an exis opos ego q-telecom k thelo na paro mia usim cosmote'h vodafone gia to 6630 ti prepi na kano?nervous dinis 5 eyro mono pagio stin cosmote me sindesi?pio paketo einai ayto? Παράθεση http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Καλησπερα σε ολους! το ρωτησα και πριν... περασα καποια wav στο 6630 και μου τα παιζει περιεργα,δηλ. πολυ δυνατα και σε κανονικη ταχυτητα στην αρχη και αργα και σιγα στο τελος. το εχει εντοπισει κανεις; ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 osoi exete thn syskevh h xerete pite mas! me aplh sim dulevei h syskevh? h xriazete na thn kanume u-sim?? oti eteria kai an exeis?? poso kairo tha parei h allagh afth apo sim se u-sim?? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος COCOMAT ( 7 Δεκ. 2004 , 14:50) Καλησπερα σε ολους! το ρωτησα και πριν... περασα καποια wav στο 6630 και μου τα παιζει περιεργα,δηλ. πολυ δυνατα και σε κανονικη ταχυτητα στην αρχη και αργα και σιγα στο τελος. το εχει εντοπισει κανεις; ευχαριστω! Καποια παραμορφωση την εχω παρατηρησει και εγω φιλε COCOMAT ,αλλα δεν το εχω ψαξει ακομα ,θα δοκιμασω και αλλα wav files. (check your pm σε λιγο) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Γιατί με PM? Καλό θα είναι να ξέρουμε όλοι εάν υπάρχει τέτοιο θέμα ή όχι! :worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 7 Δεκ. 2004 , 14:57) Γιατί με PM? Καλό θα είναι να ξέρουμε όλοι εάν υπάρχει τέτοιο θέμα ή όχι! :worry: Το pm ΑΦΟΡΑ καποια βοηθεια που ζητησα επισης με pm μην ανησυχεις...! Οσο αφορα τα wav ΚΑΛΟ ειναι να το συζητησουμε ΟΛΟΙ εδω γιατι υπαρχει σοβαρο προβλημα... φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Series80/2.0 Nokia9500/4.34.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)) Αρχικό Μήνυμα από bomber21 Γιατι καποιοι απο τους κατοχους του κινητου δεν κανete ενα review??? Themes για 6630! giati tha exi logika to myphone se liges meres. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αν θελει καποιος θα ειναι πολυ καλο να κανει ενα review κι ας μην ειναι moderator αρκει να μας δωσει προσθετες info... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imprezasti Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Εδω και 2 ωρες επιτελους ειναι στα χερια μου.Αναγκαιο κακο η usim για cosmote τουλαχιστον.Τσιμισκη σε καταστημα της cosmote υπαρχουν αυτη την στιγμη 3 συσκευες.Προλαβετε!Ελα ομως που βρηκα ενα πολυ σημαντικο προβλημα!Οι ηχοι κλησεις ακουγονται πολυ χαμηλα.Οχι αυτοι που εχει το κινητο,κανα 2 mp3 που περασα μεσα.το ιδιο και με αναπαραγωγη απο την εκθεση μεσα.Απο το ακουστικο ισα ισα που ακουγονται.Αν ομως βαλω τα ακουστικα τοτε ακουγονται πολυ δυνατα.Κατι γινεται με το εξωτερικο ηχειο.Δεν μπορει ολοι οι ηχοι που εχει το κινητο να ακουγονται δυνατα και οτι δοκιμασα να περασω μεσα να ακουγεται πολυ χαμηλά.Θα τρελαθω.Επειγοντως βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 emena 2 mp3 pou ehw perasei mou akougonte polu dinata. ise sigouros oti eheis valei tin entasi sto max? kai kati akoma pou xana rwtaw giati den mou apantise kaneis.... stin arhiki othoni, opia foto kai an tou vazw, mou tin vgazei stin mesi, kai den pianei oli tin othoni. ektos autou, to panw meros pou ine to roloi kai to sima tis eterias ine panta mple? den mporei na alaxei? iparhei tropos na figei i na rithmistei me kapia efarmogi? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 7 Δεκ. 2004 , 14:01) Για τα 6630 απο Ιταλια: Μολις γυρισα απο Νοκια-Βουλιαγμενης 187 εχοντας ελληνικα στο 6630 μου με version V2.39.129 :) ,15€ κοστος . :( Στην αρχη μου τα μασαγανε ,λεγοντας οτι το κινητο δεν εχει κυκλοφορησει και οτι δεν γινεται αλλαγη ,και θα πρεπει να παω σε τιμ. Αλλα απο την στιγμη που τους ειπα οτι χτες εκαναν αναβαθμιση σε ενα 6630 (του φιλου cocomat),το ξανασκεφτηκαν και σε ενα τεταρτο το πηρα πισω αναβαθμισμενο με ελληνικα. Ολα τα σχετικα με τιμ εφυγαν. :) re paidia den mporo na katalabo giati plironoyme!!! kai apo italia to pira alla giati na doso 15eur mono kai mono na balo ta ellhnika einai krima ase poy italia exi 2 xronia eggisi 8a stilo email stin nokia :) Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imprezasti Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Και σε wav το ιδιο,και σε midi το ιδιο.Επαναλαμβανω.Παιζουν δυναττα οι μανισιοι ηχοι και απο το μεγαφωνο και απο τα ακουστικα. Αυτοι που δοκιμασα να βαλω μονο απο τα ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Λειτουργεί άψογα με την απλή μου κάρτα sim TIM. Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις είναι άριστες σε κάθε τομέα!... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Το τελειότερο series60,τελικα δεν μπορούσα να αντισταθώ,άξιζε βέβαια τα λεφτά του,τώρα ας βρω και settings για ΤΙΜ και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Μολις το πήρα κι εγω στα χέρια μου...με COSMOTE, αλλά ακόμα δεν ανοιξα το κουτι... Βιντεοκλήση εχει χρησιμοποιήει κανεις, χωρίς την extra camera? Κάποιο site με tools κλπ extra για αυτο το mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 stin arhiki othoni, opia foto kai an tou vazw, mou tin vgazei stin mesi, kai den pianei oli tin othoni. ektos autou, to panw meros pou ine to roloi kai to sima tis eterias ine panta mple? den mporei na alaxei? iparhei tropos na figei i na rithmistei me kapia efarmogi? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts