intelx86 Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Paidia plz voi8ia!!! Otan mou stelnoun kati me bluetooth kai pao na to apo8ikeuso apo ta minimata to para8iro apo8ikeusi pou vgazei den stamataei pote!!! ti na kano??plz!!! Αναβάθμιση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Αναβάθμιση!!! Ego pantos pou to ekana anavathmisi den diorthothike... :( Exo brei patenta pantos. Kata thn anavathmisi pas sthn ekthesi kai anigis tis eikones h to binteo antistixa. Kai to apothikeyei amesos. Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 ρε παιδια οταν καποιος με περνει τηλεφ. και εχω 3g σημα δεν ακουω τιποτα απολυτος.τι φτεει το δυκτιο ή το κινητο το δικτυο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Tο καλο ειναι οτι με την αναβαθμιση εχει επιλογη 2g 3g.... KAI OYΣΤ 3G... αν δεν θες..... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Paidia plz voi8ia!!! Otan mou stelnoun kati me bluetooth kai pao na to apo8ikeuso apo ta minimata to para8iro apo8ikeusi pou vgazei den stamataei pote!!! ti na kano??plz!!! format...den yparhei alli lysei Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Paidia plz voi8ia!!! Otan mou stelnoun kati me bluetooth kai pao na to apo8ikeuso apo ta minimata to para8iro apo8ikeusi pou vgazei den stamataei pote!!! ti na kano??plz!!! Χρησιμοποίησε κάποιον file manager.Πήγαινε στο mailbox και κάνε copy,paste στιον φάκελο που θές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Ego telika ekana format kai pali apo tin arxi ta egkatastasi ola . Me backup den ftiaxnotan. :( Tora einai entaxi. :) To kalo einai oti tora exo kapou 5mb stin mnimi tou tilefonou parapano apo prin,eno tou exo balei ola ta programmata pou eixa... Ti na po??? :blink: eon sto protino to format kai ego mias kai kapote tha to kaneiss... :p Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να δω τα εισερχομενα μηνυματα και να τα αποθηκευω σε καποιον φακελο στο PC ; Κατεβασα το Oxygen Phone Manager αλλα δεν ελεγε με τιποτα να συνδεθει με το κινητο μου (Ουτε BT ουτε Cable) :( Καποιο αλλο γνωριζετε αν υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monosandalos Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να δω τα εισερχομενα μηνυματα και να τα αποθηκευω σε καποιον φακελο στο PC ; Κατεβασα το Oxygen Phone Manager αλλα δεν ελεγε με τιποτα να συνδεθει με το κινητο μου (Ουτε BT ουτε Cable) :( Καποιο αλλο γνωριζετε αν υπαρχει; Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με το Oxygen Phone Manager. Ποιά έκδοση χρησιμοποιείς? Υποτίθεται οτι η 2.4 (ή 2.4.1 δεν είμαι σίγουρος) έχει βγεί σαν update κυρίως για να υποστιρίζει καινούριες συσκευές όπως το 6630. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα όμως και δεν μπορώ να σου πω σίγουρα Αν δεν έχεις αυτή την έκδοση, δοκίμασε να την κατεβάσεις, ίσως σου δουλέψει Παράθεση Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με το Oxygen Phone Manager. Ποιά έκδοση χρησιμοποιείς? Υποτίθεται οτι η 2.4 (ή 2.4.1 δεν είμαι σίγουρος) έχει βγεί σαν update κυρίως για να υποστιρίζει καινούριες συσκευές όπως το 6630. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα όμως και δεν μπορώ να σου πω σίγουρα Αν δεν έχεις αυτή την έκδοση, δοκίμασε να την κατεβάσεις, ίσως σου δουλέψει Αυτην κατεβασα αλλα τιποτα :( Δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Σε έμενα πάντως τρέχει κανονικά το 2.4 Oxygen... Για να συνδεθεί πάντως χρειάζεται να εγκαταστήσεις ένα .sis αρχείο του Oxygen. Υποθέτω το έχεις κάνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 arish me bluetooth i me usb-cable to xirizesai??? Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Σε έμενα πάντως τρέχει κανονικά το 2.4 Oxygen... Για να συνδεθεί πάντως χρειάζεται να εγκαταστήσεις ένα .sis αρχείο του Oxygen. Υποθέτω το έχεις κάνει.. Θα ξαναπροσπαθησω με Bluetooth γιατι πριν λιγο ανακαλυψα οτι γενικοτερα δεν δουλευει καλα το Bluetooh Dongle που εχω... (Καποιο προβλημα με drivers προφανως ) Νεοτερα αργοτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Υπάρχει καποιο προγραμματάκι με το οποιο να λαμβάνω τα e-mail μου στο 6630; Αν ναι ... πού θα το βρώ ; :O Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Υπάρχει καποιο προγραμματάκι με το οποιο να λαμβάνω τα e-mail μου στο 6630; Αν ναι ... πού θα το βρώ ; :O Ευχαριστώ :) 1oν ,εχει ενσωματομενη εφαρμογη 2ον ,profilmail . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 mia boitheia plz...enas filos moy ekane thn anoisia na dextei to caribe sto kinito toy.exei to 3650...ti programma yparxei gia na to apegkatastisoyme kai poy mporw na to brw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Μια διευκολινση αν μπορειτε :O Επειδη ειμαι λακαμας και το εσβησα... Ειχα βρει ενα link για το O.P.M εδω αλλα δεν το βρισκω τωρα !!! Αν μπορει καποιος... :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 re paidia sxetika me to caribe to filaraki moy einai fantaros kai se mia writsa prepei na fygei gia ebro....to kinito to exei anagki alla me to caribe ta exei paiksei....ti prepei na kanw....sorry gia epimoni alla yparxei anagki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Μια διευκολινση αν μπορειτε :O Επειδη ειμαι λακαμας και το εσβησα... Ειχα βρει ενα link για το O.P.M εδω αλλα δεν το βρισκω τωρα !!! Αν μπορει καποιος... :geek: Aυτο εδω εννοεις ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=776103#post776103 re paidia sxetika me to caribe to filaraki moy einai fantaros kai se mia writsa prepei na fygei gia ebro....to kinito to exei anagki alla me to caribe ta exei paiksei....ti prepei na kanw....sorry gia epimoni alla yparxei anagki @laonikos ,δες αυτο http://www.myphone.gr/library/article-41.html http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=776771#post776771 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 nervous Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από INDYJONES Υπάρχει καποιο προγραμματάκι με το οποιο να λαμβάνω τα e-mail μου στο 6630; Αν ναι ... πού θα το βρώ ; Ευχαριστώ 1oν ,εχει ενσωματομενη εφαρμογη 2ον ,profilmail . Ευχαριστώ nervous! :) ( Ποιά είναι η εφαρμογή του κινητού ; ) Μπορώ να βρώ καπου βοήθεια για τις ρυθμίσεις του profimail ? Υπάρχει χρέωση όταν βλεπεις τα e-mail απ το κινητο; Και πάλι ευχαριστώ !!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Ευχαριστώ nervous! :) ( Ποιά είναι η εφαρμογή του κινητού ; ) Μπορώ να βρώ καπου βοήθεια για τις ρυθμίσεις του profimail ? Υπάρχει χρέωση όταν βλεπεις τα e-mail απ το κινητο; Και πάλι ευχαριστώ !!! :) Στα μυνηματα ;) Θελει internet over gprs . Δες αυτο θα σε βοηθησει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=707098#post707098 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=123056#post123056 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 re paidia exei 24 mines egguish i den exei to kinito mas?Sto magazi tis Tim pou exw rwtisei italia etsi mou eipan.Kai sto italiko ebay pou exw dei to idio lene merikoi.To vivliaraki tou 6630 leei 12 mines.Ti paizei? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 re paidia exei 24 mines egguish i den exei to kinito mas?Sto magazi tis Tim pou exw rwtisei italia etsi mou eipan.Kai sto italiko ebay pou exw dei to idio lene merikoi.To vivliaraki tou 6630 leei 12 mines.Ti paizei? Απο οτι ξερω η Νοκια δινει 12 μηνες εγγυηση και οχι 24 :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 nervous ευχαριστω για το link ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Απο οτι ξερω η Νοκια δινει 12 μηνες εγγυηση και οχι 24 :( Η nokia από παλιότερα απ' ότι θυμάμαι έδινε 12 μήνες... Πάντως κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι σύμφωνα με κανόνα της Ε.Ε. κάθε ηλεκτρονική συσκευή ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει 24 μήνες! Δεν είμαι και πολύ σίγουρος βέβαια... arish me bluetooth i me usb-cable to xirizesai??? Mε bluetooth και δουλέυει άψογα! Δυστυχώς η trial έκδοση γιατί δεν έχω βρει cr@ck για την 2.4 :( ! Μήπως το έχει κανένας;;; Με usb-cable δεν έχω δοκιμάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts