sadiagraxa Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Παιδιά καλησπέρα, είμαι κάτοχος πλέον κι εγώ ενός 6630 εδώ και 2 μέρες. Φοβερό κινητό!! Μερικές ερωτησούλες: 1. Η μπαταρία μετά τη πρώτη φόρτιση κράτησε μόλις 27 ώρες, χωρίς τρελή χρήση θα λεγα, είναι φυσιολογικό αυτό?Η δεύτερη φόρτιση τι διάρκεια πρέπει να χει? 2. Συνδέω το καλώδιο DUK-2 που περιέχεται στη συσκευασία για να συγχρονίσω το κινητό με το Outlook και το κινητό δεν συνδέται, το έχω δοκιμάσει σε 2 μηχανήματα και δεν καταλαβαίνει τίποτα κανένα μηχάνημα απ' τα 2, όταν συνδέεται το USB δε θα πρεπε να μου λέει ότι εντοπίστηκε νέα συσκευή και να του δώσω οδηγούς? Δε κάνει τίποτα, σα να μη συνδέω τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να είναι προβληματικό το καλώδιο? 3. Συνδέοντας το καλώδιο φορτιζει και η μπαταρία? Αν ναι υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας 1. Οι μπαταριες να ξερεις οτι στις πρωτες φορτισεις δεν "γεμιζουν" στο full, θελει 5-6 φορτισεις για να πεις οτι φορτιζετε κανονικα... Επισης το 6630 λογω της εναλλαγης απο 2G σε 3G τρωει παραπανω μπαταρια σε σχεση με αλλα κινητα, αυτο μπορεις να το αποφυγεις με το προγραμμα Operator η με αναβαθμιση στην καινουρια Version. 2. Ποια Windows εχεις; 3. Δεν νομιζω να φορτιζει συνδεοντας το με το καλωδιο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 ρε παιδια πως μπορουμε να διορθοσουμε τις γρατζουνιες στην ποροσοψη του 6630??? Ο Global Moderator πουλαει μια προσοψη... Αν την προλαβεις ειναι η μαυρη (Γιατι εγω προλαβα την Deep Blue :cool: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 1.Έχω παρατηρήσει πως όταν ακούω mp3 κ βγώ απ το μενού κ παω να βγαλω φωτογραφίες , δεν υπάρχει κανενα προβλημα... Όταν όμως , αντί για φωτογραφία πάω να βγαλω βιντεάκι , τότε σταματάει η αναπαραγωγή των mp3! Μήπως , είναι ένα bug αυτό ; 2.Υπάρχει τρόπος να γίνεται συνεχόμενη αναπαραγωγή κάποιων mp3 που έχουμε αποθηκευμένα , με συγκεκριμένη σειρά που έχουμε επιλέξει ; Ευχαριστώ πολύ ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 telika to ehoune sta kentrika tin anavathmisei?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 1.Λογικο, ισως το βιντεο να ειναι με ηχο, δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα. 2.Μπορεις να κανεις νεα πλειλιστ και να εισαγεις σαυτην τα τραγουδια με τη σειρα που θες να γινει αναπαραγωγη τους. ρε παιδια πως μπορουμε να διορθοσουμε τις γρατζουνιες στην ποροσοψη του 6630??? Με το scratchremover1.2.sis :p Aναγκαστηκα αλλαζεις προσοψη. :) Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Διαγραφή... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) 1.Έχω παρατηρήσει πως όταν ακούω mp3 κ βγώ απ το μενού κ παω να βγαλω φωτογραφίες , δεν υπάρχει κανενα προβλημα... Όταν όμως , αντί για φωτογραφία πάω να βγαλω βιντεάκι , τότε σταματάει η αναπαραγωγή των mp3! Μήπως , είναι ένα bug αυτό ; 2.Υπάρχει τρόπος να γίνεται συνεχόμενη αναπαραγωγή κάποιων mp3 που έχουμε αποθηκευμένα , με συγκεκριμένη σειρά που έχουμε επιλέξει ; Ευχαριστώ πολύ ! :) Μα καλά σκέφτεσαι τι γράφεις;; αφού τραβάς βίντεο το οποίο γράφει και ήχο, πως θες να παίζει και το mp3!! :wacko: λίστα αναπαραγωγής μπορείς να κανείς και με τον real player επιλογή "νέα λιστα Κομματιών" ;) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 killing_you2 Μα καλά σκέφτεσαι τι γράφεις;; Πάντα... killing_you2 αφού τραβάς βίντεο το οποίο γράφει και ήχο, πως θες να παίζει και το mp3!! Απο smartphone (και με λίγη καλή κ έξυπνη θέληση ) όλα γίνονται ... Πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 1. Οι μπαταριες να ξερεις οτι στις πρωτες φορτισεις δεν "γεμιζουν" στο full, θελει 5-6 φορτισεις για να πεις οτι φορτιζετε κανονικα... Επισης το 6630 λογω της εναλλαγης απο 2G σε 3G τρωει παραπανω μπαταρια σε σχεση με αλλα κινητα, αυτο μπορεις να το αποφυγεις με το προγραμμα Operator η με αναβαθμιση στην καινουρια Version. 2. Ποια Windows εχεις; 1. Στη 2η φόρτιση πόση ώρα το αφήνω να φορτίζει? 2. XP Pro Κάτι ακόμα έχω σύνδεση Vodafone χρειάζεται να κάνω ρυθμίσεις για GPRS και MMS (αν ναι που μπορώ να βρώ στοιχεία) ή τις παίρνει από μόνο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 γεια σας παιδια, καταφερα και εγω να παρω αυτο το γ....ατο κινητο πριν 5-6 μερες και εχω καποιες ερωτησουλες , απο οτι ακουσα γινεται απο το 6630 να δεις τηλεοραση, ισχυει ??? και πως γινεται??? δευτερον για να λαβεις τα e-mail σου πρεπει να εχεις διαφορετικο σημειο προσβασhς απο του wap ??, και διακομιστες αφηνεις αυτους που εχει η βαζεις αυτους που εχεις και στην συνδεση του pc ???? To fs caller θελει code για να λειτουργησει , πως βρισκουμε χωρις να πληρωσουμε??? Οταν λετε mp3 εννοειται τα κομματια που περνανε στον φακελο κομματια η αλλο προγραμμα??? Αναβαθμιση θα την χρειαστει αναγκαστηκα απο τωρα ???? Thanks Kostas :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kypros_1990 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Kati asxeto alla thelo na matho posa Euro kanei to kinito stin Ellada.Thelo tin pio psili timi pou mporo nha to vro alla kai tin pio xamili. Thanks..... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Η διαρκεια της μπαταριας βελτιωθηκε; Λογικα με καθε αναβαθμιση κατι γινεται. η μπαταρια μου κραταει πανω απο 2 μερες με εξαντλητικη χρηση. φαντασου οτι μονο 5 μερες το εχω το κινητο. δεν νομιζω οτι ειναι απο την αναβαθμιση βεβαια. Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 1. Στη 2η φόρτιση πόση ώρα το αφήνω να φορτίζει? 2. XP Pro Κάτι ακόμα έχω σύνδεση Vodafone χρειάζεται να κάνω ρυθμίσεις για GPRS και MMS (αν ναι που μπορώ να βρώ στοιχεία) ή τις παίρνει από μόνο του? Καλες φορτισεις θεωρουνται αυτες που αφηνεις το κινητο να φορτισει πληρως οταν ειναι κλειστο, δεν υπαρχει καποιος χρονος φορτισης που ειναι ο "ιδανικος" (Καμια φορα να ξερεις οτι και η υπερβολικη φορτιση μπορει να καταστρεψει τις μπαταριες) Ωραια εχεις τα XP Pro αλλα ξεχασα να σε ρωτησω και ποιο Service Pack εχεις... :O Το PCSuite του 6630 και η συνδεση με το καλωδιο λειτουργει με service pack 1a και πανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 γεια σας παιδια, καταφερα και εγω να παρω αυτο το γ....ατο κινητο πριν 5-6 μερες και εχω καποιες ερωτησουλες , απο οτι ακουσα γινεται απο το 6630 να δεις τηλεοραση, ισχυει ??? και πως γινεται??? δευτερον για να λαβεις τα e-mail σου πρεπει να εχεις διαφορετικο σημειο προσβασhς απο του wap ??, και διακομιστες αφηνεις αυτους που εχει η βαζεις αυτους που εχεις και στην συνδεση του pc ???? To fs caller θελει code για να λειτουργησει , πως βρισκουμε χωρις να πληρωσουμε??? Οταν λετε mp3 εννοειται τα κομματια που περνανε στον φακελο κομματια η αλλο προγραμμα??? Αναβαθμιση θα την χρειαστει αναγκαστηκα απο τωρα ???? Thanks Kostas :)i ypografes moy kanoune MPAM ean den kano lathos ,amigo!!!!! ;) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Παρτε μια γευση απο live3g...(ανοίξτε με τον browser του κινητού.) http://live.Vodafone.Co.Uk Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 η μπαταρια μου κραταει πανω απο 2 μερες με εξαντλητικη χρηση. φαντασου οτι μονο 5 μερες το εχω το κινητο. δεν νομιζω οτι ειναι απο την αναβαθμιση βεβαια. Να υποθέσω ότι το έχεις κλειστό την νύχτα.Ε? :confused: Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 ρε παιδια πως μπορουμε να διορθοσουμε τις γρατζουνιες στην ποροσοψη του 6630??? Εγώ πάντως του έχω βάλει "ταινία" από αυτές που κολλάμε τα χαρτοκιβώτια διάφανη και έτσι με αυτόν τον τρόπο έχω γλυτώσει αρκετές γρατζουνιές.. Την αλλάζω κάθε εβδομάδα και είμαι ΟΚ.. Πουλάνε βέβαια και στο e-bay αυτόλλητα ειδικά για αυτό το λόγο αλλα είναι κάπως ακριβά.¨Έρχονται περίπου 8 € το ένα.. Δείτε εδώ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=50331&item=5750844634&rd=1&ssPageName=WDVW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Εγώ πάντως του έχω βάλει "ταινία" από αυτές που κολλάμε τα χαρτοκιβώτια διάφανη και έτσι με αυτόν τον τρόπο έχω γλυτώσει αρκετές γρατζουνιές.. Την αλλάζω κάθε εβδομάδα και είμαι ΟΚ.. Πουλάνε βέβαια και στο e-bay αυτόλλητα ειδικά για αυτό το λόγο αλλα είναι κάπως ακριβά.¨Έρχονται περίπου 8 € το ένα.. Δείτε εδώ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=50331&item=5750844634&rd=1&ssPageName=WDVW Ε με 15 ευρώ πέρνεις και μια πρόσοψη από το ebay(δεν είναι βέβαια οριτζιναλ αλλά εφάμιλλες ποιοτικά)και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ;) Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Παιδιά για δείτε και αυτο http://www.fonejunkie.com/product_info.php?products_id=479 σκεφτομαι να το πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 SORRY ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ,....... ΓΙ'ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Αν εχεις καποιος αυτο το προστατευτικο της Martins ας μας πει τις εντυπώσεις του παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Πήρα και εγώ το φλας...Όντως καμία σχέση!! Η μέρα με τη νύχτα...Ιδού και τα αποτελέσματα..Η πρώτη είναι κανονική, η δεύτερη με night mode και η τρίτη με φλας...Απλά μία απορία έχω..μου προκαλεί εντύπωση που λέει μέσα το manual για ένα πράσσινο λαμπάκι.Εγώ γιατι το βλέπω πορτοκαλί ?? Μήπως θέλει φόρτηση την πρώτη φορά μαζί με το κινητό?? Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Να υποθέσω ότι το έχεις κλειστό την νύχτα.Ε? :confused: ε ναι :) δεν κοιμαμαι με το κινητο ανοιχτο εχω αγχος μη με παρει κανεις. ;) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kypros_1990 Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Posa agorasate to kinito sas??????????? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Posa agorasate to kinito sas??????????? :O Eξαρταται απο που το αγορασε ο καθενας :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts