nervous Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgel ( 6 Ιαν. 2005 , 17:10) Καλησπέρα και καλή Χρόνια σε όλους. Είχα ένα μικρό ατύχημα με το 6630 μου, με αποτέλεσμα να έχει μια γρατσουνιά στην πρόσοψη. Εδώ στο Βόλο δεν έχω βρει καινούργια πρόσοψη και επειδή δεν μπορώ να το βλέπω έτσι ξέρει κανείς κάποιο ελληνικό side για να παραγγείλω μια? Ευχαριστώ Eλληνικο ακομα οχι ,συντομα ομως θα φερουν τα nokia shops http://l8shop.net/Products/Nokia_6630_Covers_3.aspx Τσεκαρε και το e-bay για μη original http://search.ebay.com/6630_W0QQfromZR8QQsosortorderZ2QQsosortpropertyZ2 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgel ( 6 Ιαν. 2005 , 17:10) Καλησπέρα και καλή Χρόνια σε όλους. Είχα ένα μικρό ατύχημα με το 6630 μου, με αποτέλεσμα να έχει μια γρατσουνιά στην πρόσοψη. Εδώ στο Βόλο δεν έχω βρει καινούργια πρόσοψη και επειδή δεν μπορώ να το βλέπω έτσι ξέρει κανείς κάποιο ελληνικό side για να παραγγείλω μια? Ευχαριστώ Φίλε μου το μέλος john74 έχει προσόψεις.Δεν είναι γνήσιες, επειδή όμως έχω πάρει τη μαύρη μπορώ να σου πω ότι είναι καλύτερες.Και κάνει και αποστολές επαρχία.Στείλε του ένα PM. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Ήμαρτον βρε παιδιά με τις φωτο!!!Κινητό είναι!!!Αν βγάζανε τα κινητά φωτο καιι βίντεο απόδοσης ψηφιακής μηχανής ή κάμερας τότε οι εταιρίες που τις βγάζουν τι θα έκαναν;Θα έκλειναν;Άσε που μόνο με λετουργίες ως κινητού δεν ασχολούμαστε!!!Τι τραβάει;Πόση ώρα βίντεο;Πόση ώρα σερφάρισμα;Και μετά φωνάζουμε ότι δεν κρατάει η μπαταρία!!!Προσοχή δεν τα γράφω για κάποιον συγκεκριμένα κι εγώ μέσα σε αυτούς ποθ τα κάνουν είμαι!!! Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris K. Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 6 Ιαν. 2005 , 05:44) Δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα πληκτρολογιο ελληνικο ,μεσα στον Ιανουαριο μου ειπανε. Original-Νοκια μαυρη προσοψη δεν ειναι στα σχεδια να κυκλοφορησει . Η μη-original μαυρη εχει ειπωθει παντως οτι δεν υστερει σε ποιοτητα. Σε μη-original δες στο e-bay τι κυκλοφορει http://search.ebay.com/6630_W0QQsokeywordredirectZ1QQfromZR8 thanx nervous mavri non-original prosopsi idi exo ala einai ligo .......as to pome mapex ;) kouniete to piso kapaki ala ti na kanoume etsi pai oso afora to pliktrologio gia na doume os tis 28.1. (malon 27) an gini tipota kalos an oxi tha stilo alo filaraki ......na´se kala aleko pou tha se trexo serres :lol: Παράθεση http://www.sysprofile.de/images/userbar.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefocus Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Παντος το προβλημα που χανει την καρτα μνημης, επειδη πηγα στη Νοκια της Πατρας, μου απαντησαν οτι ειναι πολυ γνωστο bug του τηλεφωνου, και θα διορθωθει σιγουρα στη νεα αναβαθμιση που θα γινει μεσα στον Ιανουαριο. Ας ελπισουμε οτι θα γινει συντομα, γιατι εμενα μου τη σπαει πολυ. Restart δεν μου εχει κανει κανενα. Οσο για τις foto, ημαρτον ρε παιδια!! κινητο ειναι!! Το προβλημα του ειναι πιστευω μονον τη νυχτα με τις foto που κανει το κακομοιρο οτι μπορει!! Παράθεση Στέφανος Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Καθισα και μελετησα πιο προσεκτικα αυτα που γραψαμε 1.καμια φωτογραφια μου δεν εχει προβλημα ,η νυχτερινη ληψη εμφανιζει θορυβο αναμενομενο ομως λογω ελλειψης φλας.2.Ποτε δεν ειχα προβλημα με την καρτα μνημης ,ουτε μια φορα .3.Καμια επανεκινηση του τηλεφωνου εκτος απο ενα δυο κολληματα που εφαγε οταν πηγα να αποθηκευσω φωτογραφιες που μου ειχαν στειλει η να επισυναψω φωτο σε ΜΜΣ.4.δεν εχασα καμια κληση και δουλευει και με απλη καρτα q οταν την βαζω ....δεν τα λεω ετσι απλα θελω και εγω να βοηθησω ....ισως θα ηταν καλο να εγραφε καθενας τις δικες του διαπιστωσεις Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodan Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Παιδια τι να πω.... Μαλλον πηρα αλλο τηλ εγω!!!! Δεν μου εχει κανει κανενα προβλημα απο αυτα που λετε.... Τις φωτογραφιες τις βγαζει πολυ καλα ειδικα αν ειναι ηλιολουστη μερα!!! Τις μαυρες γωνιες τις εχω παρατηρησει σε ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φωτο!!! Την καρτα μνημης ΔΕΝ την εχει ΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ... Το μονο που μου την σπαει ειναι οτι δεν βγαζει πολλα μπασα στα mp3 στα ακουστικα...Equalizer επειγωντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 meta apo dokimi 2 mp3 player ,mporw na pw me apoliti sigouria pws o manisios player einai kaliteros,ektos ama iparxei kapoios player pou einai ontos kaliteros kai apo ton manisio. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sotirakiss ( 6 Ιαν. 2005 , 22:44) meta apo dokimi 2 mp3 player ,mporw na pw me apoliti sigouria pws o manisios player einai kaliteros,ektos ama iparxei kapoios player pou einai ontos kaliteros kai apo ton manisio. Ειναι λογικο ο mp3player που εχει το κινητο μεσα απο την εταιρια να ειναι ο καλυτερος το ιδιο γινεται και στο ngage (αλλα αυτος εχει προβλημα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Στο μικρό χρονικό διάστημα που έχω τη συσκευή (περίπου 3 εβδομάδες), από Ιταλία με περασμένα Ελληνικά, έχω παρατηρήσει τα εξής: [*]Περιστασιακά κάνει restart. Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο όμως. [*]Δεν είμαι ικανοποιημένος με το σήμα. Πιθανότατα ευθύνεται η εναλλαγή 3G-2G, αλλά έχω συχνά "διακοπές" και στη συνομιλία μου, αλλά και αρκετή διακύμανση στην ένδειξη σήματος [*]Δεν επιτρέπει την εισαγωγή ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ χαρακτήρα όταν γράφουμε ένα LABEL στον τηλ. κατάλογο, κάτι που ίσχυε και με το 6600. Προσοχή: LABEL (τίτλο πεδίου) και όχι π.χ. ένα όνομα... [*]Εάν δημιουργήσω ένα νέο MMS από την εφαρμογή μηνυμάτων (κι όχι π.χ. από τον τηλ. κατάλογο) και προσπαθήσω να του προσθέσω ένα sound clip, εμφανίζει το μήνυμα "opening" για πολλή ώρα, όσπου τελικά κλείνω την εφαρμογή. Εάν κάνω το ίδιο από τον τηλ. κατάλογο (δηλ. αποστολή mms σε contact) τότε δεν υπάρχει πρόβλημα! Ας σημειωθεί ότι έχω μερικές δεκάδες sound clips στην κάρτα... [*]Στην αναπαραγωγή mms presentation ΔΕΝ γίνεται loop στα animated gifs! Εάν επιλέξω όμως να δώ μόνο την εικόνα του mms, η κίνηση επαναλαμβάνεται κανονικά. [*]Εάν προσπαθήσω να στείλω μια επαφή ή καταχώρηση ημερολογίου μέσω Bluetooth και, αφού βρεθεί ο παραλήπτης, ακυρώσω την αποστολή, εμφανίζεται Error (-3). [*]Η εφαρμογή Gallery εμφανίζει ΟΛΕΣ τις εικόνες/ήχους/video που υπάρχουν στο κινητό ή την κάρτα, ανεξαρτήτως θέσεως και καταλόγου. Ο μόνος διαχωρισμός που μπορεί να γίνει είναι στις εικόνες όπου επιτρέπει τη δημιουργία εικονικού καταλόγου (δεν υπάρχει στην πραγματικότητα), όπου μπαίνουν όσες εικόνε επιλέξουμε. Όμως, δε γίνεται κάτι ανάλογο για τους ήχους ή τα video (δεν υπάρχει η επιλογή). Έτσι, είναι δύσκολη/αδύνατη η κατηγοριοποίηση των αρχείων εικόνας, ήχου και video στο Gallery. :( [/list=1] Αυτά τα ολίγα προς το παρόν... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodan ( 6 Ιαν. 2005 , 22:20) Το μονο που μου την σπαει ειναι οτι δεν βγαζει πολλα μπασα στα mp3 στα ακουστικα...Equalizer επειγωντος Μήπως είναι θέμα ακουστικών και δε μπορούν να αποδώσουν χαμηλές συχνότητες? Εγώ τελικά από μια ματιά που έριξα εδώ μέσα σε άλλα κινητά άλλων εταιρειών αντίστοιχα το μόνο το οποίο μου άρεσε σε περιπτωση τελικά που αποφασίσω να μη πάρω το 6630 είναι το Motorola Mpx220 δε ξέρω όμως όταν κυκλοφορήσει τι προβλήματα θα παρουσιάζει ενδεχομένος κι αυτό. Με βλέπω όμως υπέρ του 6630 σε ποσοστό 70% και για ακόμα ένα επιπλέον λόγο ότι θα μπορώ να το πουλήσω αργότερα ευκολότερα από κάθε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Παιδια, σας παρακαλω βοηθηστε με για να μην παω και τους καψω το μαγαζι :mad: Εκανα εγκατασταση καποιων εφαρμογων στο 6630 και καποια στιγμη, ολα τα αρχεια που ηταν στην καρτα μνημης και τα ειχα κατηγοριοποιησει τα πεταξε εξω στο κεντρικο μενου... Μετα εβαλα αλλο ενα mp3 και ξεκινησα να ξαναβαζω τις εφαρμογες στους φακελους που τις ειχα... Απο τοτε βλεπει την καρτα μνημης ως "κατεστραμενη" :mad: Την εβαλα και σε ενα 6600 με το ανταπτορακι αλλα κι εκει τα ιδια... "κατεστραμενη"... Τι λετε να κανω ρε παιδια; Υπαρχει κανενας τροπος να την "αναστησω" η να παω στο NokiaShop να τους πεταξω στη μαπα ολα τα Nokia που εχω αγορασει; Ερωτηση: Το φορματ με -πρασινο-3-on/off- πως καταλαβαινεις οτι κανει φορματ; εμενα παρεμενε η οθονη στο λευκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa ( 7 Ιαν. 2005 , 08:45) Παιδια, σας παρακαλω βοηθηστε με για να μην παω και τους καψω το μαγαζι :mad: Εκανα εγκατασταση καποιων εφαρμογων στο 6630 και καποια στιγμη, ολα τα αρχεια που ηταν στην καρτα μνημης και τα ειχα κατηγοριοποιησει τα πεταξε εξω στο κεντρικο μενου... Μετα εβαλα αλλο ενα mp3 και ξεκινησα να ξαναβαζω τις εφαρμογες στους φακελους που τις ειχα... Απο τοτε βλεπει την καρτα μνημης ως "κατεστραμενη" :mad: Την εβαλα και σε ενα 6600 με το ανταπτορακι αλλα κι εκει τα ιδια... "κατεστραμενη"... Τι λετε να κανω ρε παιδια; Υπαρχει κανενας τροπος να την "αναστησω" η να παω στο NokiaShop να τους πεταξω στη μαπα ολα τα Nokia που εχω αγορασει; Ερωτηση: Το φορματ με -πρασινο-3-on/off- πως καταλαβαινεις οτι κανει φορματ; εμενα παρεμενε η οθονη στο λευκο... αν εχεις card reader τοτε μαλλον την βαζεις και σου κανει format κατευθιαν.αλλη μια κινηση ειναι να πας σε club nokia και με καποιο τροπο αυτοι να σου κανουν format στην mmc Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 6 Ιαν. 2005 , 23:16) [*] Όμως, δε γίνεται κάτι ανάλογο για τους ήχους ή τα video (δεν υπάρχει η επιλογή). Έτσι, είναι δύσκολη/αδύνατη η κατηγοριοποίηση των αρχείων εικόνας, ήχου και video στο Gallery. :( [/list=1] Αυτά τα ολίγα προς το παρόν... Φυσικα και γινεται στους ηχους φτιαχνοντας λιστες αναπαραγωγης αρχειων .m3u εκθεση-->κομματια-->(επιλογες) -->Νεα λιστα κομματιων Αν εννοεις δημιουργια φακελων οντως δεν υπαρχει, μονο με File Manager αλλα στην εκθεση παλι τα δειχνει ολα μαζι πακετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 7 Ιαν. 2005 , 11:02) Φυσικα και γινεται στους ηχους φτιαχνοντας λιστες αναπαραγωγης αρχειων .m3u εκθεση-->κομματια-->(επιλογες) -->Νεα λιστα κομματιων Αν εννοεις δημιουργια φακελων οντως δεν υπαρχει, μονο με File Manager αλλα στην εκθεση παλι τα δειχνει ολα μαζι πακετο Αυτό που λες γίνεται μόνο στα Tracks ( κομμάτια; ). Το βρίσκω εντελώς απαράδεκτο να αναγκάζεται κάποιος να ψάχνει έναν ήχο ή ένα video ανάμεσα σε δεκάδες ή εκατοντάδες σε μια λίστα, ενώ τα έχει ήδη κατηγοριοποιήσει σε φακέλους. :mad: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Καλημέρα. Προσπάθησα να κάνω στο κινητό μου full hard format πτώντας το πράσινο, αστεράκι,3 και το κουμπί ενεργοποίησης του κινητού αλλά δεν μου κάνει τίποτα. Μήπως κάνω κατι λάθος. Μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefocus ( 6 Ιαν. 2005 , 19:26) Παντος το προβλημα που χανει την καρτα μνημης, επειδη πηγα στη Νοκια της Πατρας, μου απαντησαν οτι ειναι πολυ γνωστο bug του τηλεφωνου, και θα διορθωθει σιγουρα στη νεα αναβαθμιση που θα γινει μεσα στον Ιανουαριο. ;) ;) ;) ;) ;) ;) Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefocus Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MORFEAS2508 ( 7 Ιαν. 2005 , 11:26) Καλημέρα. Προσπάθησα να κάνω στο κινητό μου full hard format πτώντας το πράσινο, αστεράκι,3 και το κουμπί ενεργοποίησης του κινητού αλλά δεν μου κάνει τίποτα. Μήπως κάνω κατι λάθος. Μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ? Ευχαριστώ πολύ. Ναι ρε παιδια , πως ακριβως γινετε το hard format? Επειδη εχω κανει format με το *#7370# πιστευετε οτι το hard format μπορει να διορθωσει κατι που δεν μπορει να διορθωσει το απλο format? Γιατι υπαρχουν 2 format? Παράθεση Στέφανος Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Καλημέρα παιδία, Έχω αρχίσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να πιστεύω ότι εγώ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα έχουμε αγοράσει ΑΛΛΟ κινητό!! Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση για όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρονται να φταίει ή η ΛΑΘΟΣ-ΧΡΗΣΗ ή οι ΥΠΕΡ-ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ κάποιον που πιστεύουν ότι αγόρασαν το ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ της MOULINEX!!!! Σε όλα αυτά τα υποτιθέμενα bugs που αναφέρονται εγώ έχω να παρατηρήσω τα εξής στο δικό μου: Ούτε καμένες γωνίες στις Φώτο (Μερικές φορές μου βγάζει σκοτεινές τις γωνίες αλλά πιστεύω ότι φταίει ο φωτισμός!!) Ούτε χάνει την κάρτα μνήμης (Θεός φυλάξει!!!!) Ούτε αργεί να ανοίξει τις επαφές εκτός από την πρώτη φορά όταν γίνετε εκκίνηση της συσκευής!! (έχω 272 καταχωρίσεις). Ο αισθητήρας φωτός στο δικό μου λειτουργεί άριστα!! Μόλις καταλάβει ότι ο φωτισμός είναι χαμηλός ανάβει το πληκτρολόγιο χωρίς να του δώσεις εσύ την εντολή πατώντας κάποιο πλήκτρο!! Το ότι αργεί κάποιες φορές είναι γεγονός αλλά πάντα κάνει σωστά την δουλεία του!! Δοκιμάστε το σε αυτοκίνητο βράδυ και θα δείτε!! Όποια άλλη προσπάθεια με εικονικό σκοτάδι μπορεί να αποφέρει τα αποτελέσματα που ειπώθηκαν!! Μάλλον είναι πιο έξυπνος από εμάς και δεν μπορούμε να τον ξεγελάσουμε!! Για την αναπαραγωγή του βίντεο τα έχουμε πει! Φταίει ο real player και κάποιος κάποτε που είχε πει “ εάν στείλετε το video σας που έχετε τραβήξει με το 6630 σε Ρ910i θα δείτε μεγάλη διαφορά στην αναπαραγωγή” τελικά έχει δίκιο!! Το έκανα και είναι όντως έτσι!! (Αυτό μπορούμε να το λάβουμε σαν μειονέκτημα και όχι σαν bug) Η ένταση στα ακουστικά των mp3 είναι όντως χαμηλή!! Το μόνο που μου παρουσιάζει και αυτό δεν γίνεται πάντα είναι ότι μου κάνει restart όταν αποσυνδέω το Motorola Bluetooth hands free που έχω και καμία φορά δεν συνδέετε μαζί του αυτόματα και πρέπει να κάνω manual αναζήτηση για να το δει αν και του έχω ορίσει να γίνετε αυτόματα σύνδεση από τις ρυθμίσεις του Bluetooth. Αυτά προς το παρόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 O monos pou exei sovaro provlhma edw mesa eima egw. Gia na ekshgoumai, osoi exoun diavasei paliotera post mou kseroun oti phra ena thlefwno apo Italia kai eixe sovaro provlhma, kollouse panta otan me kalousan opws kai otan epaize opoiodhpote arxeio hxou. Epishs kollouse polles fores otan empaina sthn kamera kai meta gyrnousa sto menu. Dld me ola ayto to kinhto den mporousa na to xrhsimopoihsw. Telika afou to phga se ena Nokia Club to steilan sta kentrika sthn Athina kai telika meta apo 2 vdomades pou eixan apo to avrio sto avrio ematha oti to steilan sto ekswteriko gia episkeyh.. Opote exw parei to kinhto edw kai 3 vdomades kai den to exw xarei katholou akoma. SYBERASMA: Hremhste, yparxoun kai anthrwpoi me symantikotera provlhmata :PP Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Kai emena to 6630 to exei dialysei stis efarmoges, syndeseis me ypologisti synexeia, paixnidia n-gage, efarmoges me ypsiles apaitiseis, kai kanena apolyto problima... Episis to restart den ksero ti simainei kai episis to fortisma tis mpatarias ginetai kathe 2 meres full... Afou einai NOKIA re paidia to kinito ti allo thelete ??? 6630+Nokia RULEZ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MORFEAS2508 ( 7 Ιαν. 2005 , 11:26) Καλημέρα. Προσπάθησα να κάνω στο κινητό μου full hard format πτώντας το πράσινο, αστεράκι,3 και το κουμπί ενεργοποίησης του κινητού αλλά δεν μου κάνει τίποτα. Μήπως κάνω κατι λάθος. Μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ? Ευχαριστώ πολύ. Kanto otan einai sbisto... Prota to 3 meta to prasino kai telos to koumpi ON-OFF Prosoxi ta koumpia synexeia patimena, min ta afiseis se oli tin diarkeia toyu format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 7 Ιαν. 2005 , 15:41) Prosoxi ta koumpia synexeia patimena, min ta afiseis se oli tin diarkeia toyu format Δεν χρειαζεται να ειναι πατημενα καθολη τη διαρκεια του format.Απλα συνεχως πατημενα μεχρι να εμφανιστει η ενδειξη στην οθονη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 re guys..mporeite na kanonisete mia sigouri omadikh agora apo italy tou 6630 ??plz !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Αρχικό Μήνυμα από nmk1988 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MORFEAS2508 ( 7 Ιαν. 2005 , 11:26) Καλημέρα. Προσπάθησα να κάνω στο κινητό μου full hard format πτώντας το πράσινο, αστεράκι,3 και το κουμπί ενεργοποίησης του κινητού αλλά δεν μου κάνει τίποτα. Μήπως κάνω κατι λάθος. Μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ? Ευχαριστώ πολύ. Kanto otan einai sbisto... Prota to 3 meta to prasino kai telos to koumpi ON-OFF Prosoxi ta koumpia synexeia patimena, min ta afiseis se oli tin diarkeia toyu format Prasino-asteraki(*)-kai 3 kai on/off Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts