Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε Hard reset ούτε soft για να φύγει η TIM.

Χρειάζεσαι άλλη ROM και αυτή δεν μπορείς να την περάσεις μόνο σου, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ακριβός.

Η λύση είναι το nokia center.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (16 Δεκ. 2004 , 13:29)

John74, μπορεις να μας παραθεσεις μια real photo με συνδεμενο το flash στο 6630;

Θελω να δω περιπου το μεγεθος του μαζι με το 6630...

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

και εμενα βασικα αυτο με αποσχολουσε περισσοτερο.

και κατι αλλο.εχω ψαξει για το κινητο στο πλαισιο μεταμορφωσης και στο club nokia νεας ιωνιας και δεν το εχει.ξερει κανενας απο εκεινη την περιοχη ή καπου εκει κοντα που μπορει να το βρω???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RouKouNas (16 Δεκ. 2004 , 13:42)

Φιλε Pari ευχομαι να πανε ολα καλα και να σου το αλλαξουν η τουλαχιστον να το επισκευασοιυν. Πιστευω οτι θα πανε ολα καλα και δεν θα εχεις προβληματα στο μελλον!! ;)

Thanx RouKouNas ;) Koita egw den anhsyxw, gi'ayto yparxei h egyhsh. To thema tha lynotan kateytheian an to eixa parei apo Ellada: apla tha to phgaina pisw kai tha mou dinan kainourio. Twra tha prepei na treksw.. Eimai foithths sta Xania kai edw mou eipan 5 ergasimes meres gia na stalei gia update kai egw tha fygw gia to xwrio mou thn Paraskevh pernwntas apo Athina...Hmarton 3 meres ekane na erthei apo Italia me savvatokyriako mesa... Opote tha prepei na paw sth Vouliagmenhs. H anavathmish ginetai kateytheian? To Savvato apogevma einai anoixta? Epishs epeidh den kserw kai polla apo perioxes ths Athinas, einai perioxh pou ekspuphreteite apo metro? Pws tha paw ekei apo Kalithea px? Tha me voithouse poly an periegrafe kapoios.

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JuNiOr (16 Δεκ. 2004 , 14:47)

[ti einai afto pu einai pano dexia sto kinito kai miazei me lambaki?? pano apo thn othonh ligo pio dexia.??]

Αισθητηρας φωτος...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran (16 Δεκ. 2004 , 11:34)

nervous & mirrorofsorrow σας ευχαριστώ.

Μάλλον δεν ήμουν σαφής: Από σήμερα ΔΕΝ θα έχω πια το 6600, ενώ το 6630 ακόμη δεν ξέρω πότε θα το έχω, οπότε η εφαρμογή "Transfer" δεν θα έχει πρακτική αξία για μένα...

Θα πάρω backup με όλα τα παραπάνω προγράμματα και βλέπουμε. Να δω πως θα μου φανεί τώρα που θα χρησιμοποιήσω και πάλι το παλιό καλό 7110!

Ναι, για Ιταλία κοιτάζω... δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη όμως. :worry:

Και εγω βρεθηκα στην ιδια περιπτωση,πηρα το 6630 με 2 μερες διαφορα αφοτου πουλησα το 7610.

Smartvcard & smartvcal ειναι μονοδρομος . :) Τωρα για τα μυνηματα , πηρες back-up τον φακελο mail ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

H COSMOTE exei to kinito sta 530 euro,eno ta NOKIA SHOPS sta 560.Telika ta NOKIA SHOPS den exoun tis kaliteres times....

To STAND gia tis VIDEOKLISEIS kai h mauri prosopsi exoun erthei sta NOKIA SHOPS?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (16 Δεκ. 2004 , 16:27)

Και εγω βρεθηκα στην ιδια περιπτωση,πηρα το 6630 με 2 μερες διαφορα αφοτου πουλησα το 7610.

Smartvcard & smartvcal ειναι μονοδρομος . :) Τωρα για τα μυνηματα , πηρες back-up τον φακελο mail ?

Οσον αφορα το backup των μηνυματων εχει δοκιμασει κανεις αν γινεται δουλεια με το Sprite BackUp το οποιο εχει και επιλογη για να κρατησει back up και στον φακελο mail;; :o

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (16 Δεκ. 2004 , 16:32)

H COSMOTE exei to kinito sta 530 euro,eno ta NOKIA SHOPS sta 560.Telika ta NOKIA SHOPS den exoun tis kaliteres times....

To STAND gia tis VIDEOKLISEIS kai h mauri prosopsi exoun erthei sta NOKIA SHOPS?

Αν λες για αυτό: http://www.oteshop.gr/home/mob_nok6630.htm τότε η τιμή 528,84 € είναι χωρίς ΦΠΑ όπως γράφει στο κάτω μέρος της σελίδας. Με ΦΠΑ είναι 624 € ! !

Φιλικά.

Μολις παρελαβα την μαυρη προσοψη απο τον John74... Ειναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α και του παει παρα πολυ :cool:

Σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ John74 :) :) :)

Παιδια μπορει να μας πει τελικα καποιος τι γινεται με τις χρεωσεις του 3G στην Βοντα??

Εδω υπαρχει θεμα!!Αμα ειναι τζαμπε το internet over 3G τοτε τι $#$#^ κανουμε??? :D

Μερικοι υποστηριζουν οτι μπαινουν στο ιντερνετ με ρυθμισεις WAP. :blink: .Επισης οτι το WAP over 3g οτι ειναι τζαμπε.Μηπως το ιδιο ισχυει και για το Internet over 3G??Καποιος που εχει ελεγξει το λογαριασμο του ας μας ενημερωσει...

Μια υπευθυνη απαντηση απο καποιον!Please!! :o

Παιδια το i στο πληκτρο 0 του τηλεφωνου τι χρωμα ειναι σε σας?Σε μενα ειναι μπλε ενω σε αλλους ειναι πορτοκαλι!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (16 Δεκ. 2004 , 16:27)

Πήρα backup με όλα τα προγράμματα που ανέφερες (also thanks to asymvivastos)... Φυσικά και πήρα backup των πάντων (με file copy), απλά δεν ξέρω εάν είναι εφικτή η επαναφορά τους σε 6630! Υπάρχει άραγε πλήρης συμβατότητα; Αν και δεν είναι τρομακτικά σημαντικό να τα κρατήσω...

Όσο για το sprite backup, φαίνεται πως κάνει ό,τι και το PC Suite αλλά στην MMC. Δεν θα το τολμούσα να επαναφέρω ΟΛΑ τα αρχεία ενός 6600 σε ένα 6630!! :eek:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran (16 Δεκ. 2004 , 18:44)

Πήρα backup με όλα τα προγράμματα που ανέφερες (also thanks to asymvivastos)... Φυσικά και πήρα backup των πάντων (με file copy), απλά δεν ξέρω εάν είναι εφικτή η επαναφορά τους σε 6630! Υπάρχει άραγε πλήρης συμβατότητα; Αν και δεν είναι τρομακτικά σημαντικό να τα κρατήσω...

Στην περιπτωση των επαφων & ημερολογιου τα οποια ηθελα να τα κρατησω,ολα πηγαν καλα ,κανενα προβλημα ;)

Δεν νομιζω να αντιπετωπισεις και εσυ κανενα. :)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Τις δημόσιες ευχαριστιές μου στον john74 για την άμμεση εξυπερέτηση.Περιττό να πω ότι οι προσόψεις του φίλου john74 είναι καλύτερης ποιότητας και εφαρμόζουν στο κινητό καλύτερα από την μαμήσια της Nokia.Το διαπίστωσα ο ίδιος στο κινητό μου και θεωρώ χρέος μου να το γράψω.Το δε μαύρο χρώμα, είναι άπαιχτο.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Μετά απο μία μέρα συμβίωσης με το 6630 , θα ήθελα να πώ κάποια πραγματάκια για όσους σκέφτονται να το αγοράσουν , κ να θεσω κ καποιες απορίες μου ...

Πρωτα απ'όλα να πώ οτι το κινητάκι μου αρέσει πολύ περισσότερο στην πραγματικοτητα απ'ότι στις φωτογραφίες.

Ο φωτισμός του πληκτρολογιου του ειναι τέλειος!

Τα πληκτρα του,εμενα με βολεψαν αμέσως!Είναι πολύ εύκολο στη χρήση κ πιστευω πως μόνο αυτοι που έχουν χοντρα δάχτυλα θα νιωσουν αβολα γραφοντας μήνυμα.

Μέχρι στιγμης δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα του στυλ restart κλπ.

Το ηχειάκι του μου αρέσει πάρα πολύ κ πιστευω πως θα ικανοποιησει κ τους πιο απαιτητικους!Μην ξεχνάμε οτι δεν αγοράσαμε φορητό στέρεο...

Τα ακουστικά του για μένα είναι όλα τα λεφτά!!! :cool:

Η φωτογραφική του μηχανή πιστεύω οτι είναι πολύ καλή , για μένα ίσως λιγο υποδεέστερη του gx30, όπως κ η οθόνη του.Απλα κανω αυτη τη συγκριση επειδή έχω κ τα δύο κινητά κ όχι για καποιον αλλο λογο.(Πραγματα τα οποια δεν ειναι πρωταρχικής σημασίας για μένα.)

Τώρα δεν θυμάμαι κάτι άλλο για το κινητό αλλα οποιος θελει μπορει να με ρωτήσει...

Τώρα ...

Έχω μερικές απορίες , τις οποιες θα γράψω εδώ κ άν μπορέσετε να μου απαντήσετε,αν κ μπορει να έχουν απαντηθεί σε άλλα σημεια του φορουμ ...

1.Πώς γίνεται να απεγκαταστήσω κάποια εφαρμογή κ καποιο θέμα ;

2.Πώς κάνω screenshot ;

3.Έχω εγκαταστήσει το smartmovie αλλα δεν παιζει τίποτα.Με βγάζει στην κεντρική οθόνη που λεει browse files,options,about,jump to time,help,register,exit και κατω αριστερά Files και κατω δεξια Exit.Ότι κ να πατήσω με βγάζει σε μια οθονη που λεει file browser και εχει δυο αρχεια demo που δεν κανουν τίποτα!!! Τί να κάνω ; :cry:

4.Πείτε μου ένα αξιόλογο free προγραμμα να κοβω τα avi βιντεο μου :!:

5.Πείτε μου ένα αξιόλογο free προγραμμα να μετατρεπω avi σε 3gpp :!:

6.Πείτε μου ένα αξιόλογο free προγραμμα να μετατρεπω τα αρχεια QuickTime σε 3gpp k avi :!:

(Σε καποιο σημειο του φορουμ είδα κάποιες απαντησεις για τετοιου είδους προγραμματα αλλα διαπιστωσα πολλά προβληματα.Γι αυτο καλό θα ήταν κ για τους υπόλοιπους να δουν εδώ τις απαντησεις αφού αγορούν άμεσα το 6630 κ πώς μπορεί καποιος να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές του στο έπακρο. )

5.Πώς μετατρεπω ενα mp3 σε ogg ;

6.Ξέρω οτι έχει απαντηθει ξανά γιατί το έχω δεί αλλά τώρα δεν το βρίσκω... :o Πώς γίνεται soft / hard format και τί διαφορά έχουν ;

7.Αν περάσω το Ελληνικό μενού θα χάσω κ τα Ιταλικά ως γλώσσα ή όχι ;

8.Έχω κ άλλες απορίες αλλά δεν θέλω να σας ζαλίσω πολύ... :wacko:

(Περιμένω να δώ ποιος θα έχει την ευγενή καλοσύνη να με στείλει αδιάβαστο... :worry: )

Ευχαριστώ !!! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος INDYJONES (16 Δεκ. 2004 , 20:06)

Τώρα ...

Έχω μερικές απορίες , τις οποιες θα γράψω εδώ κ άν μπορέσετε να μου απαντήσετε,αν κ μπορει να έχουν απαντηθεί σε άλλα σημεια του φορουμ ...

2.Πώς κάνω screenshot ;

3.Έχω εγκαταστήσει το smartmovie αλλα δεν παιζει τίποτα.Με βγάζει στην κεντρική οθόνη που λεει browse files,options,about,jump to time,help,register,exit και κατω αριστερά Files και κατω δεξια Exit.Ότι κ να πατήσω με βγάζει σε μια οθονη που λεει file browser και εχει δυο αρχεια demo που δεν κανουν τίποτα!!! Τί να κάνω ; :cry:

4.Πείτε μου ένα αξιόλογο free προγραμμα να κοβω τα avi βιντεο μου :!:

5.Πείτε μου ένα αξιόλογο free προγραμμα να μετατρεπω avi σε 3gpp :!:

6.Πείτε μου ένα αξιόλογο free προγραμμα να μετατρεπω τα αρχεια QuickTime σε 3gpp k avi :!:

(Σε καποιο σημειο του φορουμ είδα κάποιες απαντησεις για τετοιου είδους προγραμματα αλλα διαπιστωσα πολλά προβληματα.Γι αυτο καλό θα ήταν κ για τους υπόλοιπους να δουν εδώ τις απαντησεις αφού αγορούν άμεσα το 6630 κ πώς μπορεί καποιος να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές του στο έπακρο. )

6.Ξέρω οτι έχει απαντηθει ξανά γιατί το έχω δεί αλλά τώρα δεν το βρίσκω... :o Πώς γίνεται soft / hard format και τί διαφορά έχουν ;

(Περιμένω να δώ ποιος θα έχει την ευγενή καλοσύνη να με στείλει αδιάβαστο... :worry: )

Λοιπον :

1. Για τις εφαρμογες πηγαινε Εργαλεια -> Διαχειρηση και διαγραφεις οποια θελεις ενω για καποιο θεμα ανοιγεις το μενου Θεματα και οποιο δεν θες το σβηνεις απο εκει.
  2. Χρησιμοποιεις καποιο 3rd party application (i.e. wib capture)
  3. Βαλε την τελευταια εκδοση μηπως δεν εχεις προβλημα και σου ανοιγει τα βιντεο.
  4. Δεν ξερω καποιο free που να κανει αυτο που θες.
  5. Nokia Multimedia Converter απο το site της Nokia.
  6. Τα *.mov σε *.3gp τα μετατρεπει και το ιδιο το Quick Time.
  7. Δες ΕΔΩ
  8. Soft Reset : *#7370# , Hard Reset : ανοιγεις το κινητο κρατωντας πατημενα το πρασινο,*,3 μεχρι να δεις την ενδειξη formatting.
  9. Oxi
  10. Ζαλισε μας.Λιγες ηταν.... :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

2.Πώς κάνω screenshot ;

4.Πείτε μου ένα αξιόλογο free προγραμμα να κοβω τα avi βιντεο μου

5.Πείτε μου ένα αξιόλογο free προγραμμα να μετατρεπω avi σε 3gpp

6.Πείτε μου ένα αξιόλογο free προγραμμα να μετατρεπω τα αρχεια QuickTime σε 3gpp k avi

1. υπάρχει ένα εικονίδιο που γραφει "διαχείριση"

2:με έναν file manager που λέγεται fexplorer. υπάρχουν ομως κι αλλα προγράμματα γι αυτή την δουλειά.

3:δοκίμασε έκδοση 2.50 και άνω

4:virtualdub

5: δεν γνωρίζω και δεν βρίσκω τον λόγο να το κανεις (εκτος κι αν το θέλεις για mms)

6: :o παμε παρακατω ...

7: dbPOWERamp

8: επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (υπάρχει επιλογή μέσα στο κινητό) και hard reset: ανοίγεις το τηλέφωνο κρατώντας πατημένα τα *,3,πράσινο πλήκτρο,πλήκτρο on/off

9:μαλλον ναι

10: ζαλισε μας οσο θελεις :)

Χανονται τα ιταλικα αν περασεις τα ελληνικα.

Απο την εμπειρια μου στα ευρωπαικα τηλεφωνα βλεπω οτι

οι standard γλωσσες ειναι τα αγγλικα,γερμανικα και "παιζει" η τριτη γλωσσα αναλογα με την χωρα.

iPhone 5S Space Grey

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blusprint (16 Δεκ. 2004 , 17:58)

Παιδια το i στο πληκτρο 0 του τηλεφωνου τι χρωμα ειναι σε σας?Σε μενα ειναι μπλε ενω σε αλλους ειναι πορτοκαλι!!!

Μπλε από ΤΙΜ (και ίσως και χωρίς ΤΙΜ) και κόκκινο (ή πορτοκαλί :rolleyes: ) από VODA :p

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (16 Δεκ. 2004 , 18:59)

Στην περιπτωση των επαφων & ημερολογιου τα οποια ηθελα να τα κρατησω,ολα πηγαν καλα ,κανενα προβλημα ;)

Δεν νομιζω να αντιπετωπισεις και εσυ κανενα. :)

Το MESSAGE STORER της SYMBIANWARE στην έκδοση 1.0 (που κυκλοφορεί u know where :rolleyes: ) ΔΕΝ μου βλέπει με τίποτα τα μηνύματα - ρυθμίσεις που μου στειλε η VODA και φυσικά (για ευνόητους λόγους !!!) θέλω να κρατήσω .... :cry: :cry: Ξέρεις κανείς (και συ φίλε nervous, αν ξέρεις) πως θα τα εμφανίσω ή αν υπάρχει μεταγενέστερη version που τα βλέπει ????

Aν υπάρχει νεώτερη ας μου στείλει κάπιος ΡΜ να του δώσω ένα e-mail...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redbaraon152 (16 Δεκ. 2004 , 17:31)

Παιδια μπορει να μας πει τελικα καποιος τι γινεται με τις χρεωσεις του 3G στην Βοντα??

Εδω υπαρχει θεμα!!Αμα ειναι τζαμπε το internet over 3G τοτε τι $#$#^ κανουμε??? :D

Μερικοι υποστηριζουν οτι μπαινουν στο ιντερνετ με ρυθμισεις WAP. :blink: .Επισης οτι το WAP over 3g οτι ειναι τζαμπε.Μηπως το ιδιο ισχυει και για το Internet over 3G??Καποιος που εχει ελεγξει το λογαριασμο του ας μας ενημερωσει...

Μια υπευθυνη απαντηση απο καποιον!Please!! :o

παιδια θέλω να ρωτήσω κατι συμαντικο.

λοιπόν μπαινω κανονικα μέσω wap και σε Ιντερνετ σελιδες.

στις ρυθμίσεις υπάρχει η port και η IP address και χάρη σε αυτές υπάρχει προσβαση web.

Αν μπορεί καποιος ας μας πει εναν τρόπο να μοιραστούμε την συνδεση του κινητου, η οποία ειναι πραγματικα απίστευτη ιδιαίτερα 2-4 το βράδυ ποιάνει 40kb/s. κατεβάζω ολόκληρα mp3 μέσα σε 1,5 λεπτό!!! :eek: :eek: :wacko: :blink: :blink:

με τετοιες ταχυτητες (και μάλιστα τζάμπα.) τι το θες το dsl.

Είμαι σίγουρος πως οι ρυθμίσεις είναι ίδιες με αυτές του vodafone internet. αν κάποιος εχει κάνει αυτή τη διαδικασία δημιουργίας συνδεσης με modem to κινητό του ας μας πεί την διαδικασία.

Σίγουρα δουλεύει...

Το θέμα είναι αρκετά συμαντικο...

δεν νομίζω να ενδιαφέρει μόνο εμένα να έχω ταχύτητα στον υπολογιστή 40kb/sec.

γι'αυτό λοιπόν ας βρούμε μια λύση.

ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nickvog (16 Δεκ. 2004 , 20:44)

Το MESSAGE STORER της SYMBIANWARE στην έκδοση 1.0 (που κυκλοφορεί u know where :rolleyes: ) ΔΕΝ μου βλέπει με τίποτα τα μηνύματα - ρυθμίσεις που μου στειλε η VODA και φυσικά (για ευνόητους λόγους !!!) θέλω να κρατήσω .... :cry: :cry: Ξέρεις κανείς (και συ φίλε nervous, αν ξέρεις) πως θα τα εμφανίσω ή αν υπάρχει μεταγενέστερη version που τα βλέπει ????

Aν υπάρχει νεώτερη ας μου στείλει κάπιος ΡΜ να του δώσω ένα e-mail...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Φιλε nickvog δεν το εχω δουλεψει το STORER.

Αν παρεις back-up το τηλεφωνο στην καρτα ,μπορεις να κανεις επαναφορα μετα ,σωζονται και οι ρυθμισεις.

Τις ρυθμισεις μπορεις ομως να τις βρεις και εδω

https://nokiags.wdsglobal.com/standard?phoneId=454&countryId=14&bearerId=5&contractId=191&siteLanguageId=118&captchaEnabled=true&contractId=191&step=network.vm&networkId=32

iPhone 5S Space Grey

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nickvog (16 Δεκ. 2004 , 20:44)

Το MESSAGE STORER της SYMBIANWARE στην έκδοση 1.0 ΔΕΝ μου βλέπει με τίποτα τα μηνύματα - ρυθμίσεις που μου στειλε η VODA και φυσικά (για ευνόητους λόγους !!!) θέλω να κρατήσω ....

Μα Νίκο, και να τα σώσεις τα μηνύματά σου, δε νομίζω πως καταφέρνεις κάτι. Γιατί πολύ απλά μετατρέπονται σε αρχεία κειμένου txt και δεν μπορείς να τ ακάνεις επαναφορά στο τηλέφωνο. Και, απ'ότι ξέρω, για να περάσεις απο μήνυμα τις ρυθμίσεις, πρέπει αυτό να έχει την ακριβής μορφή με αυτού που σου αποστέλει η εταιρία.

Δοκίμασες να σώσεις όλο τον φάκελο mail;