nickvog Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fidel ( 7 Δεκ. 2004 , 15:41) re paidia den mporo na katalabo giati plironoyme!!! kai apo italia to pira alla giati na doso 15eur mono kai mono na balo ta ellhnika einai krima ase poy italia exi 2 xronia eggisi 8a stilo email stin nokia :) Μίλησα σήμερα με το ΝΟΚΙΑ Shop του Συντάγματος. Μου είπαν ότι άλλο η αναβάθμιση (δηλ. update κάποιων προβληματικών αρχείων) η οποία και φυσικά καλύπτεται δωρεάν από την πανευρωπαϊκή εγγύηση της ΝΟΚΙΑ και άλλο η αλλαγή γλώσσας (δηλαδή πλήρης αλλαγή του software από πχ. αγγλικό-ιταλικό σε ελληνικό-αγγλικό) που χρεώνεται 15-20 ευρώ. Σκέφτομαι ότι αυτά που μου είπε έχουν κάποια βάση. Πρώτα πρώτα το ελληνικό Τ9 είναι μία σημαντική αλλαγή, που δεν νομίζω ότι μπαίνει στο κινητό με απλή αναβάθμιση του λογισμικού.... Ισως κάποιος ειδικός εδώ μας διαφωτίσει :worry: :worry: P.S. Εχει κάποιος από μας δοκιμάσει με επιτυχία να δουλέψει το ΡΑΔΙΟ HANDSFREE HS-2R της ΝΟΚΙΑ που λένε ότι κάνει και για το 6630 ????? Τhanx για την απάντηση παιδιά.... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodan ( 7 Δεκ. 2004 , 21:14) Ρε παιδια ψαχνω να αγορασω το κιν εδω και κατι μηνες και δεν το βρισκω πουθεναααααααααααααααα.... Μενω πατησια για πειτε μου κανα καταστημα που να το εχει.... Εχω παρει απειρα τηλ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑα Το κινητο κυκλοφορησε την παρασκευη που μας περασε,δεν εχει βδομαδα. Αν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες εχουν αναφερθει καποια μερη που υπαρχει. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodan ( 7 Δεκ. 2004 , 21:14) Ρε παιδια ψαχνω να αγορασω το κιν εδω και κατι μηνες και δεν το βρισκω πουθεναααααααααααααααα.... Μενω πατησια για πειτε μου κανα καταστημα που να το εχει.... Εχω παρει απειρα τηλ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑα Για κοίτα στο ΠΛΑΙΣΙΟ στη Στουρνάρη.... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodan Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Πηρα στο πλαισιο στην στουρναρη και στην μεταμορφωση και σε νοκια σοπ και στον γερμανο..... Που αλλου να παρω???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Να ρωτήσω παιδιά ξέρετε πόσο SAR έχει η συσκευή? Έχει διαφορετικό για 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nickvog ( 7 Δεκ. 2004 , 21:18) P.S. Εχει κάποιος από μας δοκιμάσει με επιτυχία να δουλέψει το ΡΑΔΙΟ HANDSFREE HS-2R της ΝΟΚΙΑ που λένε ότι κάνει και για το 6630 ????? Τhanx για την απάντηση παιδιά.... Niko to eho parei ego to radio handset(xehasa na soy po simera poy synantithikame..sorry)..nai doulevei APSOGA me to 6630 (tha mporouse na itane ligo pio dynata ,alla den me halaei katholoy (telika apo to exoteriko to pira me 30 euro) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος COCOMAT ( 7 Δεκ. 2004 , 10:08) Καλημερα σε ολους! περασα καποια wav στο 6630 και μου τα παιζει περιεργα,δηλ. πολυ δυνατα και σε κανονικη ταχυτητα στην αρχη και αργα και σιγα στο τελος. το εχει εντοπισει κανεις; ευχαριστω! oti epaize dynata sto 6600 paizei skata sto 6630,prepei na to ftiaxeis me ena programma poy legete sony forge,kai apla to rythmizeis na min einai toso dynata...ta dika moy einai mia hara tora (to 6630 ehei kalytero iheio apo to 6600 kai apo to 7610) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Κατι σχετικα με το 3G live streaming για 6630 και για ολα τα 3G κινητα: Ποια καναλια μπορουμε να παρακολουθησουμε στο κινητο με 3 G και σε ποια δικτυα κινητης τηλεφωνιας ??? Δεν εχουμε πει τιποτα σχετικα με αυτο... Φιλικα nmk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imprezasti Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Τελικα αν εχει δικαιο ο ili τοτε οντως οι ηχοι κλησεις με κομματια εκτος τηλεφωνου ακουγονται σιγανα μεν αλλα πιο ποιοτικα.παντως προσωπικα,μπορει να εχω αδικο,απογοητευτηκα στο συγκεκριμενο κομματι!Κατα τα αλλα τελειο.Αν βρω χρονο και ασχοληθω μαζι του θα πω και εντυπωσεις.Απο τα λιγα που προλαβα να δω,ταχυτατο,πολυ καλη οθονη,αυτονομια κορυφη για την κατηγορια.Αυτα για την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nickvog ( 7 Δεκ. 2004 , 21:23) Για κοίτα στο ΠΛΑΙΣΙΟ στη Στουρνάρη.... COSMOTE sto MAROUSI! EXEI POLLA... kai einai ola ok kai ta ellhnikoulia tou xwris anabathmish kai free h 3G sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 hi,pedia i piotita ixioy tou 6630 ine idia me afti toy 6230??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
profion85 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 oxi file mou!einai anamfivola kaliteri apo ayti tou 6230 Παράθεση http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Παιδια τις επαφες τι διαβαζει αναποδα (ονομα, επωνυμο) οπως τα 6600 κλπ η το εφτιαξαν αυτο το θεμα? Οταν κανετε το joystick κατω και μπαινετε στις επαφες τις εχει επωνυμο,ονομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 tora teliose -to apofasisa!!!! imun anamesa sto s.e. v800 kai to 6630.molis paro to doro apo ti doylia EFIGAAAA!!!!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon ( 8 Δεκ. 2004 , 00:08) Παιδια τις επαφες τι διαβαζει αναποδα (ονομα, επωνυμο) οπως τα 6600 κλπ η το εφτιαξαν αυτο το θεμα? Οταν κανετε το joystick κατω και μπαινετε στις επαφες τις εχει επωνυμο,ονομα? sto 6600 ipirxe rithmisi gia na su vazi prote tis epafes me to eponimo i to antistrofo! ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 7 Δεκ. 2004 , 19:50) στις εικόνες έχω προσέξει ότι εμφανιζει μια μοβ σκιά αριστερά επάνω και αριστερα κάτω. το φαινόμενο αυτό εξαφανίζεται όταν χρησιμοποιήσουμε 0.5 zoom (μια πίεση του πολυπληκτρου προς τα πάνω) ας ελπίσουμε το πρόβλημα αυτό να μην έχει να κάνει με τον sensor. Στο δικο μου δεν εχω προσεξει κατι τετοιο ...στο παρουσιαζει καθε φορα που βλεπεις μια εικονα ?? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Παιδια το τεσταρω απο το μεσημερι και μου εχει βγαλει παρα πολλα προβληματα με την καρτα, εκει που δουλευει κανονικα την χανει ετσι αναγκαζομαι η' να την βγαλω η' να κανω επανεκκινηση.Παρουσιαζει παρα πλλα προβληματα στις εφαρμογες που του εχω περασει (Κολλαει) και δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε τοσο πιο περιπλοκο απο το 6600 σχετικα με την εκθεση (οικονες και ηχους).Πως θα ξερω τι εχω στην καρτα και τι στο τηλεφωνο.Ακομη εδωσα ηχο για το εισερχομενο μηνυμα και το τηλεφωνο τιποτε εχει τον αρχικο.Εχω επιλεξει μνημη στα μηνυματα την καρτα. Αλλα μου εχει πεταξει την καρτα (δεν την αναγνωριζει ξαφνικα) πανω απο 20 φορες.Τι θα γινει με αυτο ; καποια λυση; μου εχει σπασει τα νευρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 να ρωτησω κατι που ισως να ειναι βλακεια?εχουμε δυνατοτητα εστω με καποιο προγραμμα, κατα την διαρκεια ενος βιντεοτηλεφωνηματος να κανουμε record την εικονοκληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Νεα ιστορια τωρα αυτη με τις καρτες μνημης ?? Με τι sim λειτουργεις το τηλεφωνο - μηπως παιζει και αυτο καποιο ρολο- ! Ουτε στη μνημη ουτε στους ηχους κλησεις των μυνηματων δεν μου παρουσιαζει κανενα προβλημα το δικο μου ... Ποιο firmware φοραει ? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus ( 8 Δεκ. 2004 , 02:27) να ρωτησω κατι που ισως να ειναι βλακεια?εχουμε δυνατοτητα εστω με καποιο προγραμμα, κατα την διαρκεια ενος βιντεοτηλεφωνηματος να κανουμε record την εικονοκληση? Ισα ισα φιλε μου δεν ειναι βλακεια αλλα μια πολυ ωραια ιδεα για να φτιαχτει μια τετοια εφαρμογη.Αλλα δυστυχως προς το παρον δεν νομιζω να υπαρχει κατι. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 καλημερουδια εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι το ελληνικο που χω στα χερια μου δε μου χει κανει εδω και 2 μερες ουτε 1 restart δουλευει πολυ πιο καλα απο το ιταλικο ο λογος αγνωστος Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT ( 8 Δεκ. 2004 , 02:18) Παιδια το τεσταρω απο το μεσημερι και μου εχει βγαλει παρα πολλα προβληματα με την καρτα, εκει που δουλευει κανονικα την χανει ετσι αναγκαζομαι η' να την βγαλω η' να κανω επανεκκινηση.Παρουσιαζει παρα πλλα προβληματα στις εφαρμογες που του εχω περασει (Κολλαει) και δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε τοσο πιο περιπλοκο απο το 6600 σχετικα με την εκθεση (οικονες και ηχους).Πως θα ξερω τι εχω στην καρτα και τι στο τηλεφωνο.Ακομη εδωσα ηχο για το εισερχομενο μηνυμα και το τηλεφωνο τιποτε εχει τον αρχικο.Εχω επιλεξει μνημη στα μηνυματα την καρτα. Αλλα μου εχει πεταξει την καρτα (δεν την αναγνωριζει ξαφνικα) πανω απο 20 φορες.Τι θα γινει με αυτο ; καποια λυση; μου εχει σπασει τα νευρα. Τσεκαρε αν "κουμπωνει" καλα η καρτα σου στην θυρα γιατι αν εχει προβλημα εκει τοτε θα πρεπει να το στειλεις σε καποιο NokiaShop να στο κοιταξουν... Κανει ενα χαρακτηριστικο "κλικ" οταν μπαινει η καρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 ( 8 Δεκ. 2004 , 08:29) καλημερουδια εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι το ελληνικο που χω στα χερια μου δε μου χει κανει εδω και 2 μερες ουτε 1 restart δουλευει πολυ πιο καλα απο το ιταλικο ο λογος αγνωστος Κι εγω εχω προσεξει πως αυτο που αγορασα δεν εχει παρουσιασει ουτε ενα προβλημα και πιστεψτε με... του εχω βγαλει τα ματια εξω :blink: Ουτε ενα restart κι εμενα... :cool: Αυτο που εχω παθει τωρα ειναι που μπερδευτηκε το -mRouter- του 3650 PCSuite με το 6630 PCSuite και δεν ολοκληρωνει το install :( Και κατι αλλο για οποιον γνωριζει, ο Driver που ζηταει οταν το συνδεεις με το καλωδιο που βρισκεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Καλημερα! ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ... Υπαρχει μια ρυθμιση (επιλογη) που σου επιτρεπει να στειλεις sms σε κληση που εχςις απορυψει ή εχεις επιλεξει ν αποφηφθει και ταυτοχρονα να στειλεις και συγκεκριμενο κειμενο-απαντηση σε αυτον που σε καλεσε. Δεν εχω καταφερει να θεσω σε λειτουργεια αυτην την επιλογη. Κανω κατι λαθος ή πραγματια υπαρχει bug σε αυτη τη λειτουργεια? ευχαριστω πολυ! φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 το driver φιλε μου το χει μεσα το cd εγκαταστασης pc suite Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts