patrickdrd Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Παιδιά από ρομ, θετωντας σαν πρώτο θέμα την αυτονομία και την σταθερότητα, ποια θεωρείτε καλύτερη; cm11 σπέρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Υπάρχει πουθενά το κινητάκι αυτό στα <100 ευρώ, όπως πριν κανένα - δύο μήνες; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Δε θα έχει απόθεμα. Κοντεύει 2 ετών έτσι κι αλλιώς. Ελαφρώς πάνω από 100 έχει το καινούριο μοντέλο. Αν δεν είναι πρόβλημα το μέγεθος (5") είναι καλύτερα να στραφείς σε αυτό. Εκτός της οθόνης που έχει και πιο μεγάλη ανάλυση, έχει και καλύτερη κάμερα, φλας, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Μα πως ανεβηκε τόσο πολύ η τιμή του; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 οντως στο θεο πηγε: https://www.skroutz.gr/s/6317018/Motorola-Moto-E-2nd-Gen-4G-8GB.html?from=account_notifications#js_review_134723 στα 75 ειναι η κανονικη τιμη του, ισως λογω μικρης διαθεσιμοτητας ανεβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Όλα εξαρτώνται από το απόθεμα. Π.χ. το public λέει αρχική τιμή 79 και με προσφορά(προφανώς για να ξεστοκάρει) το έχει 59€, αλλά δεν είναι διαθέσιμο πλέον. Αν έχει σταματήσει να το φέρνει ο επίσημος αντιπρόσωπος(θεωρητικά από εκεί θα βγαίνει η επίσημη τιμή) και το έχουν σε στοκ μόνο σκρουτζομάγαζα που το έχουν εισάγει μόνοι τους, και λογικά δεν θα είναι και πολλά κομμάτια δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Αν ο αντιπρόσωπος και τα μεγάλα καταστήματα έχουν βάλει χαμηλή τιμή για να τα διώξουν(και το έκαναν) και το μικρό μαγαζάκι το έχει από τότε που επίσημα είχε πάνω από 120€ και το έχει αγοράσει λίγο πιο κάτω, ίσως είναι λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ελαφρώς πάνω από 100 έχει το καινούριο μοντέλο. Αν δεν είναι πρόβλημα το μέγεθος (5") είναι καλύτερα να στραφείς σε αυτό. Εκτός της οθόνης που έχει και πιο μεγάλη ανάλυση, έχει και καλύτερη κάμερα, φλας, κλπ. Έψαχνα κάτι στις 4,5 ίντσες. Μα πως ανεβηκε τόσο πολύ η τιμή του; Γιατί το έχουν 2-3 καταστήματα μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Έψαχνα κάτι στις 4,5 ίντσες. σωστος, κι εγω λατρευω τις 4,5 ιντσες και εχω καραβολευτει με το moto e μου (εχω και το g2 για σερφαρισμα στο σπιτι, αλλα το moto e χρησιμοποιειται κατα κορον στην δουλεια και στο τρεξιμο), αντε να δουμε που θα βρουμε το επομενο μικρακι οταν χρειαστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Δεν αντιλέγω για το μέγεθος. Προσωπικά, το μόνο που με ενοχλεί λιγάκι είναι η ανάλυση στο Moto e. Θα προτιμούσα να ήταν 720χ1280 έστω και αν έπρεπε να πάει στις 5 ίντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 ναι, σωστος και σε αυτο, δεν ειναι για σερφαρισμα με τις ωρες, εξου κι εγω στις περιπτωσεις που ανεφερα ελαχιστα σερφαρω ουσιαστικα, πιο πολυ οτι ερθει απο ειδοποιησεις (mail κλπ), οσο για την αναλυση, μηπως αν ανεβει η αναλυση, ανεβει και η τιμη; οπως το σκεφτομαι παντως και για αντικατασταση παλι ενα φτηνο μικρακι θα επαιρνα και root απο day1, η motorola βγαζει value for money συσκευες αλλωστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) έχω ένα θεματάκι με του αδελφού μου, του το έκανα δώρο πέρσι και πριν λίγες ημέρες σταμάτησε να αναγνωρίζει την κάρτα sim , του είχα περάσει με twrp (ξεκλείδωμα bootloader , root κλπ, γιοκ εγγύηση) ένα backup του είχα πει να το κάνει και δούλεψε πάλι για λίγες ημέρες, του φορούσα την 5.1 το πήρα για να δω τι φταίει και τελικά του πέρασα την 6.0 αλλά πάλι δεν αναγνωρίζει την κάρτα sim (έχω δοκιμάσει την κάρτα αλλού δουλέυει και έχω βάλει άλλη κάρτα που δουλεύει αλλά πάλι τα ίδια) είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως το έλυσε ; λύθηκε το πρόβλημα απλά κόλλησα(Ελληνική πατέντα) ένα χαρτάκι πάνω στην sim και δουλεύει μια χαρά προφανώς χαλαρώσανε τα λαμάκια Edited January 24, 2017 by lost λύθηκε το πρόβλημα Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Σε ένα κινητό, κάθε 2-3 λεπτά ανοίγει η οθόνη κ δείχνει την ώρα και το lock icon. Πως απενεργοποιείται αυτό; Εχω κλείσει κάθε πιθανό notification που θα μπορούσε να το κάνει αλλά επιμένει. Ούτε reboot ούτε κλείσιμο όλες οι εφαρμογές. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Κόλλησε το ανταπτοράκι της σιμ μέσα στην υποδοχή και δεν βγαίνει. Έχει τύχει σε κανέναν? καμιά ιδέα πριν πάω σέρβις?? Όταν το ζουλάω προς τα μέσα, κουμπώνει κανονικά στη θέση του. Όταν το ξαναπατάω, βγαίνει σχεδόν το μισό, αλλά το τραβάω για να το αφαιρέσω και δεν αφαιρείται. Κοντεύω να το πετάξω από το μπαλκόνι, αλλά φοβάμαι μην περνάει κανείς απο κάτω και τη φάει άδικα. :D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Λοιπόν μετά από δύο χρόνια και μερικά πεσίματα σταμάτησε να έχει ήχο στο κουδούνισμα και να ακούς μόνο με τα ακουστικά Επειδή βγήκε από την εγγύηση πρίν από λίγες ημέρες κοίταξα στην αρχή μήπως έστρωνε με ένα hard reset, δεν έγινε τίποτα. Κοίταξα στο διαδίκτυο πως ανοίγει ένα moto 4 2gen και έπαθα πλάκα. https://www.ifixit.com/Device/Motorola_Moto_E_2nd_Generation Τελικά μια πρόχειρη λύση ήταν από αυτά που αλίευσα, ήταν να πατήσω δυνατά στο σημείο του μεγαφώνου και να επανέλθει ο ήχος, για πόσο διάστημα δεν ξέρει κανείς :p Παρεμπιπτόντως πέρασα και μια rom Pie9 από το xda και ξανάνιωσα :) https://forum.xda-developers.com/moto-e-2015/development/rom-lineageos-16-0-moto-e-2015-lte-t3830976 το μόνο που χρειάζεστε ποιο πρίν, είναι η τροποποιημένη trwp, https://forum.xda-developers.com/moto-e-2015/development/twrp-squid-twrp-recovery-moto-e-lte-t3137649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Το ίδιο ακριβώς είχε πάθει το δικό μου, και έφτιαξε με τον ίδιο τρόπο.... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts