Jump to content

Motorola Moto E (2nd gen - 2015)

Mark_K
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Μετά από ενάμιση μήνα όχι απαιτητικής χρήσης, έχουν αρχίσει δύο πολύ ενοχλητικά προβλήματα.

α) Το ηχείο και το μικρόφωνο δουλεύουν κατά βούληση.

β) Η μπαταρία αδειάζει πολύ πιο γρήγορα, θα έλεγα σχεδόν στο μισό της αρχικής διάρκειας!

Χθες έκανα ένα reset και έβγαλα και μιά κάρτα kingston HC 10ρα, 16gb που είχα την οποία όταν είχα τοποθετήσει μου έβγαλε μύνημα πως είναι αργή για το κινητό ( ??? ) * και ελπίζω να δω βελτίωση.

Ένας φίλος πιο πάνω δεν μας είπε την κατάληξη με το δικό του, ελπίζω να μην έχω τα ίδια!!!

Καλή συνέχεια!

*10ρα κάρτα δεν θεωρείται γρήγορη;

update

Παρά την επαναφορά εργοστ. ρυθμίσεων τα προβλήματα συνεχίστηκαν.

Έχοντας στο μυαλό μου την ιστορία του φίλου με το ακουστικό είμαι προετοιμασμένος για πήγαιν΄έλα στην αντιπροσωπεία.

Το αφήνω Παρασκευή, παίρνω τηλ Τρίτη για να το παραλάβω αλλά η ετυμηγορία δείχνει οξειδωμένη πλακέτα...

Πως ρε παιδιά, δεν έχει βραχεί ενάμιση μήνα κινητό κλπ αλλά στο τέλος μου ήρθε:

To είχα πάνω μου στο τρέξιμο κ πήρε υγρασία από τον ιδρώτα...

Δεδομένου πως είχε γίνει δυό φορές ένα μισάωρο και ένα 40λεπτο αντίστοιχα, μου φαίνεται λίγο ξεφτίλικο να χαλάσει κινητό με αυτό τον τρόπο...

Και εντάξει το defy που είχα και ήταν σκυλί, αλλά υποτίθεται πως ήταν φτιαγμένο για τέτοιες δουλειές...

Το mls που του συμπεριφέρθηκα δυό χρόνια αντίστοιχα και ''δουλεύει'' ακόμα;

Συμπέρασμα, καλό το moto e για τα λεφτά του, φτάνει να μην ιδρώνετε πολύ...

:lol:

edit:

Χωρίς την κάρτα μέσα είτε ώς επέκταση είτε ως αποθήκευση το τηλεφωνάκι πάει καλύτερα...

• Απαντήσεις 214
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ωχ μην μου λες τέτοια και το παίρνω κι εγώ στο τρέξιμο, του φοράω βέβαια πολυbag, αλλά περνάει μια ελάχιστη υγρασία, αφού όταν το πήγα γερμανό να μου βάλει κάρτα sd μου λέει έχει πάρει νερό μέσα, μάλλον τυχερός είμαι; και τι να κάνουμε γμτ; να πάρουμε ρολόι; ή να παίρνω μια μπακατέλα με κουμπιά που έχω μαζί;

Συγνώμη, από που το κατάλαβε ότι έχει πάρει νερό μέσα; Μιλάμε για το Moto E που δεν ανοίγει πάντα, ετσι;

εγω παντως πριν λιγο ανοιξα το δικο μου κι εχει πρασινιλα στις ακρες (πανω και κατω),

προφανως απο υγρασια;

εντωμεταξυ εγω φοραω και μπλουζες drifit με αποτελεσμα ολος ο ιδρωτας να πεφτει πανω στο σορτς,

στο υψος των τσεπων που ειναι και το κινητο, πφφφ

Edited by patrickdrd

Εγώ εδώ κι ένα χρόνο με Wettex το καθαρίζω γιατί το παίρνω στο χωράφι και γεμίζει χώματα. Δεν έχει πάθει τίποτα, σκυλί μου φαίνεται.

Sent from my m2 note using Tapatalk

• 2 weeks later...

Καλησπέρα!

Κάτοχος και εγώ εδώ κι 3 ημέρες της συσκευής. Με το που άνοιξε έκανε όλες τις αναβαθμίσεις και πλέον τρέχει την 6.0. Πραγματικά έχω μείνει άφωνος με το τι μπορεί να αγοράσει κανείς με μόλις 70 ευρώ (τόσο κάνουν μερικές θήκες άλλων συσκευών). Μοναδικό μειονέκτημα της συσκευής , εκτός από τις κάμερες βέβαια, είναι η μικρή εσωτερική μνήμη. Δυστυχώς εκεί τα πράγματα είναι τσίμα τσίμα. Κατά τα άλλα, μπαταρία διαφαίνεται πολύ καλά, οθόνη ικανοποιητικότατη, ποιότητα υψηλή, χωρίς προβλήματα, ήχος καλός, όλα καλά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αν έχεις τις επαφές στο λογαριασμό Google είναι πολύ απλούστερα όλα, από τη στιγμή που έχεις να κάνεις με android smartphone.

2 φορες χαθηκανε οι επαφες.Δεν ξερω τι παιζεται πραγματικα.εχει τυχει σε κανεναν απο σας να χαθουν οι επαφες σας?Τις εχω στο e-mail δειχνει πως κανει συγχρονισμο με τον λογαριασμο κανονικα αλλα οι επαφες χανοντε.

Πιστεύω ότι δεν χάθηκαν οι ίδιες οι επαφές. Απλά δεν δείχνει τις δείχνει τις επαφές του Gmail. Τσέκαρε στις επαφές, αφού πατήσεις τις 3 τελείες εκεί που λέει επαφές για εμφάνιση.

Sent from my XT1562

θα το ξαναπάρω τελικά μαζί με αντιιδρωτικό στικ :p

Μόνο vodafone έχουν μείνει πέριξ των 80 euro και η μνήμη του είναι ίσα ίσα...

Ξέρει κανείς πόσο χώρο πιάνει το λογισμικό της vodafone;

- ή αν θαν ξαναβγεί 4,5ρι motog ; ... -

Παιδιά εγώ ξεκλείδωσα το δικό μου και του πέρασα cm 13. Μέχρι στιγμής μου φαίνεται απείρως πιο γρήγορο από το στοκ 6.0.1. Συν του ότι έχει φοβερές δυνατότητες παραμετροποίησης που δεν είχε από τη μάνα του. Π.χ. το έχω βάλει και ανάβει το λευκό led για ειδοποίηση.

Τελικά πήρα motog 3gen.

Αν δεν έχετε πρόβλημα με το μέγεθος (εγώ έχω, αλλά δεν έχω 350 για z5c ) είναι νομίζω πολύ καλύτερη αγορά από το e ( το οποίο επίσης θεωρώ καλή αγορά στα 70κάτι αρκεί να μην το παίρνεις μαζί σου για τρέξιμο, ή αν το πάιρνεις να μην ιδρώνεις :-p )

Μου κάνει εντύπωση πως για κάποιο λόγο μετά την αναβάθμιση σε 6.01 μένει περισσότερος χώρος διαθέσιμος και επίσης συνεργάζεται καλύτερα με την kingston που το e στον λίγο καιρό που το χρησιμοποίησα δεν πολυσυμπάθησε...

Σαν συσκευή έχει το ίδιο hardware, αν μιλάμε για το Moto G των 8gb storage/1gb ram με το Moto e lte, αλλά έχει πολύ καλύτερη οθόνη και κάμερα. Σαφώς και αν μπορεί να δώσει κανείς τα επιπλέον που κοστίζει,είναι καλύτερη αγορά. Καλορίζικο.

Sent from my XT1524

• 1 month later...

υπάρχει κατά την γνώμη σας περίπτωση να βγάλουν την 7 για το Ε2

ή επειδή έχει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή που λένε ότι όσα τηλέφωνα τον έχουν δεν θα μπορέσουν να πάρουν την αναβάθμιση;

Χλωμό για επίσημο 7 πιστεύω. Τίποτα. CyanogenMod έχει περισσότερες πιθανότητες.

Sent from my XT1524

Χλωμό για επίσημο 7 πιστεύω. Τίποτα. CyanogenMod έχει περισσότερες πιθανότητες.

Sent from my XT1524

δεν το διευκρίνισα :)

για ανεπίσημα μιλάω αν θα υπάρχει θέμα λόγο επεξεργαστή επειδή έγινε θόρυβος για τα nexus 5 κλπ κλπ ποιος τους χEzei τους κατασκευαστές αν όλοι περιμεναν από αυτούς τις αναβαθμίσεις το android θα είχε πάει άκλαυτο

παιδιά υπάρχει rom Ελλάδα και γύρο περιοχές :p διότι περνώντας στην cm13 έχω χάσει την ιταλική που είχε επάνω και τώρα μόνο κατι από Βραζιλία βλέπω και μπορεί να υπάρχει θέμα

αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει ένα λινκ ή pm

ευχαριστώ για τη βοήθεια :rolleyes:

Ευρωπαϊκή μάλλον χρειάζεσαι. Εδώ έχει όλα τα firmware : https://firmware.center/firmware/Motorola/Moto%20E%20%282nd%20gen-2015%29/Stock/XT1524/

Λογικά το τελευταίο reteu είναι αυτό που θέλεις. Παλαιότερο δεν περνάει αν έχεις αναβαθμιστεί σε 6.0.

Sent from my XT1562

Ευρωπαϊκή μάλλον χρειάζεσαι. Εδώ έχει όλα τα firmware : https://firmware.center/firmware/Motorola/Moto%20E%20%282nd%20gen-2015%29/Stock/XT1524/

Λογικά το τελευταίο reteu είναι αυτό που θέλεις. Παλαιότερο δεν περνάει αν έχεις αναβαθμιστεί σε 6.0.

Sent from my XT1562

σε ευχαριστώ πολύ πέρασα την ευρωπαϊκή που λές και όλα οκ

• 2 months later...
Καλή, χρυσή και απροβλημάτιστη η επίσημη CM14.1, αλλά με εκνευρίζει που μερικά πράγματα είναι στα Αγγλικά και δεν έχουν μεταφραστεί ακόμα. Λέτε να φτιάξει σύντομα αυτό;

Έχω θέμα όταν βλέπω τα μισά πράγματα να είναι στα Αγγλικά και τα άλλα μισά Ελληνικά. Είμαι κατά κάποιον τρόπο, grammar nazi οπότε ακόμα και ένας λάθος τόνος με ενοχλεί. :D

Οπότε προτιμώ να είναι όλα μεταφρασμένα και οργανωμένα παρά αυτό το μπάχαλο που υπάρχει τώρα.

Παιδιά από ρομ, θετωντας σαν πρώτο θέμα την αυτονομία και την σταθερότητα, ποια θεωρείτε καλύτερη;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 2 weeks later...
Πάντως καλη φάση το ηχείο μπροστά.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• The title was changed to Motorola Moto E (2nd gen - 2015)