RODAKINO Δημ. February 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 τελικα τα περασε κανεις τα Beta 64bit? σκεφτομαι να τα βαλω τωρα που σε 2-3 μερες θα τα εχω. ειναι ευκολη διαδικασια? σε φορητο θα τα βαλω. απο drivers τι θα χρειαστω? Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Εγώ τα έχω βάλει, για να λειτουργήσουν οι συσκευές σου χρειάζεσαι 64bit drivers(όχι για όλες) Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. February 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 σου ειναι ευκολο να μου πεις τι drivers εβαλες? εχω βρει μονο για την nvidia μεσα απο το site της.τι αλλο θα χρειαστω? Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Τι να σου πώ κι εγώ για μια γρήγορη δοκιμή τα έβαλα και τα έβγαλα (βλέπεις δεν δούλευε το zone alarm και δεν μπορούσα να μπώ στο internet...) Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Τα Windows 64 τα έχω κ τα λειτουργώ κανονικότατα! ΔΕΝ είναι πλεον beta αλλά πέρασαν σε φάση pre-release (RC ίσως) Είναι ΗΔΗ με service pack 1 (εγιναν SP1 αμέσως μολις κυκλοφόρησε το SP2 για τα XP) οπως αλλωστε ολες οι εκδόσεις που απεστειλε η Microsoft μετα τον Νοέμβρη του 2004 *καμιά σχέση με longhorn xxxx ως προς την σταθερότητα (τα longhorn ειναι ακομη preview/review κ οχι beta stage) *καμια σχέση με τα longhorn 4074 ως προς την ταχυτητα (ακομη) *XP 64 ακριβώς το ίδιο περιβάλλον εργασίας με τα κοινά XP Είναι σταθερότατα και ο μόνος λόγος που παραμένουν pre-release (κατα την προσωπική μου αποψη) Είναι η ελλειπής υποστήριξη 64bit drivers απο διάφορους vendors, αλλα πλέον οπως θα παρατηρείτε οι μεγαλύτεροι ΗΔΗ έχουν support βλ. Nvidia, ACER Labs Incorporated (ALi), VIA, INTEL, AMD, ATI κτλ κτλ. Είναι τα σχεδόν ανύπαρκτα(?) 64bit programs απο διάφορους vendors. Η ανύπαρκτη (ακομη) μερίδα χρηστών με χ64 συτήματα. H πολύ μικρή γκάμα x64bit επεξεργαστών καθένας με τα δικά του features/κουσούρια. Σύν τοις άλλης θα προσθέσω την επικείμενη παρουσίαση νέων 64bit συστημάτων και Dual Core 64bit επεξεργαστών. Πιστεύω πως θα κυκλοφορήσουν αν όχι φέτος, τοτε 2006 μαζί με τα LongHorn Οι επεξεργαστές που υποστηρίζονται μέχρι στιγμής είναι AMD ATHLON 64 AMD OPTERON Intel Xeon Including Intel EM64T Intel Pentium 4 Including Intel EM64T Με minimum 256ΜΒ RAM και 1.5GB χώρο Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Αν είναι όμως να βγουν και επίσημα το Μάρτιο δεν είναι κρίμα να βάλεις τώρα την pre-release έκδοση και μετά να ξανακάνεις Format για να βάλεις την κανονική; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 για Itanium δεν κάνουν τα x64 sugardad ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τους Itanium θες τα Windows XP 64BIT [ ναι lol , είναι σχεδόν το ίδιο όνομα, αυτά για AMD Athlon 64 / Opteron , Intel DESKTOP EM64T λέγονται Windows XP Professional x64 ] Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Windows XP 64 RC2 released Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Όπως είπε και ο verikets κυκλοφόρησε η Release Candidate 2 των XP64, ενώ η επίσημη έκδοση θα κυκλοφορήσει τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Στο Ελλάντα δεν ξέρω πότε θα τα δούμε...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Τι γινεται με τα x64...? Κανα νεο εχουμε...? Αντε γιατι θελω να παρω new PC, αλλα περιμενω για να βαλω απευθειας x64... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 ton martio tha 'rxisoun ta panygirgia :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Εφοσον και η INTEL κυκλοφορησε 64bit επεξεργαστες , πιστευω οτι σε λιγακι θα εμφανιστουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Άντε να κυκλοφορήσουν, να τα φέρουν και στη βιβλιοθήκη της σχολής μου για να τα πάρω και original και τζάμπα... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Άντε να κυκλοφορήσουν, να τα φέρουν και στη βιβλιοθήκη της σχολής μου για να τα πάρω και original και τζάμπα... :cool: Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; :confused: Σας δίνουν δηλαδή original cd των windows τζάμπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Εφοσον και η INTEL κυκλοφορησε 64bit επεξεργαστες , πιστευω οτι σε λιγακι θα εμφανιστουν. Κι ε΄γω αυτό πιστεύω, ότι μόλις μπουν για τα καλά στο παιχνίδι και οι 64bit της Intel θα αρχίσουν να κυκλοφορούν και τα XP 64 και ούτε καν σαν pre - realease αλλά ως κανονική έκδοση... Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Έκανε κανείς τον κόπο να κοιτάξει τα review που υπάρχουν στο Intenet? Σας παραθέτω ένα απόσπασμα: The performance of the top Intel CPUs is still somewhat lower than that of the top Athlon 64 solutions. Although Pentium 4 processors retain leadership in their traditionally strong fields such as video data encoding or final rendering, they still yield to AMD CPUs in most applications including contemporary games. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; :confused: Σας δίνουν δηλαδή original cd των windows τζάμπα; Ναι. Μέχρι 30 CD's ο κάθε φοιτητής. Ό,τι θες από διανομές Linux, επίσης Oracle και σχεδόν τα πάντα από Microsoft (εκτός από Word, Excel, Powerpoint). Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Ναι. Μέχρι 30 CD's ο κάθε φοιτητής. Ό,τι θες από διανομές Linux, επίσης Oracle και σχεδόν τα πάντα από Microsoft (εκτός από Word, Excel, Powerpoint). Δες εδώ. Λες να δίνουν και εδώ; Θα το ψάξω λίγο. Στο πολυτεχνείο της Ξάνθης είμαι... Σε σας δίνουν μόνο στους ΗΜΜΥ ή σε όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Λες να δίνουν και εδώ; Θα το ψάξω λίγο. Στο πολυτεχνείο της Ξάνθης είμαι... Σε σας δίνουν μόνο στους ΗΜΜΥ ή σε όλους; Στους ΗΜΜΥ σίγουρα, στους άλλους δεν ξέρω. Κι εγώ πρόσφατα το έμαθα. Δεν το διατυμπανίζουν δηλαδή. Δε χάνεις τπτ να ψάξεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1037&Catalog_Id=1&Product_Id=248599&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=1036 πολυ φτηνό εεε ? Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Latest news Officially Stated Απρίλιος, ο μήνας των x64: Μέχρι τις 17 Απριλίου θα έχουμε τα Windows XP x64 [ final product ] , και τέλη Απριλίου θα έρθουν και τα Windows 2003 Server Series x64 [ final product ]. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 kai ego ta exo arketa stathera einai kai eida diafora sti taxitita fisika panta me amd :cool: Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Latest news Officially Stated Απρίλιος, ο μήνας των x64: Μέχρι τις 17 Απριλίου θα έχουμε τα Windows XP x64 [ final product ] , και τέλη Απριλίου θα έρθουν και τα Windows 2003 Server Series x64 [ final product ]. Αυτό που το διάβασες; Είναι σίγουρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Αυτό που το διάβασες; Είναι σίγουρο; Ναι, έβγαλε ανακοίνωση η Microsoft. Άρα κατά 99% σίγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Σιγουρότατο είναι. Μάλιστα τα 64άρια XP είναι port των Windows 2003 Server , και έτσι πιστεύουμε τουλ. θα είναι κάπως πιο δυνατά , πιο σταθερά και κάτι τις πιο ασφαλή. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts