Jump to content

Goodys vs. McDonalds

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;  

1.119 members have voted

1. 1. Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;

• Goodys
      933
    • McDonalds
      187

Recommended Posts

Eγω προτιμώ τα goodys γιατι εχουν πολυ πιο ωραια φαγητα , αντιθετα στο αλλο τα σερβιρουν γρηγορα και απο ότι θυμαμαι στην αθήνα που είχα φαει δεν ηταν τοσο ωραιο το hamburger:confused:!!!
Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για τον γυρο δεν θα σου πω τι ακουσα..Δεν προκειται να ξαναφας οπως δεν ξαναφαγα κι εγω..

εχω 1-2 γυράδικα που τσεκαρισμένα εδώ στην περιοχή μου κ τρώω άφοβα.

όταν είμαι αλλού τα τρώω χωρίς κρέας, οικολογικά.

τα προτιμώ από το να φάω το πλαστικό των φαστ φουντ.:rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

mcdonalds egw paidia den etrwga pote giati apo gefsi ta vriskw poly xalia.ta goodys apo tin alli meria apo gefsi pragmatika skizoyn ta atima.afto to cheese!pwpwwww!

allo apo tin mera poy diavasa ena olokliro thema gia ola ta skata poy vazoyn mesa,nomizw itan afto den ksanafaga pote.pane kana dyo xronia nomizw

ΡΕ παιδια έμαθα ότι το κρέας των μακντοναλτς δεν ειναι απο ζώα, αλλα απο συνθετικό κρέας που μεγαλώνει με διάφορα που του βάζουνν...δηλαδη μια μάζα απο κρέας που μεγαλώνει....αηδιαστικο!!!!

Επίσης είναι σφραγισμένα με τον Αριθμό του Αντιχρίστου ΕΞΙ-ΕΞΙ-ΕΞΙ και είναι εμπλουτισμένα με την ουσία Αμερικανοφιλόνη που αναπτύχθηκε από την CIA στα μυστικά εργαστήρια της Area 51 (υπεργολαβία από την έρημο Τακλαμαράν και την Propaganda Due) και μετατρέπει μέχρι πρότινος υγιή στοιχεία της κοινωνίας σε φιλοαμερικάνους. :lol:

Μπορεί κάποιος να παραθέσει κανένα άρθρο που αφορά τα Goodys και McDonalds? Για να ξέρουμε τουλάχιστον τι τρώμε!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης είναι σφραγισμένα με τον Αριθμό του Αντιχρίστου ΕΞΙ-ΕΞΙ-ΕΞΙ και είναι εμπλουτισμένα με την ουσία Αμερικανοφιλόνη που αναπτύχθηκε από την CIA στα μυστικά εργαστήρια της Area 51 (υπεργολαβία από το όρος Ταγκλαμαράν και την Propaganda Due) και μετατρέπει μέχρι πρότινος υγιή στοιχεία της κοινωνίας σε φιλοαμερικάνους. :lol:

Ο καιρόc γαρ έγγυc :lol:

Tρώτε μόνο ρώσικα...:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εχει σκεφτει κανεις πως το κρεας του γυρου δεν χαλαει κι ψηνεται ετσι ομοιομορφα?Μηπως χρησιμοποιουν καποια ουσια για να το συντηρουν?

Εχει σκεφτει κανεις πως το κρεας του γυρου δεν χαλαει κι ψηνεται ετσι ομοιομορφα?Μηπως χρησιμοποιουν καποια ουσια για να το συντηρουν?

Καλά ψήνεται ομοιόμορφα γιατί γυρίζει γύρω γύρω, αλλα τι εννοείς δε χαλάει;:worry:

Εμενα αυτο που μου ειπε ατομο που γνωριζει απο τροφιμα ειναι οτι ειδικα στους μεγαλους τους γυρους το μεσα το κρεας επρεπε να χε αλλιωθει κατι τους προσθετουν για να τους συντηρουν..

Εμενα αυτο που μου ειπε ατομο που γνωριζει απο τροφιμα ειναι οτι ειδικα στους μεγαλους τους γυρους το μεσα το κρεας επρεπε να χε αλλιωθει κατι τους προσθετουν για να τους συντηρουν..

Αν και δε καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοούσε ο γνωστός σου, φαντάζομαι πως όλο και κάτι θα του βάζουν για να συντηρείται, όπως και στα περισσότερα τρόφιμα. Δε νομίζω άλλωστε κανεις να πιστεύει ότι ο γύρος είναι το πιο αγνό κρέας στον κόσμο ;)

Επίσης είναι σφραγισμένα με τον Αριθμό του Αντιχρίστου ΕΞΙ-ΕΞΙ-ΕΞΙ και είναι εμπλουτισμένα με την ουσία Αμερικανοφιλόνη που αναπτύχθηκε από την CIA στα μυστικά εργαστήρια της Area 51 (υπεργολαβία από την έρημο Τακλαμαράν και την Propaganda Due) και μετατρέπει μέχρι πρότινος υγιή στοιχεία της κοινωνίας σε φιλοαμερικάνους. :lol:

Μην κοροιδεύεις (; Η "μάζα" όντως ισχύει. Έχει ψυχή. Και μάτια κλπ. Αλλά είναι μάζα. Με ένα τεράστιο στόμα (:

Το κατα ποσο ειναι υγειινο αυτο ειναι αλλο θεμα..Κατι για την χρησιμοποιηση φορμολης ακουσα κι τρομαξα κι απο τοτε δεν ξαναεφαγα γυρω οσο ετρωγα τουλαχιστον..

Το κατα ποσο ειναι υγειινο αυτο ειναι αλλο θεμα..

Aλλο θέμα; :confused: Κι όμως αυτό ακριβώς είναι το θέμα.

Κατι για την χρησιμοποιηση φορμολης ακουσα κι τρομαξα κι απο τοτε δεν ξαναεφαγα γυρω οσο ετρωγα τουλαχιστον..

Αν και τίποτα δεν αποκλείεται, το τι ακούγεται από το τι ισχύει στην πραγματικότητα πολλές φορες είναι έτη φωτός μακριά. Ας πούμε ο φίλος μερικά post πριν "άκουσε" κάτι για μια μάζα που μεγαλώνει μονη της.:lol:

Οποιος μπορεί να αποφεύγει το γύρο (και όλα τα "βρώμικα") καλά κάνει, αλλα δεν ξέρω αν θα μείνει και τίποτα που να μπορούμε να τρώμε...

Και γω δεν πιστευω οτι εχει φορμολη μεσα ημαρτον. Τωρα για την συντηρηση, απ τη στιγμη που ολος ο γυρος σαν συνολο βρισκεται τοσο κοντα στη "φωτια" σιγο ψηνεται σταδιακα και το εσωτερικο του. Δεν ειναι και φελιζολ το εξωτερικο τοιχωμα για να μην μεταδωθει η θερμοτητα στο εσωτερικο!

Δεν ειπα τπτ για μεσα για εξω ακουσα οτι το βουτουν δηλαδη..Παιδια αφστε ενα μεγαλο κοματι κρεας εστω που ψηνεται εκτεθειμενο σε ενα δωματιο απο το πρωι μερχι το βραδυ ..Πεστε μου τι θα γινει?Δεν θα αλοιωθει καθολου?Κι καλα το ψησιμο κατα την προετοιμασια?Κατα την μεταφορα?Γιατι καπου τους φτιαχνουν αυτους τους μεγαλους γυρους πως δεν χαλει τοσο κρεας?Ειδικα το καλοκαιρι..

κατα την προετοιμασια?Κατα την μεταφορα?

Το ότι έχει διαφορων ειδών συντηρητικά δε σημαίνει βεβαια ότι έχει και φορμόλη. Κατά τα αλλα, υπάρχουν και τα ψυγεία ...

Το ότι έχει διαφορων ειδών συντηρητικά δε σημαίνει βεβαια ότι έχει και φορμόλη. Κατά τα αλλα, υπάρχουν και τα ψυγεία ...

Συμφωνω!!!

Εχουν σιγουρα συντηρητικα αλλα οχι κ ετσι!!!

Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενταξει δεν μπορουμε να ξερουμε ποσο επικυνδινα ειναι υτα που χρησιμοποιουν σαν συντηριτικο..

Παντως το να λεμε σταματησα να τρωω απο τα goodys κι τρωω γυρο για να μαι ησυχος ειναι ανεδαφικο νομιζω..

ε οχι και φορμολη ρε παιδια...

η φορμολη και μυριζει και χρωματιζει.

συν τοις αλλοις κανει το κρεας σαν λαστιχωτο(οσοι εχουν ανοιξει πτωμα καταλαβαν τι θελω να πω)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

συν τοις αλλοις κανει το κρεας σαν λαστιχωτο(οσοι εχουν ανοιξει πτωμα καταλαβαν τι θελω να πω)

Και εγώ που δεν έχω ανοίξει κατάλαβα:p Όμως, ποιος δεν συμφωνεί οτι ο γύρος δεν είναι λιγάκι "λαστιχωτός";:cool:

Έτσι να ανάβω τα αίματα. Είμαι ο νέος Ευαγγελάτος.

σιγουρα θα γινονται ελεγχοι και εκει και ολο και κατι θα βρισκουν αλλα γιατι δεν ακουγονται παρα εξω να ξερουμε και εμεις τι παιζει?;)
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

Aλλο θέμα; :confused: Κι όμως αυτό ακριβώς είναι το θέμα.

Αν και τίποτα δεν αποκλείεται, το τι ακούγεται από το τι ισχύει στην πραγματικότητα πολλές φορες είναι έτη φωτός μακριά. Ας πούμε ο φίλος μερικά post πριν "άκουσε" κάτι για μια μάζα που μεγαλώνει μονη της.:lol:

Οποιος μπορεί να αποφεύγει το γύρο (και όλα τα "βρώμικα") καλά κάνει, αλλα δεν ξέρω αν θα μείνει και τίποτα που να μπορούμε να τρώμε...

fish n chips man...εγγυηση :cool: :ninja:

• 2 months later...

Εδω ψαχνουμε να βρουμε ατομα που εχουν δουλεψει σε Goody's & McDonalds. Γνωρίζω οτι υπάρχει παρομοιο θεμα με την coca cola και γενικα την διατροφη αλλα αυτο ειναι εντελως διαφορετικό...

Αν εχεις δουλεψει σε Goody's ή/και McDonald's πες μας:

1. Πέρασες απο επαίδευση; αν ναι τι ειδους;

2. Ποσο αληθινά ειναι αυτα που λενε περι υγιεινού φαγητού;

3. Καθε ποτε αλλαζουν το λαδι τελικα στις πατατιερες;

4. Μεχρι και ποση ωρα περιμενει ενα μπιφτεκι ψημενο μεχρι να γινει hamburger;

5. Τελικα τα burger ειναι Ελληνικά; (γνωριζω οτι πισω απο την Δελτα εινα η ετερεια που τα φτιαχνει και ειναι δικη της, αλλα το κρεας απο που ερχεται;)

6. Τελικά, τα τρωμε ή οχι απο αυτα τα fast food;

...αυτα μου ηρθαν τωρα! Αν βρεθουν ατομα τοτε ριχτε και δικες σας ερωτησεις κι ας μας απαντησουν!

:)