kostakiss Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 seventh-heaven κι εγω νιβεα χρησιμοποιω και εχει το συστατικο -TEA-Stearate- ;) παντως αυτο που ειπατε για τον αφρο της gilette ,κατι παρομοιο εβγαλε και η Veet(αποτριχωτικη κρεμα).. οπου εκει που ελεγες,για γυναικες αφου λεει εξω,και πως θα παω να το παρω-ντρεπομαι-..τσουπ βγαλανε διαφημιση Veet for men.. φυσικα εγινε..ψιλοχαμος..αλλα οπως ολοι ξερουμε η συγκεκριμενες κρεμες δεν ειναι υγειηνες..;) συμφωνω και με τον @gtlzs..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Μπα... Nivea αφρό χρησιμοποιώ (ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει το συστατικό που λες), αλλά τώρα τελευταία προσπαθώ να τον αντικαταστήσω με κρέμα και πινελάκι. τελικα μου φαινεται πως αυτη ειναι η καλυτερη λυση...και χωρις τριεθανολαμινη! (αληθεια πως φτιαχνεται η κρεμα;) παντως ο nivea οντως μου φανηκε καλυτερος απο τους αλλους που χρησιμοποιησα παλιοτερα...κριμα...μεχρι την στιγμη που εγραφα τα τελευταια λογια στο ποστ δεν το ειχα παρει χαμπαρι, νομιζα πως ημουνα οκ αλλα μας την εκανε και αυτος! γενικα τους τελευταιους μηνες ειχα μια στροφη προς τα φυτικα καλλυντικα, με τις τελευταιες εξελιξεις ομως η στροφη εγινε στροφαρα! στο ποστ παραπανω με τους αφρους, εκανα edit...μαλλον τους παραξηγησα τους ανθρωπους στο SkinDeep (για την ακριβεια, νομισα πως τα παιρνουν απο τις εταριες κολοσσους, κατι που τελικα δεν φαινεται να γινεται :O ) οποτε, το SkinDeep 2 παρολο που δεν περιλαμβανει τα παντα θα πρεπει να μπει στα bookmarks ολων μας... και μια συμβουλη, μην κρινετε τα προϊοντα απο την μαρκα! δεν λεω, κι εμενα μ'αρεσουν οι μαρκες (πολυ) αλλα οπως αποδεικνυεται, δεν μπορεις να εμπιστευτεις τυφλα κανενα, ποσο μαλλον μια εταιρια, που δεν λεω....ειναι Φιρμα...βγαζει εκατονταδες προϊοντα...αλλα ο τελικος σκοπος της ειναι το ΚΕΡΔΟΣ! και για να το γενικευσω, μην εμπιστευεσαι ποτε μια εταιρια! ή ακομη πιο γενικα, μην εμπιστευεσαι ποτε καποιον που εχει συμφερον απο την αποφαση σου! και για να καταλαβετε που βασιζω τα παραπανω, απλα στο Skin Deep 2 βαλτε σαν keyword τη λεξη armani ή estee lauder! περιμενατε ποτε οτι αυτες οι τεραστιες εταιριες θα βγαζαν κοκκινα λαμπακια με τα συστατικα που χρησιμοποιουν; εγω μεχρι σημερα παντως οχι! μεχρι σημερα εβαζα aqua di gio η μανα μου και η αδερφη μου χρησιμοποιουσαν estee lauder! (δεν ειμαι σιγουρος αν θα τα κοψουν!). ή βαλτε τη μαρκα απο το σαμπουαν που χρησιμοποειτε! ακομη και αποτελεσμα να μην βρεθει, δεν σημαινει πως ειναι οκ, αλλα πως απλα δεν υπαρχει στη λιστα οποτε θα πρεπει να ψαξετε ενα, ενα τα συστατικα! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Αφού το είπε στον Ευαγγελάτο, θα πάρω 2-3 τέτοιους αφρούς με τριεθανολαμινη έτσι για να έχω να ξυρίζομαι. Όταν ο Ευαγγελάτος κάνει σοβαρό reportaz τότε ίσως τον πάρουμε στα σοβαρά/ Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 δειτε κι αυτο! http://briefcase.pathfinder.gr/download/521404 οσοι ξυριζεστε με τον αφρο Gillette Gel ειναι σαν να ξυριζεστε με το Satin Care for Women...με αλλη ετικετα! :p αν παντως δεν εχει τριεθανολαμινη εγω θα τον παρω :O επειδή τον χρησιμοποιώ αυτό τον αφρο (τον αντρικό :p) να σου πω ότι αρχικά ο δικός μου δεν έχει άλλη ετικέτα από κάτω και δεύτερον το μπουκαλάκι δεν είναι έτσι - τουλάχιστον στην Αγγλία. Δεν είναι άσπρο πάνω, αλλά γκρι. Και επίσης αν δεις, αυτο το μπουκαλάκι δεν θα μπορούσε να είναι για gel αφρό. Δες το σημείο απο εκεί που υποτίθεται βγαίνει. Είναι μεγάλη η τρύπα. Αν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει gel θα καταλάβεις τι σου λέω. Τα μπουκαλάκια για gel έχουν πιο μικρο μέρος απ όπου βγαίνει ο αφρός. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 H υστερία δεν είναι καλό πράγμα. Υπάρχουν άπειρα συστατικά τα οποία είναι απολύτως ακίνδυνα σε χαμηλές δόσεις, ενώ θα ήταν τοξικά και πιθανώς καρκινογόνα σε εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις. Αυτή ακριβώς είναι εξάλλου η έννοια της ανώτατης επιτρεπόμενης περιεκτικότητας σε ενδεχομένως επιβλαβείς ουσίες, την οποία θεσπίζουν οι ελεγκτικοί οργανισμοί τροφίμων και φαρμάκων στις ανεπτυγμένες χώρες. Οι εν λόγω οργανισμοί, που είναι αυστηροί στους κανονισμούς τους, διέπονται από την λογική "err on the side of safety" και απαρτίζονται από επιστημονικό προσωπικό που ξέρει να σταθμίσει πολύ καλύτερα τους κινδύνους απ'ότι οι... δημοσιογραφίσκοι της τηλεόρασης με την μηδενική επιστημονική κατάρτιση. Φυσικά εμείς ως μεγάλοι ερευνητές μπορούμε να αποκαλύπτουμε τις μεγάλες συνομωσίες των διαβολικών πολυεθνικών μέσω... google και να χλευάζουμε τους επιστήμονες που αφιέρωσαν μήνες και χρόνια στην διαπίστωση της ύπαρξης η μη κινδύνων από την χρήση ορισμένων προιόντων. Και φυσικά για όσους θέλουν να είναι θύματα του κάθε απίθανου τηλεοπτικού λαικισμού και να πανικοβάλλονται ότι "τους σκοτώνουν" με συστατικά που δεν είναι κατά διάνοια καρκινογόνα στις δόσεις που επιτρέπονται, αυτό είναι στην διακριτική τους ευχέρεια. Είναι η νοοτροπία του κάθε Εισαγγελάτου και "Super Size Me" ψευδο-ντοκιμαντέρ, την οποία θα μου επιτρέψετε να μην ενστερνίζομαι. φιλε μου μαλλον αυτα που γραφεις δεν αφορουν το μηνυμα μου, ή απλα εκρινες και απαντησες πριν να διαβασεις αυτα που γραφω! και εξηγω: Ουτε εγραψα πως δεν υπαρχουν συστατικα τα οποια είναι ακινδυνα σε χαμηλες δοσεις, ενω θα ηταν τοξικα σε υψηλες συγκεντρωσεις, ουτε χλευαζω τους επιστημονες, ουτε βασιζω αυτα που γραφω στις εκπομπες που προβαλλονται στην τηλεοραση, ουτε ενστερνιζομαι κατι χωρις να το ψαξω! Απ' οτι μπορεις να δεις, αυτα που ειπα τα βασισα σε επιστημονικες ερευνες. αν 'κοψεις' τα url που αναφερω στο πρωτο ποστ μου θα βγεις στην IARC που ερευνα τον καρκινο http://monographs.iarc.fr http://www.iarc.fr σε εργαστηριο χημειας του Πανεπιστημιου της Οξφορδης http://physchem.ox.ac.uk καθως και σε εγχειριδιο ασφαλειας απο εταιρια που εμπορευεται χημικα http://www.jtbaker.com επισης, με προσφατο edit στο αρχικο ποστ μου παραπεμπω και σε σελιδα του Enviromnental Working Group που αξιολογει χιλιαδες καλλυντικα προϊοντα και αναφερει συγκεκριμενα μεταξυ των αλλων κινδυνων τον κινδυνο προκλησης καρκινου απο την τριεθανολαμινη. Οι εκπομπες του Ευαγγελατου (αν και δεν τις παρακολουθω ολες) εμενα μου δινουν αφορμη για να ψαξω περισσοτερο οσα θεματα προβαλλουν και θεωρω ενδιαφεροντα ή με αφορουν αμεσα! Αντιθετως, εσυ προφανως προτιμας να μην τις βλεπεις, αντιστεκομενος ωστε να μην γινεις 'θυμα του πίθανου τηλεοπτικού λαικισμού' και θυμα "Super Size Me" ψευδο-ντοκιμαντέρ'. Σεβομαι το δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις για την εκπομπη του Ευαγγελατου και τον ιδιο και να το δικαιολογεις οπως θελεις. Ομως: Αν και δεν με ενδιαφερει να υπερασπιστω τον Ευαγγελατο, αν κανεις τον κοπο να δεις μια φορα την εκπομπη του, θα δεις πως οταν πραγματευεται θεματα υγειας μπορει να κανει μονταζ και να δειχνει 2-3 φορες τα ιδια πλανα αλλα βγαζει και 2-3 επιστημονες να μιλησουν μετα! Μπορει εσυ να το καταλαβαινεις με την μια και να μην χρειαζεσαι επαναληψη στα πλανα, η γιαγιακα ομως που δεν ξερει γραμματα θελει 2-3-4 ισως και παραπανω φορες! (προσωπικα κι εμενα με εκνευριζει η επαναληψη των πλανων). Δηλαδη: Αν εκανες τον κοπο να διαβασεις αυτα που γραφω και αυτα που γραφουν τα links θα εβλεπες πως αυτα που γραφω, δεν τα βασιζω στον Ευαγγελατο, αλλα σε ερευνες απο αυτους τους επιστημονες που 'χλευαζω', οποτε μαλλον εσφαλμενα εγραψες αυτα που εγραψες! Αν εσενα προσωπικα σου φαινεται παραλογο να χρησιμοποιησω το google για να βρω 5 πραγματα και μετα να γραψω ενα ποστ που να βασιζεται σε αποτελεσματα επιστημονικων ερευνων για τους αφρους ξυρισματος και τα συστατικα τους, μπορεις να προτεινεις καποιον αλλο τροπο ή αν εχεις αποτελεσματα ερευνων σε εντυπη μορφη (αφου τις ερευνες που παρεθεσα δεν τις θεωρεις αξιοπιστες) που λενε πως η τριεθανολαμινη δεν προκαλει οτιδηποτε κακο στον ανθρωπο ή οτι οι ποσοτητες τριεθανολαμινης που χρησιμοποιουνται στους αφρους ξυρισματος δεν καθιστουν την τριεθανολαμινη επιβλαβη για τον ανθρωπο θα μπορουσες να μας τα διαθεσεις ωστε να αναθεωρησω το ποστ μου κι εγω και αντι να λεω 'ΑΝ ΚΑΑΑΑΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...' θα λεω 'τελικα οι τελευταιες ερευνες που εγιναν και αφορουν την ουσια τριεθανολαμινη αποδεικνυουν πως ειναι ακινδυνη για τον ανθρωπο και ακυρωνουν τις ως τωρα διεξαχθεντες ερευνες που την εμφανιζαν ως επιβλαβη για τον ανθρωπο και τα ζωα'. Επισης αν μπορεσεις και μου αποδειξεις πως οι πολυεθνικες δεν χρησιμοποιουν συστατικα επιβλαβη για τον ανθρωπο στο βωμο του κερδους ή οτι οι πολυεθνικες νοιαζονται για εμενα και την υγεια μου και οχι για τις πωλησεις τους και το πως να μεγιστοποιησουν το κερδος τους θα αναθεωρησω τις αποψεις μου και θα δηλωσω δημοσια (με ποστ) πως 'οι μεγάλες συνομωσίες των διαβολικών πολυεθνικών' δεν ειναι παρα ενα μεγαλο αστειο! Τελος, θα σε παρακαλεσω να μην εισαι επιθετικος στις απαντησεις σου (ιδιαιτερα οταν δεν εχεις δικιο) αφου προφανως δεν διαβαζεις αυτα που γραφουν οι αλλοι πριν τους απαντησεις! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 επειδή τον χρησιμοποιώ αυτό τον αφρο (τον αντρικό :p) να σου πω ότι αρχικά ο δικός μου δεν έχει άλλη ετικέτα από κάτω και δεύτερον το μπουκαλάκι δεν είναι έτσι - τουλάχιστον στην Αγγλία. Δεν είναι άσπρο πάνω, αλλά γκρι. Και επίσης αν δεις, αυτο το μπουκαλάκι δεν θα μπορούσε να είναι για gel αφρό. Δες το σημείο απο εκεί που υποτίθεται βγαίνει. Είναι μεγάλη η τρύπα. Αν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει gel θα καταλάβεις τι σου λέω. Τα μπουκαλάκια για gel έχουν πιο μικρο μέρος απ όπου βγαίνει ο αφρός. δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε gel οποτε κατι ξερεις :) ...παντως οντως απο την εικονα φαινεται πως οταν ξεκολλας την ετικετα απο κατω υπαρχει η αλλη... ...αλλα μπορει αυτος που τραβηξε τη φωτο να εβαλε απλως την ετικετα του αντρικου απο πανω απο τον γυναικειο για να δειξει την ομοιοτητα. παντως οταν θα παω στο supermarket θα το εξακριβωσω...δεν θα σκισω την ετικετα αλλα θα κοιταξω αν τα κουτια ειναι ιδιο μεγεθος, χρωμα και εχουν ιδια συστατικα γιατι το ενδεχομενο να ειδε την φωτο αλλου ο marketας και να την πατησε και να εγραψε ολοκληρο αρθρο για ψευτικη φωτο ειναι κι αυτο πιθανο! :) εσυ οπως το κοβεις, το μπουκαλακι της φωτο ειναι στο ιδιο μεγεθος με το δικο σου ή διαφορετικο; αν εχει διαφορα τοτε ειναι στανταρ ψευτικη! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 seventh-heaven κι εγω νιβεα χρησιμοποιω και εχει το συστατικο -TEA-Stearate- ;) παντως αυτο που ειπατε για τον αφρο της gilette ,κατι παρομοιο εβγαλε και η Veet(αποτριχωτικη κρεμα).. οπου εκει που ελεγες,για γυναικες αφου λεει εξω,και πως θα παω να το παρω-ντρεπομαι-..τσουπ βγαλανε διαφημιση Veet for men.. φυσικα εγινε..ψιλοχαμος..αλλα οπως ολοι ξερουμε η συγκεκριμενες κρεμες δεν ειναι υγειηνες..;) συμφωνω και με τον @gtlzs..;) εγω εχω δει και μια διαφημιση στην telemarketing που ψεκαζες το σπρει και εκανες φλατς με το πανι και ολες οι τριχες εφευγαν αλλα αλιμονο αν δεν περιειχε χημικα μεσα! παντως στο veet εχεις δικιο...κοιταξα αυτο που υπαρχει στο μπανιο (για γυναικες-δεν το χρησιμοποιω εγω :p ) και λεει πως το βαζεις για συγκεκριμενη διαρκεια και αφου βεβαιωθεις πως δεν ερεθιζει το δερμα σου οποτε το κοβω να εχει αρκετα χημικα μεσα! ;) βρηκα κι ακομα ενα ενδιαφερον αρθρο για την ασφαλεια των καλλυντικων που αν και απευθυνεται στους Αμερικανους απ' οτι συμπεραινω, εξηγει τι ειναι το EWG και συστηνει το Skin Deep 2 Report για να βλεπουμε αν τα καλλυντικα που αγοραζουμε ειναι ασφαλη! (γραμμενο απο γιατρο) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 εσυ οπως το κοβεις, το μπουκαλακι της φωτο ειναι στο ιδιο μεγεθος με το δικο σου ή διαφορετικο; αν εχει διαφορα τοτε ειναι στανταρ ψευτικη! Όχι. το μπουκαλάκι του τζελ της Ζιλέτ που έχω εγώ είναι πιο λεπτό και πιο ψηλό. Και όπως είπα η πάνω άκρη είναι γκρι και όχι άσπρη. By the way.. και ο συγκεκριμένος αφρός περιέχει Triethanolamine. Τελικά ξέρεις κανέναν που να μην έχει? Επίσης το αφρόλουτρο Sanex που έχω και το σαμπουάν Head and Shoulders δεν έχουν. Ένα άλλο σαμπουάν που έχω (επαγγελματικό υποτίθεται) έχει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 piga sto super market kai eida toys afroys kai eida oti ektos apo aytoys poy exoyme anaferi kai poio pano, ayti i ousia iparxi kai stoys afroys BIC Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Όχι. το μπουκαλάκι του τζελ της Ζιλέτ που έχω εγώ είναι πιο λεπτό και πιο ψηλό. Και όπως είπα η πάνω άκρη είναι γκρι και όχι άσπρη. By the way.. και ο συγκεκριμένος αφρός περιέχει Triethanolamine. Τελικά ξέρεις κανέναν που να μην έχει? Επίσης το αφρόλουτρο Sanex που έχω και το σαμπουάν Head and Shoulders δεν έχουν. Ένα άλλο σαμπουάν που έχω (επαγγελματικό υποτίθεται) έχει. Αφου και το μπουκαλι ειναι διαφορετικο παιζουν αρκετα σεναρια: 1)το καταλαβανε και αλλαξανε μπουκαλι και ετικετα 2)αποφασισανε να βγαλουνε διαφορετικο αφρο απο τον γυναικειο αφου το καταλαβαμε 3)η φωτο ειναι ψευτικη και καποιος μας εκανε φαρσα :O 4)η gillette διαθετει διαφορετικες συσκευασιες στα ιδια προϊοντα ανα τον κοσμο Παντως, στις επομενες ημερες θα βρεθω στο supermarket και θα το κοιταξω κι αυτο :) (θα τον συγκρινω και με τον γυναικειο!) Μεχρι τοτε μαλλον ο nivea ειναι η καλυτερη λυση :O (μας την εκανε κι ο BIC!) Την τριεθανολαμινη την βρηκα και σε δειγματα απο αφρολουτρα του Κορρε (Κορρες Φυσικα Προϊοντα) κατι που δεν περιμενα αφου διαφημιζεται πολυ και τα προϊοντα του πωλουνται μονο στα φαρμακεια και στα μαγαζια του! Παντως οι συσκευασιες και οι εικονες των προϊοντων του με κανουν να θελω να τα αγορασω! :O Τα δειγματα απο σαμπουαν που εχω απο τα mastic spa δυστυχως δεν γραφουν τα συστατικα πανω αλλα σκοπευω να επισκεφθω το καταστημα τους στην περιοχη μου και να μαθω τα συστατικα τους (http://www.masticspa.com) Ελπιζω ν'αξιζουν τα λεφτα τους! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Τα μουσια μου εσπασαν τα νευρα πια... εγινα σαν παπας, το φχαριστιθικα αλλα πλεων ειναι πολλα και δεν αντεχω. Επειδη ομως δεν θελω να μπω στην λουμπα του ξυρισματος και επειδη οσο πιο αργα ξυριστω τοσο το καλυτερο σκευτικα ν απαρω μια μηχανη που απο οσο ξερω μπορεις να ρυθμισεις ποσα χιλιοστα θα ειναι η τριχα ωστε να εχω ενα look αξυριστου αλλα τουλαχιστων να μην ειμαι σαν παπας. Μπορεις πραγματι να το ρυθμισεις αυτο; Εχετε καπια να μου προτινετε; Ποσο κανουν περιπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Τα μουσια μου εσπασαν τα νευρα πια... εγινα σαν παπας, το φχαριστιθικα αλλα πλεων ειναι πολλα και δεν αντεχω. Επειδη ομως δεν θελω να μπω στην λουμπα του ξυρισματος και επειδη οσο πιο αργα ξυριστω τοσο το καλυτερο σκευτικα ν απαρω μια μηχανη που απο οσο ξερω μπορεις να ρυθμισεις ποσα χιλιοστα θα ειναι η τριχα ωστε να εχω ενα look αξυριστου αλλα τουλαχιστων να μην ειμαι σαν παπας. Μπορεις πραγματι να το ρυθμισεις αυτο; Εχετε καπια να μου προτινετε; Ποσο κανουν περιπου; Στα 14 σου τόση τρίχα; Σε 2-3 χρόνια θα τα πατάς τα γένια. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 δεν μπορεις να φανταστεις πως ειμαι... αφου απο τα 12 ειχα κρητικο μουστακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 δεν μπορεις να φανταστεις πως ειμαι... αφου απο τα 12 ειχα κρητικο μουστακι... To λες όμως με μία χαρά!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 To λες όμως με μία χαρά!!:lol: :lol: :lol: xaxaxaxa :lol: :lol: φοβεροοος!!!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 να υποθεσω πως και ολο σου το σωμα ειναι ετσι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Ναι, γενικα εχω πολυ τριχα. ακομα και στο στιθος εχω αρχισει να βγαζω μεγαλες. Μονο στην πλατι δεν εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Πάλι καλά!! Γιατί πλάτη τραχανοπλαγιά, δεν λέει ιδιαίτερα το καλοκαίρι!!!:lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Ναι, ευτιχος! Και ευτιχος μαλλον δεν θα βγαλω και πολλες στην πλατι. Ολοι στο σοΐ μου ετσι ειναι, δεν εχουν υπερβολικα πολυ τριχα αλλα την βγαλανε απο μικρη ηλικια. Εγω λιγο πιο νωρις απο τους αλλους αλλα δεν νομιζω πως θα βγαλω περισσοτερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 resurection_boy..του χρονου τετοια μερα να δω τι θα λες..:) και εγω εχω αρκετες τριχες..αλλα τις εξοντωσα..:devil: με αποτριχωση(ζεστο κερι) και τωρα ειμαι :up: μην ανησυχεις..για ολα υπαρχουν λυσεις..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Ναι ρε, σιγα μην ανυσιχω για τριχες... Απλα μου εχουν σπασει τα νευρα τα γενια και ειπα να παρω μια μηχανη να γλυτωσω καπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 πιστεψε με..σε λιγο καιρο..θα ειναι αρκετοι αυτοι που θα σε ζηλευουνε..(για τα γενια μιλαω) ;) ακουσε μεεε..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Ηδη με ζηλευουν αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Όσο είναι κανείς μικρός οι τρίχες είναι σαν τα γαλόνια για τους στρατιωτικούς. Όταν μεγαλώνει λίγο παραπάνω εύχεται να είχε γεννηθεί σπανός. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Λοιπον πηρα μια philips (στα 40ευρω) την εχω βαλει να γεμιζει και απο αυριο θα μπρω στην λουμπα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts