panos_kat Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 ONEPLUS ONE....VALUE 4 MONEY.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έχω το Huawei ascent g700 γενικά είμαι ικανοποιημένος από την συσκευή στα κατά της μπορώ να πω είναι η ανυπαρξία αναβαθμίσεων στο λειτουργικό και θα ήθελα να είχε 6 ίντσες οθόνη αντί για της 5 στα υπερ έχει 2γιγα ραμ ενώ ο καθαρός χώρος για εφαρμογές είναι κοντά στα 5γιγα Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 iPhone 6. κάτοχος μόλίς 1 εβδομάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliasn Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Sony Xperia Z2 υπέρ ευχαριστημένος, ταχύτατο, μπαταρία απίστευτης διάρκειας(2 μέρες άνετα με χρήση όλη μέρα LTE(διαμένω εξωτερικό)) και κανένα πρόβλημα ούτε με κολλήματα ούτε με υπερθέρμανση κλπ. Χρησιμοποιώ ακόμη την 4.4.4. Δεν θέλω να δοκιμάσω ακόμη την έκδοση lollipop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 οπως ειναι και το αβαταρ μου....coolpad f1 τζαμι συσκευη!!! Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fap Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 THL 5000. . . Γιατί. . . . ? Καταρχάς 5000mAh Δίκαρτο (της προκοπής) FHD 5'' OTG ΔΕΝ πληρώνω νταβατζιλίκι μεγαλοεταιριών και πολλά άλλα . . . . . + Η σχέση τιμή - απόδοσης και γενικά για αυτά που προσφέρει. . . . Και δεν έχει κάνει κιχ. . . . . . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edm Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 JIAYU S3 4G FDD LTE MTK6752 64-Bit Octa Core SMARTPHONE Android 4.4 5.5 Inch 1080P IPS FHD Screen 13MP Camera 3000mAh εξαιρετικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Samsung S5 άλλα δεν ξέρω άμα το επόμενο κινητό θα είναι ξανά Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsakonas Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 oppo find 7a και ειμαι υπερευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 asus zenfone 5 πολυ καλο εκτος απο την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis30 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Eκτός από τη μέτρια φωτεινότητα σε εξωτερικό χώρο και φυσικά την μπαταρία ,είναι ένα απίστευτο τηλέφωνο σε σχέση πάντα με την εξευτελιστική τιμή του.Το λογισμικό miui είναι μαζί με το cyongene τα κορυφαία με διαφορά από τα υπόλοιπα,και η ποιότητα -αξιοπιστία απαράμμιλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 'Αλλο: Oneplus :D Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goubianos Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Xiaomi mi4 εδώ και 8 μήνες. Κομψος σχεδιασμός, στιβαρή κατασκευη, άπαιχτο hardware, καταπληκτικό ui, τρομερή υποστήριξη από το Ελληνικό forum και με εβδομαδιαία αναβάθμιση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george0808 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 htc 8s φοβερο design Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Μεχρι πριν λιγες μερες χρηστης oneplus one τωρα πλεον χρηστης lg flex 2. Το μονο που μου λειπει απο το flex 2 ειναι η δυνατοτητα φλασαρισματος που χα στο oneplus, κατα τα αλλα το flex 2 πολυ δυνατο μηχανημα παρολα τα προβληματακια του στo software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkouidis Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Xiaomi Mi3 εδώ και τρεις μήνες. Ένα από τα καλύτερα vfm κινητά ποτέ. Απίστευτο hardware και εξαιρετικό λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souvlakisn Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Xiaomi Redmi Note 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Lenovo K3 Note εδώ και λίγο καιρό. Υπέροχο για αυτά που θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 <--- Ό,τι βλέπετε εδώ στο avatar! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoKoLHs Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 OnePlus One φανταστικο κινητο...το προτιμησα γιατι μου παρεχει απιστευτα specs σε παρα πολυ προσιτη και λογικη τιμη σε συγκριση με οτι "γνωστο" κυκλοφορει στην αγορα ! Το μονο που θα ηθελα ειναι να εχει αποσπομενη μπαταρια περα απο αυτο ειμαι ικανοποιημενος 100%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisfire Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) DOOGEE DG550 ΜΑΥΡΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ!!! ΑΠΛΑ.... vfm!!!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited May 19, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 LG nexus 5 από Ιούλιο 2014,κυρίως για τις αναβαθμίσεις που προσφέρει και έπειτα για το καθαρό android περιβάλλον που διαθέτει Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexha Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Jiake V8 εδώ και πάνω από ένα χρόνο, με μηδέν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Meizu m1 note 32! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mensa Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Iphone 5s 32gb white Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts