topmar Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) http://www.coolicool.com/Promotions/landvo-s6.html?home_A4 εδώ θα το βρείτε με πολύ χαμηλότερα μεταφορικά Τα μεταφορικά στο Gearbest, είναι 0€.....και αυτό που έβαλες από το Coolicool, είναι 10$ ακριβότερο από την τιμή του Gearbest .... Edited May 26, 2015 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Πήρε κανείς σας email αποστολής? Σε μένα βλέπω ότι κρατήθηκαν τα χρήματα αλλά δεν στάλθηκε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Πήρε κανείς σας email αποστολής? Σε μένα βλέπω ότι κρατήθηκαν τα χρήματα αλλά δεν στάλθηκε τίποτα. Όχι ακόμα, θέλει 2-3 μέρες μετά την λήξη του Pre-sale, που ήταν 28/5...από Δευτέρα-Τρίτη ελπίζω να δούμε κάτι... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Καλημέρα, εχθές μου απάντησε το Gearbest για την παραγγελία μου, ότι ο προμηθευτής θα καθυστερήσει έως 15 μέρες για να τους στείλει τα συγκεκριμένα κινητά, οπότε τι θέλω να κάνω..... Απάντησα ότι θέλω ακύρωση παραγγελίας και full refund .... ....και μόλις το παρήγγειλα τελικά από το Efox, με το κουπόνι myphone και κόστος 91€ (6€ πάνω από την τιμή του Gearbest).... Edited June 2, 2015 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλημέρα, εχθές μου απάντησε το Gearbest για την παραγγελία μου, ότι ο προμηθευτής θα καθυστερήσει έως 15 μέρες για να τους στείλει τα συγκεκριμένα κινητά, οπότε τι θέλω να κάνω..... Απάντησα ότι θέλω ακύρωση παραγγελίας και full refund .... ....και μόλις το παρήγγειλα τελικά από το Efox, με το κουπόνι myphone και κόστος 91€ (6€ πάνω από την τιμή του Gearbest).... Μάστα :( Ευχαριστούμε για την ενημέρωση .... κάλο Ιούλιο δηλαδή Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 που εχει την microSD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 που εχει την microSD? Δεν παίρνει κάρτα Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Δεν παίρνει κάρτα μα τι λεει εδω? (Q&A) ¨Question: Hi, where is the microSD card slot ? thx Reply: Hi, Jozef !The microSD card slot is in the left side of the phone." http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_182696.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 μα τι λεει εδω? Αρλούμπες :lol: http://www.landvo.com/gr/smartphone.htm Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 πριν απο λίγο στο chat μου δώσανε ημερομηνία αποστολής 6 ιουνίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 πριν απο λίγο στο chat μου δώσανε ημερομηνία αποστολής 6 ιουνίου. Από ποιο μαγαζί; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Από το gearbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Από το gearbest και μένα μου απάντησαν οτι μέσα σε 2 μέρες θα έχει φύγει Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 new Landvo S6 Review https://www.youtube.com/watch?v=l_CZAUR4WLs Landvo S6 Video Test https://www.youtube.com/watch?v=QHGRsA4if_w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 To παρακάτω μου έστειλαν εμένα: "The presale will end on June 06. Then we will arrange your order to be shipped as soon as possible after presale ending. Please kindly wait for it patiently. When the item is shipped, we will send a shipping email to you. Thank for your kind understanding and assistance. " Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 To παρακάτω μου έστειλαν εμένα: "The presale will end on June 06. Then we will arrange your order to be shipped as soon as possible after presale ending. Please kindly wait for it patiently. When the item is shipped, we will send a shipping email to you. Thank for your kind understanding and assistance. " Τι 6 τελειώνει το presale , μεχρι 29/5 δεν ήταν ? Θα μας τρελάνουν ? Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Και από το EFOX τις ίδιες μαλ@κίες, από 15/6 λένε τώρα, μετά την παραγγελία μου.. .. Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Εκτιμώ πως δεν ισχύει το ότι έχει λίγες συγκεκριμένες γλώσσες προεγκατεστημένες, σύμφωνα με το GearBest: '' Languages: English, French, Spanish, Russian, German, Italian, Dutch, Portuguese Notice : If you need any specific language other than English and you must leave us a message when you checkout ή Question: Is this phone has a Croatian language. Reply: This phone only support the languages: English, French, Spanish, Russian, German, Italian, Dutch, Portuguese.''. Σύμφωνα με όλα τα άλλα sites η συσκευή έχει όλο το σύνηθες μπουκέτο γλωσσών, των Ελληνικών συμπεριλαμβανομένων. Έχω στείλει ερώτημα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα βασιστώ 100% στην απάντηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Εκτιμώ πως δεν ισχύει το ότι έχει λίγες συγκεκριμένες γλώσσες προεγκατεστημένες, σύμφωνα με το GearBest: '' Languages: English, French, Spanish, Russian, German, Italian, Dutch, Portuguese Notice : If you need any specific language other than English and you must leave us a message when you checkout ή Question: Is this phone has a Croatian language. Reply: This phone only support the languages: English, French, Spanish, Russian, German, Italian, Dutch, Portuguese.''. Σύμφωνα με όλα τα άλλα sites η συσκευή έχει όλο το σύνηθες μπουκέτο γλωσσών, των Ελληνικών συμπεριλαμβανομένων. Έχω στείλει ερώτημα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα βασιστώ 100% στην απάντηση.... Γύρω στο 5:50ω δείχνει οτι έχει μέχρι και εξωγήινα εγκατεστημένα Αυτές τις βάζουν στο gearbest default όταν δεν ξέρουν κάτι Και από το EFOX τις ίδιες μαλ@κίες, από 15/6 λένε τώρα, μετά την παραγγελία μου.. .. Άρα μάλλον φταίει το εργοστάσιο, δεν προλαβαίνει τις παραγγελίες Edited June 6, 2015 by dark_master Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Αυτές τις βάζουν στο gearbest default όταν δεν ξέρουν κάτι Συμφωνώ απολύτως. Βέβαια το κάνουν όλοι οι Κινέζοι αυτό. Μην αδικούμε το GearBest... Edited June 6, 2015 by elti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Αυτές τις βάζουν στο gearbest default όταν δεν ξέρουν κάτι Συμφωνώ απολύτως. Βέβαια το κάνουν όλοι οι Κινέζοι αυτό. Μην αδικούμε το GearBest... Η απάντηση του Gear Best ανέφερε όπως ήταν αναμενόμενο ''We can install Greek language if you want" και ανταπάντησα ''Yes, though I think it's pre-installed already''. Έκλεισε η παρένθεση και ξαναμπαίνω σε κατάσταση αναμονής, όπως όλοι μας. :yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δηλαδή πρέπει να τους πούμε να τα εγκαταστησουν ή θα υπάρχουν εγκαταστημενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δηλαδή πρέπει να τους πούμε να τα εγκαταστησουν ή θα υπάρχουν εγκαταστημενα? Λογικά, θα είναι εγκατεστημένα. Αλλά δεν χάνεις τίποτα να τους το επισημάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δηλαδή πρέπει να τους πούμε να τα εγκαταστησουν ή θα υπάρχουν εγκαταστημενα? έχει ελληνικά 100% , το γράφει σε σχεδόν όλα τα site Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Αυτη ειναι η πολιτικη του Gear best για τις προπαραγγελιες.Δεν τραβαει τα χρηματα απο την καρτα παρα μονο 3-4 μερες πριν την ημερομηνια κυκλοφοριας και οταν αρχισει να επεξεργαζεται την παραγγελια. Σε μενα τραβηξε τα λεφτα απο 28/05 και ουτε φωνη ουτε ακροαση. Εστειλα ticket και μου απαντησαν μετα απο 2 ημερες οτι περιμενουνε νεα παραλαβη 15/06. Οχι οτι καλυτερο να τραβανε τα λεφτα χωρις να στελνουν, αφου ηταν δεσμευμενα ουτως ή αλλως. Anyway, το πηρα εξτρα για δωρο, τους ειπα θα περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts