KarlBarks Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 poio leoforio me ta podia leo na pao me loyria me kratane !!!!!!!1 sto onoma ths mhteras moy einai poy den exei kan diploma (gia kathara forologikoys logoys ) !!!!!!!! o pateras moy den to polipernei pernei to diko toy alla dikaioyte na kanei ta 1a xiliometra epeidh to plirose aytos . alla moy lene na mhn pao na katso na diavaso kai tetoia se 10 meres tha erthoyn aytoi kai tetoia diafora . psaxno mia profash na pao xanthi kai me thn eykairia na fero kai to amaksi elega na phgena to sabbato na evlepa kai to xanthi-paok (1-0) ti to exo kai to diarkeias alla mot elegan pali ta dika toys . toylaxiston to kalo einai oti tha exei kalhtero strosimo gia ta prota xiliometra stelno toys goneis moy voltes komotinh , aleksandoupolh . den kanei xiliometra polis eytixos sthn egnatia einai ta 1a toy xiliometra :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Σημερα εκανα Πατρα-Αθηνα! Το αυτοκινητο με εντυπωσιασε! Πολυ καλο κρατημα, σταθεροτητα, περιορισμενες κλισεις, αρκετη δυναμη απο χαμηλα ωστε να μη χρειαζεται να πιεζεις(οσο το στρωνεις!) αλλα και ανεση πολυ καλη ποιοτητα κυλισης, μειωμενοι αεροδυναμικοι θορυβοι, χαμηλη καταναλωση, απιθανο το cruize control, θεση οδηγησης κτλ.... το αυτοκινητο ειναι μια κατηγορια πανω! Karlbanks καλυτερα που τα κανει ο πατερας σου τα πρωτα χλμ ωστε να στο στρωσει και να μην καθεσε να χανεις χρονο! Οταν πηρα το corolla επειδη ηρθε μεσα στην εξεταστικη ο πατερας μου μου το εδωσε μετα απο 1500χλμ. Μια χαρα! Αυτο βεβαια ηρθε πριν την εξεταστικη και ετσι το πηρα κατευθειαν(Ο πατερας μου σημερα εκανε μια βολτα) και ετσι πρεπει να συγκρατιεμαι και εχω και εξεταστικη τωρα οποτε θα αργησω να συμπληρωσω τα πρωτα χλμ.! Το απογευμα ηταν το πρωτο πλυσιμο-καθαρισμα. Και εκει ειδα αλλη μια φορα την καλη συναρμογη και την ποιοτητα των υλικων του! Ερωτηση σε αυτο: τα καθισματα ειναι βελουδινα. Εχει χρησιμοποιησει κανενας καθαριστικο ταπετσαριας σε αυτα; Πρωτη φορα μου τυχαινουν τετοια καθισματα! Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Μαγκες ,Αθηνα-Ηγουμενιτσα-Ιταλια-Σαν Τροπεζ(νοτια Γαλλια), το σκισα το αυτοκινητο σε τελικες. Μιλαμε για 8ωρα οδηγησης. Αποσταση 4200 χιλ. Το αμαξι ειναι αεροπλανο με ροδες, δεν παιζεται. Οποιος κανει μεγαλο ταξιδι θα καταλαβει οτι εχει αμαξι <ΝUMBER ONE>. Στα 170 η γυναικα μου την επεσε για υπνο ,τι να λεμε τωρα για ηχομωνοση,θορυβο,ανεση,ποιοτητα οδηγησης,κλπ.Το αμαξι ειναι απο τα κορυφαια ισως και για μεγαλυτερες κατηγοριες. Tα κακα νεα ειναι οτι το καπο παιζει πανω απο τα 140-150(Υστερα απο ψαξιμο αντιπροσωπειες,κλπ. ολα τα C4 το κανουν). Αυτο δεν μου αρεσε να πω την αληθεια. Συν το οτι για τα νερα που ειχα κατω απο την μοκετα του συνοδηγου (απο παλαιοτερα μυνηματα) θα χρειαστει να βγει ολο το ταμπλο για να αλλαξουν <ΚΑΒΟΥΚΙ>(ολους τους αεραγωγους). Το προβλημα ειναι ποσο καλα θα ξαναμπει.(τριξιματα και τα γνωστα). ΥΓ. Σε μεγαλα ταξιδια εκτιμας κατι λεπτομεριες που δεν εδινες και πολυ σημασια( ψυγειο στο ντουλαπακι, cruise control, μπρατσο στηριξης, κλπ.) Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Tα κακα νεα ειναι οτι το καπο παιζει πανω απο τα 140-150(Υστερα απο ψαξιμο αντιπροσωπειες,κλπ. ολα τα C4 το κανουν). το εβλεπες απο μεσα να παιζει;;;;;;;; ποσο πολυ δηλαδη; Εμενα μου φαινοταν πολυ σταθερο. για πες τελικη; 1.6 εχεις; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Tα κακα νεα ειναι οτι το καπο παιζει πανω απο τα 140-150(Υστερα απο ψαξιμο αντιπροσωπειες,κλπ. ολα τα C4 το κανουν). Αυτο δεν μου αρεσε να πω την αληθεια. mpravo file moy etsi na kaneis taksidia na to eyxaristitheis to amaksi soy na apodiknieis kai se mas oti kaname kalh epilogh . ayto me to kapo poy rotises einai epifovo ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 tsipi04 mporeis na rotiseis ton sinadelfo soy na mas pei nea ? ti tha ginei me ta kapakia stis anarthseis ama tha alaxthoyne telika ? tha soy eimaste ypoxreoi oloi oi katoxoi ton C4 . ναι με ενδιαφερει και εμενα αυτο! EDIT: Επισης ερωτησεις για το c4 SX Pack: Η ενδειξη στο στροφομετρο για σχεση κιβωτιου δεν υπαρχει σε αυτη την ενδειξη; Η αναδιπλωση καθρεπτων απο το κουμπι επιλογης καθρεπτη; Η αυτοματη ρυθμιση θεσης καθρεπτη επιλεγοντας την οπισθεν; Το διπλοκλειδωμα; Επισης οταν ανοιγω τον κιλαματισμο δεν δειχνει απο ποιους αεραγωγους βγαινει ο αερας εκτος και αν πατησω εγω να αλλαξει. Βγαζει απο ολους τοτε; Η μπαταρια ειναι με υργα ή ειναι ξηρη; γιατι οπως ειναι καπακωμενη δεν μπορω να την ελεγχω! Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 ναι με ενδιαφερει και εμενα αυτο! EDIT: Επισης ερωτησεις για το c4 SX Pack: Η ενδειξη στο στροφομετρο για σχεση κιβωτιου δεν υπαρχει σε αυτη την ενδειξη; Η αναδιπλωση καθρεπτων απο το κουμπι επιλογης καθρεπτη; Η αυτοματη ρυθμιση θεσης καθρεπτη επιλεγοντας την οπισθεν; Το διπλοκλειδωμα; Επισης οταν ανοιγω τον κιλαματισμο δεν δειχνει απο ποιους αεραγωγους βγαινει ο αερας εκτος και αν πατησω εγω να αλλαξει. Βγαζει απο ολους τοτε; Η μπαταρια ειναι με υργα ή ειναι ξηρη; γιατι οπως ειναι καπακωμενη δεν μπορω να την ελεγχω! sto strofometro h sxesh fenetai mono sta aytomata Η αυτοματη ρυθμιση θεσης καθρεπτη επιλεγοντας την οπισθεν; exoyme kai tetoia magkia ? den to iksera gia ta alla den gnorizo Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 H αναδίπλωση καθρεπτών είναι μόνο για την έκδοση exclusive. Η ρύθμιση του καθρέφτη στην όπισθεν είναι μόνο με τα δερμάτινα καθίσματα. Τα γράφει όλα το manual και το προσπέκτους... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Τρομερό απο άποψη εξοπλισμού..Αυτό με την όπισθεν και τα καθρεφτάκια τα μόνα αυτοκίνητα που είδα να το χουν είναι η Mercedes E200 και το C4!! Μπράβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 H αναδίπλωση καθρεπτών είναι μόνο για την έκδοση exclusive. Η ρύθμιση του καθρέφτη στην όπισθεν είναι μόνο με τα δερμάτινα καθίσματα. Τα γράφει όλα το manual και το προσπέκτους... Για την αναδιπλωση ενταξει το εγραφε το προσπεκτους και το ειδα μετα. Για τη ρυθμιση του καθρεπτη λεει οτι ειναι μονο με δερματινα;;;;;; Σημερα το ξαναεψαξα και δεν το βρηκα!!! Το διπλοκλειδωμα (δεν ανοιγει και απο μεσα) τελικα ειναι στανταρ ή εξτρα στο c4; το cruize control εχει δει κανενας απο τι ταχυτητες και πανω λειτουργουν; Κατι που παρατηρησα σημερα ειναι οτι αν εχεις κλειδωσει με ενα απλο πατημα του τηλεχειριστηριου αλλα δεν εχεις κλεισει τα παραθυρα δεν μπορεις να ξαναπατησεις κρατημενο το κλειδωμα και να κλεισουν αλλα πρεπει να το ανοιξεις και να το ξανακλεισεις ετσι. Επισης για τον ηχο που ακουγα τελικα το δοκιμασα σημερα και ηταν αυτο που νομιζα στην αρχη(η ντιζα του χειροφρενου) και οχι τα καπακια απο τα αμορτισερ τα οποια δεν τα εχω ακουσει ακομα. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 mpravo file moy etsi na kaneis taksidia na to eyxaristitheis to amaksi soy na apodiknieis kai se mas oti kaname kalh epilogh . ayto me to kapo poy rotises einai epifovo ? Παιδια οσο αφορα την τελικη, 3 φορες εφτασα ακριβως τα 190 στιγμιαια με αναμενο και το κλιματιστικο.Δεν με επερνε να το κρατησω αλλο λογω κινησης και στροφων(ανοικτες καμπυλες αλλα δεν παυουν να ειναι στροφες). Σε μεγαλη ευθεια μεχρι τα 185 πηγε σφαιρα,μετα γονατισε και εκλεισα γρηγορα το κλιμα μηπως ανεβασει καλυτερα. Σιγα σιγα εφτασε τα 190 ξανα σε πολυ μικρη μικρη κλιση ανηφορας.(VTR PACK 1.6 ,χιλ οδομ. 5500, 2 ατομα και πορτ μπαγκαζ γεματο μεχρι επανω ). Υπ οψιν ολα αυτα με το καπο να πηδαει πανω κατω μες τα ματια μου.Αλλα που θα ξαναβρω τετοιες ευθειες πρωτον και δευτερον τις 2 απο τις τρεις φορες αναγκαστικα, για να σβησω κατι Ιταλους που μου κουνιοντουσαν στα 150-160. Τωρα για το καπο, στο μεσο του ταξιδιου ξεβιδωσα την κλειδαρια μονος μου μηπως και το μαζεψω προς τα κατω αλλα η θεση ειναι στανταρ δεν ρυθμιζει πανω κατω οπως στα παλαιοτερα αμαξια. Μου το ειπαν και στην κεντρικη αντιπροσωπεια οτι ετσι ειναι και ολα παιζουν. Σε αλλο εξουσιοδοτημενο στο Φαληρο μου ειπαν οτι το γνωριζουν και αυτοι και δεν γινεται τιποτα, εστι παιζουν ολα. Στο τριτο στην Βουλιαγμενης δεν γνωριζαν τιποτα και επρεπε να περιμενω τον φαναρτζη να γυρισει απο αδεια. Το θεμα ειναι οτι δεν σηκωνει μπροστα αλλα ολοκληρο γιατι μπανει ο αερας μεσα απο τη μασκα και το τιναζει πανω σαν τεντοπανο.Αμα σηκωσετε λιγο το καθισμα μετα τα 140-150 θα δειτε την κογχη του καπο να παιζει ολοκληρη. Σε φωτο στο google εχω δει C4 με ανοικτο καπο και κατι ανεμοφρακτες λαστιχενιους μπροστα αλλα κανεις δεν το γνωριζει εαν λυθει το προβλημα. Παντος στα ανταλλακτικα υπαρχουν(2 τεμ.) με κοστος 7 ευρω περιπου εκαστο.Εαν ξερει κανεις κατι θα με βοηθουσε η γνωμη του. sorry για τη λογοδοιαρρια.... Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 mpravo file moy etsi na kaneis taksidia na to eyxaristitheis to amaksi soy na apodiknieis kai se mas oti kaname kalh epilogh . ayto me to kapo poy rotises einai epifovo ? Επιφοβο με τα λεγομενα τους δεν ειναι αλλα αμα τρεχεις και το βλεπεις δεν ειναι οτι καλυτερο. Φαντασου να ανοιξει, παει ....ΤΕΛΟΣ. Εμενα παντως δεν με καθησυχασαν οι απαντησεις τους (Ετσι ειναι ολα τα C4,κλπ,κλπ.). Θα το ηθελα ΣΤΑΘΕΡΟΟΟΟ. Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Για τη ρυθμιση του καθρεπτη λεει οτι ειναι μονο με δερματινα;;;;;; Σημερα το ξαναεψαξα και δεν το βρηκα!!! Αυτό φαίνεται στο προσπέκτους που δείχνει τα μοντέλα και τον εξοπλισμό... Όχι στο μεγάλο προσπέκτους, αλλά στο μικρό 4σέλιδο... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Σε φωτο στο google εχω δει C4 με ανοικτο καπο και κατι ανεμοφρακτες λαστιχενιους μπροστα αλλα κανεις δεν το γνωριζει εαν λυθει το προβλημα. Παντος στα ανταλλακτικα υπαρχουν(2 τεμ.) με κοστος 7 ευρω περιπου εκαστο. Τους ανεμοφρακτες εννοεις οτι ειναι αναμεσα στις γριλιες (του σηματος της citroen) για να μην περναει ο αερας μεσα; Αυτο δεν λειτουργεια αρνητικα στη ροη του αερα στον κινητηρα;;;; Αν βρεις τις φωτο δωσε ενα link να τις δουμε και εμεις. Το διπλοκλειδωμα (δεν ανοιγει και απο μεσα) τελικα ειναι στανταρ ή εξτρα στο c4; το cruize control εχει δει κανενας απο τι ταχυτητες και πανω λειτουργουν; EDIT:Το C4 εχει βγει αυτοκινητο της χρονιας;;;;;;; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Χεχε τιποτα δεν αλλαζει εδω ο enginekiller με τις αποριες του παντα. Αυτο με τους καθρεπτες και την οπισθεν πραγματι ισχυει μονο με τα δερματινα + θερμαινομενα extra. Το διπλο κλειδωμα (που δεν ανοιγει ουτε απο μεσα) το εχει το δικο μου αν και δεν βλεπω τη χρησιμοτητα του (να κλειδωνεις τα παιδια μεσα;;;!!!), τωρα αν το εχουν οι αλλες εκδοσεις δεν ξερω. Το C4 βγηκε 2ο , 1o το prius . Για το καπω ακομα και αν "κουναει" στα πολλα μην ανησυχειτε λετε να μην εχουν λαβει τα μετρα τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 ε 2-3 αποριουλες εχω ακομα :O . ποια εκδοση εχεις εσυ; η χρησιμοτητα του σε εμενα τουλαχιστον δεν ειναι να κλειδωνεις τα παιδια μεσα αλλα αν δεν κλειδωνει και απο μεσα σου σπανε το τζαμι και ανοιγουν απο μεσα ενω αλλιως δε θα μπορουσαν. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 ε 2-3 αποριουλες εχω ακομα :O . ποια εκδοση εχεις εσυ; η χρησιμοτητα του σε εμενα τουλαχιστον δεν ειναι να κλειδωνεις τα παιδια μεσα αλλα αν δεν κλειδωνει και απο μεσα σου σπανε το τζαμι και ανοιγουν απο μεσα ενω αλλιως δε θα μπορουσαν. Χμμ, σωστό αυτό αλλα σκεψου, το ηχοσυστημα δεν κλεβεται, πραγματα στα κλεβουν απο το παραθυρο χωρις να μπουν, και ενα επαγγελματια αν θελει να κλεψει το αυτοκινητο αμφιβαλλω αν κατι τετοιο θα του ειναι εμποδιο αφου συνηθως ανοιγουν τις πορτες σαν κυριοι. το 2.0 vts ειναι. ps to cruise control αν θυμαμαι καλα απο τα 55 και πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 ps to cruise control αν θυμαμαι καλα απο τα 55 και πανω. Παιδες γεια σας. Ειχα καιρο να μπω στην κουβεντα. Χαιρομαι που εχουμε γινει τοσοι πολλοι c-τεσσεραδες... Αντε να κανουμε και club... Το cruise control δουλευει απο΄τα 40 χλμ και μονο με 4η ή 5η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Όπα??Αυτό με την 4-5 είναι πολύ κακό και τώρα αναφέρθηκε...Εάν θες να την βάλεις στα 50-60 δηλαδή πρέπει να έχεις 4η??Και να σέρνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Όπα??Αυτό με την 4-5 είναι πολύ κακό και τώρα αναφέρθηκε...Εάν θες να την βάλεις στα 50-60 δηλαδή πρέπει να έχεις 4η??Και να σέρνεται?? Ακριβως. Αν θες γκαζιες, το βγαζεις off, και συνεχιζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 ποιος ο λογος να το βαλεις στα 50 . με 50 κινουμαστε μεσα στην πολη ειναι επικινδινο σε λιγα χιλιομετρα να εχεις το CC απο οσο ξερω το CC ειναι για εθνικες οδους πχ εγνατια ατικη οδο και τετοια ευθειες κοινος Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Ακριβώς! Και ομολογώ ότι σε ξεκουράζει πολύ...:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Ναι το δοκιμασα κι εγω προχτες ειναι πολυ ξεκουραστο! Παντως αποτι βλεπω οσοι εχουν παρει 1,6 εχουν παρει exclusive και ζηλευω... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 JustMe, η mercedes σας στα πόσα χλμ και πάνω έχει το cruise control, και με τί ταχύτητα? Μπορεί να μην είναι θέμα citroen (πάνω απο 55 και με 4η/5η) αλλά γενική οδηγία... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Απο 30 και πάνω(sure) και νομίζω με οποιαδήποτε ταχύτητα (not sure) Το ψάχνω και επιστρέφω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts