elteo Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 είναι όταν πατάς ένα κουμπί στο κοντρόλ του κλειδιού ανάβουν τα μπροστά φώτα για ένα χρονικό διάστημα που έχεις ορίσει (εγώ 60 δευτ.) μέχρι να πας στο σπίτι σου και καλά για να βλέπεις στο σκοτάδι... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 Οκ thanx!! Από άποψη ηλεκτρονικών είναι ότι πιο καλό ever αυτό το αυτοκίνητο!!Τώρα το έχω επιβεβαιώσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους !!! Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Για αρχη χρονια πολλα σε ολους. Ευχαριστω για οσα μου ειπατε για το θορυβο στα τακακια. Ο θορυβος σταματησε μονος του εδω και 2-3 μερες. (Ευτυχως) Δυστυχως δε μπορω να ειμαι στην παρεα οποτε θελω, γιατι χρησιμοποιω υπολογιστη στη δουλειας μου. ToucHDown παλι κατι καινουργιο μας εμαθες. Οσο για τα ηλεκτρονικα του c-4 κι εγω για αυτο το λογο το πηρα μετα βεβαια απο πολυ-πολυ ψαξιμο... Χρονια πολλα και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Ελπίζω να μην δούμε τα αγαπημένα μας C4 σε αστυνομική έκδοση, θα με χαλούσε πολύ! Μετά τα Xsara ας πάρουν κάτι άλλο... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Ελπίζω να μην δούμε τα αγαπημένα μας C4 σε αστυνομική έκδοση, θα με χαλούσε πολύ! Μετά τα Xsara ας πάρουν κάτι άλλο... Δε νομιζω οτι θα γινει κστι τετοιο. Θα ζοριστουν παρα πολυ με τοσα ηλεκτρονικα... Μαλλον θα προτιμησουν κατι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Μακάρι, καλά είναι κ τα Octavia...:p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Μιας και πιο πανω κατι ειπωθηκε για φωτα. Τα c-4 (top εκδοσεις) εχουν τελικα bi-xenon ή μονο στα μεσαια;' Στο δικο μου οταν αναβω προβολεις αναβουν οι αλογονου, και νομιζω οτι ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ λιγο τα xenon. Οταν αναβω τα μεσαια ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ λιγο τα xenon και σβηνουν οι αλογονου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Γιατί ήρθε ο καιρός για αλλαγη αστυνομικών αυτοκινήτων?? Φαντάζομαι καταδώξη με σε κατρ (c4 ρεεεε) "Παραδώσου αμέσως...Σε έχει περικυκλώσει ένα αόρατο πεδίο από σε κατρ... Εάν προχωρήσεις ειδικές λαβίδες θα πετακτούν και θα ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο σου...Και μην δοκιμάσεις να πυροβολήσεις.Μια αόρατη ασπίδα περικυκλώνει το αυτοκίνητο και στρέφει όλα τα πυρά εναντίον αυτού που τα ρίχνει!!" Non stop pleasure ... :p P.s To C4 έχει xenon και όχι bixenon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 P.s To C4 έχει xenon και όχι bixenon Τότε ρε παιδιά τι εννοεί η CITROEN όταν λέει "ενεργά φώτα xenon διπλής λειτουργίας "; Εγώ που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι xenon είναι και τα μεγάλα και τα μεσαία. Και άλλη μια ερώτηση (μια και δεν το έχω παραλάβει ακόμα το αυτοκίνητο......): Οι εξωτερικοί καθρέφτες (εννοείται στις κορυφαίες εκδόσεις) αναδιπλώνονται ηλεκτρικά (προσοχή, μιλάω για αναδίπλωση και όχι απλώς ρύθμιση, αυτή την έχουν πλέον όλα τα μοντέλα); Ρωτάω γιατί όταν προχώρησα στην παραγγελία του αυτοκινήτου με διαβεβαίωσαν ότι οι καθρέφτες είναι αναδιπλούμενοι ηλεκτρικά, τα φώτα είναι bi-xenon και υπάρχουν πενταλ αλουμινίου (αυτά τα τρία που έχουν αναφερθεί σε αυτό το thread κατά καιρούς). Παρακαλώ πολύ κάποιος που γνωρίζει ας μας ενημερώσει. Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Τότε ρε παιδιά τι εννοεί η CITROEN όταν λέει "ενεργά φώτα xenon διπλής λειτουργίας "; Εγώ που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι xenon είναι και τα μεγάλα και τα μεσαία. Και άλλη μια ερώτηση (μια και δεν το έχω παραλάβει ακόμα το αυτοκίνητο......): Οι εξωτερικοί καθρέφτες (εννοείται στις κορυφαίες εκδόσεις) αναδιπλώνονται ηλεκτρικά (προσοχή, μιλάω για αναδίπλωση και όχι απλώς ρύθμιση, αυτή την έχουν πλέον όλα τα μοντέλα); Ρωτάω γιατί όταν προχώρησα στην παραγγελία του αυτοκινήτου με διαβεβαίωσαν ότι οι καθρέφτες είναι αναδιπλούμενοι ηλεκτρικά, τα φώτα είναι bi-xenon και υπάρχουν πενταλ αλουμινίου (αυτά τα τρία που έχουν αναφερθεί σε αυτό το thread κατά καιρούς). Παρακαλώ πολύ κάποιος που γνωρίζει ας μας ενημερώσει. Oχι οι καθρεφτες διπλωνουν ηλεκτρικα ΜΟΝΟ στις top εκδοσεις. (Ασχετο: δεν ξερω πως να κανω παραθεση φερνοντας στην απαντηση μου ενα συγκεκριμενο κομματι προηγουμενης απαντησης. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Oχι οι καθρεφτες διπλωνουν ηλεκτρικα ΜΟΝΟ στις top εκδοσεις. Κι εγώ για τη VTS μιλάω, αυτό περιμένω εδώ και 3 μήνες (σήμερα έκλεισα τρίμηνο, το είχα παραγγείλει 2 Φεβρουαρίου!!!! - μήπως κάποιος με δουλεύει κανονικά;) (Ασχετο: δεν ξερω πως να κανω παραθεση φερνοντας στην απαντηση μου ενα συγκεκριμενο κομματι προηγουμενης απαντησης. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος). Κάνοντας παράθεση σβήσε τα κομμάτια που δεν θες (σαν σε επεξεργαστή κειμένου) Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Κι εγώ για τη VTS μιλάω, αυτό περιμένω εδώ και 3 μήνες (σήμερα έκλεισα τρίμηνο, το είχα παραγγείλει 2 Φεβρουαρίου!!!! - μήπως κάποιος με δουλεύει κανονικά;) Η VTS εχει αναδιπλουμενους καθρεφτες. Ετσι τουλαχιστον εγραφαν τα προσπεκτους οταν εψαχνα για το δικο μου. (Εγω πηρα το Exclusive τελικα) Οσο για το δουλεμα, δε νομιζω να θελει καποιος να σε δουλεψει. Δε τους συμφερει αλλωστε. Απλα υπαρχουν πολυ μεσαζοντες και πολλα που παρεμβαινουν αναμεσα στην παραγωγη του αυτοκινητου σου και σε σενα. Σε ολα αυτα πρεπει να υπαρχει μια κανονικη ροη για να πανε ολα κανονικα. Παντως και οι περισσοτεροι πωλητες δεν ειναι και ο,τι καλυτερο κυκλοφορει. Μη μου θυμιζεις τα δικα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Κάνοντας παράθεση σβήσε τα κομμάτια που δεν θες (σαν σε επεξεργαστή κειμένου) Μαλλον δεν τα καταφερα σβηνοντας τα κομματια που δε θελω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Το δούλεμα το εννοούσα μεταξύ σοβαρού κι αστείου. Απο εκεί που το παρήγγειλα, πάντως, μου έλεγαν επί 22 μέρες ακριβώς (8 με 30 Μαρτίου) ότι το αυτοκίνητο ήταν στο λιμάνι στη Γαλλία και περίμενε φόρτωση (το αυτοκίνητο, κατόπιν επικοινωνίας με τη CITROEN ΕΛΛΑΣ, ήταν στην παραγωγή εκείνο το διάστημα - δηλαδή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΝ.) Έχε χάρη που μου έκαναν δώρο την αεροτομή..... Τουλάχιστον θα γλυτώσω 450 ευρώπουλα Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Κάνοντας παράθεση σβήσε τα κομμάτια που δεν θες (σαν σε επεξεργαστή κειμένου) Φρόντισε να μην σβήσεις τις δύο αγκύλες που υπάρχουν στην αρχή και στο τέλος του μηνύματος που κάνεις παράθεση. Άφησέ τις ως έχουν και επεξεργάσου όλα τα υπόλοιπα (σβήσε δηλαδή ότι θες) Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Το δούλεμα το εννοούσα μεταξύ σοβαρού κι αστείου. Απο εκεί που το παρήγγειλα, πάντως, μου έλεγαν επί 22 μέρες ακριβώς (8 με 30 Μαρτίου) ότι το αυτοκίνητο ήταν στο λιμάνι στη Γαλλία και περίμενε φόρτωση (το αυτοκίνητο, κατόπιν επικοινωνίας με τη CITROEN ΕΛΛΑΣ, ήταν στην παραγωγή εκείνο το διάστημα - δηλαδή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΝ.) Έχε χάρη που μου έκαναν δώρο την αεροτομή..... Τουλάχιστον θα γλυτώσω 450 ευρώπουλα Και σε μενα πανω-κατω τα ιδια ελεγαν. Και εγω αισθανομαι τυχερος που μου εκαναν δωρο ΔΥΟ ολοκληρες αρωματικες αμπουλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Και σε μενα πανω-κατω τα ιδια ελεγαν. Και εγω αισθανομαι τυχερος που μου εκαναν δωρο ΔΥΟ ολοκληρες αρωματικες αμπουλες... ...σε όλους τις κάνουν... :p ...εμένα μου έδωσαν κ τα πατάκια! :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Φρόντισε να μην σβήσεις τις δύο αγκύλες που υπάρχουν στην αρχή και στο τέλος του μηνύματος που κάνεις παράθεση.] Τωρα πιστευω ειναι καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 ...σε όλους τις κάνουν... :p ...εμένα μου έδωσαν κ τα πατάκια! :lol: Τα λεω ετσι με παραπονο γιατι διαβαζω διαφορα εδω μεσα. Δηλαδη για δωρα συναγερμους, μεταλικο χρωνα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 ...μην βγάζεις όμως τα quotes δηλ τα κείμενο[/quote ] Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 ...μην βγάζεις όμως τα quotes δηλ τα κείμενο[/quote ] Τωρα μπερδευτικα περισσοτερο. Τζαμπα τοσα χρονια μες στα κουμπια και στην τεχνολογια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Άφησέ τις ως έχουν και επεξεργάσου όλα τα υπόλοιπα (σβήσε δηλαδή ότι θες) Τωρα καταλαβα. Ευχαριστω παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Τότε ρε παιδιά τι εννοεί η CITROEN όταν λέει "ενεργά φώτα xenon διπλής λειτουργίας "; Εγώ που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι xenon είναι και τα μεγάλα και τα μεσαία. Και άλλη μια ερώτηση (μια και δεν το έχω παραλάβει ακόμα το αυτοκίνητο......): Οι εξωτερικοί καθρέφτες (εννοείται στις κορυφαίες εκδόσεις) αναδιπλώνονται ηλεκτρικά (προσοχή, μιλάω για αναδίπλωση και όχι απλώς ρύθμιση, αυτή την έχουν πλέον όλα τα μοντέλα); Ρωτάω γιατί όταν προχώρησα στην παραγγελία του αυτοκινήτου με διαβεβαίωσαν ότι οι καθρέφτες είναι αναδιπλούμενοι ηλεκτρικά, τα φώτα είναι bi-xenon και υπάρχουν πενταλ αλουμινίου (αυτά τα τρία που έχουν αναφερθεί σε αυτό το thread κατά καιρούς). Παρακαλώ πολύ κάποιος που γνωρίζει ας μας ενημερώσει. Hi guys, Οι καθρέφτες αναδιπλώνονται ηλεκτρικά (δηλαδή ΚΛΕΙΝΟΥΝ και ΑΝΟΙΓΟΥΝ, χειριστήριο και στο κλειδί αλλά και στην πόρτα του οδηγού), τα πεντάλ είναι αλουμινίου και τα φώτα ΕΙΝΑΙ bi-Xenon και περιστρεφόμενα ακολουθώντας το τιμόνι (μέχρι 15 μοίρες κλίση). Επίσης, με το κεντρικό κλείδωμα, κλείνουν μαζί φώτα αν είναι στο AUTO, καθρέφτες και παράθυρα ταυτόχρονα. Μιλώ για το VTS! Όσο για τα FOLLOW-ME HOME φώτα, έχουν μια Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΑ χρήσιμη λειτουργία: ψαρώνουν τους πιτσιρικάδες που παίζουν μπάλα και μήλα δίπλα από το αυτοκίνητο......... :D :D Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Hi guys, Όσο για τα FOLLOW-ME HOME φώτα, έχουν μια Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΑ χρήσιμη λειτουργία: ψαρώνουν τους πιτσιρικάδες που παίζουν μπάλα και μήλα δίπλα από το αυτοκίνητο......... :D :Dloooooooooooool!! :lol: :lol: :lol: polu kalO!!!!! :p :w00t: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts