Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

rosso η ιδια η citroen αποσο ξερω δεν εχει καποιο πακετο ετοιμο για βελτιωση του c4. Αλλοι οικοι μπορει αλλα με τι εγγυηση κτλ... δεν ξερω...

Το διευρυμενο παρμπριζ μηπως ειναι η ηλιοροφη που στη συγκεκριμενη περιπτωση ξεκιανα απο το παρμπριζ και φτανει αρκετα πισω;

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ ακριβώς το ίδιο "πρόβλημα" έχω. Και στον τεμπέλη και στο κλιπ της ζώνης (οδηγού). Θα σου τα αλλάξουν τζαμπέ? Αν είναι να πάω μια βόλτα. Έτσι κι αλλιώς λέω να περάσω από αντιπροσωπία κάποια στιγμή μεσ' την εβδομάδα, γιατί και εγώ παρατήρησα το τράβηγμα του τιμονιού δεξιά.

Κάτι άλλο. Λέτε να τους πάω τους αντάπτορες για την πηγή να μου τα περάσουν εκέι ή θα με κράξουν? Λογικά θα χρειάζεται και επαναπρογραμματισμό, οπότε πρέπει να γίνει εκεί. Ετσι δεν είναι?

nai o tembelis kai h zwnh tzaba oso gia to trabigma deksia to exo kani 2 fores zigostathmisi kai meta apo kapio diastima pali oxi edono poli alla trabah ligo deksia......

γιά το τράβηγμα λίγο δεξιά υπάρχη γιά λόγους ασφαλείας σε περίπτωση που κάποιον τον πάρει ο ύπνος να μην μπεί στό αντίθετο ρεύμα όσο και γιά το τέλειο ίσιο δέν γίνετε διότι όλοι οι δρόμοι είναι θεόστραβοι και με κλήση γιά τα νερά.

ΑΡΧΗΓΕ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ 1 ΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ C4, ΜΑΥΡΟ 1,6 VTR PACK + JBL EXTRA ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

Γεια σου φίλε μου. Καλοτάξιδο και να το χαίρεσαι. Ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις? Δεν είναι τέλειο?

C4 1.6 VTS Black

ΑΡΧΗΓΕ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ 1 ΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ C4, ΜΑΥΡΟ 1,6 VTR PACK + JBL EXTRA ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

Καλοτάξιδο το νεο μέλος στην παρέα των C4.

egw pados perimeno thl apo citroen 40eyro o tholos o enas 40 h podia plastiki omos (einai to komati apo ton profilaktira mexri ena simio telos padon) 40 enas esthitiras gia to abs pou ksilothike kai perimeno na mou poune kai gia to sasman alla apo oti ipane den fenotane xtipimeno. Tha mou allaksoun tempeli giati sto vts ton exei alla patas freno kai erxete brosta :lol: kai ton proentatira h opos legete pou koumponi h zonh giati kani ena spastiko thoribo. oi lampbes sto fridi poli kales se leyko omos oxi ble tha paw na to kitakso simera kiolas an paro to c mexri mesimeri

Αυτό με τον θόρυβο απο το κούμπωμα της ζώνης μου το κάνει και εμένα στην ζώνη του οδηγού. Είναι πραγματικά πολύ εκνευριστικό. Τελικά σου το άλλαξαν;

Καλοτάξιδο και απο 'μένα και καλώς ήρθες στην παρέα!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Αυτό με τον θόρυβο απο το κούμπωμα της ζώνης μου το κάνει και εμένα στην ζώνη του οδηγού. Είναι πραγματικά πολύ εκνευριστικό. Τελικά σου το άλλαξαν;

Εκτώς απο το "κλίκ" που κάνει όταν κουμπόνει τί άλλο θόρυβο σας κάνει;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

To κακό είναι οτι δέν έχει κατηγορίες για κάθε μοντέλο, και θα γίνεται ένας ψιλοπανικός...

Το καλό όμως είναι οτι τα πόστ πρέπει να είναι γραμμένα στα ελληνικά...:D (Αν φυσικά τηρηθεί, γιατί η ελλάδα είναι η χώρα του "δέ βαριέσαι...")

ΥΓ: Καλορίζικο giannis...!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Παιδιά δημιούργηθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πρώτο Citroen Club!

Join us!

http://www.gcc.gr/forum/

Ελα ρεεεε επιτελους!!! Μολις γραφτηκα, ειδα και πολλους γνωστους :lol: το βραδυ θα μπω... Να δω που θα πρωτογραφω για το c4(εδω, στο 4T η στο gcc...):lol:

elteo αν μεχρι τωρα με διαβαζες 2πλο τωρα θα με διαβαζεις 3πλο...:lol:

update

Σημείωση: Η ταξινόμηση γίνεται με τα εξής κριτήρια: Κυβισμός/Hatchback-Coupe/Έκδοση

εξοπλισμού/Ονομαστικά

myPhone C4 List:

1. georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black obsidien
  2. leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver aluminium
  3. salinas =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> red lucifer
  4. agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black obsidien
  5. elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer
  6. eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer
  7. MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris iceland
  8. Ryback3 ======> Ορεστιάδα ========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver aluminium
  9. aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental
  10. engines ======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX Pack =======> gris fer
  11. enginekiller ====> Πειραιάς-Αχαϊα ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental
  12. sakisC4 ======> Bέροια ===========> 1600 Hatcback SX Pack =========> gris fer
  13. harxenia =====> ??????? ===========> 1600 Hatchback SX ===========> ???????
  14. kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer
  15. panikosis1 ====> Χαλκίδα ==========> 1600 Hatchback SX ===========> silver aluminium
  16. Gravity ======> Αθήνα ============> 1600 Hatchback SX ===========> black obsidien
  17. Oddin =======> Αθήνα ============> 1600 Hatcback SX ============> gris iceland
  18. ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer
  19. Devil_7 ======> Γλυφάδα =========> 1600 Coupe VTS ==============> black obsidien
  20. lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium
  21. Ma_D =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS ==============> black obsidien
  22. orfiso ========> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien
  23. sparu_C4 ====> Λάρισα ============> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien
  24. tony78 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium
  25. TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS ==============> black obsidien
  26. tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer aluminium
  27. bliss ========> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> black obsidien
  28. doganos1985 => Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium
  29. enasgiannis => Κέρκυρα ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> black obsidien
  30. georgep800 ==> Iεράπετρα Κρήτης ====> 1600 Coupe VTR Pack =========> gris fer
  31. mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium
  32. Matty =======> Νεμέα-Αθήνα=======> 1600 Coupe VTR Pack ==========> silver aluminium
  33. nkri ========> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer
  34. panc4 =======> Αθήνα ===========> 1600 Coupe VTR Pack ==========> black obsidien
  35. keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer
  36. Kerouac =====> Κηφισιά ===========> 1600 Coupe VTR =============> ??????
  37. theologos14 ==> Νέα Σμύρνη ========> 1600 ?????????? =============> silver aluminium
  38. KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη =======> 1400 Hatchback SX ============> black obsidien
  39. qwerty5 =====> Αθήνα ===========> 1400 Hatchback S =============> gris fer
  40. K_GR_8 =====> Ηράκλειο ==========> 1400 Coupe VTR Limited ========> silver aluminium
  41. akalyptos_82 => Χαλκιδική =========> 1400 Coupe VTR ==============> gris fer
  42. NIKOSK =====> Χαλκιδα ===========> 1400 Coupe VTR =============> black obsidien
  43. Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα ======> 1400 Coupe VTR =============> silver aluminium
  44. rosso =======> Αθήνα ============> 1400 Coupe VTR =============> black obsidien

Aνέβαζε τις φωτό στο http://www.imageshack.us [το καλύτερο]

Το έκανα εγώ για σένα.

tsipi04

http://img338.imageshack.us/img338/5458/f8dd197dabb8445c18ee533de6580d.th.jpg http://img338.imageshack.us/img338/9616/f493f5f37ba3d89e53f80aa40abda8.th.jpg

Ι need a six month vacation, twice a year.

To κακό είναι οτι δέν έχει κατηγορίες για κάθε μοντέλο, και θα γίνεται ένας ψιλοπανικός..

Τώρα έχει:)

γιά το τράβηγμα λίγο δεξιά υπάρχη γιά λόγους ασφαλείας σε περίπτωση που κάποιον τον πάρει ο ύπνος να μην μπεί στό αντίθετο ρεύμα όσο και γιά το τέλειο ίσιο δέν γίνετε διότι όλοι οι δρόμοι είναι θεόστραβοι και με κλήση γιά τα νερά.

Από που το γνωρίζεις αυτό, δεν το έχω ξανακούσει για κανένα αυτοκίνητο!

Από που το γνωρίζεις αυτό, δεν το έχω ξανακούσει για κανένα αυτοκίνητο!

και εγω πρωτη φoρα το ακουσα αλλα εχει μια λογικη αν οντος το αυτοκινητο τραβουσε δεξια ισως και να ισχυει αυτο που λεει .

Παιδιά μήπως πρέπει σιγά-σιγά να μεταφερθούμε στο gcc? Νομίζω οτί εκέι μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα το posts, -ανάλογα με το θέμα-. Προφανώς θα είναι πιο λειτουργικό και εύκολο τόσο στη χρήση, όσο και στο να βρει κάποιος νέος ενδιαφερόμενος το club.

Όσον αφορά τα posts που έχουν δημοσιευθεί εδώ - πράγματι πολύ χρήσιμα- μπορούμε να δημιουργήσουμε κάποια Links - αναφορές σε αυτά, ωστε να είναι διαθέσημα στα νέα ή και τα παλιά μέλη του club.

Η γνώμη μου πάντα.

C4 1.6 VTS Black

Εκτώς απο το "κλίκ" που κάνει όταν κουμπόνει τί άλλο θόρυβο σας κάνει;

Σε μένα δεν είναι τόσο σφιχτά κουμπωμένο όσο του συνοδηγού και τρίζει σχεδόν συνέχεια.

και εγω πρωτη φoρα το ακουσα αλλα εχει μια λογικη αν οντος το αυτοκινητο τραβουσε δεξια ισως και να ισχυει αυτο που λεει .

παιδιά χωρίς να κάνω το πονηρό μου το έχουν πει από το 1987 που πήρα το πρώτο μου ΙΧ (Φιέστα) και το πήγα γιά ευθυγράμμιση,έκτοτε μου το ξανά είπαν και σε άλλο συνεργείο (μηχανικός),όσο για την κλήση στό δρόμο ισχύ να τραβάει δεξιά η αριστερά.

Τα τελευταία χρόνια πηγαίνω μόνο στόν Διονυσόπουλο στό Ν.Κόσμο διότι με έχει πείσει με την δουλειά του.