enginekiller Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 το c4 2000cc το εχει οδηγησει κανεις? ποια ειναι η τιμη του? Εχουμε κανα δυο 2λιτρους στην παρεα θα σου τα πουνε... Πολυ καλο παντως για την τιμη του. Εκτος βεβαια απο τον κινητηρα-κιβωτιο κατα τα αλλα εκτος απο λιιιγο πιο σφικτη αναρτηση δεν εχει διαφορα με τα αλλα. Απο τιμες οτι βλεπεις στο site της citroen μειον 2000 ευρω λογω εκπτωσης τωρα... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Τα σέβη μου παλαιότατε... :grin: Επειδή γράφει το εξάρτημα το καλώδιο 9/04 δεν σημαίνει ότι τότε συναρμολογήθηκε. Συνήθως έρχονται στοκ και δεν χρησιμοποιούνται άμεσα στην συναρμολόγηση. Οπότε μην ψαρώνεις...:wink: * στο 120 είμαι ...στο δικό σου 107...:wink: Οποτε εγω 107... Σεπτεμβριος,εσυ 120... Δεκεμβριος. Καλα τα λεω.. Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Χμμμμ...δεν ξέρω... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Καλα ουτε εγω δεν ειμαι 100% σιγουρος απλα αυτο καταλαβαινω αφου στα vin μας ειναι ολα ιδια εκτος των τελευταιων 6 ψηφιων δηλ. των παραχθεντων αυτοκινητων. Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Εγω 286.000 δεν ξερω... κλαψ... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Α!!εσυ εισαι νεος!!!! Τελικα enginekiller μαλλον πρεπει να εχω απο τη πρωτη φουρνια αφου εχουμε διαφορα 179,000 αυτοκινητα! Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Γιατι φιλε Karlbarks στο γνησιο aftersales συναγερμο τα ρανταρ ειναι στις κολωνες?Να και η φωτο σου.. τι να σου πω δεν ξερω ισως για λογους πρακτικοτητας να μην πρεπει να βγει η οροφη για να γινει η εγκατασταση . αααααααααα σημερα ρωτησα τιμες για την εγκατασταση μου ειπαν απο 70 μεχρι 85 και οι 3 αντιπροσοποιες status pano apo 60 gianiris 80 fessas 85 με τις εργατοωρες παει Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 ρε γμτ το κουμπι για να γινει ρομποτ που ειναι ? ακομα δεν το βρηκα !! τωρα που θα βαλω τον συναγιαρμο λετε να γινεται με το κλειδι . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 80 ευρώ για μερικές ώρες δουλειά? Τόσα δεν βγάζουν σε μια μέρα ούτε οι διευθυντές σε μια επιχείρηση...:ninja: Με την ευκαιρία, πήρα τηλ. τη citroen και μου είπαν οτι δεν μπορώ να βάλω τους μπροστά αισθητήρες παρκαρίσματος, καθώς δεν υποστηρίζονται απο τον εγκέφαλο του C4 μου... Είναι δυνατόν? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Κι εμενα κατι τετοιο μου ειχαν πει για τους μπροστα, οτι πρεπει να αλλαχθει και ο εγκεφαλος ισως κτλ... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 80 ευρώ για μερικές ώρες δουλειά? Τόσα δεν βγάζουν σε μια μέρα ούτε οι διευθυντές σε μια επιχείρηση...:ninja: Με την ευκαιρία, πήρα τηλ. τη citroen και μου είπαν οτι δεν μπορώ να βάλω τους μπροστά αισθητήρες παρκαρίσματος, καθώς δεν υποστηρίζονται απο τον εγκέφαλο του C4 μου... Είναι δυνατόν? Tι να τους κάνεις τους μπροστά;:blink: Πολυτέλεια τους θεωρώ... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Κι όμως,φίλε ελτεο,και οι μπροστά είναι χρήσιμοι!Εμείς στο αυτοκίνητο μας έχουμε και ανιχνεύει πολλά,όπως μερικές γλάστρες που δεν φαίνονται,κ πολλά άλλα!Επίσης σε βοηθάνε να σταθμεύσεις μέχρι και μόλις 3-4 πόντους μακριά από τον τοίχο/αυτοκίνητο μπροστά και να μην καταλαμβάνει το αμάξι σου αχρείαστο χώρο!Ειδικά σε κλειστό γκαράζ (εμείς τέτοιο έχουμε) που πρέπει να μπούνε μέσα 3-4 αμάξια το να σταθμεύεις όσο πιο κοντά από τον τοίχο για να χωράει κι άλλος πίσω είναι τεράστιο προτέρημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Πριν από αυτούς τι έκανες; Ρε παιδιά μην γινόμαστε υπερβολικοί. Πίσω το καταλαβαίνω και ένα παραπάνω με το μικρό τζάμι του C4. Αλλά μπροστά έχεις άπλετη θέα. Εάν δεν μπορείς να δεις τις γλάστρες ή δεν μπορείς να υπολογίσεις τον τοίχο λυπάμαι αλλά τζάμπα δίπλωμα πήρες. Δεν το προσωποποιώ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Μήν ξεχνάς όμως οτι και με τους μπροστά, σου εμφανίζει το διάγραμμα στην οθόνη...! Εξάλλου δεν έχουν και τόοοοοσα πολλά λεφτά. Περίπου 200~250 ευρώ... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Πριν από αυτούς τι έκανες; Ρε παιδιά μην γινόμαστε υπερβολικοί. Πίσω το καταλαβαίνω και ένα παραπάνω με το μικρό τζάμι του C4. Αλλά μπροστά έχεις άπλετη θέα. Εάν δεν μπορείς να δεις τις γλάστρες ή δεν μπορείς να υπολογίσεις τον τοίχο λυπάμαι αλλά τζάμπα δίπλωμα πήρες. Δεν το προσωποποιώ. Αν και βγαίνω off-topic,εσύ μπορείς να δεις όλες τις γλαστρες και όλους τους ογκόλιθους που μπορεί να υπάρχουν μπροστά σου,με οποιοδήποτε αμάξι??Εάν για παράδειγμα υπάρχει μια κοντή γλάστρα ακριβώς μπροστά σου,εσύ πως μπορείς να τη δεις?Δεν νομίζω να παίζει ρόλο το δίπλωμα!Εκτός βέβαια και αν κάποιοι έχουν x-ray ακτίνες στα μάτια,τι να πώ? ... Το διάγραμμα στην οθόνη τι ακριβώς κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Κι όμως,φίλε ελτεο,και οι μπροστά είναι χρήσιμοι!Εμείς στο αυτοκίνητο μας έχουμε και ανιχνεύει πολλά,όπως μερικές γλάστρες που δεν φαίνονται,κ πολλά άλλα!Επίσης σε βοηθάνε να σταθμεύσεις μέχρι και μόλις 3-4 πόντους μακριά από τον τοίχο/αυτοκίνητο μπροστά και να μην καταλαμβάνει το αμάξι σου αχρείαστο χώρο!Ειδικά σε κλειστό γκαράζ (εμείς τέτοιο έχουμε) που πρέπει να μπούνε μέσα 3-4 αμάξια το να σταθμεύεις όσο πιο κοντά από τον τοίχο για να χωράει κι άλλος πίσω είναι τεράστιο προτέρημα! στο γκαραζ ιδιος δεν εχεις να αντιμετοπισεις τπτ περιεργο ξερεις τον χωρο σου ακριβος 1-2-3 το μαθένεις . οι αισθητηρες ειναι χρησιμοι για παρκαρισμα στον δρομο που και χρονο δεν εχεις και χορο . ελτεο εσυ εχεις μπροστα αν δεν κανω λαθος ετσι δεν ειναι ? βασικα οτι εχει κανεις καλο ειναι . εγω πριν το C4 που ειχα να παρκαρω ενα opel vectra του 91 με μηχανικο τιμονι τι να πω μια χαρα βολεβομουν και δεν ειχα παραπονο κανενα οπως μαθεις ειναι . τωρα που πηγα μια βολτα με το vectra επαθα πολιτισμικο sock . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenasanonas Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Ήρθαν τα φώτα, και ο θεός φώτισε την Citroen Hellas να ακριβήνει τα C4. :mad: Αν μπείτε στο web site της εταιρίας, από σήμερα (6 Ιανουαρίου) θα δείτε νέες τιμές: :wacko: [b] C4 1.4i SX PACK Είχε: 17.540 Τώρα έχει: 17.670 (+130 πάνω) C4 1.6i SX PACK Είχε: 18.900 Τώρα έχει: 19.070 (+170 πάνω) C4 1.6i EXCLUSIVE Είχε: 20.780 Τώρα έχει: 20.950 (+170 πάνω)[/b] .. και κανείς δεν ξέρει για την έκπτωση -2000Ε Φυσικά, ξέρετε τώρα πότε θα πάρουμε αυτοκίνητο... τον Μάιο που όλοι ξεκινούν από την αρχή τις προσφορές... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Ήρθαν τα φώτα, και ο θεός φώτισε την Citroen Hellas να ακριβήνει τα C4. :mad: Αν μπείτε στο web site της εταιρίας, από σήμερα (6 Ιανουαρίου) θα δείτε νέες τιμές: :wacko: [b] C4 1.4i SX PACK Είχε: 17.540 Τώρα έχει: 17.670 (+130 πάνω) C4 1.6i SX PACK Είχε: 18.900 Τώρα έχει: 19.070 (+170 πάνω) C4 1.6i EXCLUSIVE Είχε: 20.780 Τώρα έχει: 20.950 (+170 πάνω)[/b] .. και κανείς δεν ξέρει για την έκπτωση -2000Ε Φυσικά, ξέρετε τώρα πότε θα πάρουμε αυτοκίνητο... τον Μάιο που όλοι ξεκινούν από την αρχή τις προσφορές... :blink: Όλες οι μάρκες με το νέο έτος ανεβήκανε κατά 3%.Δεν είναι μόνο η CITROEN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 στο γκαραζ ιδιος δεν εχεις να αντιμετοπισεις τπτ περιεργο ξερεις τον χωρο σου ακριβος 1-2-3 το μαθένεις . http://imagehost.biz/ims/pictes/209062.gif ελτεο εσυ εχεις μπροστα αν δεν κανω λαθος ετσι δεν ειναι ? Oxι δεν έχω, το θεώρησα περιττό.http://img116.exs.cx/img116/6469/g5cgrin.gif Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Πριν από αυτούς τι έκανες; Ρε παιδιά μην γινόμαστε υπερβολικοί. Πίσω το καταλαβαίνω και ένα παραπάνω με το μικρό τζάμι του C4. Αλλά μπροστά έχεις άπλετη θέα. Εάν δεν μπορείς να δεις τις γλάστρες ή δεν μπορείς να υπολογίσεις τον τοίχο λυπάμαι αλλά τζάμπα δίπλωμα πήρες. Δεν το προσωποποιώ. That's the point Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Tα ίδια λένε και όσοι βλέπουν το αυτοκίνητό μου, για άλλα συστήματα. "Τί να το κάνεις το ESP? Δε σου ήταν απαραίτητο..." "Αναδιπλούμενοι καθρέπτες? Έχω ακούσει οτι παρουσιάζουν προβλήματα..." "Λάστιχα 205/50? Έχεις μεγάλη κατανάλωση. Καλύτερα είναι τα δικά μου 195/65. "Κρατάνε" καλύτερα..." "Καλό το C4 αλλά εχει πολλά ηλεκτρονικά. Ενώ το δικό μου (π.χ.) OPEL του '90 είναι πιο αξιόπιστο. Δεν χρειάζεται ένα αυτοκίνητο να έχει τόσα ηλεκτρονικά..." Ο λόγος που τα λένε ακολουθεί ακριβώς την παροιμία "Όσα δεν φτάνει η αλεπού... " :X Το οτι δεν έχουμε ή το οτι δεν μπορούμε να βάλουμε τους μπροστά αισθητήρες δε σημαίνει οτι είναι και άχρηστοι... Εσύ ENERGY που τους έχεις τί λές...? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Tα ίδια λένε και όσοι βλέπουν το αυτοκίνητό μου, για άλλα συστήματα. "Τί να το κάνεις το ESP? Δε σου ήταν απαραίτητο..." "Αναδιπλούμενοι καθρέπτες? Έχω ακούσει οτι παρουσιάζουν προβλήματα..." "Λάστιχα 205/50? Έχεις μεγάλη κατανάλωση. Καλύτερα είναι τα δικά μου 195/65. "Κρατάνε" καλύτερα..." "Καλό το C4 αλλά εχει πολλά ηλεκτρονικά. Ενώ το δικό μου (π.χ.) OPEL του '90 είναι πιο αξιόπιστο. Δεν χρειάζεται ένα αυτοκίνητο να έχει τόσα ηλεκτρονικά..." Ο λόγος που τα λένε ακολουθεί ακριβώς την παροιμία "Όσα δεν φτάνει η αλεπού... " :X Το οτι δεν έχουμε ή το οτι δεν μπορούμε να βάλουμε τους μπροστά αισθητήρες δε σημαίνει οτι είναι και άχρηστοι... Εσύ ENERGY που τους έχεις τί λές...? Μάλιστα...αυτό κατάλαβες εσύ ότι επειδή δεν έχω μπροστά αισθητήρες πάω να τους βγάλω άχρηστους;:blink: Εδωσα 20,5Κ για το Σε ...λες να τσιγγουνεύτηκα τους μπροστινούς αισθητήρες; (τα +200Ε στην τελική τιμή; ) Οταν και αν καταλάβεις τι λέω το συζητάμε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Ρε χαλαρώστε λίγο. O elteo δεν είπε ποτέ ότι είναι άχρηστοι οι μπροστά αισθητήρες. Απλώς (όπως πιστεύω κι εγώ) για ορισμένους ίσως να είναι περιττοί (άλλο άχρηστοι κι άλλο περιττοί). Δεν θα με χάλαγε να τους έχω, αλλά μετά μπλέκεις με ειδικές παραγγελίες κτλ κτλ (ενώ οι πίσω με έχουν βολέψει αφάνταστα). ΥΓ: Ποιος σας είπε ότι δεν μπορούν να μπουν μπροστά; Εμένα, όταν είχα πάρει το αυτοκίνητο, μου είχαν πει ότι μπορούν να μπουν ανα πάσα στιγμή... Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Μάλιστα...αυτό κατάλαβες εσύ ότι επειδή δεν έχω μπροστά αισθητήρες πάω να τους βγάλω άχρηστους;:blink: Πολύ ειρωνικό το σχόλιο σου φίλε μου και δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάς λες κι έχω το Οπελ του 90 που λες...:blink: Εδωσα 20,5Κ για το Σε ...λες να τσιγγουνεύτηκα τους μπροστινούς αισθητήρες; (τα +200Ε στην τελική τιμή; ) Οταν και αν καταλάβεις τι λέω το συζητάμε. Δε μιλάω για σένα... Αν διάβασες έγραψα οτι κάτι τέτοια μου τα λένε όσοι βλέπουν το αυτοκίνητό μου, και οι οποίοι δεν έχουν τόσα συστήματα επάνω... Επίσης μην ξεχνάς οτι μετά θα εμφανίζεται και το σχήμα στην οθόνη, και θα ξέρεις ποιός αισθητήρας χτυπάει και πόση απόσταση απέχει απο το αντικείμενο.... Ρε χαλαρώστε λίγο. O elteo δεν είπε ποτέ ότι είναι άχρηστοι οι μπροστά αισθητήρες. Απλώς (όπως πιστεύω κι εγώ) για ορισμένους ίσως να είναι περιττοί (άλλο άχρηστοι κι άλλο περιττοί). Δεν θα με χάλαγε να τους έχω, αλλά μετά μπλέκεις με ειδικές παραγγελίες κτλ κτλ (ενώ οι πίσω με έχουν βολέψει αφάνταστα). ΥΓ: Ποιος σας είπε ότι δεν μπορούν να μπουν μπροστά; Εμένα, όταν είχα πάρει το αυτοκίνητο, μου είχαν πει ότι μπορούν να μπουν ανα πάσα στιγμή... Σωστά. Λάθος έκφραση μου... Όσο για το ΥΣ, μου το είπε η αντιπροσωπία της Citroen στην Αθήνα. Οτι "ο εγκέφαλος του exclusive δεν υποστηρίζει τους μπροστά αισθητήρες. Είναι άλλος ο εγκέφαλος που μπαίνει σε όσα γίνονται παραγγελία με τους μπροστά..." Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenasanonas Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 μου το είπε η αντιπροσωπία της Citroen στην Αθήνα. Οτι "ο εγκέφαλος του exclusive δεν υποστηρίζει τους μπροστά αισθητήρες. Είναι άλλος ο εγκέφαλος που μπαίνει σε όσα γίνονται παραγγελία με τους μπροστά..." 1. Το ότι είναι δυσκολότερο να μπούν μετά είναι λογικό 2. Το ότι "μπορεί" να μην υπάρχουν τα κανάλια του CAN BUS μέχρι εκεί πιθανό 3. Τό ότι χρειάζεται προγραμματισμό στο COM 2000 για να τους αναγνωρίσει (όπως και κάθε νέα συσκευή CAN BUS) είναι απολύτως σίγουρο 4. To να μην μπορούν να το κάνουν γιατί δεν ξέρουν πιθανό Το ότι θέλει νέο "εγκέφαλο" :wacko: είναι από τα ηλιθιότερα πράγματα που έχω ακούσει. To ότι θέλει επαναπρογραμματισμό είναι σίγουρο και μάλιστα από κάποιον που ξέρει τι κάνει, αλλά όχι και έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts