Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα εκανα το service στα 11500km...(αμελησα πιο μπροστα, μου ειπαν δεν χαλασε ο κοσμος)!

Ολα καλα, κανενα προβλημα με το αμαξι!

Αλλαγη λαδιων etc. Πληρωσα €75!

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελα;; Νομιζα οτι μπορει να σου φορτωναν τιποτα που καθυστερησες. Εγω δεν εχω προβλημα με το θορυβο αφου το ακουω μονο με σταματημενο-σβηστο το αυυτοκινητο οταν στησω αυτι και το πιεσω μονος μου να χαμηλωσει. Τελειως ανεπαισθητο. Εμενα ομως με προβληματιζει μηπως επειδη ειχαν αυτο το προβλημα μηπως βγαλουν και τιποτα αλλο μετα την εγγυηση κιολας γιάυτο να τα αλλαξω τωρα!

Καλο θα ηταν να ξεραμε ποιο απο τα δυο πουλαει περισσοτερο παντως και εγω πιο συχνα hatchback βλεπω αν και γενικα δε βλεπω πολλα. Παρακατω οι πωλησεις μας μεχρι τον Αυγουστο:

1/05:499

2/05:938

3/05:1388

4/05:2500

5/05:2143

6/05:2500

7/05:2999

8/05:3502

total:16469 σκορπισμενα στην Ελλαδα. Περναει κανενας απο εσας απο το ΤΕΙ Αθηνων ή παρακαρει μεσα στο ΤΕΙ;

3502 ειναι οι συνολικες πωλησεις οχι 16469 !!, τα νουμερα που εβαλες ειναι

οι συνολικες πωλησεις μετα το τελος καθε μηνα και οχι οι πωλησεις του μηνα.

3502 ειναι οι συνολικες πωλησεις οχι 16469 !!, τα νουμερα που εβαλες ειναι

οι συνολικες πωλησεις μετα το τελος καθε μηνα και οχι οι πωλησεις του μηνα.

nai e?... kai to maio diladi meiothikan ta c4 pou eixan poulithei mexri ton aprilio??? :D

Εαν θα ψαξεις λιγο πισω εχω γραψει για αυτο. Μου φαινεται πληρωσα γυρω στα 85 ευρω.

Για τα αμορτισερ τωρα, η σταματησε ο θορυβος η τον συνηθησα και δεν το ακουω πια. Η γνωμη μου ειναι να μην τα πειραξετε, μην πολυσκαλιζουν το αμαξι σας οι <<ΜΑΣΤΟΡΕΣ???>> . Περιμενετε λιγο ακομα και αν ακουγονται αλλαχτε τα. Μετα τα 8000 εμενα μαλλον σταματησαν να ακουγονται. Και σιγα το μεγαλο προβλημα ρε παιδια.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Στο θέμα των αμορτισέρ είμαι ΚΑΘΕΤΑ αντίθετος στο κόψε -ράψε των καλυμμάτων.Κάποιο λόγο ύπαρξης έχουν.

Τα δικά μου στα πρώτα χλμ ακούγονταν πολύ όταν ήταν σταθμευμένο και μόνο.

Τώρα πλέον στα 8.000 χλμ ακούγονται όπως είπε κ ο φίλος πολύ αμυδρά.

Εμενα ομως με προβληματιζει μηπως επειδη ειχαν αυτο το προβλημα μηπως βγαλουν και τιποτα αλλο μετα την εγγυηση κιολας γιάυτο να τα αλλαξω τωρα!

Στα 2 χρόνια που είναι εγγύηση μπορεί να έχεις αλλάξει και από μόνος σου αμορτισέρ εάν κάνεις αρκετά χλμ.

Πάντως πιστεύω ότι του δώσαμε πολύ σημασία ως πρόβλημα (?) και δεν νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό.

Ι need a six month vacation, twice a year.

nai e?... kai to maio diladi meiothikan ta c4 pou eixan poulithei mexri ton aprilio??? :D

E και αυτά λάθος τα εκανε εγω τι φταίω....

Οι συνολικές πωλήσεις μέχρι και τον Αυγουστο ηταν 3502, τον Αυγουστο 503.

Να και το pdf: http://www.seaa.gr/data/segments/2005-8-seg.pdf

Εχει δίκιο ο leftpap πώς γίνεται να πουλήθηκαν 16 χιλιάδες C4 την στιγμή που από την αρχή του χρόνου πουλήθηκαν 11 χιλιάδες Citroen ΓΕΝΙΚΑ..;;;

Μα ρε παιδια τα στοιχεια ειναι ταξινομησεις ανα μηνα οχι συνολικα μεχρι τον τελευταιο ετσι το καταλαβαινω απο αυτα που διαβαζω. Παντως οντως σε ολα τα αυτοκινητα ισχυουν αυτο που λετε(οτι ειναι συνεχως μεγαλυτερα) οποτε μαλλον ειναι αθροιστικα τα νουμερα (καλα μια διευκρινηση δεν μπορουσαν να εχουν;;;). Με μπερδεψε μαλλον και ο Μαιος που ηταν μικροτερος. Μαλλον κι αυτος 2500 θα ειναι. Αλλα ειναι δυνατον απο τον Απριλιο μεχρι τον Ιουνιο (3 μηνες) να μην ειχε πουληθει ουτε ενα;;;;;;;

Μα ρε παιδια τα στοιχεια ειναι ταξινομησεις ανα μηνα οχι συνολικα μεχρι τον τελευταιο ετσι το καταλαβαινω απο αυτα που διαβαζω. Παντως οντως σε ολα τα αυτοκινητα ισχυουν αυτο που λετε(οτι ειναι συνεχως μεγαλυτερα) οποτε μαλλον ειναι αθροιστικα τα νουμερα (καλα μια διευκρινηση δεν μπορουσαν να εχουν;;;). Με μπερδεψε μαλλον και ο Μαιος που ηταν μικροτερος. Μαλλον κι αυτος 2500 θα ειναι. Αλλα ειναι δυνατον απο τον Απριλιο μεχρι τον Ιουνιο (3 μηνες) να μην ειχε πουληθει ουτε ενα;;;;;;;

engine από την στιγμή που η Citroen έχει πουλήσει από τον Ιανουάριο 10.928 αυτοκίνητα είναι λάθος το 16.000 που έδωσες για το C4 (και πολύ υπερβολικό για Ελλάδα)

τι δεν καταλαβαινεις;; η πρωτη στηλη στο Pdf ειναι οι ταξινομησεις απο την αρχη του χρονου (august YTD δηλαδη year to date) και η δευτερη του αυγουστου.

Παντως τον αυγουστο περασε oktavia5, accent και megane ενω ειναι πισω συνολικα τον χρονο ;)

Ενταξει ρε παιδια το καταλαβα δεν το ειχα προσεξει απλως απ'οτι βλεπω εχει γινει καπου λαθος γιατι αν δειτε στον Μαιο τα αφαιρει αυτα που πωληθηκαν τοτε και δεν τα προσθετει οπως τις αλλες φορες!!! Αρα πρεπει να ειναι αλλα 352 περιπου.

Ενταξει ρε παιδια το καταλαβα δεν το ειχα προσεξει απλως απ'οτι βλεπω εχει γινει καπου λαθος γιατι αν δειτε στον Μαιο τα αφαιρει αυτα που πωληθηκαν τοτε και δεν τα προσθετει οπως τις αλλες φορες!!! Αρα πρεπει να ειναι αλλα 352 περιπου.

σ' αυτο εχεις δικιο !! αντι να προσθεσει 352 αφαιρει 357 :w00t: :lol:

δηλαδη 352+357=709 ειναι η διαφορα αρα το σωστο συνολο ειναι 4211

απο την αρχη του χρονου :rolleyes:

εκτος αν ειναι αλλου το λαθος...

σ' αυτο εχεις δικιο !! αντι να προσθεσει 352 αφαιρει 357 :w00t: :lol:

δηλαδη 352+357=709 ειναι η διαφορα αρα το σωστο συνολο ειναι 4211

απο την αρχη του χρονου :rolleyes:

εκτος αν ειναι αλλου το λαθος...

από το autotriti.gr λοιπόν οι μέχρι τώρα πωλήσεις του C4 είναι 3.818 αυτοκίνητα. :rolleyes:

Πω ρε μπερδεμα!!!! Και ετυχε στο C4 αυτο!!! Θα μας βγαλουν το αυτοκινητακι μας πισω στις πωλησεις επειδη καποιος μπερδεψε τις πραξεις!!!

η οθονη σας για ποια μερη του αυτοκινητου σας λεει οτι ειναι ανοιχτα ?

η δικιά μου για τις 5 πορτες δλδ 4 πορτες και πορτμπαγκαζ .

σε σας με τις αλλες οθόνες σας λεει για καπο και για ταπα βανζινης ?

ααααα και κατι αλλο δοκίμασε κανεις να απενεργοποιησει τον αεροσακο συνοδηγου . εγω προσπαθησα λιγο αλλα δεν τα κατάφερα γυρισα το κλειδι αριστερα αλλα επεστρεψε παλι δεξια . το δοκίμασε κανεις ?

ααααα και κατι αλλο δοκίμασε κανεις να απενεργοποιησει τον αεροσακο συνοδηγου . εγω προσπαθησα λιγο αλλα δεν τα κατάφερα γυρισα το κλειδι αριστερα αλλα επεστρεψε παλι δεξια . το δοκίμασε κανεις ?

Για να απενεργοποιηθεί ο αερόσακος θα πρέπει να γυρίσεις το κλειδί αριστερά και να το βγάλεις, αλλιώς πάει πάλι δεξιά οπως ήδη είδες. Θέμα ασφάλειας...!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

και σε εμενα αυτες τις πορτες ελεγχει. Καλο θα ηταν να υπηρχε και για το καπο... Ειχα την εντυπωση οτι σε αποτομο φρεναρισμα θα αναψουν τα αλαρμ αλλα το δοκιμασα σημερα και δεν αναψαν. Μηπως πρεπει να το ενεργοποιησω απο καπου;

Αν θυμάμαι καλά κάποιος είχε αναφαίρει ότι ο συναγερμός ελέγχεται απο τα πλήκτρα του κλειδιού. Ισχύει αυτό; Αν ναι, η λειτουργία που έκανε το πλήκτρο όταν δεν έχει συναγερμό πώς γίνεται τώρα;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Δεν καταλαβα καλα τι εννοεις; Το κλειδι απο τα κουμπια κλειδωνε και ξεκλειδωνε χωρις να τον ενεργοποιει(αφου δεν υπηρχε) ενω με το συναγερμο κλειδωνει και τον ενεργοποιει. Αν εννοεις πως γινεται να κλειδωσει χωρις να τον ενεργοποιησει αυτο θεωριτικα και τυπικα δε γινεται αλλα σε αλλο αυτοκινητο επιανε το κολπο του γρηγορου ξεκλειδωματος-κλειδωματος οποτε κλειδωνε χωρις να προλαβει να ενεργοποηθει ο συναγερμος. Δεν ξερω αν δουλευει κατι παρομοιο στο c4. επισης νομιζω οτι υπαρχει ενα κουμπι στα αριστερα μεσα στο αυτοκινητο που απενεργοποιει τους εσωτερικους αισθητηρες κινησης συμφωνα με το manual. Περισσοτερα θα σου πει καποιος που εχει συναγερμο!!! :blink: :D

Έχω την εντύπωση ότι αρχίζουμε και εξαντλούμαστε... Ότι τα έχουμε πει όλα πια και έχουμε αρχίσει να "διυλίζουμε τον κώνωπα..." που λέει και η παροιμία. Βλέπω έκπληκτος ότι έχουμε αρχίσει να δοκιμάζουμε το αυτοκίνητο ως προς τα όριά του για να δούμε αν κάνει αυτά που γράφει το βιβλίο, να αναζητούμε κωδικούς και serial numbers για κάθε μέρος του, να ψάχνουμε πόσες πόρτες και παράθυρα μπορεί να ελέγξει το remote, διαβάζω τώρα τον φίλο enginekiller που το "κοκκάλωσε" για να δει αν ανάβουν τα alarm στο "φρενάρισμα πανικού", κ.ά... Και κάθε "νέος" που έρχεται/αγοράζει το αυτοκίνητο, "φτου" κι απ' την αρχή...

Όχι πως σημαίνει κάτι αυτό, απλά είναι η εντύπωσή μου. Κάποτε ήμασταν πιο ουσιαστικοί...

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Έχω την εντύπωση ότι αρχίζουμε και εξαντλούμαστε... Ότι τα έχουμε πει όλα πια και έχουμε αρχίσει να "διυλίζουμε τον κώνωπα..." που λέει και η παροιμία. Βλέπω έκπληκτος ότι έχουμε αρχίσει να δοκιμάζουμε το αυτοκίνητο ως προς τα όριά του για να δούμε αν κάνει αυτά που γράφει το βιβλίο, να αναζητούμε κωδικούς και serial numbers για κάθε μέρος του, να ψάχνουμε πόσες πόρτες και παράθυρα μπορεί να ελέγξει το remote, διαβάζω τώρα τον φίλο enginekiller που το "κοκκάλωσε" για να δει αν ανάβουν τα alarm στο "φρενάρισμα πανικού", κ.ά... Και κάθε "νέος" που έρχεται/αγοράζει το αυτοκίνητο, "φτου" κι απ' την αρχή...

Όχι πως σημαίνει κάτι αυτό, απλά είναι η εντύπωσή μου. Κάποτε ήμασταν πιο ουσιαστικοί...

Nα σας πω λοιπον κατι ουσιαστικο γιατι ελειπα καμια βδομαδα.

Μπαινω στο αυτοκινητο χθες. Βαζω μπρος και αρχισε να αναβοσβηνει το κιτρινο λαμπακι του κινητηρα πανω αριστερα. (Στο μανιουαλ λεει οτι ειναι για το συστημα αντιρρυπαντικης τεχνολογιας, δλδ ο καταλυτης)

Στην οθονη εγραφε " [!] Depollution system faulty" και το αυτοκινητο πηγαινε

σαν Βαρτμπουργκ τη δεκαετια του ΄70... :mad:

Το εσβησα και το ξαναεβαλα μπροστα μηπως κανει καπου ρισετ, αλλα... :mad:

Εκανα μερικα χλμ και τ΄αμαξι ηταν σα να δουλευε με τρεις ή δυο κυλινδρους κρα κρα κρα και κρου κρου κρου... :mad:

Τελικα μετα απο 6-7 χλμ εφτασα στον προορισμο μου (σε νεκροταφειο συγκεκριμενα, αν αυτο παιζει ρολο :) ) το εσβησα για δεκα λεπτα, κι οταν το ξαναεβαλα μπροστα, ηταν ολα ΟΚ... :)

Προφανως φταιει η βενζινη ??? :cry:

gia tis benzines: makria apo dh8en pratiria venzinis pu pulane ligo fthnotera k kala gia na deleasun tus agorastes vazontas mesa no name kausima me toi auto synepagetai...protimao na vazo se pratiria megalon etairon shell h bp gia thn akriveia gi aan exo to kefali mu ysixo(oxi oti autoi den kanun malakies alla tulaxiston to pososto na su tyxei einai papar poly pio mikro giati tulaxiston h shell pernaei apo xilia myrai kumata,elenxus apo kratus,xhmeio,shell ktl...)

dokimase na tu valeis v-power na kanies arketa xlm k na deis meta ean 8a sto xanakanei

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Βαζω εδω και δεκα χρονια απο δυο συγκεκριμενα πρατηρια μονο και μονο επειδη υποτιθεται οτι τα εχω τεσταρει τοσα χρονια.

Το ενα απο αυτα, και σε αυτο εβαλα την τελευταια φορα, εχει γινει τον τελευταιο καιρο Α.Π., αν αυτο λεει κατι...