MPOMPIO Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Οχι νομιζω οτι δεν μπαινουν 17αρες γενικα! Μαλλον θα βρισκουν με τις αλυσιδες οι τροχοι καπου στους θολους στο στριψιμο! Δεν ειναι το μοναδικο αυτοκινητο που γινεται αυτο. Καποιος τροπος θα υπαρχει ομως. Δεν μπορει να μην υπαρχουν αλυσιδες ή κατι τελος παντων για τις 17αρες... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 gia 17ares yparxun oi neou typou alisides..oi legomenes k araxnes!!!!!.....fantasu san k autes tis kubertes pu vazun ta lastixa ths f1 prin ton agona...alla me diafano exoteriko kalima/plagma pu miazei san istos arxnhs...agaliazei olo to pelma tu lastixu k ap'oti xero pu ths exei parei eans filos poly kalh apodosi...alla k apthn allh arketa tsuxterh timi...mu dioafeugei otra to poso...alla sigura poly pio pano apthn timi mia koinis alysidas Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 εγω αγωρασα αλυσιδες τις κλασικες με τους ατσαλινους κρικους για τα 16αρια μου σκευτομουν και για τις κουκουλες η τα χταποδια πως τα λενε αλλα ζαντες αλουμινιου δεν εχω μην τις γρατζουνισω και δεν σκοπευω να κανω χιλιομερα στα χιονια . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 λοιπον η ρεζερβα μου ειναι 195/65/15 ενω το λαστιχο 205/55/16 εσεις τι ρεζερβα εχετε? ααααα και γραφει πανω μεχρι 80 χιλιομετρα !! δειτε στις φωτος . ααα και το μπουλονακι δεν το βρήκα Ωχ πώς έγινε αυτό; :wacko: Η ρεζέρβα σου έχει διάμετρο 59,4 εκ. ενώ η κανονική σου 63,2 εκ. .... :blink: Βρε elteo για κοιτα τον κωδικο πανω στα μπουλονακια η στο σακουλακι ειναι - Ε Ν5 Μ5 - ?? Θα το κοιτάξω αύριο και θα ποστάρω. :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Κι εμενα οι τροχοι και οι ρεζερβα ετσι ειναι οπως τα λες. Κι εμενα με τσαντισε λιγο αλλα τι να κανω; Για τις αλυσιδες ισχυει οτι ειπαν παραπανω. Και σε 147 φιλου μου ετσι γινεται. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Το είχα ξαναγράψει παλιά, σήμερα το επιβεβαιώνω. Όταν έχω μισο-χαμηλωμένα τα παράθυρα οδηγού-συνοδηγού (ή μόνο ένα από αυτά), και κινούμαι σε δρόμο άσχημο (λακούβες, πλακόστρωτα, κτλ) αυτά τρίζουν. Όταν τα κλείνω, οι τριγμοί εξαφανίζονται. Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Το είχα ξαναγράψει παλιά, σήμερα το επιβεβαιώνω. Όταν έχω μισο-χαμηλωμένα τα παράθυρα οδηγού-συνοδηγού (ή μόνο ένα από αυτά), και κινούμαι σε δρόμο άσχημο (λακούβες, πλακόστρωτα, κτλ) αυτά τρίζουν. Όταν τα κλείνω, οι τριγμοί εξαφανίζονται. στο δικό μου δεν το κάνει....δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο το ότι έχω 4 πόρτες (πιο δεμένο πλαίσιο) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol: λοιπον η ρεζερβα μου ειναι 195/65/15 ενω το λαστιχο 205/55/16 εσεις τι ρεζερβα εχετε? ααααα και γραφει πανω μεχρι 80 χιλιομετρα !! Aυτο για τις ρεζερβες το εχω αναφερει εδω και 4 μηνες. Εγω με 17αρες και μου εχουν 195 σε 15αρα και με οριο 80 χιλ. Για τα χιονια-παγο αυτες οι κουβερτες που λετε αντι αλυσιδων κανουν 100-120 ευρω στο Πρακτικερ περσινη τιμη. Το μειονεκτημα τους ειναι οτι φευγει ευκολα απο το λαστιχο αν τρεξεις λιγο παραπανω και δεν το περνεις χαμπαρι κιολας ,οποτε κλαις την κατοσταρα. Αυτα ειναι διαβασμενα σε περιοδικο αυτοκινητου απο καποιο τεστ διαφορετικων τυπων αλυσιδων, δεν τα λεω εγω. Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Karlbarks μην μπερδευεις τα αθληματα. Δεν ντρεπεσαι μικρο παιδι να σκεφτεσαι πονηρα ? :O :O :O :lol: :lol: :lol: Λες να ειχα στο μυαλο μου τιποτα αλλο οταν εγραφα το πως βγαινουν τα καπακια ? :w00t: :w00t: :w00t: Τωρα το παρατηρησα που το εγραψες. Δε σου ξεφευγει τιποτα ε ? ;) Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Για αυτες τις κουβερτες που λετε εγω θυμαμαι εκαναν γυρω στα 50-60 ευρω στο Praktiker αλλα εγω σκεφτομουνα οχι αλυσιδες αλλα κατι αλλα που εχουν πανω καρφια και πιανουν μονο πανω στο πελμα του ελαστικου και οχι απο μεσα. Αυτες ειναι πολυ καλυτερες απο τις αλυσιδες αλλα πιο ακριβες. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_C4 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Το είχα ξαναγράψει παλιά, σήμερα το επιβεβαιώνω. Όταν έχω μισο-χαμηλωμένα τα παράθυρα οδηγού-συνοδηγού (ή μόνο ένα από αυτά), και κινούμαι σε δρόμο άσχημο (λακούβες, πλακόστρωτα, κτλ) αυτά τρίζουν. Όταν τα κλείνω, οι τριγμοί εξαφανίζονται. Εχεις δίκιο φίλε.. εμένα νομίζω ότι ακούγονται τριγμοί και με κλειστό το παράθυρο. Το θέμα είναι ότι ιο πόρτες είναι πολύ μεγάλες (κουπέ), και νομίζω ότι τα τριξίματα θα είναι αναποφευκτα. Πως το αντιμετωπίζουμε όμως εκτός απο το να δυναμώνουμε τη μουσική? :confused: Παράθεση Ολη τη βδομάδα πήζω, στο weekend ελπίζω!! :rolleyes: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/51141c4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Καλημέρα παιδιά μπορώ να ρωτήσω κάτι? Αν και δεν έχω C4 αλλά Saxo , μου έτυχε πριν δυο μήνες στην παραλιακή (Αθηνών) να δω μαζεμένα γύρω στα 100 Saxo, πιθανολογώ ότι υπάρχει κάποιο club ε?....Μπορείτε να με βοηθήσετε εάν γνωρίζετε κάτι περι αυτού?....Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :) Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Εχεις δίκιο φίλε.. εμένα νομίζω ότι ακούγονται τριγμοί και με κλειστό το παράθυρο. Το θέμα είναι ότι ιο πόρτες είναι πολύ μεγάλες (κουπέ), και νομίζω ότι τα τριξίματα θα είναι αναποφευκτα. Πως το αντιμετωπίζουμε όμως εκτός απο το να δυναμώνουμε τη μουσική? :confused: Τάκη, τσέκαρε τα private messages sou. Σου έστειλα ένα προ καιρού σχετικά με το τηλέφωνό σου. Απάντησε μου in private αν θες, thanks! Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Aκουω κι εγω ενα μικρο τριγμο και οχι παντα στο δικο μου παραθυρο και οταν αυτο ειναι κλειστο. :confused: Δεν φταιει το παραθυρο γιατι το ακινητοποιω κρατωντας το με το χερι μου, αλλα αυτο συνεχιζει να κανει ενα μικρο θορυβο. Οχι παντα ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Βρε elteo για κοιτα τον κωδικο πανω στα μπουλονακια η στο σακουλακι ειναι - Ε Ν5 Μ5 - ?? λοιπόν κοίταξα...είναι Ε Ν3Χ4 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Εσεις οι δυο εχετε διαφορετικες ζαντες οποτε ειναι λογικο τα μπουλονια να εχουν διαφορετικο κωδικο. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Αληθεια, γιατι εχουμε δυο αντικλεπτικα μπουλονακια? Σε περιπτωση που χαθει το ενα να εχεις το αλλο? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Εσεις οι δυο εχετε διαφορετικες ζαντες οποτε ειναι λογικο τα μπουλονια να εχουν διαφορετικο κωδικο. εσενα τι κωδικό εχουν; 16άρες δεν έχεις; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikosis1 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Aκουω κι εγω ενα μικρο τριγμο και οχι παντα στο δικο μου παραθυρο και οταν αυτο ειναι κλειστο. :confused: Δεν φταιει το παραθυρο γιατι το ακινητοποιω κρατωντας το με το χερι μου, αλλα αυτο συνεχιζει να κανει ενα μικρο θορυβο. Οχι παντα ομως... Γειά σου Μπομπιο Οι τριγμοί έχουν αναφερθεί κάπου παλιότερα και κάποιος που το έψαξε είπε ότι το καλώδιο με το εσωτερικό σύρμα που πηγαίνει από την εσωτερική χειρολαβή θύρας στο κλείστρο είναι χαλαρό και χτυπάει ελαφρώς στη εξωτερική πόρτα. Αυτοί είναι οι τριγμοί είπε. Έλυσε την επένδυση πόρτας και συτερέωσε με δυνατή ταινία και μονωτικό το καλώδιο. Από τότε ηρέμησε η κατάσταση. Δεν το κάνει πάντα. Εξαρτάται από οδόστρωμα, θερμοκρασία και λίγο καντεμιά αν το καλώδιο είναι κοντά στην λαμαρίνα. C4, 1600, SX, silver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 εσενα τι κωδικό εχουν; 16άρες δεν έχεις; Ναι αλλα εχω σιδερενιες(ακομα :( ) εχουν και αυτες μπουλονια ασφαλειας;;; Καποιος που περνει τους 4Τροχους μπορει να μου πει αν στο τευχος Αυγουστου ειχε καμια δοκιμη η κανα αρθρο για το c4; Επισης αν ξερετε ποια τευχη ειχαν δοκιμες του C4 του Drive απ'οταν βγηκε ας μου τα πειτε. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Γειά σου Μπομπιο Οι τριγμοί έχουν αναφερθεί κάπου παλιότερα και κάποιος που το έψαξε είπε ότι το καλώδιο με το εσωτερικό σύρμα που πηγαίνει από την εσωτερική χειρολαβή θύρας στο κλείστρο είναι χαλαρό και χτυπάει ελαφρώς στη εξωτερική πόρτα. Αυτοί είναι οι τριγμοί είπε. Έλυσε την επένδυση πόρτας και συτερέωσε με δυνατή ταινία και μονωτικό το καλώδιο. Από τότε ηρέμησε η κατάσταση. Δεν το κάνει πάντα. Εξαρτάται από οδόστρωμα, θερμοκρασία και λίγο καντεμιά αν το καλώδιο είναι κοντά στην λαμαρίνα. C4, 1600, SX, silver Aν ειναι ετσι ενταξει. Καλυτερα να ειναι αυτη η ντιζα που λες, παρα το παραθυρο ή ο μηχανισμος του. Αληθεια, εισαι καινουργιος στα μερη μας? Σε εχουν φακελωσει εδω οι αρμοδιοι??? Για περαστε τον κυριο στα πρακτικα παρακαλω... :D Καλωσορισες φιλε panikosis1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Ναι αλλα εχω σιδερενιες(ακομα :( ) εχουν και αυτες μπουλονια ασφαλειας;;; Καποιος που περνει τους 4Τροχους μπορει να μου πει αν στο τευχος Αυγουστου ειχε καμια δοκιμη η κανα αρθρο για το c4; Επισης αν ξερετε ποια τευχη ειχαν δοκιμες του C4 του Drive απ'οταν βγηκε ας μου τα πειτε. Σου απάντησα στο 4TF... ;) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Aν ειναι ετσι ενταξει. Καλυτερα να ειναι αυτη η ντιζα που λες, παρα το παραθυρο ή ο μηχανισμος του. Αληθεια, εισαι καινουργιος στα μερη μας? Σε εχουν φακελωσει εδω οι αρμοδιοι??? Για περαστε τον κυριο στα πρακτικα παρακαλω... :D Καλωσορισες φιλε panikosis1... ...μου θυμίζεις πρόεδρο... :lol: Μετά από έρευνα συγκέντρωσα όλα τα tests από το 4Τ library, ιδού λοιπόν: Tεύχη για το για 1400 το 411 για το 1600 410, 411, 412, 413, 416 και για το 2λιτρο το 411 - ειδικές διαδρομές :cool: :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Ωωωωωωωωωπ νεος;;;;; Δεν το προσεξα!!! Καλως ηρθες! Φακελωθηκες κιολας!!! :D update: Myphone Citroen C4 list: leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris-icland elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer Ryback3 ======> ?????? ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver enginekiller ====> Πειραιάς-Αχαϊα =====> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer panikosis1====> Χαλκίδα ===========> 1600 Hatchback SX ===========> silver tony78 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS ============> silver lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver nkri ========> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> gris fer Matty =======> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη ========> 1400 Hatchback SX ===========> black Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα =======> 1400 Coupe VTR ============> silver Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 ...μου θυμίζεις πρόεδρο... :lol: Μετά από έρευνα συγκέντρωσα όλα τα tests από το 4Τ library, ιδού λοιπόν: Tεύχη για το για 1400 το 411 για το 1600 410, 411, 412, 413, 416 και για το 2λιτρο το 411 - ειδικές διαδρομές :cool: :p Απο το 4Τforum: Ευχαριστω τα ειχα δει αυτα στο 4T Library αλλα δεν εχει του Αυγουστου και επειδη ελεγα να τα παραγγειλω ηθελα να δω αν εχει και σ'αυτο τιποτα. Επισης και στο 414 εχει ενα θεμα με δυναμομετρα και μαντεψε ποιο αυτοκινητο μετρανε με 4 διαφορετικα δυναμομετρα . Κανενας που να εχει του Αυγουστου λοιπον και κανενας που να παιρνει Drive; Εχω χασει τον μπουσουλα γραφω και στα 2 ταυτοχρονα! :D Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts