enginekiller Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Ηθελα να ρωτησω τα φιμε τζαμια που εχει στον εξοπλισμο τι εννοουν; Και για να μην πειτε τι ρωταει ο βλακας(!) εννοω οτι θα ειναι τα τζαμια σκουρα φιμε(ή τουλαχιστον να φαινεται οτι ειναι ποιο σκουρα απο τα κανονικα) ή απλως οτι εχουν καποια στοιχειωδη ηλιοπροστασια και δεν βλεπεις διαφορα;;; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Η ρεζερβα του C4 τι διαστασεις εχει; Επισης ξερει κανενας αν η σιδερενιες ζαντες ειναι 6,5αρες στο φαρδος(που μαλλον ειναι); Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 giati den zhtas apo thn antiprosopia ena manual na soy dosoyn na to diabaseis. poli anxonese . oxi tpt allo alla tzampa gemizeis me posts kalhtera mazebe erothseis kai grafete oles mazi h kane tropopoihsh na einai pio mazemena. ego hthela na rotiso an ayta ta lampakia gia tis zones kanoyn kai thoribo alla den tha to kano giati moy fenetai koyrastiko sinexeia erothseis erothseis για τον φιλο μου enginekiller, ριξε μια ματία ===>εδω<=== 16 x 6 shdiroy (1.6) 17 x 6.5 alloy (2.0) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 ego hthela na rotiso an ayta ta lampakia gia tis zones kanoyn kai thoribo alla ..... Θόρυβο κάνει μόνο η ζώνη του οδηγού αν το αυτοκίνητο ξεπεράσει τα 20 km/h. Είναι λίγο κουραστικό γιατί δεν μπορείς να κάνεις ούτε 50 μέτρα χωρίς τη ζώνη, αλλά πάλι όλα είναι θέμα συνήθειας (εγώ ούτως ή άλλως βάζω πάντα ζώνη και στα άλλα αυτοκίνητα που οδήγώ). Οι άλλες ζώνες χτυπούν μόνο αν τις φοράς και τις βγάλεις εν κινήσει. Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 to koudounaki tis zonis meta apo ligo stamataei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Απλως περιμενω τοσες μερες (6!!!!) και ανυπομονω. Ας μου δωσουν ενα βιβλιαρακι να διαβασω απο τωρα να ειμαι ετοιμος! Ευχαριστω για το link! ΑΑΑΑ καποιος ειχε ρωτησει εδω μεσα αν απενεργοποιειται το cruize control με το συμπλεκτη. Ειδα χτες στο προσπεκτους οτι απενργοποιειται με ολα τα πεταλια. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipi04 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 giati den zhtas apo thn antiprosopia ena manual na soy dosoyn na to diabaseis. poli anxonese . oxi tpt allo alla tzampa gemizeis me posts kalhtera mazebe erothseis kai grafete oles mazi h kane tropopoihsh na einai pio mazemena. ego hthela na rotiso an ayta ta lampakia gia tis zones kanoyn kai thoribo alla den tha to kano giati moy fenetai koyrastiko sinexeia erothseis erothseis για τον φιλο μου enginekiller, ριξε μια ματία ===>εδω<=== 16 x 6 shdiroy (1.6) 17 x 6.5 alloy (2.0) επειδη ρωτωντας πας στην πολη αφηστε το παλικαρι να εκφραστει ελευθερα,http://people.freenet.de/megaturtel/vts.htm εχει και videakia gia na ftiaxteis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Ευχαριστω για την κατανοηση! Στο λινκ του KarlBarks ειδα οτι εχουν μετρησει 0-100 σε 10.6"!!!!!!!! Λιγο υπερβολικο δεν ειναι; Μηπως ειναι αλλοι οι τροποι μετρησης; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 παντος εγω ειμαι θετικος με τα κουδουνακια ειμαι υπερ της ζωνης και τετοια λαμπακια/κουδουνακια θα μας δημιουργήσουν καλήτερη παιδεια Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 επειδη ρωτωντας πας στην πολη αφηστε το παλικαρι να εκφραστει ελευθερα,http://people.freenet.de/megaturtel/vts.htm εχει και videakia gia na ftiaxteis Είναι ίσως οι πιο απίστευτες φωτογραφίες του C4 vts που έχω δει. Που τις ανακάλυψες ρε θηρίο tsipi?? Είναι πολύ όμορφο το vts me το καφέ δέρμα μέσα και τη συγκεκριμένη ζάντα... Πραγματικά σπορτίφ. Το συγκρίνω με το δικό μου που είναι επίσης μαύρο αλλά με την Resolfen tin 17'' kai μαύρη αλκαντάρα και μου φαίνεται..... σεντάν (το δικό μου)... Κι αυτό πάλι το σύστημα με το PC που έβαλε ο γατόνας;; Ωραίος! Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipi04 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Είναι ίσως οι πιο απίστευτες φωτογραφίες του C4 vts που έχω δει. Που τις ανακάλυψες ρε θηρίο tsipi?? Είναι πολύ όμορφο το vts me το καφέ δέρμα μέσα και τη συγκεκριμένη ζάντα... Πραγματικά σπορτίφ. Το συγκρίνω με το δικό μου που είναι επίσης μαύρο αλλά με την Resolfen tin 17'' kai μαύρη αλκαντάρα και μου φαίνεται..... σεντάν (το δικό μου)... Κι αυτό πάλι το σύστημα με το PC που έβαλε ο γατόνας;; Ωραίος! αμα το χαμηλωσεις και εσυ το ιδιο ομορφο θα ειναι και με τις resolfen που ειναι ομορφη ζαντα και στο δικο σου ι μπαινει το pc αλλα ειναι ολοκληρη μανουρα παντος οποιος θελει να αλλαξει radio cd εχω βρει τους ανταπτορες για να μην χασεται τα χειρηστηρια απο το τιμονι και να φαινονται η ενδειξης του σταθμου στη κεντικη οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Παιδια επειδη ψαχνω απο τωρα ζαντες αλουμινιου να βαλω στο c4(να τις παραγγειλω να ερχονται) πειτε μου ποσα μπουλονια εχει και τι offset αν ξερει καποιος. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 αμα το χαμηλωσεις και εσυ το ιδιο ομορφο θα ειναι και με τις resolfen που ειναι ομορφη ζαντα και στο δικο σου ι μπαινει το pc αλλα ειναι ολοκληρη μανουρα παντος οποιος θελει να αλλαξει radio cd εχω βρει τους ανταπτορες για να μην χασεται τα χειρηστηρια απο το τιμονι και να φαινονται η ενδειξης του σταθμου στη κεντικη οθονη basika sto C4 den prepei na einai manoyra gia aytoys poy exoyn thn othonh ama deite edo exei ta 3 dld eikona to kitrino kai eixo ta aspro/kokkino opote einai akoma pio eykolo !!!thelo kai ego thelo kai ego!!!!! les na balo kamia othonh extra thn ergostasiakh h tha moy zhthsoyne 5000 eyro gia na mpei arage Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Nα σε ρωτήσω ρε karl barks το 1.4 sx πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Nα σε ρωτήσω ρε karl barks το 1.4 sx πήρες? nai 1400 SX me kathismata Gri Maille Tryweb Mistral tasia Azzana 16' alla to esoteriko moy eipan oti einai dixromo to exei kaneis allos me 2xromo esoteriko na moy steilei mia foto na do pos einai ? osa exo dei einai mayra kai den ksero pos einai to diko moy apo mesa :w00t: kai eimai metaniomenos poy den ebala to ESP kai ton klimatismo pio poli to ESP to opoio htan 500 eyro extra kai den to ebala epeidh den eixe se mayro kai eprepe na perimeno gia na erthei perisotero . den mporo den mporo na perimeno kakos poli kakos bebea !!!! a rikse mia matia edo exei fotografies se olla ta xromata na deite pos einai se olla ta xromata fotografies . ======================>edo<====================== Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipi04 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 basika sto C4 den prepei na einai manoyra gia aytoys poy exoyn thn othonh ama deite edo exei ta 3 dld eikona to kitrino kai eixo ta aspro/kokkino opote einai akoma pio eykolo !!!thelo kai ego thelo kai ego!!!!! les na balo kamia othonh extra thn ergostasiakh h tha moy zhthsoyne 5000 eyro gia na mpei arage ο τυπος εχει αλλαξει την εργοστσσιακη οθονη και εχει βαλει δικια του και εχει κοψει το ταμπλο για να περασει τα καλωδια τοu pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 den ginetai ayto me thn ergostasiakh ? h fotografia poy edeiksa den prepei na einai tetoia . einai h ergostasika vismata poy vgenoyn apo thn othonh gia na sindeseis dvd kai tetoia giati na mhn mporeis na sindeseis kai car pc ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Εγω παραγγειλει το μπλε και εχει κι αυτο διχρωμο εσωρερικο. Το ειχα δει σε μαυρο c4 και φαινοταν ποιο φωτεινο μεσα αλλα θα το προτιμουσα μαυρο. Ασε που θα λερωνει συνεχεια! Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipi04 Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 den ginetai ayto me thn ergostasiakh ? h fotografia poy edeiksa den prepei na einai tetoia . einai h ergostasika vismata poy vgenoyn apo thn othonh gia na sindeseis dvd kai tetoia giati na mhn mporeis na sindeseis kai car pc ?μπες εδωhttp://www.ecarpc.de/index.php?goto=treffen και θα καταλαβεις γιατι ειναι μανουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Προβλημα με την παραγγελια μου του c4! Μου ειπαν οτι μπορει το αυτοκινητο να ερθει αυριο αλλα πως βαζουν για αισθητηρες παρκαρισματος 2 και οχι 4 που εχει κανονικα γιατι δεν εχουν τους 4 σαν ανταλλακτικο στην Πατρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως σας ακουγεται αυτο; ειναι διαφορετικοι οι αισθητηρες που μπαινουν στο συστημα με τους 2 και διαφορετικοι στο συστημα με τους 4;;; Καταρχας εχει διαφορες το συστημα; Εγω νομιζα οτι απλως βαζουν 2 ή 4 και πως δεν υπαρχει αλλη διαφορα! Δεν ξερω τι να κανω τωρα! Να βαλω τους 2 αλλα θα πιανει καλα πισω;;;;; Η να παω στην Αθηνα, οπου θα ταλαιπωρηθω πολυ και θα τους πληρωσω και απο την τσεπη μου(εδω ειναι δωρο); Και αντε και βαζω τους 2 αν μετα θελω να βαλω τους 4 μετα ουτε οι 2 απο αυτους θα μπουν στις τρυπες που εχουν ανοιχτει, θα γινουν 4 νεες τρυπες για να ειναι ποιο αραιοι και θα μεινω και με 2 τρυπες!!!!!!!!!!!!Προβλημα με την παραγγελια μου του c4! Μου ειπαν οτι μπορει το αυτοκινητο να ερθει αυριο αλλα πως βαζουν για αισθητηρες παρκαρισματος 2 και οχι 4 που εχει κανονικα γιατι δεν εχουν τους 4 σαν ανταλλακτικο στην Πατρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως σας ακουγεται αυτο; ειναι διαφορετικοι οι αισθητηρες που μπαινουν στο συστημα με τους 2 και διαφορετικοι στο συστημα με τους 4;;; Καταρχας εχει διαφορες το συστημα; Εγω νομιζα οτι απλως βαζουν 2 ή 4 και πως δεν υπαρχει αλλη διαφορα! Δεν ξερω τι να κανω τωρα! Να βαλω τους 2 αλλα θα πιανει καλα πισω;;;;; Η να παω στην Αθηνα, οπου θα ταλαιπωρηθω πολυ και θα τους πληρωσω και απο την τσεπη μου(εδω ειναι δωρο); Και αντε και βαζω τους 2 αν μετα θελω να βαλω τους 4 μετα ουτε οι 2 απο αυτους θα μπουν στις τρυπες που εχουν ανοιχτει, θα γινουν 4 νεες τρυπες για να ειναι ποιο αραιοι και θα μεινω και με 2 τρυπες!!!!!!!!!!!! Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 katarxhn ayto poy grafeis einai mperdemeno gia na katalabo soy yposxethikan doro aisthhthres piso . sosta ? toys aisthhthres tha stoys valoyn sthn antiprosopia . sosta ? alla den exoyn aisthithres sthn apothikh toys exoyn 2 anti gia 4 . sosta ? pes toys na paragkeiloyn 4 kai na stoys valoyn otan erthoyn px se ena mhna afoy soy eipan oti tha to kanoyn !! alithia oi piso aisthithres poso vgenoyn na toys valeis meta gia toys ergostasiakoys rotao ? to skeytomai sovara na valo kai ego giati to prakarisma sthn thessalonikh einai ligo periploko !!!! enginekiller otan peraseis apo thn antiprosopia rota poso tha vgoun na valo se 1,4sx piso aisthithres an mporeis se eyxaristo Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Bre karlbarks,επειδή σε βλέπω πολύ τσιτωμένο (:p) να βάλεις 1002 πατέντες και 1002 εξτρά,απορώ,γιατί δεν πήρες απ την αρχή το sxpack-exclusive να το απολαύσεις χωρίς να θέλεις να κοβεις και να ράβεις μετά την αγορά? Πάντα καλοπροαίρετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 μπες εδωhttp://www.ecarpc.de/index.php?goto=treffen και θα καταλαβεις γιατι ειναι μανουρα re sy ta gnorizo ayta ta site alla ayta ta aytokinhta poy kanoyn aytoi den exoyn ergostasiakh othonh opote tote einai anagkasmenoi na kopsoyn tablo kai tetoia gia na xonepsoyn tis othones. emas poy exei othonh kai h othonh exei line-in einai sxetika aplo na ginei kati tetoio . afoy to mono poy xriazesai einai to pc :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Bre karlbarks,επειδή σε βλέπω πολύ τσιτωμένο (:p) να βάλεις 1002 πατέντες και 1002 εξτρά,απορώ,γιατί δεν πήρες απ την αρχή το sxpack-exclusive να το απολαύσεις χωρίς να θέλεις να κοβεις και να ράβεις μετά την αγορά? Πάντα καλοπροαίρετα... katalaba ti les oxi re sy den tha kopso rapso to aytokinhto moy einai kata ego entelos se ayta meta to ena meta to allo . eime yper toy ergostasioy :) apla einai h anamonh poy moy vazei idees :) aaa peira thlefono aisthithres piso :184 / kostos topothethshs 86 . :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Το θεμα ειναι οτι δε μου ειπαν αν θα μου βαλουν δωρο 2 ή 4 αισθητηρες αλλα οτι θα βαλουν γενικα κι εγω φανταστικα 4. Δεν ειναι οτι δεν εχουν στην αποθηκη αλλα οτι δε τους ερχεται σαν ανταλλακτικο οι 4 αλλα ειναι μονο απο το εργοστασιο. Ισως ειναι καποιο διαφορετικο συστημα με τους 4 και να μην ειναι απλως 2 παραπανω και ολα τα αλλα ιδια. Εσυ που ρωτησες για τιμη ειναι για τους 2 ή για τους 4; Οσο για το παρκαρισμα κι εγω στο κεντρο του Πειραια μενω οποτε ειναι παλουκι και για μενα μην του κανω καμια γραντζουνια! Τα εξοδα αξιζουν γιατι μια φορα να γλυτωσεις τα εβγαλες. Για να μην αναφερω την ευκολια να παρκαρεις στο χιλιοστο χωρις αγχος μηπως ακουμπησεις ή μηπως δεν εχεις δει κατι ή ακομα και χωρις να κοιτας καν πισω! Βεβαια εχω κατι βλακες φιλους που με δουλεουν λεγοντας μου οτι τοσα χρονια εχω μαθει να κανω ενα σωρο πραγματα με το αυτοκινητο και δυσκολευομαι να παρακαρω;;;;;;; Οι δικοι τους προφυλακτηρες βεβαια ειναι χαλια μαυρα! :D Οσο για την αναμονη εμενα μου ηρθαν τα χαρτια σημερα εβγαλα αδειες-πινακιδες κτλ και το περιμενω αυριο!!!!!! :D :D :D :w00t: :w00t: :p Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts