Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιεργα αυτα με τα κλειδια. Εμενα μου δωσαν 2 πανομοιότυπα τηλεχειριστηρια με αναδιπλουμενο κλειδι που φυσικα ενεργοποιουν και τα

2 το συναγερμο και απο "μακρυα".

Στο εντυπο με τα εξτρα που μου εδωσαν οταν το ζαχαρωνα εγραφε οτι για να παρεις δευτερο ΤΗΛΕχειριστηριο πρεπει να βαλεις εξτρα τα δερματινα καθισματα με τις μνημες θεσεις και κατι ψηλα ακομη.

Διαφορετικα εχεις ενα τηλεχειριστηριο κι ενα απλο κλειδι.

Ποιο μοντελο εχεις και με τι εξτρα (εχω μπερδευτει πληρως με το τι εχει ο καθενας) για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους...

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα δεν θέλω να ρίξω την κατανάλωση μόνο στην οθόνη!!! Το θέμα είναι ότι τα πρώτα 3.200 χλμ που έχω κάνει έχουν γίνει με κατανάλωση 10,2 lt/100 km. Δηλαδή έχω κάψει 326,4 lt βενζίνης (σύμφωνα πάντα με το trip-computer του αυτοκινήτου, ποσότητα μεγαλύτερη από τους άλλους).

Αλήθεια, τι εννοείς με τον όρο "τωρινή μέση"; Δεν νομίζω ότι υφίσταται σαν όρος. Προφανώς κάτι άλλο εννοείς... Και ο μέσος όρος που αναφέρεις είναι όλο το θέμα. Ο δικός μου μέσος όρος (η μέση κατανάλωση δλδ) είναι αυξημένος σε σχέση με τον μέσο όρο των άλλων C4άδων. Να τον ρίξω θέλω κι εγώ :confused: :confused:

Το εχεις μετρησει και με γεμισματα;Δλδ με ενα ρεζερβουαρ κανεις Χ χλμ.

Εγω θα σου προτεινα να μηδενισεις τον μετρητη για να ξεκινησει να μετρα απο την αρχη(εκτος αν εχεις και δευτερο μετρητη ,trip b, οποτε μηδενιζεις εκεινον).

Στην στιγμιαια κατααλωση τι σου δειχνει;Σε συνθηκες εκτος πολης πρεπει να εισαι σιγουρα κατω απο 9λιτ/100χλμ.Μεσα στην πολη ειναι δυσκολο να το υπολογισεις γιατι στα ξεκινηματα δειχνει φουλ καταναλωση.Στο δικο μου (PUNTO HGT) εχω μεση καταναλωση 7,5lit/100km με μεση ταχυτητα πανω απο τα 60χλμ/ωρα σε μικτη χρηση.

Στο εντυπο με τα εξτρα που μου εδωσαν οταν το ζαχαρωνα εγραφε οτι για να παρεις δευτερο ΤΗΛΕχειριστηριο πρεπει να βαλεις εξτρα τα δερματινα καθισματα με τις μνημες θεσεις και κατι ψηλα ακομη.

Ποιο μοντελο εχεις και με τι εξτρα (εχω μπερδευτει πληρως με το τι εχει ο καθενας) για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους...

2.0 vts με εργοστασιακο συναγερμο και ηχοσυστημα

...και το δικό μου 1+1 έχει... :rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

2.0 vts με εργοστασιακο συναγερμο και ηχοσυστημα

Mπορει στο 2,0 vts (και μονο σ΄αυτο) να δινει δυο τηλεχειριστηρια, αφου εχεις και συναγερμο.

Οταν ειχα παρει το δικο μου (το παρηγγηλα το Νοεμβριο του 2004) δε νομιζω να υπηρχε η επιλογη του 2λιτρου, και δεν ξερω τις λεπτομερειες του.

ton sinagiarmo ton eixes apo to ergostasio h soy ton perasan sthn antiprosopia ?

emena tha moy ton perasoyn sthn antiprosopia , otan erthei to aytokinhto . Mou eipan malista oti einai diskolo na perastei oti thelei mia mera doyleia apo ton hlektrologo toys !!!!

A epishs moy eipan oti ama xriasto deytero kleidi "sougia" mporoyme na paragkeiloyme me 80 eyro .

Kι εμένα KarlBarks το ίδιο μου είπαν για τον συναγερμό, όταν τους ρώτησα "αν τον κάνουν δώρο, όπως τον κάνουν στο opel astra"! :D (και πράγματι, στην opel μου είπαν οτι ο συναγερμός είναι δωρεάν...)

Ότι και καλά είναι δύσκολο καθώς πρέπει να συνδεθεί με τον εγκέφαλο, και οτι αυτοί δεν αναλαμβάνουν να το τοποθετήσουν αλλά θα πρέπει να πάω στο service της citroen ή σε κάποιον ηλεκτρολόγο.

Αυτό όμως που με απασχολεί είναι το άν θα βάλουν τον συναγερμό της cιtroen ή κάποιον άλλον άλλης εταιρίας/φθηνότερο. Θελω να ενεργοποιήται με το κλειδί "σουγιά" (ή "πεταλούδα" :p ), και όχι να έχω και άλλο -ξεχωριστό- τηλεχειριστήριο για τον συναγερμο...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Οταν λεω εργοστασιακός εννοω οτι ηρθε εγκατεστημενος απο το εργοστασιο

εκτος του οτι ειναι καλυτερος δεν σου σκαλιζει κανενας τα ηλεκτρικα του

αυτοκινητου. οποιος εχει τη δυνατοτητα καλυτερα να το παραγγειλει ετσι και να το διευκρινησει γιατι μπορει να γινει παρεξηγηση.

Παντως δεν φανταστηκα οτι ειχε σημασια το μοντελο για το ποσα τηλεχειριστηρια σου δινουν.

loipon

LEFTPAP :ki omos exei sxesh to montelo me ta klidia .

agiorgitis : emena ton sinagiarmo moy ton kanane doro (to amaksi to peira metriths eneka ta -2000 , fisika piese kai o mpampas afoy sthn arxh elegan den mporoysan kai kati tetoio ). o synagiarmos tha einai ths citroen kai tha leitoyrgei me to kleidi to dieykrinisa ayto . gia thn akribia den tha moy ton baloyn kateythian molis erthei to aytokinhto alla ligo pio meta epeidh alaksan hlektrologo kai tha ton steiloyn seminaria kati tetoio .

Mα κι εμένα δώρο θα μου τον κάνουν, μαζί με κάτι πατάκια...

Θα το διευκρινίσω τη δευτέρα αυτό για τον συναγερμό, να είναι δηλαδή της citroen και να ενεργοποιείται με τον σουγιά...

edit: Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Τους αισθητήρες στάθμευσης μπροστά μπορώ να τους βάλω και αργότερα ή θα έπρεπε να κάνω ειδική παραγγελία για να μπούν απο το εργοστάσιο?

Τους πισω ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να τους βαλεις μετα για τους μπροστα δεν κοβω το κεφαλι μου αλλα και παλι νομιζω ναι. Αν μιλαμε για τους εργοστασιακους βεβαια. Γιατι αν μιλαμε για αλλους απο καταστηματα(με τεραστια γκαμα επιλογων) μπορεις οποτε θες να βαλεις μπροστα, πισω, γυρω-γυρω και οπου θες! Οσο για τον συναγερμο, εγω γιατι νομιζω οτι ο συναγερμος μπαινει οπως και στις αλλες εταιρειες απο τις εκαστοτε αντιπροσωπειες; Αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι της εταιρειας ή οτι δεν ανοιγει με το κλειδι αλλα απλως οτι στο βαζουν εκει. Αυτο γινεται σε αλλες εταιρειες ακομα και στις παραγγελειες. Τωρα αν ειναι ετοιμοπαραδοτο παντως ειναι σιγουρο.

Το C4 ποσα λιτρα ντεποζιτο εχει; Τι πιεσεις ελαστικων προτεινει ο κατασκευαστης; Εχει κανενας δυναμομετρησεις/καμπυλες ροπων κτλ του 1.6;

ρε παιδια μολις μου ειπαν οτι τα φτερα και οι προφυλακτηρες του c4 ειναι πλαστικοι. Ισχυει αυτο; Εινα καλο; Τα υπολοιπα (πορτες,ουρανος,...) απο τι ειναι;;;;

ρε παιδια μολις μου ειπαν οτι τα φτερα και οι προφυλακτηρες του c4 ειναι πλαστικοι. Ισχυει αυτο; Εινα καλο; Τα υπολοιπα (πορτες,ουρανος,...) απο τι ειναι;;;;

Απο χαρτι :lol: .Ηρεμησε .Ολοι οι προφυλακτηρες και σε αρκετες μαρκες (π.χ.CLIO )και τα φτερα ειναι πλαστικα.

Γενικά όλη η μάσκα μπροστά είναι απο πλαστικό και καλά για την καλύτερη προστασία των πεζών...

@enginekiller

Η έκδοση που έχω παραγγείλει έχει στάνταρ τους πίσω, αλλά προαιρετικούς τους μπροστά. Ρωτάω διότι διάβασα εδώ οτι για να εμφανίζεται το αυτοκινητάκι στην οθόνη πρέπει να υπάρχουν και οι μπροστά...

Ρε παιδια μηπως εννοειτε οτι η ακρη του φτερου ειναι πλαστικη; Δεν το ειχα ξανακουσει παντως για τα φτερα! Ξερω οτι το καπο στο c4 ειναι αλουμινενιο αλλα τα υπολοιπα απο τι ειναι(η εστω συνηθως απο τι ειναι);

Ρε παιδια μηπως εννοειτε οτι η ακρη του φτερου ειναι πλαστικη; Δεν το ειχα ξανακουσει παντως για τα φτερα! Ξερω οτι το καπο στο c4 ειναι αλουμινενιο αλλα τα υπολοιπα απο τι ειναι(η εστω συνηθως απο τι ειναι);

ante re den to iksera ayto oti to kapo einai apo aloyminio giayto htan toso elafri . isxyei ontos ayto ?

oi profilakthres logiko na einai apo plastiko oloi se olla apo plastiko einai .

ta ftera tora pleon se pola aytokinhta ta kanoyne plastika opos kai sto clio poy proanaferthike . isos gia na mhn skoyriazei kiolas giati ama skeytite skoyria sta aytokinhta se ekeina ta shmeia pianei .

Το καπο οντως ειναι αλουμινενιο. Οποιος ξερει αλλα αυτοκινητα στην κατηγορια μας με αλουμινενιο καπο 'η πλαστικα φτερα ας τα αναφερει απο περιεργεια με ενδιαφερει.

Το καπο οντως ειναι αλουμινενιο. Οποιος ξερει αλλα αυτοκινητα στην κατηγορια μας με αλουμινενιο καπο 'η πλαστικα φτερα ας τα αναφερει απο περιεργεια με ενδιαφερει.

bmw m3 mazda 323 alla den mou erxontai sto mialo pantos yparxoun kai alla autokinita me alouminenia kapo

Το ξερω οτι υπαρχουν κι αλλα και ειχα δει καπου ποια ηταν αλλα δεν τα θυμαμαι τωρα. Απο mazda 3/6;

Και στο κατω κατω αν τα πλαστικα ειναι καλυτερα γιατι δεν ειναι ολα τα εξωτερικα μερη πλαστικα;;;;

Βρε enginekiller πολλες αποριες και αγχος εχεις δεν ξερεις οτι το αγχος μικραινει τη ζωη;

οσο αφορα τα πλαστικα φτερα, το ελαφρυ καπω και αν προσεξεις τους ελαφριους προφυλακτηρες, τη λεπτη "λαμαρινα" σε πολλα σημεια ειναι για τον απλουστατο λογο οτι προκειται για προσπαθεια μειωσης οσο γινεται του βαρους που τα τελευταια χρονια εχει παρει την ανιουσα λογω των ενισχυσεων στο πλαισιο για την παθητικη ασφαλεια και του εξοπλισμου ανεσης. Αν σκεφτεις τα φτερα δεν κανουν τιποτα αλλο παρα να καλυπτουν το πλαισιο, κοστιζουν και λιγοτερο να τα αλλαξεις αν αν ειναι πλαστικα σε περιπτωση που τρακαρεις. Τωρα ποια αλλα μοντελα εχουν και δεν εχουν λιγη σημασια εχει, στοιχημα σε λιγα χρονια ολα ετσι θα ειναι.

ps οι πορτες και ο ουρανος εχουν σημασια για την προστασια των επιβατων

οποτε ειναι και θα μεινουν μεταλλο.

enginekiller, επίσης, να σου θυμίσω ότι αν θες να προσθέσεις/διορθώσεις κάτι σε ένα μήνυμά σου, υπάρχει το κουμπάκι "ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ" για να το κάνεις.

Έτσι, αποφεύγεις τα πολλά συνεχόμενα ποστς που χαλάνε την εικόνα του θέματος και το κάνουν περισσότερο δύσκολο στην ανάγνωση... ;)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg