Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ma einai fisiologiko re paides na metraei tin stigmiea katanalosi kai na vgazei to meso oro... to podi sas einai xima sto kima... oxi o metritis...

ti thelate na fatazetai pote tha patisete perisotero gazi tin epomeni ora kai pote ligotero kai na sas vgazei to meso oro???? :p

Παιδιά,

Χθες έπαθα κάτι που με παραξένεψε/προβλημάτισε. Οδήγησα περίπου για 20 χιλιόμετρα, αρκετά δυναμικά, θέλοντας να δω πραγματικά τι συμβαίνει στον τομέα των επιδόσεων στο 1.6 VTS μου.

Αφού φτάνω στον προορισμό μου, παρκάρω σε ένα σημείο. Με του που βγαίνω από το αυτοκίνητο, το μετανιώνω, και ξαναξεκλειδώνω, μπαίνω μέσα και το μετακινώ 10 μέτρα πιο κάτω. Σταματώ, κλείνω τον κινητήρα και ξαναγυρνώ το κλειδί για να πάρει ρεύμα το radio CD να βγάλω το CD poy έπαιζε, και μου βγάζει η οθόνη μια ένδειξη "ΒΟΝΝΕΤ OPEN" με το γραφικό με την ένδειξη του ΚΑΠΩ να αναβοσβήνει!!!!!

Εγώ το καπώ ούτε που το πείραξα. Τι λέτε γι' αυτό;; Δεν ξαναεμφανίστηκε σήμερα. Και χθες, με το που έκανα ένα "reboot" στα ηλεκτρονικά (με το κλειδί) εξαφανίστηκε.

Λέτε να έχω πρόβλημα στα ηλεκτρονικά, ακόμα δεν το πήρα το αυτοκίνητο;;;;;;;;;;;

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά,

Χθες έπαθα κάτι που με παραξένεψε/προβλημάτισε. Οδήγησα περίπου για 20 χιλιόμετρα, αρκετά δυναμικά, θέλοντας να δω πραγματικά τι συμβαίνει στον τομέα των επιδόσεων στο 1.6 VTS μου.

Αφού φτάνω στον προορισμό μου, παρκάρω σε ένα σημείο. Με του που βγαίνω από το αυτοκίνητο, το μετανιώνω, και ξαναξεκλειδώνω, μπαίνω μέσα και το μετακινώ 10 μέτρα πιο κάτω. Σταματώ, κλείνω τον κινητήρα και ξαναγυρνώ το κλειδί για να πάρει ρεύμα το radio CD να βγάλω το CD poy έπαιζε, και μου βγάζει η οθόνη μια ένδειξη "ΒΟΝΝΕΤ OPEN" με το γραφικό με την ένδειξη του ΚΑΠΩ να αναβοσβήνει!!!!!

Εγώ το καπώ ούτε που το πείραξα. Τι λέτε γι' αυτό;; Δεν ξαναεμφανίστηκε σήμερα. Και χθες, με το που έκανα ένα "reboot" στα ηλεκτρονικά (με το κλειδί) εξαφανίστηκε.

Λέτε να έχω πρόβλημα στα ηλεκτρονικά, ακόμα δεν το πήρα το αυτοκίνητο;;;;;;;;;;;

Ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε μία φορά υπό κάποιες συνθήκες κλπ. δεν σημαίνει τίποτα. Θα δεις, αν στο ξανακάνει, πάνε μια βόλτα απ' την αντιπροσωπεία.

Παιδιά,

Φανταζομαι, χωρις να ΄μαι εντελως ειδικος, οτι κατι τρεχει με το αισθητηρα που "βλεπει" το ανοιγμα του καπω και την αποτομη ,ισως, ζεστη στον κινητηρα. Εχε το νου σου μηπως το ξανακανει και ενημερωσε μας. Θα ρωτησω κι εγω την αντιπροσωπεια. Θεωρω παντως καπου λογικο με τοσα ηλεκτρονικα τετοιες ματσακωνιες (ηλεκτρονικος ο ορος). Κιεγω στο δικο μου περιμενω τετοια. Σε γνωση μας αλλωστε πηραμε ολη την ηλεκτρονικουρα μαζεμενη. το καλο ειναι οτι δεν στο ξαναπαρουσιασε. παντως

Aν θυμαμαι καλα οταν ανοιγα το καπω στο δικο μου, δεν μου εδειχνε τιποτα στην οθονη... ενω εδειχνε για το πορτ-μπαγκαζ... Θα το ξανακοιταξω. Και κατι τελευταιο νομιζω πως δε χρειαζεται να γυρισεις το κλειδι για το cd. Δουλευει κι ετσι για καποια λεπτα.

Aν θυμαμαι καλα οταν ανοιγα το καπω στο δικο μου, δεν μου εδειχνε τιποτα στην οθονη... ενω εδειχνε για το πορτ-μπαγκαζ... Θα το ξανακοιταξω. Και κατι τελευταιο νομιζω πως δε χρειαζεται να γυρισεις το κλειδι για το cd. Δουλευει κι ετσι για καποια λεπτα.

Δείχνει MPOMPIO κανονικά και για το καπώ και για το πορτ-μπαγκάζ, ξεχωριστή ένδειξη για το καθένα. Τι να πω.. μου θύμισε λιγάκι PC και υπολογιστές η όλη φάση... κάτι κολλάει, κάνεις reboot και καθαρίζει ... εικάζω κι εγώ ότι έχει να κάνει με τη θερμοκρασία του κινητήρα... έκατσα για έναν καφέ, μετά από 1 και κάτι ώρα, επιστρέφω, ανοίγω το καπώ κι ακόμα έκαιγε.... ελπίζω να είναι κάτι τέτοιο

Δείχνει MPOMPIO κανονικά και για το καπώ και για το πορτ-μπαγκάζ, ξεχωριστή ένδειξη για το καθένα. Τι να πω.. μου θύμισε λιγάκι PC και υπολογιστές η όλη φάση... κάτι κολλάει, κάνεις reboot και καθαρίζει ... εικάζω κι εγώ ότι έχει να κάνει με τη θερμοκρασία του κινητήρα... έκατσα για έναν καφέ, μετά από 1 και κάτι ώρα, επιστρέφω, ανοίγω το καπώ κι ακόμα έκαιγε.... ελπίζω να είναι κάτι τέτοιο

Και πως να κανω reboot?

Και πως να κανω reboot?

A, όταν είπα "reboot" εννοούσα ότι βγάζω το κλειδί, κλείνουν τα πάντα, και μετά πάλι βάζω το κλειδί μέχρι τη θέση που θα πάρει ρεύμα πριν πάρει μπροστά. Αυτό εννοούσα, όχι reset και τίποτα τέτοια επικίνδυνα.

Στο Δίκτυο πού ψάχνω κάτι σχετικό, βρήκα για έναν τύπο με ένα Rover που του έβγαζε αυτή την ένδειξη (συνεχώς όμως, όχι στιγμιαία όπως εμένα) και τον συμβουλέψανε να τσεκάρει να δει μπας και η κλειδαριά, το κούμπωμα του καπώ γέμισε λάδια ή βρωμιά.

Αλλά τώρα, δύο εβδομάδων αυτοκίνητο, πόση βρωμιά πια να γέμισε το κούμπωμα του δικού μου καπώ.....;; Το έχω πάντως στο νου μου το θέμα και το παρακαλουθώ.

A, όταν είπα "reboot" εννοούσα ότι βγάζω το κλειδί, κλείνουν τα πάντα, και μετά πάλι βάζω το κλειδί μέχρι τη θέση που θα πάρει ρεύμα πριν πάρει μπροστά. Αυτό εννοούσα, όχι reset και τίποτα τέτοια επικίνδυνα.

Στο Δίκτυο πού ψάχνω κάτι σχετικό, βρήκα για έναν τύπο με ένα Rover που του έβγαζε αυτή την ένδειξη (συνεχώς όμως, όχι στιγμιαία όπως εμένα) και τον συμβουλέψανε να τσεκάρει να δει μπας και η κλειδαριά, το κούμπωμα του καπώ γέμισε λάδια ή βρωμιά.

Αλλά τώρα, δύο εβδομάδων αυτοκίνητο, πόση βρωμιά πια να γέμισε το κούμπωμα του δικού μου καπώ.....;; Το έχω πάντως στο νου μου το θέμα και το παρακαλουθώ.

Κυτα τι μου ΄κανες τωρα. Περιμενω να σχολασω για να παω να τσεκαρω τα καπω και τα υπολοιπα...

Κυτα τι μου ΄κανες τωρα. Περιμενω να σχολασω για να παω να τσεκαρω τα καπω και τα υπολοιπα...

Και το "κυτα" γραφεται ΚΟΙΤΑ. ενταξυ...

Eντάξει Μπομπιο...:p

Touchdown το έστρωσες σύμφωνα με τον κατασκευαστή...γιατί εάν θυμάμαι καλά το πήρες πρόσφατα...

Μέχρι στιγμής να μην το ματιάσω μια χαρά μου πάει!

Πήγα και στο service να δω τι παίζει γενικά με τα παιδιά εκεί.Ολα ok.

Είδα και μια ολόιδια C4 1600 εκεί με ένα συνομίληκο μου.Και αυτός ευχαριστημένος!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εγω παντως χθες το απογευμα την πρωτη μου μ@λ@κια την εκανα με το C4.

Παρανομα σταθμευσα καπου:oops:, πηγα ηπια τον καφε μου και ηταν πολυ πικρος στο τελος!:(

Πηραν τις πινακιδες οι τροχαιοι! Για 10 μερες θα ειναι παρκαρισμενο τωρα!:cry:

Τα λαθη "πληρωνονται"!:fool:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Eντάξει Μπομπιο...:p

Touchdown το έστρωσες σύμφωνα με τον κατασκευαστή...γιατί εάν θυμάμαι καλά το πήρες πρόσφατα...

Μέχρι στιγμής να μην το ματιάσω μια χαρά μου πάει!

Πήγα και στο service να δω τι παίζει γενικά με τα παιδιά εκεί.Ολα ok.

Είδα και μια ολόιδια C4 1600 εκεί με ένα συνομίληκο μου.Και αυτός ευχαριστημένος!

Σορυ που μπλεκομαι στην κουβεντα. Και το δικο μου μια χαρα παει. Εχω φτασει στα οχτακοσιατοσα χλμ. εδω κι εναμισυ μηνα. Στρωσιμο κανονικο μεχρι 3500 στροφες το πολυ και μεχρι 105 χλμ. την ωρα. Παντως βλεπω οτι εχει μεγαλη ροπη στις χαμηλες στροφες σε σχεση βεβαια και με το προηγουμενο που σερνοταν σχεδον. Θα ΄ταν προτιμοτερο να κανω κανενα ταξιδακι ως τον πρωτο ελεγχο στα 2500 χλμ?

Μέσα στο μάνουαλ λέει μην κρατάτε για πολύ ώρα μεγάλες ταχύτητες άρα καλό είναι να μην βγεις ΕΟ για μεγάλη απόσταση.

Κι εγώ 800 τόσα χλμ έχω σε 1 μήνα που το έχω...:p

Μέσα στο μάνουαλ λέει μην κρατάτε για πολύ ώρα μεγάλες ταχύτητες άρα καλό είναι να μην βγεις ΕΟ για μεγάλη απόσταση.

Κι εγώ 800 τόσα χλμ έχω σε 1 μήνα που το έχω...:p

Ναι το εχω δει. Πιστευω ομως οτι θα εννοει πραγματικα υψηλες ταχυτητες. Κι οχι 90 ή 100 χλμ. την ωρα.

Λέει να πάρει η αδελφή μου το C4 το 1.6 exclusive...Σαν εξτρα σκέφτεται τα δερμάτινα καθίσματα κια ίσως καμμια ηλιοροφή..Κορυφαίο που το δα πάντως...4 οθόνες,όλες δικές σου!

Αλήθεια,ποια χρώματα προτείνετε??Για leather ποιο χρώμα προτείνετε?Συνδιασμούς??

Λέει να πάρει η αδελφή μου το C4 το 1.6 exclusive...Σαν εξτρα σκέφτεται τα δερμάτινα καθίσματα κια ίσως καμμια ηλιοροφή..Κορυφαίο που το δα πάντως...4 οθόνες,όλες δικές σου!

Αλήθεια,ποια χρώματα προτείνετε??Για leather ποιο χρώμα προτείνετε?Συνδιασμούς??

Αν ειναι ανυπαντρη η αδελφη σου λεω να ΄ρθω να τη ζητησω.

Πλακα κανω. Στο λεω αυτο γιατι τα δερματα κλπ πανε πολυ ψηλα (για τα δικα μου βεβαια δεδομενα). Πανω απο 3000 ευρω το κανονικο δερμα. Υπαρχει κι ενα pack δερμα με ηλεκτρικα καθισματα κλπ. Λεπτομερειες δε θυμαμαι. Δεν εχω μαζι μου το προσπεκτ. Παντως η ηλιοροφη (που ηθελα κι εγω) ΔΕΝ ανοιγει...

Ανύπαντρη αλλά δεν την έχω για τα δόντια σου :p :p (όταν πάρεις Porsche ξαναμιλάμε) :p :p :p

Λοιπόν,για χρήμα δεν μας νοιάζει επειδή ο πατέρας μου που θα τσοντάρει το βρίσκει απαραίτητο προσων για ένα αυτοκίνητο(αν δεν έχει δεν το παίρνει...)

Τώρα που κοίταζα την ηλιοροφή,όντως,είναι απλά ένα γυαλί απο πάνω και δεν ανοίγει...Σκατά δηλαδή..

Σχόλια:

1)Τα πίσω καθίσματα μου φάνηκαν κάπως άβολα..

2)Κορυφαία gadgets

3)Μου λέει κάποιος διαφορές μεταξύ 1.6 sxpack κ exclusive?

Ανύπαντρη αλλά δεν την έχω για τα δόντια σου :p :p (όταν πάρεις Porsche ξαναμιλάμε) :p :p :p

Λοιπόν,για χρήμα δεν μας νοιάζει επειδή ο πατέρας μου που θα τσοντάρει το βρίσκει απαραίτητο προσων για ένα αυτοκίνητο(αν δεν έχει δεν το παίρνει...)

Τώρα που κοίταζα την ηλιοροφή,όντως,είναι απλά ένα γυαλί απο πάνω και δεν ανοίγει...Σκατά δηλαδή..

Σχόλια:

1)Τα πίσω καθίσματα μου φάνηκαν κάπως άβολα..

2)Κορυφαία gadgets

3)Μου λέει κάποιος διαφορές μεταξύ 1.6 sxpack κ exclusive?

Θα σου οτι θυμαμαι αυτη τη στιγμη απ΄ εξω. Το sxpack ΔΕΝ εχει 17αρες ζαντες. ΔΕΝ εχει xenon ενεργα. ΔΕΝ εχει δερματινο τιμονι και λεβιε. ΔΕΝ εχει ESP. ΔΕΝ εχει αισθητηρες παρκαρισματος. Αυτα στα γρηγορα. Περισσοτερα στο site της Σιτροεν, η αυριο απο μενα να φερω το προσπεκτους (ειμαι στη δουλεια τωρα).

Τα πισω καθισματα ειναι μια χαρα. Ο 21 μηνων γιος μου καθεται ανετα...

Ναι το εχω δει. Πιστευω ομως οτι θα εννοει πραγματικα υψηλες ταχυτητες. Κι οχι 90 ή 100 χλμ. την ωρα.

Λογικά ναι έχεις δίκιο.

Αλλωστε δεν είναι κ από βούτυρο οι κινητήρες απλά καλό είναι να υπάρχει ένα όριο.

ΕΧΩ ΤΟ VTS 2ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΟΚ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΑΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ :(
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG

ΕΧΩ ΤΟ VTS 2ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΟΚ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΑΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ :(

Oπως και στο δικο μου (exclusive). Τα προσκεφαλα ρυθμιζονται μπροστα-πισω ή μονο πανω-κατω?

Καλοταξιδο και καλα χιλιομετρα...