Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι να μην έχω προβλήματα!!

Να και μερικές ερωτήσεις που έχω. (Ελπίζω όχι κουραστικές!!)

Το έκλεισα στις 23/01/08. Ο πωλητής μου είπε δυο μέρες μετά οτι το αμάξι βρίσκεται σε λιμάνι εξωτερικού! Τι εννούσε? Σε πόσο καιρω λέτε να το έχω?

Όσον αφορά τα δώρα μου έκαναν τους αισθ. παρκ. και μισή αεροτομή!! Δηλ θα πληρωσω γιαυτήν μόνο 220 €. Παπάτζα???

Μου έιπε ότι δεν πέρνει τίποτα άλλο, με το ζόρι ΙΣΩΣ και ένα αρωματικό!

Ξέρει Κανείς εάν θα έχει τα πλαινά πλαστικά και το logo VTRS?

Πρόκειται για το C4 Coupe 1.4 VTR Puck.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μακάρι να μην έχω προβλήματα!!

Να και μερικές ερωτήσεις που έχω. (Ελπίζω όχι κουραστικές!!)

Το έκλεισα στις 23/01/08. Ο πωλητής μου είπε δυο μέρες μετά οτι το αμάξι βρίσκεται σε λιμάνι εξωτερικού! Τι εννούσε? Σε πόσο καιρω λέτε να το έχω?

Όσον αφορά τα δώρα μου έκαναν τους αισθ. παρκ. και μισή αεροτομή!! Δηλ θα πληρωσω γιαυτήν μόνο 220 €. Παπάτζα???

Μου έιπε ότι δεν πέρνει τίποτα άλλο, με το ζόρι ΙΣΩΣ και ένα αρωματικό!

Ξέρει Κανείς εάν θα έχει τα πλαινά πλαστικά και το logo VTRS?

Πρόκειται για το C4 Coupe 1.4 VTR Puck.

Λογικά σε 15 ημέρες απο την στιγμής του εκτελωνισμού θα το έχεις. Πονεμένη ιστορία πάντως αυτής της παράδοσης, μιας και εμένα ενώ ήταν εκτελωμισμένο και η συμφωνία ήταν να το παραλάβω σε 15 εργάσιμες ημέρες ήρθε σε 40, ενάμιση μήνα μετά δηλαδή...

Τώρα ως αναφορά τα δώρα και συγκεκριμένα την αεροτομή πρόσεξε!!! Η γνήσια αεροτομή κοστίζει 350(στην οποία προφανώς αναφέρεσαι). Πέρα απο την χρέωση που σου έκαναν, κατά την τοποθέτηση απαιτητέ και η αλλαγή στα αμορτισέρ της πόρτας του πορτ μπαγκάζ, με νέα μεγαλύτερης δύναμης, τα οποία και περιλαμβάνονται στην συσκευασία! Πρόσεξε λοιπόν γιατί αρκετοί λεβενταράδες δεν τα αλλάζουν...

Επίσης κατά την παραλαβή, στο αυτοκίνητο θα πρέπει να υπάρχει μια συσκευασία με 3 αρωματικά! Και αυτό αρκετοί λεβενταράδες το κρατάνε, οπότε πρόσεξε αν δεν υπάρχει να το ζητήσεις. Δεν είναι δώρο του αντιπροσώπου λοιπόν όπως σου το έθεσε.

Ότι άλλο θες, εδώ είμαστε...;)

ΥΓ. Πολύ προσοχή στα όσα ακούς απο τους αντιπροσώπους και απο τα service της citroen...!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Γιώργο απο τον αριθμό παραγωγής 10919 και μετά, τα αρωματάκια στο κουτάκι είναι 2 και όχι 3 όπως ήταν παλιά.
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Χμμ δεν γνώριζα γι' αυτήν την αλλαγή... Thanks για την διευκρίνηση Γιάννη!

Για χαρά. Πηγα σήμερα στην citroen να δω τι γίνεται με το αμαξακι μου και μου είπαν πως ειναι ακόμα λιμάνι εξωτερικού. έχουν περάσει δεκαπέντε πέρες και το C4 μου δέν ειναι ακόμα Ελάδα! Πότε Θάρθει επιτέλους??? κάθε φορά που βλέπω ένα C4 coupe μαύρο στο δρόμο με πιάνει η καρδιά μου. Νομίζω πως βλέπω το δικό μου.

Κάλα τι περιμένουν? Να μαζέψουν ένα καράβι αυτοκίνητα πρωτα!

Ασε που σκεφτομαι συνέχεια το αμάξι βρίσκεται καπου... σε ένα λιμανι εκτεθυμένο. Όχι τιποτ αλλο άλλα σήμερα ειδα ένα ιδιο με το δικό μου με με μια τεράστια γρατζουνιά στην πόρτα του συνοδηγού. Αγχώθηκα!!!!!

Κάλα τι περιμένουν? Να μαζέψουν ένα καράβι αυτοκίνητα πρωτα!

όχι το δικό σου θα το στείλουν 1η θέση μόνο του...χαλάρωσε ρε φίλε.:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Μην ακούς φίλε timman τι λέει ο elteo...

To μόνο C4 που ήρθε πρώτη θέση ήταν το δικό του! Δεν ήταν όμως οποιοδήποτε C4...αλλά το μοναδικό αγγελικά πλασμένο μέχρι στιγμής...:cool:

Έτσι Σάββα;:lol:

καλα ο ελτεο ηταν και ο 1ος που το πουλησε

κατι λεει αυτο

χαχαχαχαχα

Και φαντάσου πως το δικό του ήταν τέρας αξιοπιστίας...!

Something is wrong hear...:shifty:

:lol:

άνθρωπε...δεν ξέρω εάν κάνεις πλάκα...αλλά ναι ήτανε. Στο έχω πει 1000 φορές.

Η πώληση ενός αυτοκίνητου γίνεται κ για άλλους λόγους.

Ι need a six month vacation, twice a year.

άνθρωπε...δεν ξέρω εάν κάνεις πλάκα...αλλά ναι ήτανε. Στο έχω πει 1000 φορές.

Η πώληση ενός αυτοκίνητου γίνεται κ για άλλους λόγους.

Χαλάρωσε...πλάκα κάνω...:whistle:

στα χέρια μου θα πεθάνει :)

ασε χθές έκαψε και 1 λάμπα .

η σκάλα πορείας από την πλευρά του οδηγού H7 12V 55W με ταλαιπώρησε λίγο το βγάλσιμο της αλλα οκ τα κατάφερα .

4,10 η λάμπα bosch . :)

χεχε .

georgep800 εσυ το εχεις ακομα ?

Ναι, δυστυχώς...

στα χέρια μου θα πεθάνει :)

ασε χθές έκαψε και 1 λάμπα .

η σκάλα πορείας από την πλευρά του οδηγού H7 12V 55W με ταλαιπώρησε λίγο το βγάλσιμο της αλλα οκ τα κατάφερα .

4,10 η λάμπα bosch . :)

Και εμένα με είχε παιδέψει αρκετά αυτό όταν περνούσα τα xenon...

• 2 weeks later...

Σήμερα παρέλαβα τελικα το c4 μου.

τελικα άξιζε η αναμονή. Σαν 1η εικόνα είναι τέλειο.

Ελπιζω να μή βγάλει προβληματα. οι συναδερφοι μου στο γραφείο παντως ξετρελάθηκαν. από αυριο ξεκινάω το ψάξημο

Καλοτάξιδο λοιπόν...

Δεν μας είπες όμως, με τα δώρα τι έγινε τελικά...;

Ελπιζω να μην σας την χαλασω αλλα σας δινω λογους για να μην παρετε citroen οπως την επαθα εγω

Αυτη την στιγμη εχω στα χερια μου ενα αυτοκινητο που το αγορασα 17Κ πριν 4 χρονια και τωρα μου το κοστολογουν με 5000 (ατρακαριστο και με λιγες φθορες). Ο λόγος;

1) Κωδικας τιμης= Η αποφαση της citroen στην ελλαδα να ριξει τις τιμες εχει ριξει τους ηδη ιδιοκτητες αλλα και την ποιοτητα της μαρκας

2)Μεταπωλιτικη αξια= Καμια, δεν εχουν ζητηση, αντε λιγο το saxo k C4 αλλα γενικα δεν υπαρχει ζητηση

3) Ποιοτητα, κακη ποιοτητα, κακο service και γενικα δεν αξιζει τα λεφτα του.

Οποιος αγορασει citroen και το δει σοβαρα, ας το ξεχασει. Οι χαμηλες τιμες ειναι μια προκληση σημερα αλλα αυριο δεν θα εχουν καμια αξια.

Το πικασο που αγορασα καποτε εκανε 17κ (πριν 3 χρονια) και σημερα κανει 13Κ σε μια λιγο πιο βελτιωμενη εκδοση. Οποτε η εταιρεια δεν κρατησε κανενα κωδικα τιμης με τους υπαρχοντες πελατες της.

Μπρελοκ C4 (οχι το μεταλλικό), αισθητήρες παρκαρισματος, και μισή αεροτομή (220€) και ηλιοπροστασία με το όνομα του αντιπροσώπου.

Το παρέλαβα εχθές το απογευμα. Ημουν σκαστός απο το γραφείο και δεν ειχα ώρα να τους πρήξω! διαπίστωσα σήμερα ότι δεν μου έδωσε ουτε ένα αρωματακι. Ουτε ήταν μέσα κανένα.

Θα παω την δευτέρα να μου τα δώσουν.

Για Πατάκια 3d που ρώτησα μου είπε ο πωλήτης ότι κοστίζουν 115€ Πόλλα μου φαίνονται! Δεν έχει κι άλλη Αντιπρωσωπία στην Πάτρα για να διασταυρώσω!!!!!!! Και στο Αίγιο ο ίδιος την έχει. πρέπει κατι να κάνω άμμεσα γιατι αυτάπου έχει δεν κάθονται καλά και ψιλογλυστουν.

Μάλλον θα τα παραγγείλω απο Αθήνα. Ακουσα ότι γενικώς στην Αθήνα οι αντιπροσωπίες δίνουν πιο φτηνα τα αξεσουαρ.!!!!!

Ελπιζω να μην σας την χαλασω αλλα σας δινω λογους για να μην παρετε citroen οπως την επαθα εγω

Αυτη την στιγμη εχω στα χερια μου ενα αυτοκινητο που το αγορασα 17Κ πριν 4 χρονια και τωρα μου το κοστολογουν με 5000 (ατρακαριστο και με λιγες φθορες). Ο λόγος;

1) Κωδικας τιμης= Η αποφαση της citroen στην ελλαδα να ριξει τις τιμες εχει ριξει τους ηδη ιδιοκτητες αλλα και την ποιοτητα της μαρκας

2)Μεταπωλιτικη αξια= Καμια, δεν εχουν ζητηση, αντε λιγο το saxo k C4 αλλα γενικα δεν υπαρχει ζητηση

3) Ποιοτητα, κακη ποιοτητα, κακο service και γενικα δεν αξιζει τα λεφτα του.

Οποιος αγορασει citroen και το δει σοβαρα, ας το ξεχασει. Οι χαμηλες τιμες ειναι μια προκληση σημερα αλλα αυριο δεν θα εχουν καμια αξια.

Το πικασο που αγορασα καποτε εκανε 17κ (πριν 3 χρονια) και σημερα κανει 13Κ σε μια λιγο πιο βελτιωμενη εκδοση. Οποτε η εταιρεια δεν κρατησε κανενα κωδικα τιμης με τους υπαρχοντες πελατες της.

Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου...

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα!

Μπρελοκ C4 (οχι το μεταλλικό), αισθητήρες παρκαρισματος, και μισή αεροτομή (220€) και ηλιοπροστασία με το όνομα του αντιπροσώπου.

Το παρέλαβα εχθές το απογευμα. Ημουν σκαστός απο το γραφείο και δεν ειχα ώρα να τους πρήξω! διαπίστωσα σήμερα ότι δεν μου έδωσε ουτε ένα αρωματακι. Ουτε ήταν μέσα κανένα.

Θα παω την δευτέρα να μου τα δώσουν.

Για Πατάκια 3d που ρώτησα μου είπε ο πωλήτης ότι κοστίζουν 115€ Πόλλα μου φαίνονται! Δεν έχει κι άλλη Αντιπρωσωπία στην Πάτρα για να διασταυρώσω!!!!!!! Και στο Αίγιο ο ίδιος την έχει. πρέπει κατι να κάνω άμμεσα γιατι αυτάπου έχει δεν κάθονται καλά και ψιλογλυστουν.

Μάλλον θα τα παραγγείλω απο Αθήνα. Ακουσα ότι γενικώς στην Αθήνα οι αντιπροσωπίες δίνουν πιο φτηνα τα αξεσουαρ.!!!!!

115€ για τα 3d πατάκια;;;;;;;;:blink::wacko: Τόσα μάλλον τους λείπουν... Η τιμή πάνω κάτω είναι στα 65 ευρώ στις αντιπροσωπίες. Μπορείς πολύ απλά να τα πάρεις απο Γαλλία(http://www.citroen-auch.com) με 58,50 € συν τα μεταφορικά. Με τα ίδια λεφτά δηλαδή παίρνεις δύο σετ...:lol:

Πρόσεξε να μην σου χρεώσουν τα αρωματάκια τα οποία είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν!

μπρελοκ c4 που το βρηκατε στην αντιπροσωπεια δεν εχει
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

μπρελοκ c4 που το βρηκατε στην αντιπροσωπεια δεν εχει

Σου είπαν ότι δεν έχουν ή ότι δεν υπάρχει;

Την τελευταία φορά που είχα ρωτήσει, αν και δεν είχαν μπορούσαν πολύ απλά να το φέρουν. Βέβαια δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι στην διαθεσιμότητα...

Σου είπαν ότι δεν έχουν ή ότι δεν υπάρχει;

Την τελευταία φορά που είχα ρωτήσει, αν και δεν είχαν μπορούσαν πολύ απλά να το φέρουν. Βέβαια δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι στην διαθεσιμότητα...

μου ειπαν οτι δεν υπαρχει για το c4

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: