Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι φερδερ ντιτειλς ρε παιδες πατε καλα? Που να προλαβουμε οι βορειοι τοσο γρηγορα ? Ειπαμε μπεστ ημερομηνια 4-5 μαρτιου. Εκτος αν δε μας θετε..

mhn akouo lalakies...fysika k sas 8elume..mhn su po eseas pereimenume na sas gnorisume k apo konta!!!:cool: :happy: ....ante ante...k epidh se exo katalavei..8a su exume k kopsidia!!!!xexexexe!!!

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mhn akouo lalakies...fysika k sas 8elume..mhn su po eseas pereimenume na sas gnorisume k apo konta!!!:cool: :happy: ....ante ante...k epidh se exo katalavei..8a su exume k kopsidia!!!!xexexexe!!!

thats my man ! επεσες μεσα σε ολα εκτος απο τα κοψίδια (ειμαι χορτοφάγος :-)

λοιπον, κλεινουμε για 4-5 Μαρτιου (να δουμε και το Αθηναικο καρναβάλι επι τη ευκαιρία); Θελω να γνωρισω οσο πιο πολλους απο σας γινεται, θα φερω και το 9ο θαυμα να το θαυμασετε αλλα μονο με γαντια please :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

καλό, χτύπα το αν σου πηγαίνει και το μαύρο, και εμένα θα έχει βιδωτή κορώνα 200m πάντως άλλο να το βλέπεις απο φωτό ένα ρολόι και άλλο απο κοντά, μεγάλη διαφορά, δεν μπορούν να καταλάβουν τα μάτια καλύτερα απο τα χέρια στα ρολόγια ειδικά

εχεις απολυτο δικιο, γιαυτο δισταζω ελαφρως να το παραγγειλω, δεν ξερω ποσο γκουμουτσωτό είναι και γενικοτερα πως καθεται στο τριχωτο μου χεράκι

[sIGPIC][/sIGPIC]

thats my man ! επεσες μεσα σε ολα εκτος απο τα κοψίδια (ειμαι χορτοφάγος :-)

λοιπον, κλεινουμε για 4-5 Μαρτιου (να δουμε και το Αθηναικο καρναβάλι επι τη ευκαιρία); Θελω να γνωρισω οσο πιο πολλους απο σας γινεται, θα φερω και το 9ο θαυμα να το θαυμασετε αλλα μονο με γαντια please :-)

90 8auma?!?!?!?!xxmmmm..kati exo sta ypospin to ti mporei na einia...alla as afisume to mystirio na planetai!!!!!!!....koita stis tavernes exei k xortarakia ths voskis!!!!LOLLLLLLLL:lol:

4-5MARTIOU loipon...osoi pistoi prosel8ete!!!!!:D

90 8auma?!?!?!?!xxmmmm..kati exo sta ypospin to ti mporei na einia...alla as afisume to mystirio na planetai!!!!!!!....koita stis tavernes exei k xortarakia ths voskis!!!!LOLLLLLLLL:lol:

4-5MARTIOU loipon...osoi pistoi prosel8ete!!!!!:D

ΥΕΣ ! θαχουμε φολεξ, μανεράι, οσέγκα, πίτιζεν, μέικο και ολα τα υπολοιπα καλουδια :-)

ασχετο: καποιος προσπαθησε να μου στειλε pm αλλ το inbox ηταν γεματο, ξεχασα να το αδειασω και μου ηρθε ειδοποιηση, το αδειασα χτες αλλα μηνυμα δεν εληφθη. πρεπει να κανω κατι αλλο ή χαθηκε? Αν ισχυει το δευτερο τον παρακαλω να το ξαναστειλει γιατι δεν το ελαβα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΥΕΣ ! θαχουμε φολεξ, μανεράι, οσέγκα, πίτιζεν, μέικο και ολα τα υπολοιπα καλουδια :-)

ασχετο: καποιος προσπαθησε να μου στειλε pm αλλ το inbox ηταν γεματο, ξεχασα να το αδειασω και μου ηρθε ειδοποιηση, το αδειασα χτες αλλα μηνυμα δεν εληφθη. πρεπει να κανω κατι αλλο ή χαθηκε? Αν ισχυει το δευτερο τον παρακαλω να το ξαναστειλει γιατι δεν το ελαβα.

4-5 Μαρτίου, αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε και Poljot Aviator II Chronograph :D :yahoo: :cool:

http://i2.ebayimg.com/02/i/06/2d/d4/04_1_b.JPG

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

axxxxxxx...o apolytos syndiasmos!!!!euge euge Recon!!!k eis alla me ygeia...ante k me humblot!;-)

Δεν προσεξατε ομως τη σημειολογια της φωτο. Αν το κουρδιστηρι ειναι το ανδρικο μοριο, τι μας λεει η φωτο; :lol:

Δεν προσεξατε ομως τη σημειολογια της φωτο. Αν το κουρδιστηρι ειναι το ανδρικο μοριο, τι μας λεει η φωτο; :lol:

Μας λεει πολυ απλα ότι τα τοποθέτησες με η σωστή σειρά :devil: :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μας λεει πολυ απλα ότι τα τοποθέτησες με η σωστή σειρά :devil: :whistle:

Yes, yes!!! :devil:

Και για οσους δεν γνωριζουν (δεν ειναι υποχρεωμενοι ολοι να γνωριζουν) η φωτο εχει ενα Ιταλικο (Giovanni Panerai) και ενα Γερμανικο (Hans Wilsdorf) ρολοι, που κατασκευαζονται στην Ελβετια.

axaxaxax...poly kalo..re bagasa redcon mono esy 8a mporuses na to skefteis...etsi...k ap'oti blepo...einai k megalo to 'kourdistiri;......:lol: :p :happy: :cool: :shifty:

axaxaxax...poly kalo..re bagasa redcon mono esy 8a mporuses na to skefteis...etsi...k ap'oti blepo...einai k megalo to 'kourdistiri;......:lol: :p :happy: :cool: :shifty:

Εχει και προφυλακτικο μπροστα. :lol: :lol:

Εχει και προφυλακτικο μπροστα. :lol: :lol:

που ανοιγοκλείνει κατα βούληση συν οτι δε χρειάζεται ποτε αντικατασταση :rotfl: :rotfl:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο μπαμπας (αριστερα) και το παιδι του.

http://img225.imageshack.us/img225/9968/dsc000021sz.th.jpg

παντως αυτο το rolex ειναι

οτι πιο αγνωρισιμο..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλημέρα redcon, ωραία τα ποστ σου, έχεις δίκιο όπως το θέτεις, το SD και γενικά όλα τα ρόλεξ μάλλον είναι θυληκά ρολόγια μιας και το ρόλεξ submariner είναι η μητέρα όλων των καταδιτικών και το oyster perpetual η μητέρα του σύγχονου ρολογιού, και μόνο από τα θυληκά μπορούν να γεννούν και γιαυτό και τα ρόλεξ έχουν γεννήσει τόσες ιδέες και εφευρέσεις, το κακό είναι ότι γεννάνε σαν κουνέλια και έχουν κατακλήσει όλον τον κόσμο.

Ο αετός δε χρειάζεται να φουσκώνει σαν γαλοπούλα για να δείχνει ότι είναι ο βασιλειάς των αιθέρων.

Και οι rolexακιδες δεν χρειάζονται πιο αρενοπό ρολόι για να επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό τους, το κάνουν με άλλον τρόπο, εμείς έχουμε το ρολόι για σύντροφο εφ'όρου ζωής.

Οι πανερίστοι ίσως χρειάζονται το πιο μεγάλο ρολόι για να καλύπτει το κόμπλεξ που έχουνε με το μικρού μεγέθους .... τους.

Καλη η μαμα κουνελα, αλλα ξεχειλωσε απο τις πολλες γεννες. Καμμια Ιταλιδα μοντελλα τωρα.

http://img233.imageshack.us/img233/3217/e6r5g52bv.th.jpg

Και επειδη οι πωλησεις δεν πανε καλα, βγαλαμε και μπυρα.

Και εις πανεράι με υγεία.

Μα καλά δανέζικη μπύρα? Τις μηχανές για τα ρολόγια που αγοράζεται από ελβετία το καταλαβαίνω αλλά και η μπύρα?

ο παραδεισος http://www.watchuseek.com/cgi-bin/anyboard.cgi?fvp=/classics&cmd=vXz&pgno=&t=L591#L591

μια σελιδα με review

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

παντως πολυ ωραια και τα rolex..

Που ειναι οι ρολεξακηδες; Εχουν κατεβει στα 1000 μετρα και δεν ακουν; :lol:

ευτυχως που τα ρολεξ φτανουν μονα τους στα 1000 μετρα και δεν χρειαζεται να μπουν σε ιταλικα υποβρυχια για να το κατορθωσουν :w00t: :tease:

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr

Yes, yes!!! :devil:

Και για οσους δεν γνωριζουν (δεν ειναι υποχρεωμενοι ολοι να γνωριζουν) η φωτο εχει ενα Ιταλικο (Giovanni Panerai) και ενα Γερμανικο (Hans Wilsdorf) ρολοι, που κατασκευαζονται στην Ελβετια.

Ιταλική ήταν και η Ρόδος πριν την 7η Μαρτίου του 1947.

Για την ιστορία της ρόλεξ έχω ξαναμιλήσει σε άλλο ποστ μου αλλά υπάρχει και σε κάθε βιβλίο ρολογιών, δε χρειάζεται να ψάξει πολύ κανείς για να τη μάθει.