Leon_G Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Παιδια εχω ενα seiko με brush stainless steel μπρασελε. Αν το στειλω για γυαλισμα θα παραμεινει το brush texture που εχει? Θα μου πειτε γιατι ρωταω εδω και οχι αυτους! Γιατι σε οσα πηρα (ακομα κ στο επισημο service) αυτοι που σηκωναν το τηλεφωνο ηταν απλοι ''τηλεφωνητες'' και κανεις δεν μπορουσε να απαντησει στην παραπανω ερωτηση. Οταν δε τους ζητουσα να μου δωσουν τον τεχνιτη στο τηλεφωνο παντα ειχε δουλεια και επρεπε να παω απο εκει για να μου πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Παιδια εχω ενα seiko με brush stainless steel μπρασελε. Αν το στειλω για γυαλισμα θα παραμεινει το brush texture που εχει? Θα μου πειτε γιατι ρωταω εδω και οχι αυτους! Γιατι σε οσα πηρα (ακομα κ στο επισημο service) αυτοι που σηκωναν το τηλεφωνο ηταν απλοι ''τηλεφωνητες'' και κανεις δεν μπορουσε να απαντησει στην παραπανω ερωτηση. Οταν δε τους ζητουσα να μου δωσουν τον τεχνιτη στο τηλεφωνο παντα ειχε δουλεια και επρεπε να παω απο εκει για να μου πει... Πόσα σου ζητούν για το γυάλισμα; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Πόσα σου ζητούν για το γυάλισμα; Τωρα θα με πεις τρελο Γιαννη, αλλα ΟΥΤΕ αυτο μου ελεγαν τηλεφωνικως!:lol: Μου ελεγαν οτι την τιμη την καθοριζει η κατασταση του ρολογιου και ποση ωρα χρειαζεται να ασχοληθουν μαζι του..... Αν παω και κανω τελικα το γυαλισμα (γιατι με ολη την τηλεφωνικη ''βοηθεια'' εχω ξενερωσει και σκεφτομαι να το παρατησω) θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Τωρα θα με πεις τρελο Γιαννη, αλλα ΟΥΤΕ αυτο μου ελεγαν τηλεφωνικως!:lol: Μου ελεγαν οτι την τιμη την καθοριζει η κατασταση του ρολογιου και ποση ωρα χρειαζεται να ασχοληθουν μαζι του..... Αν παω και κανω τελικα το γυαλισμα (γιατι με ολη την τηλεφωνικη ''βοηθεια'' εχω ξενερωσει και σκεφτομαι να το παρατησω) θα σου πω. Τι είν τούτοι!!!! Για δες, αν και νομίζω στην αντιπροσωπεία δεν θα αξίζει, θα είναι ακριβοί. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Τα Casio eco-drive που χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια είναι νομίζω η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή, εφόσον αναζητείς ρολόι που δεν θέλει αλλαγή μπαταρίας ή σέρβις. νομιζω οτι καποια στιγμη θελει αλλαγμα καποιος πυκνωτης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 νομιζω οτι καποια στιγμη θελει αλλαγμα καποιος πυκνωτης. Της citizen ακούγεται ότι μπορούν να φτάσουν και 20-25 χρόνια χωρίς αλλαγή μπαταρίας. Τα seiko είχαν κάποια θέματα και η ίδια η seiko συνιστούσε στα 10 χρόνια να αλλάζει η μπαταρία. Στο eco drive μου που το έχω κοντά 8 χρόνια, το ρολόι δεν το έχω ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ούτε εγώ, ένα eco χρονογράφο που έχω από το 2005 δεν το το έχω ανοίξει αν και παρατηρώ δεν "φορτίζει" στο φουλ η μπαταρία αλλά λίγο πιο κάτω... ;) Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Άλλος ένας ευτυχής κάτοχος Citizen Eco-drive. Το έχω 8-9 χρόνια, καμία αλλαγή μπαταρίας. Μένει απτόητο και συνεχίζει να είναι φουλ φορτισμένο από τότε που είδε για πρώτη φορά ελληνικό ήλιο :lol: Αν και ανοίχτηκε μια φορά από το service στη Γερμανία γιατί είχε μαζέψει υγρασία μέσα (από δικό μου λάθος, δεν του είχα κάνει ποτέ service) και ρολόι -έστω και προσωρινά- γιοκ . Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 καλησπέρα. Χρόνια πολλά καλή χρονιά.!! http://www.casiowatchcenter.gr/casio-watches/g-shock/gwg-1000dc-1a5-detail Τι λέτε βρε παιδιά γι΄ αυτό; Έχει αυτά που θέλω (ηλιακή φόρτιση, ψηφιακή και αναλογική ώρα, φωτισμό led, προστασία 200μέτρα, όχι μπρασελέ), κι΄άλλα βέβαια που δεν τα χρειάζομαι, αλλά σε g-shock μοντέλα το 2016 δεν βρήκα κάτι άλλο, εκτός απο αυτό: http://www.casio-intl.com/asia/en/wat/watch_detail/GST-S100G-1B/ Το οποίο όμως δεν το φέρνει η αντιπροσωπεία. Αξίζει να δώσει κάποιος αυτά τα χρήματα για το πρώτο μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 καλησπέρα. Χρόνια πολλά καλή χρονιά.!! http://www.casiowatchcenter.gr/casio-watches/g-shock/gwg-1000dc-1a5-detail Τι λέτε βρε παιδιά γι΄ αυτό; Έχει αυτά που θέλω (ηλιακή φόρτιση, ψηφιακή και αναλογική ώρα, φωτισμό led, προστασία 200μέτρα, όχι μπρασελέ), κι΄άλλα βέβαια που δεν τα χρειάζομαι, αλλά σε g-shock μοντέλα το 2016 δεν βρήκα κάτι άλλο, εκτός απο αυτό: http://www.casio-intl.com/asia/en/wat/watch_detail/GST-S100G-1B/ Το οποίο όμως δεν το φέρνει η αντιπροσωπεία. Αξίζει να δώσει κάποιος αυτά τα χρήματα για το πρώτο μοντέλο; Eξαρταται τι ρολογια φορας. Αλλοι ας πουμε δεν θα εδιναν τοσα λεφτα για ρολοι που δεν ειναι αυτοματο με καποια καλη μηχανη. Εμενα μ αρεσει το συγκεκριμενο, ασε που τα gshock του 100αρικου ειναι σκυλια. Ποσο μαλλον αυτο. Αν εχει και ζαφειρι στο κρυσταλλο τοτε ειναι φοβερο. (λεω αν γιατι βλεπω οτι στο νετ αλλοι λενε οτι ειναι ζαφειρι και αλλοι οχι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Εγω ενα G shock των 165 που εχω και ενα Edifice δεν εχουν παθει τπτ σκυλια μαυρα ειδικα το G shock! Στο Edifice το εχω απο τις 2 Νοεμβριου του 12' μπαταρια δεν αλλαξα ακομα την μαμα εχει :p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Eξαρταται τι ρολογια φορας. Αλλοι ας πουμε δεν θα εδιναν τοσα λεφτα για ρολοι που δεν ειναι αυτοματο με καποια καλη μηχανη. Εμενα μ αρεσει το συγκεκριμενο, ασε που τα gshock του 100αρικου ειναι σκυλια. Ποσο μαλλον αυτο. Αν εχει και ζαφειρι στο κρυσταλλο τοτε ειναι φοβερο. (λεω αν γιατι βλεπω οτι στο νετ αλλοι λενε οτι ειναι ζαφειρι και αλλοι οχι) Δεν έχω τρέλα με τα ρολόγια, ένα buler φοράω, αλλά βαρέθηκα κάθε χρόνο να αλλάζω μπαταρία. Θέλω κάτι διαφορετικό και να έχει και αυτά τα έξτρα που γράφω με βασικό την ηλιακή φόρτιση ώστε να μην το ανοίγουν συνέχεια. Αν αποφάσιζα να παραγγείλω από το ιντερνέτ το πρώτο ρολόι που έχω στο link, έχεις να μου συστήσεις κάποιο αξιόπιστο μαγαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 (edited) Δεν έχω τρέλα με τα ρολόγια, ένα buler φοράω, αλλά βαρέθηκα κάθε χρόνο να αλλάζω μπαταρία. Θέλω κάτι διαφορετικό και να έχει και αυτά τα έξτρα που γράφω με βασικό την ηλιακή φόρτιση ώστε να μην το ανοίγουν συνέχεια. Αν αποφάσιζα να παραγγείλω από το ιντερνέτ το πρώτο ρολόι που έχω στο link, έχεις να μου συστήσεις κάποιο αξιόπιστο μαγαζί; Kοιτα εγω συνηθως ψωνιζω απο μαγαζια που εχουν και φυσικο καταστημα. Γιατι παλιοτερα ειχα ψωνισει απο καποιο ιντερνετικο (επειδη ηταν 50 ευρω φθηνοτερο) και δεν μου ειχαν βαλει μεσα την καρτα της εγγυησης και τους κυνηγουσα να μου τη στειλουν. Πλεον ψωνιζω απο 2 συνηθως καταστηματα το oroloi και το oroeora. Tελευταια δε, ειχα χρειαστει κατι για το seiko μου και ενω ουτε η αντιπροσωπεια ειχε διαθεση να με εξυπηρετησει και απ το oroloi ακομα περιμενω να με παρουν τηλεφωνο οι τεχνικοι (απο τις 21 δεκεμβρη που ειχα μιλησει μαζι τους), το oroeora (στη γλυφαδα) με εξυπηρετησε αμεσα -παρολο που ηταν μη εργασιμες καποιες μερες λογω εορτων- και ηταν ευγενεστατοι. Αυτα στα αναφερω σαν εμπειρια και προς θεου μην θεωρηθει διαφημιση. Σιγουρα υπαρχουν κ αλλα καταστηματα απλα εγω αυτα εχω δοκιμασμενα. Edited January 9, 2017 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Έχω ένα χρονογράφο Seiko που μου είχαν κάνει δώρο πριν από 12 χρόνια περίπου. Δουλεύει άψογα. Το αγαπημένο μου όμως είναι το Casio W59. Μπορεί σε μερικούς να ακουστεί περίεργο γιατί είναι ένα ιδιαίτερα φτηνό ρολόι αλλά για μένα είναι μοναδικό. Είναι το μόνο που φοράω όλη μέρα χωρίς να το καταλαβαίνω. Το έχω βάλει θάλασσα, το έχω πάει στα χιόνια, σε λάσπη... Δε το βγάζω από πάνω μου και το ευχάριστιέμαι. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Έχω ένα χρονογράφο Seiko που μου είχαν κάνει δώρο πριν από 12 χρόνια περίπου. Δουλεύει άψογα. Το αγαπημένο μου όμως είναι το Casio W59. Μπορεί σε μερικούς να ακουστεί περίεργο γιατί είναι ένα ιδιαίτερα φτηνό ρολόι αλλά για μένα είναι μοναδικό. Είναι το μόνο που φοράω όλη μέρα χωρίς να το καταλαβαίνω. Το έχω βάλει θάλασσα, το έχω πάει στα χιόνια, σε λάσπη... Δε το βγάζω από πάνω μου και το ευχάριστιέμαι. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Καλημέρα. Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Η απλότητα στον άνθρωπο είναι μεγάλο πράγμα. Μας βάζουν στη πρίζα ότι έχουμε ανάγκη πολλά πράγματα αλλά στην ουσία λίγα χρειαζόμαστε. Τα άλλα είναι για φιγούρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Δεν έχω τρέλα με τα ρολόγια, ένα buler φοράω, αλλά βαρέθηκα κάθε χρόνο να αλλάζω μπαταρία. Θέλω κάτι διαφορετικό και να έχει και αυτά τα έξτρα που γράφω με βασικό την ηλιακή φόρτιση ώστε να μην το ανοίγουν συνέχεια. Αν αποφάσιζα να παραγγείλω από το ιντερνέτ το πρώτο ρολόι που έχω στο link, έχεις να μου συστήσεις κάποιο αξιόπιστο μαγαζί; Για ηλιακή φόρτιση μπορείς να δεις και σε προτάσεις της citizen. Τα gshock είναι σκυλιά αλλά προσωπικά πια δεν θα τα φορούσα σαν καθημερινό ρολόι λόγω του ότι είναι αρκετά αθλητικό το στυλ. Αν τώρα ταιριάζει με το στυλ σου ok. Αλλιώς για μένα το κόστος του είναι μεγάλο για ρολόι που δεν θα το φοράς συνέχεια αν δεν αξιοποιείς τα χαρακτηριστικά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Kοιτα εγω συνηθως ψωνιζω απο μαγαζια που εχουν και φυσικο καταστημα. Γιατι παλιοτερα ειχα ψωνισει απο καποιο ιντερνετικο (επειδη ηταν 50 ευρω φθηνοτερο) και δεν μου ειχαν βαλει μεσα την καρτα της εγγυησης και τους κυνηγουσα να μου τη στειλουν. Πλεον ψωνιζω απο 2 συνηθως καταστηματα το oroloi και το oroeora. Tελευταια δε, ειχα χρειαστει κατι για το seiko μου και ενω ουτε η αντιπροσωπεια ειχε διαθεση να με εξυπηρετησει και απ το oroloi ακομα περιμενω να με παρουν τηλεφωνο οι τεχνικοι (απο τις 21 δεκεμβρη που ειχα μιλησει μαζι τους), το oroeora (στη γλυφαδα) με εξυπηρετησε αμεσα -παρολο που ηταν μη εργασιμες καποιες μερες λογω εορτων- και ηταν ευγενεστατοι. Αυτα στα αναφερω σαν εμπειρια και προς θεου μην θεωρηθει διαφημιση. Σιγουρα υπαρχουν κ αλλα καταστηματα απλα εγω αυτα εχω δοκιμασμενα. Καλημέρα. Δεν θεωρείται καμία διαφήμιση τουλάχιστον από εμένα αλλά και από κάθε καλοπροαίρετο νομίζω. Σιγά να μη φοβόμαστε να γράψουμε κάποια γεγονότα, αν δεν λέμε τα πράγματα με το όνομά τους πως θα βοηθηθούμε εδώ στο forum. Για το OROLOI μάλιστα έχω κι εγώ να πω ότι πήγα το buler εκεί, διότι η καινούργια αντιπροσωπεία αυτής της μάρκας έχει αυτό το μαγαζί για επίσημο servis. Του είπα λοιπόν ότι το ρολόι άρχισε να «χάνει» 10΄-15΄λεπτά συνέχεια. Αφού το πήρε μέσα ο τεχνικός και το εξέτασε, βγήκε και μου είπε επί λέξει : η μπαταρία είναι εντάξει. Ο μηχανισμός έχει πρόβλημα, θέλει servis και θα κοστίσει 60 ευρώ. Το παίρνω φεύγω και το πάω σ ΄ αυτόν που πήγαινα κάθε χρόνο για αλλαγή μπαταρίας. Του είπα τι μου παρουσιάζει το ρολόι. Το ανοίγει και μου λέει: Είναι λογικό να «χάνει» διότι θέλει μπαταρία. Από τότε εδώ και τέσσερεις μήνες δεν χάνει δευτερόλεπτο. Τα συμπεράσματα δικά σου!! Λοιπόν κατά τα άλλα για μαγαζί ιντερνετικό εννοούσα στο εξωτερικό αν ξέρεις κάποιο (διότι το GST-S100G-1B δεν υπάρχει στην Ελλάδα), και αν θα έπαιρνες το ρίσκο για τέτοια παραγγελία. Εδώ υπάρχει το GST-W100G-1BER το οποίο είναι μοντέλο μάλλον του 2015(ελπίζω να μην είναι ποιο παλιό) δεν ξέρω ποιο μήνα. Δεν θεωρείται παλιό μοντέλο; Μήπως σκέφτομαι λάθος; Δεν έχω εμπειρία από αγορές ρολογιών γι ΄ αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Εγώ χρησιμοποιώ συνήθως δύο Seiko quartz,με perpetual calendar,αυτά με τον πολύ καλό κινητήρα με τον οποίον φεύγουν μερικά,λίγα,δευτερόλεπτα,5-6 δηλαδή, κάθε αλλαγή ώρας,δηλαδή κάθε εξάμηνο. Αυτά έχουν το καλό,ότι η μπαταρία τους κρατάει 5 χρόνια. Εννοείται ότι δεν τα βρίσκεις πουθενά,ούτε και μεταχειρισμένα,γιατί κανείς δεν τα πουλάει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 (edited) Καλημέρα. Δεν θεωρείται καμία διαφήμιση τουλάχιστον από εμένα αλλά και από κάθε καλοπροαίρετο νομίζω. Σιγά να μη φοβόμαστε να γράψουμε κάποια γεγονότα, αν δεν λέμε τα πράγματα με το όνομά τους πως θα βοηθηθούμε εδώ στο forum. Για το OROLOI μάλιστα έχω κι εγώ να πω ότι πήγα το buler εκεί, διότι η καινούργια αντιπροσωπεία αυτής της μάρκας έχει αυτό το μαγαζί για επίσημο servis. Του είπα λοιπόν ότι το ρολόι άρχισε να «χάνει» 10΄-15΄λεπτά συνέχεια. Αφού το πήρε μέσα ο τεχνικός και το εξέτασε, βγήκε και μου είπε επί λέξει : η μπαταρία είναι εντάξει. Ο μηχανισμός έχει πρόβλημα, θέλει servis και θα κοστίσει 60 ευρώ. Το παίρνω φεύγω και το πάω σ ΄ αυτόν που πήγαινα κάθε χρόνο για αλλαγή μπαταρίας. Του είπα τι μου παρουσιάζει το ρολόι. Το ανοίγει και μου λέει: Είναι λογικό να «χάνει» διότι θέλει μπαταρία. Από τότε εδώ και τέσσερεις μήνες δεν χάνει δευτερόλεπτο. Τα συμπεράσματα δικά σου!! Λοιπόν κατά τα άλλα για μαγαζί ιντερνετικό εννοούσα στο εξωτερικό αν ξέρεις κάποιο (διότι το GST-S100G-1B δεν υπάρχει στην Ελλάδα), και αν θα έπαιρνες το ρίσκο για τέτοια παραγγελία. Εδώ υπάρχει το GST-W100G-1BER το οποίο είναι μοντέλο μάλλον του 2015(ελπίζω να μην είναι ποιο παλιό) δεν ξέρω ποιο μήνα. Δεν θεωρείται παλιό μοντέλο; Μήπως σκέφτομαι λάθος; Δεν έχω εμπειρία από αγορές ρολογιών γι ΄ αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα!! Τι διαφορες εχουν αυτα τα 2 μοντελα που αναφερεις? Πολλες φορες οι εταιριες βγαζουν το ιδιο ρολοι με αλλο λουρακι για παραδειγμα και επειδη εχει περασει 1 χρονος απο τοτε που πρωτοκυκλοφορησε το βαφτιζουν ''μοντελο 2016'' και η μονη αλλαγη ειναι στην εμφανιση, ενω ολα τα αλλα ιδια. Μη σε αγχωνει αν καποιο ειναι πιο παλιο. Συνηθως δεν υπαρχουν τρομερες διαφορες. Στα ηλιακα πχ η διαφορα που μπορει να υπαρχει μετα απο 2 χρονια ας πουμε ειναι το ποσο κραταει η μπαταρια οταν δεν βλεπει το ρολοι το φως. (Για παραδειγμα το ενα να κραταει -λεω στην τυχη- 15 μερες ενω το αλλο 22). Απο εξωτερικο δεν εχω ψωνισει ποτε και γενικα ακριβες αγορες τις αποφευγω οποτε δεν ειμαι ο καταλληλος να σου πει.. Διαφοροι γνωστοι μου εχουν ψωνισει απο amazon ρολογια λενε πως εμειναν ευχαριστημενοι. Παντως αν δεν σε πειραζει η ελλειψη αναλογικης ωρας ενα πολυ καλο μοντελο κ σχετικα φθηνοτερο απο το πρωτο που συζητουσαμε ειναι αυτο: https://www.skroutz.gr/s/4693659/Casio-G-Shock-GW-9400-1ER.html?from=favorites_popup Kαι υπαρχει κ αυτο σε citizen (με μονο αρνητικο για εμενα οτι το καπακι απ οτι εχω δει ειναι κουμπωτο και οχι βιδωτο, και φυσικα οτι ΔΕΝ εχει 100% αυτα που ζητας -200μ αδιαβροχο και φωτισμο led): https://www.skroutz.gr/s/4756587/Citizen-AT9036-08E.html?from=favorites_popup Γενικα παντως μη σε αγχωνουν οι χρονολογιες κυκλοφοριας. Δεν ειναι σαν τα κινητα που σε 2 χρονια ερχονται τα πανω κατω και ενα μοντελο του 14 σημερα μοιαζει δεινοσαυρος :p ΥΓ. Το μονο αρνητικο που μπορει να υπαρχει σε ρολογια του 2014 ας πουμε ειναι οτι κατα μεγαλο ποσοστο εχουν μεινει στη βιτρινα ή στις αποθηκες του καταστηματος αρκετο καιρο, οποτε οταν τα παρεις παιζει το ενδεχομενο να χρειαστουν αλλαγη μπαταριας συντομα (το οποιο ειναι ξενερωμα σε καινουργιο ρολοι αλλα και δεν μας ενδιαφερει αφου ψαχνεις ηλιακο) ή αν ειναι εκτεθειμενα σε βιτρινα που βαραει ο ηλιος συνεχεια μπορει να χρειαζονται αλλαγη σε καποιο απ τα λαστιχα της αδιαβροχοποιησης... Ακραιες περιπτωσεις φυσικα. Edited January 9, 2017 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Τι διαφορες εχουν αυτα τα 2 μοντελα που αναφερεις? Πολλες φορες οι εταιριες βγαζουν το ιδιο ρολοι με αλλο λουρακι για παραδειγμα και επειδη εχει περασει 1 χρονος απο τοτε που πρωτοκυκλοφορησε το βαφτιζουν ''μοντελο 2016'' και η μονη αλλαγη ειναι στην εμφανιση, ενω ολα τα αλλα ιδια. Μη σε αγχωνει αν καποιο ειναι πιο παλιο. Συνηθως δεν υπαρχουν τρομερες διαφορες. Στα ηλιακα πχ η διαφορα που μπορει να υπαρχει μετα απο 2 χρονια ας πουμε ειναι το ποσο κραταει η μπαταρια οταν δεν βλεπει το ρολοι το φως. (Για παραδειγμα το ενα να κραταει -λεω στην τυχη- 15 μερες ενω το αλλο 22). Απο εξωτερικο δεν εχω ψωνισει ποτε και γενικα ακριβες αγορες τις αποφευγω οποτε δεν ειμαι ο καταλληλος να σου πει.. Διαφοροι γνωστοι μου εχουν ψωνισει απο amazon ρολογια λενε πως εμειναν ευχαριστημενοι. Παντως αν δεν σε πειραζει η ελλειψη αναλογικης ωρας ενα πολυ καλο μοντελο κ σχετικα φθηνοτερο απο το πρωτο που συζητουσαμε ειναι αυτο: https://www.skroutz.gr/s/4693659/Casio-G-Shock-GW-9400-1ER.html?from=favorites_popup Kαι υπαρχει κ αυτο σε citizen (με μονο αρνητικο για εμενα οτι το καπακι απ οτι εχω δει ειναι κουμπωτο και οχι βιδωτο): https://www.skroutz.gr/s/4756587/Citizen-AT9036-08E.html?from=favorites_popup Γενικα παντως μη σε αγχωνουν οι χρονολογιες κυκλοφοριας. Δεν ειναι σαν τα κινητα που σε 2 χρονια ερχονται τα πανω κατω και ενα μοντελο του 14 σημερα μοιαζει δεινοσαυρος :p ΥΓ. Το μονο αρνητικο που μπορει να υπαρχει σε ρολογια του 2014 ας πουμε ειναι οτι κατα μεγαλο ποσοστο εχουν μεινει στη βιτρινα ή στις αποθηκες του καταστηματος αρκετο καιρο, οποτε οταν τα παρεις παιζει το ενδεχομενο να χρειαστουν αλλαγη μπαταριας συντομα (το οποιο ειναι ξενερωμα σε καινουργιο ρολοι αλλα και δεν μας ενδιαφερει αφου ψαχνεις ηλιακο) ή αν ειναι εκτεθιμενα σε βιτρινα που βαραει ο ηλιος συνεχεια μπορει να χρειαζονται αλλαγη σε καποιο απ τα λαστιχα της αδιαβροχοποιησης... Ακραιες περιπτωσεις φυσικα. Διαφορές τεχνικά δεν υπάρχουν μόνο ότι το παλιό μοντέλο έχει και ράδιο έλεγχο δηλαδή σήμα από δορυφόρο. Ένα μαγαζί που βρήκα που λέει ότι μπορεί να μου το φέρει από εξωτερικό μου είπε ότι αυτό πρέπει να το απομονώσω διότι το σήμα είναι από δορυφόρο της Γερμανίας και κάθε φορά στις 04:00 το πρωί φέρνει μία ώρα πίσω το ρολόι!! Αν εσύ η κάποιος άλλος φίλος που να έχει ρολόι με RADIO – CONTROLLED ας μου πει αν είναι αλήθεια αυτό. Και αν βέβαια μπορείς αν θες να το απομονώσεις. Τα είδα τα δύο link που έστειλες, το δεύτερο δεν με ενδιαφέρει διότι ψάχνω μόνο g-shock. Το πρώτο μου αρέσει κι εμένα αλλά δεν έχει αναλογική ώρα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Διαφορές τεχνικά δεν υπάρχουν μόνο ότι το παλιό μοντέλο έχει και ράδιο έλεγχο δηλαδή σήμα από δορυφόρο. Ένα μαγαζί που βρήκα που λέει ότι μπορεί να μου το φέρει από εξωτερικό μου είπε ότι αυτό πρέπει να το απομονώσω διότι το σήμα είναι από δορυφόρο της Γερμανίας και κάθε φορά στις 04:00 το πρωί φέρνει μία ώρα πίσω το ρολόι!! Αν εσύ η κάποιος άλλος φίλος που να έχει ρολόι με RADIO – CONTROLLED ας μου πει αν είναι αλήθεια αυτό. Και αν βέβαια μπορείς αν θες να το απομονώσεις. Τα είδα τα δύο link που έστειλες, το δεύτερο δεν με ενδιαφέρει διότι ψάχνω μόνο g-shock. Το πρώτο μου αρέσει κι εμένα αλλά δεν έχει αναλογική ώρα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Γενικα στα RADIO – CONTROLLED μπορεις να επιλεξεις να γινεται χειροκινητα η ρυθμιση ωρας. Αυτο που σου ειπε για το δορυφορο δεν το ξερω. Νομιζα οτι αν πιασει σημα ρυθμιζεται κανονικα στην τοπικη ωρα. Το δυσκολο ειναι να πιασει ομως γιατι η εμβελεια του δορυφορου δεν μας περιλαμβανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Διαφορές τεχνικά δεν υπάρχουν μόνο ότι το παλιό μοντέλο έχει και ράδιο έλεγχο δηλαδή σήμα από δορυφόρο. Ένα μαγαζί που βρήκα που λέει ότι μπορεί να μου το φέρει από εξωτερικό μου είπε ότι αυτό πρέπει να το απομονώσω διότι το σήμα είναι από δορυφόρο της Γερμανίας και κάθε φορά στις 04:00 το πρωί φέρνει μία ώρα πίσω το ρολόι!! Αν εσύ η κάποιος άλλος φίλος που να έχει ρολόι με RADIO – CONTROLLED ας μου πει αν είναι αλήθεια αυτό. Και αν βέβαια μπορείς αν θες να το απομονώσεις. Τα είδα τα δύο link που έστειλες, το δεύτερο δεν με ενδιαφέρει διότι ψάχνω μόνο g-shock. Το πρώτο μου αρέσει κι εμένα αλλά δεν έχει αναλογική ώρα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Φίλος με citizen έπρεπε να πάει Ολλανδία για να του δουλέψει ο έλεγχος. Ελλαδα δεν του είχε αλλάξει η ώρα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 (edited) Eδω υπαρχουν αναφορες για τα rc ρολογια: https://www.google.gr/search?client=safari&rls=en&q=%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1+%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1&ie=UTF-8&oe=UTF-8&gfe_rd=cr&ei=4ddzWICEOqne8gelsYG4Dg Ωστοσο υπαρχει και ρολοι της casio που συντονιζεται παντου μεσω gps. Αλλα δεν θυμαμαι το μοντελο αυτη τη στιγμη. Edited January 9, 2017 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 λογικά θα το έχεις κάνει, αλλά τσέκαρε ξανά αν είναι σωστή η ρύθμιση για την ζώνη ώρας που έχεις σαν default στο ρολόι σου. Τα g-shock έχουν την Αθήνα (ATH). Αν το δικό σου για κάποιο λόγο δε την έχει, βάλε άλλη μία πόλη που είναι στην ίδια ζώνη με εμάς (CAiro π.χ.) Με σωστή αυτή τη ρύθμιση δε θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Eδω υπαρχουν αναφορες για τα rc ρολογια: https://www.google.gr/search?client=safari&rls=en&q=%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1+%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1&ie=UTF-8&oe=UTF-8&gfe_rd=cr&ei=4ddzWICEOqne8gelsYG4Dg Ωστοσο υπαρχει και ρολοι της casio που συντονιζεται παντου μεσω gps. Αλλα δεν θυμαμαι το μοντελο αυτη τη στιγμη. Μάλλον λες το Gravitymaster GPW-1000. Έχει υβριδική τεχνολογία και σήμα από χερσαία κεραία και Gps. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts