Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ Θοδωρή! Θα του μιλήσω το συντομότερο.

Να είσαι σίγουρος ότι θα στο φτιάξει.Εμένα είναι δύσκολος κούκος,γιατί έχει τρία βάρη,λόγω του ότι υπάρχουν εκτός από τον κούκο,και παιδάκια που χορεύουν,και τροχός που γυρίζει ,και ξυλοκόποι που κόβουν ξύλα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα ρολόι Casio το έχω 3 χρόνια περίπου και παρατήρησα ότι άρχισε να κόβεται το λουράκ,είναι καουτσούκ αν θυμάμαι καλά. Πήγα σήμερα σε 4 διαφορετικά μαγαζιά ο καθένας με είπε διαφορετικά πράγματα έλεγε τα δικά του και ο καθένας διαφορετικές τιμές.....!!! Τουλάχιστον όλοι με είπαν ένα κοινό ότι παίρνει μόνο το δικού του λουράκι και κανένα άλλο μετά πας σε πατέντες.....! Ξέρετε μήπως που μπορώ να βρω λουράκι να παραγγείλω μανισιο; και σε τι τιμή παίζουν ;

Στην αντιπροσωπία να πας. Παραδόξως οι τιμές τους είναι πολύ καλές. Αν δεν το έχουν, θα το φέρουν.

Nimbus 17

Στην αντιπροσωπία να πας. Παραδόξως οι τιμές τους είναι πολύ καλές. Αν δεν το έχουν, θα το φέρουν.

Nimbus 17

Αντιπροσωπία στα Γρεβενά δεν έχουμε, μεσα απο σιτε δεν μπορω να βγαλω ποια ειναι η κανονικη αντιπροσωπια. Μπορεις να μου δωσεις καποια στοιχεια;;

Edited by kostashark

Σε ευχαριστω πολυ! Δυστυχώς δεν το βρισκω στην σελιδα! βρισκω ομως ενα ακριβως ιδιο κατα 98% με μικρη διαφορα http://www.elmisystems.gr/product/ef-552pb-1a2v

και εγω εχω αυτο το ρολοι https://www.skroutz.gr/s/433919/Casio-Mens-Edifice-Chrono-EFR-515PB-1A2V.html

Το μονο μπορω να κανω δλδ τωρα ειναι παρω τηλ την Δευτερα να κοιταξουν με τον κωδικο αν υπαρχει λουρακι και να μου πουν τιμη και αν θελω να μου το στειλουν;

Αν είναι παλιό μοντέλο λογικό να μην υπάρχει. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.

Nimbus 17

Να είσαι σίγουρος ότι θα στο φτιάξει.Εμένα είναι δύσκολος κούκος,γιατί έχει τρία βάρη,λόγω του ότι υπάρχουν εκτός από τον κούκο,και παιδάκια που χορεύουν,και τροχός που γυρίζει ,και ξυλοκόποι που κόβουν ξύλα.

Μερακλής! Και μένα οι γονείς μου έναν παρόμοιο έχουν, αλλά επειδή πάει καιρός που έχω να τον δω, δεν θυμάμαι τι παράσταση έχει. Είμαι σίγουρος όμως ότι έχει κάτι φιγούρες που κινούνται και ότι παίζει μουσική...Όταν τον βρω ξανά θα ανεβάσω φωτογραφία!

• 2 weeks later...

γεια σας . νεος στο φορουμ (1ο ποστ )

εχω ενα σεικο κινετικ. το ειχα παρει απο εξωτερικο πριν απο 10+ χρονια και καποια στιγμη σταματησε. το ειχα παεισε ενα σερβις και ειχαν πει οτι ειχε χαλασει ο μηχανισμος φορτισης κατι τετοιο. τοτε ημουν επαρχια και ηθελε αποστολη στη αθηνα και το παρατησα σε μια γωνια.

σκεφτομαι να το παω ξανα να το δουνε αλλα θα ηθελα καποια καλη οικονομικη προταση για σερβις σεικο. δε με νοιαζει αν ειναι αντιπρωσοπεια η οχι απλα να ειναι σωστος μαστορας.

ευχαριστω

γεια σας . νεος στο φορουμ (1ο ποστ )

εχω ενα σεικο κινετικ. το ειχα παρει απο εξωτερικο πριν απο 10+ χρονια και καποια στιγμη σταματησε. το ειχα παεισε ενα σερβις και ειχαν πει οτι ειχε χαλασει ο μηχανισμος φορτισης κατι τετοιο. τοτε ημουν επαρχια και ηθελε αποστολη στη αθηνα και το παρατησα σε μια γωνια.

σκεφτομαι να το παω ξανα να το δουνε αλλα θα ηθελα καποια καλη οικονομικη προταση για σερβις σεικο. δε με νοιαζει αν ειναι αντιπρωσοπεια η οχι απλα να ειναι σωστος μαστορας.

ευχαριστω

Η αντιπροσωπεία της Σέικο,βαράει άσχημα.Πήγαινε το εκεί που είπα και στον άλλο φίλο και βολεύτηκε οικονομικά.Σε ένα ρολογαδικο που είναι εκεί πάνω από 50 χρόνια.Στην Εμμ. Μπενάκη απέναντι από το Γερμανό,και προς το μέρος της Παν/μίου.Δεν θυμάμαι το όνομα.Αν το θυμηθεί ο φίλος που πήγε πριν από κανα δυό μήνες,ας το γράψει.Οι τιμές του είναι πολύ λογικές.

Κοσμοτε,100Mbps.

Η αντιπροσωπεία της Σέικο,βαράει άσχημα.Πήγαινε το εκεί που είπα και στον άλλο φίλο και βολεύτηκε οικονομικά.Σε ένα ρολογαδικο που είναι εκεί πάνω από 50 χρόνια.Στην Εμμ. Μπενάκη απέναντι από το Γερμανό,και προς το μέρος της Παν/μίου.Δεν θυμάμαι το όνομα.Αν το θυμηθεί ο φίλος που πήγε πριν από κανα δυό μήνες,ας το γράψει.Οι τιμές του είναι πολύ λογικές.

Όταν λες βαράει; Πόσο μπορεί να χρειαστεί για αλλαγή του μηχανισμού φόρτισης; Το δικό μου το έχω δέκα χρόνια ακριβώς, οπότε από ότι ακούω σε λίγο θα χρειαστεί αλλαγή ο μηχανισμός

Καλησπέρα σας,

Είμαι κάτοχος 5 ρωσικών ρολογιών Poljot και θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να απευθυνθώ για επαγγελματικό service, το οποίο πρέπει να γίνει στα ρολόγια.

Σας ευχαριστώ.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους και Χριστός Ανέστη!!

Είμαι κάτοχος του ακόλουθου velatura:

http://www.ebay.com/itm/NEW-MENS-ROSE-GOLD-SEIKO-VELATURA-ALARM-CHRONOGRAPH-SAPPHIRE-SNAE76P1-/162037723866

Σε κάποια φάση που κοιμόμουν και το φορούσα, κόπηκε δυστυχώς το λουράκι του, καθώς κάνω και λίγο περίεργο ύπνο :lol:

Εχει κανείς καμιά ιδέα που θα μπορούσα να παραγγείλω το ίδιο ακριβώς λουράκι, στην καλύτερη δυνατή τιμή ? :p

Το ρολοι είχε αγοραστεί από το creation watches και είμαι ευχαριστημένος τόσο από το site όσο και από το ρολοί. Βέβαια, σε μια άλλη περίπτωση αγοράς από το ίδιο site δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.

Ξέρετε αν κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά (και που) λουράκια Quick Release (συγκεκριμένα 22mm). Τα θέλω για smartwatch αλλά σκέφτηκα ότι εδώ μέσα είστε πιο ψαγμένοι σε τέτοια :)
Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα σε όλους και Χριστός Ανέστη!!

Είμαι κάτοχος του ακόλουθου velatura:

http://www.ebay.com/itm/NEW-MENS-ROSE-GOLD-SEIKO-VELATURA-ALARM-CHRONOGRAPH-SAPPHIRE-SNAE76P1-/162037723866

Σε κάποια φάση που κοιμόμουν και το φορούσα, κόπηκε δυστυχώς το λουράκι του, καθώς κάνω και λίγο περίεργο ύπνο :lol:

Εχει κανείς καμιά ιδέα που θα μπορούσα να παραγγείλω το ίδιο ακριβώς λουράκι, στην καλύτερη δυνατή τιμή ? :p

Το ρολοι είχε αγοραστεί από το creation watches και είμαι ευχαριστημένος τόσο από το site όσο και από το ρολοί. Βέβαια, σε μια άλλη περίπτωση αγοράς από το ίδιο site δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.

Tο ίδιο ακριβώς σημαίνει Seiko. Στο πίσω μέρος, λογικά έχει κάποιο κωδικό το λουράκι (π.χ. Ζ22) Με βάση αυτό το κωδικό ξεκινάς αναζήτηση μπέι και βλέπεις.:)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

• 4 weeks later...

Μήπως το κατάστημα λέγεται Στεφανίδης;

Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512

Μήπως το κατάστημα λέγεται Στεφανίδης;

Αυτός είναι,και μάλιστα,επειδή πήγα εκεί πριν από μιά βδομάδα,σου λέω ότι μετακινήθηκε στο διπλανό, πολύ μικρότερο κατάστημα,πάλι προς την κατεύθυνση της Παν/μίου,για λόγους μικρότερου ενοικίου προφανώς.

Βάλε δ/νση Εμμανουήλ Μπενάκη 5 Αττικής 10564,στο Google Earth και θα το δεις.Είναι ακριβώς δίπλα στο παλιό,που φαίνεται στη φωτογραφία,δεξιά του.

Κοσμοτε,100Mbps.

• 2 weeks later...
Ψάχνω ένα χειρός που να είναι αυτό το απλό που βλέπουμε στους σταθμός τραίνων.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Πήρα το κάτωθι Timberland πριν κάποιες μέρες. Εντυπωσιακό καντράν, πολύ όμορφο, αρκετά σχόλια και καλή σχέση τιμής. Στα 175 από 215 αρχική τιμή λιανικής.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160612/446da8d2b27cb31c21d5f659ab793683.jpg

me > you

Ψάχνω ένα χειρός που να είναι αυτό το απλό που βλέπουμε στους σταθμός τραίνων.

https://www.mondaine.com/

Εχει και αυτόματα,(πιο ακριβά),και quartz.

Κοσμοτε,100Mbps.

• 1 month later...
Φαινονται ωραια, αλλα ξεκινανε στα 150. Μηπως υπαρχει κατι πιο οικονομικο;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 5 weeks later...