Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες!

Καλό μήνα να έχουμε και μιας και μπήκε ο Δεκέμβρης σκέφτηκα να πάρω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν το έχω σίγουρο ακόμα 100% αλλά αυτό δεν με σταμάτησε από το να ψάξω.

Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω και θα ήθελα τη γνώμη σας εάν μπορείτε. Είτε αυτή είναι για την εταιρία, για την ομορφιά του, για τον μηχανισμό ή οτιδήποτε άλλο. Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια.

HUGO BOSS MEN'S CHRONOGRAPH WATCH

ROAMER MEN'S SUPERIOR CHRONOGRAPH WATCH

EMPORIO ARMANI MEN'S RENATO CHRONOGRAPH WATCH

:rolleyes::rolleyes:

Αα, σόρυ για τα κεφαλαία mods, απλό copy paste από το site.

:D

Άρης

Follow me

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παίδες!

Καλό μήνα να έχουμε και μιας και μπήκε ο Δεκέμβρης σκέφτηκα να πάρω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν το έχω σίγουρο ακόμα 100% αλλά αυτό δεν με σταμάτησε από το να ψάξω.

Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω και θα ήθελα τη γνώμη σας εάν μπορείτε. Είτε αυτή είναι για την εταιρία, για την ομορφιά του, για τον μηχανισμό ή οτιδήποτε άλλο. Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια.

HUGO BOSS MEN'S CHRONOGRAPH WATCH

ROAMER MEN'S SUPERIOR CHRONOGRAPH WATCH

EMPORIO ARMANI MEN'S RENATO CHRONOGRAPH WATCH

:rolleyes::rolleyes:

Αα, σόρυ για τα κεφαλαία mods, απλό copy paste από το site.

Αν είσαι διατεθιμνος να δώσεις ένα ποσό της τάξεως των 300-400 ευρώ για dress ρολόι πιστεύω ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να στραφείς στα hamilton και στα tissot.θπάρχουν φυσικά και τα casio,seiko,orient που είναι εταιρείες τοτεμ στο χώρο.

Σαν ποιοτητα θα προτιμουσα το roamer.

Με χαλανε ομως οι δεικτες του. Ναι μεν ειναι φωσφωριζε που βοηθαει πολυ για το βραδυ, αλλα ειναι χοντροκομμενοι.

Αυτο ειναι δικο μου γουστο βεβαια.

Απο εμφανιση παντως πιο πολυ μου αρεσει το emporio armani.

Mακαρι ομως να ειχε και την ποιοτητα του roamer

για τα roamer βλεπω οτι και καλη χωρα παραγωγης εχουν (αποτι γραφουν) και ζαφειρι κρυσταλλο,ηθελα να ρωτησω και εγω γιαυτα,δεν ειναι καλα εσεις που ξερετε? μπορειτε να πειτε και την αξιολογηση σας για τα Stührling?

Αν είσαι διατεθιμνος να δώσεις ένα ποσό της τάξεως των 300-400 ευρώ για dress ρολόι πιστεύω ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να στραφείς στα hamilton και στα tissot.θπάρχουν φυσικά και τα casio,seiko,orient που είναι εταιρείες τοτεμ στο χώρο.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Casio δεν τρελαίνομαι γενικώς ενώ seiko έχω στην κατοχή μου ήδη ένα οπότε δεν θέλω να κινηθώ προς τα εκεί. Τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα. Πολύ καλή η συμβουλή σου καθώς τα Hamilton δεν τα είχα σκεφτεί καν, ενώ Tissot δεν αφιέρωσα τόσο χρόνο.

Θα επανέλθω όμως. :)

Σαν ποιοτητα θα προτιμουσα το roamer.

Με χαλανε ομως οι δεικτες του. Ναι μεν ειναι φωσφωριζε που βοηθαει πολυ για το βραδυ, αλλα ειναι χοντροκομμενοι.

Αυτο ειναι δικο μου γουστο βεβαια.

Απο εμφανιση παντως πιο πολυ μου αρεσει το emporio armani.

Mακαρι ομως να ειχε και την ποιοτητα του roamer

Κι εγώ κολλάω εκεί ακριβώς. Σαν ποιότητα όντως το roamer είναι μπροστά από τα άλλα αλλά οι δείκτες του με ενοχλούν. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όχι τόσο το κόψιμο αλλά η κόκκινη λεπτομέρεια στον δείκτη των δευτερολέπτων.

Άρης

Follow me

Ευχαριστώ για την απάντηση! Casio δεν τρελαίνομαι γενικώς ενώ seiko έχω στην κατοχή μου ήδη ένα οπότε δεν θέλω να κινηθώ προς τα εκεί. Τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα. Πολύ καλή η συμβουλή σου καθώς τα Hamilton δεν τα είχα σκεφτεί καν, ενώ Tissot δεν αφιέρωσα τόσο χρόνο.

Θα επανέλθω όμως. :)

Κι εγώ κολλάω εκεί ακριβώς. Σαν ποιότητα όντως το roamer είναι μπροστά από τα άλλα αλλά οι δείκτες του με ενοχλούν. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όχι τόσο το κόψιμο αλλά η κόκκινη λεπτομέρεια στον δείκτη των δευτερολέπτων.

Καλημέρα και από εμένα, κακώς κατά τη γνώμη μου για ένα ποσό μέχρι 400,00€ δεν κοιτάζεις τους Ιάπωνες και δη την seiko, από την στιγμή κιόλας που έχεις ήδη ρολόι της (δεν ξέρω βέβαια πιο ρολόι της έχεις). Θα έλεγα να ρίξεις μια ματιά και στις σειρές της Premier, Superior, Velatura αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Οι εναλλακτικές που σου προτάθηκαν είναι από τις κορυφαίες επίσης σε αυτή την κατηγορία χρημάτων.

Σαν "κατηγορία" θα ήθελες να πάρεις quartz ή κοιτάζεις και για αυτόματα? Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν υπέροχα αυτόματα ρολόγια, αν σε ενδιαφέρει.

Επίσης ως τελευταίο θα σου έλεγα να αγοράσεις ρολόι από εταιρεία με ρολόγια και όχι από εταιρεία φασιον.

Καλές αγορές πάντως ότι και αν πάρεις και να το χαρείς με υγεία.

για τα roamer βλεπω οτι και καλη χωρα παραγωγης εχουν (αποτι γραφουν) και ζαφειρι κρυσταλλο,ηθελα να ρωτησω και εγω γιαυτα,δεν ειναι καλα εσεις που ξερετε? μπορειτε να πειτε και την αξιολογηση σας για τα Stührling?

Το roamer γενικά είναι καλή μάρκα και προσπαθεί να χτίσει ένα καλό όνομα, η Stührling δε έχει ως επί το πλείστον κινέζικες μηχανές στα ρολόγια της.

Για το ζαφείρι δε, θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα, ειδικά αν πρόκειται για ρολόι που προορίζεται για καθημερινή χρήση.

Πέρα από την απίστευτη αντοχή του στις γρατζουνιές, είναι και η φοβερή καθαρότητα του κρυστάλλου που σε αφήνει άφωνο.

Παναγιώτης

Edited by aboulafia
Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Καλημέρα και από εμένα, κακώς κατά τη γνώμη μου για ένα ποσό μέχρι 400,00€ δεν κοιτάζεις τους Ιάπωνες και δη την seiko, από την στιγμή κιόλας που έχεις ήδη ρολόι της (δεν ξέρω βέβαια πιο ρολόι της έχεις). Θα έλεγα να ρίξεις μια ματιά και στις σειρές της Premier, Superior, Velatura αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Οι εναλλακτικές που σου προτάθηκαν είναι από τις κορυφαίες επίσης σε αυτή την κατηγορία χρημάτων.

Σαν "κατηγορία" θα ήθελες να πάρεις quartz ή κοιτάζεις και για αυτόματα? Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν υπέροχα αυτόματα ρολόγια, αν σε ενδιαφέρει.

Επίσης ως τελευταίο θα σου έλεγα να αγοράσεις ρολόι από εταιρεία με ρολόγια και όχι από εταιρεία φασιον.

Καλές αγορές πάντως ότι και αν πάρεις και να το χαρείς με υγεία.

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου.

Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός ότι πρόκειται για μάρκες από τον χώρο της μόδας δεν με ενθουσιάζει. Τα seiko τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση απλώς επειδή πριν από λίγους μήνες αγόρασα ένα (<-) σκέφτομαι μήπως κινηθώ κάπου αλλού.

Και για quartz και αυτόματα κοιτάω, δεν έχω πρόβλημα. Εάν έχεις να μου προτείνεις κάποιο τότε by all means.

Στη Hamilton έχω στραφεί από χθες και έχω εντοπίσει ένα το οποίο μου κάνει κλικ. Εάν το budget μου ήταν καλύτερο, αρκετά καλύτερο, θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη στο railroad chrono. Επειδή όμως δεν είναι σε τέτοια επίπεδα ξεχώρισα αυτό.

Άρης

Follow me

Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός ότι πρόκειται για μάρκες από τον χώρο της μόδας δεν με ενθουσιάζει. Τα seiko τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση απλώς επειδή πριν από λίγους μήνες αγόρασα ένα (<-) σκέφτομαι μήπως κινηθώ κάπου αλλού.

Και για quartz και αυτόματα κοιτάω, δεν έχω πρόβλημα. Εάν έχεις να μου προτείνεις κάποιο τότε by all means.

Στη Hamilton έχω στραφεί από χθες και έχω εντοπίσει ένα το οποίο μου κάνει κλικ. Εάν το budget μου ήταν καλύτερο, αρκετά καλύτερο, θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη στο railroad chrono. Επειδή όμως δεν είναι σε τέτοια επίπεδα ξεχώρισα αυτό.

Πολύ όμορφο... και τα Hamilton είναι εγγύηση

Ωραιο το hamilton και απο μενα

Μια ενσταση εχω στην κασα που ειναι 42mm.

Θα προτιμουσα μεγεθος στα 44mm

Φυσικα αυτο εχει να κανει με τον καρπο σου και γενικα με τις διαστασεις σου.

Edited by sothoms

Παρεμφερή με τα hamilton είναι και η σειρά Τ-Classic της Tissot. Δεν ξέρω τι διαστάσεις κάσας ή τι συνδυασμούς σε ενδείξεις, πλάκα θες, οπότε ενδεικτικά δες αυτό. Αν πας σε φυσικό κατάστημα το παίρνεις πιο φτηνά και από την "προσφορά" του συγκεκριμένου καταστήματος. Τώρα από εταιρίες δεν θα κοίταζα σε αυτά τα λεφτά ιδίως, εταιρίες που βγάζουν ρούχα και όχι ρολόγια...

Παρεμφερή με τα hamilton είναι και η σειρά Τ-Classic της Tissot. Δεν ξέρω τι διαστάσεις κάσας ή τι συνδυασμούς σε ενδείξεις, πλάκα θες, οπότε ενδεικτικά δες αυτό. Αν πας σε φυσικό κατάστημα το παίρνεις πιο φτηνά και από την "προσφορά" του συγκεκριμένου καταστήματος. Τώρα από εταιρίες δεν θα κοίταζα σε αυτά τα λεφτά ιδίως, εταιρίες που βγάζουν ρούχα και όχι ρολόγια...

Καλησπέρα.

Συμφωνώ και επαυξάνω τελικά σε αυτό. Όσο για το Tissot, να είσαι καλά που μπήκες και στον κόπο, δεν με τρελαίνει να σου πω την αλήθεια. Γούστα τι να κάνουμε. :p:rolleyes: Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν έχω αποφασίσει να κινηθώ προς το hamilton. Απλώς ακόμα ψάχνομαι λίγο μπας και.

Άρης

Follow me

Χθες σου είχα γράψει μια αρκετά μεγάλη απάντηση, αλλά επειδή έκανα και κάτι άλλο ταυτόχρονα για να φτιάξω το κινητό του κουμπάρου και κατέβαζα κάτι, βγήκε μια κωλοδιαφήμιση και στην προσπάθειά μου να το κλείσω έκλεισα όλο τον μπράουζερ. Μετά βαρέθηκα να το ξαναγράψω...

Λοιπόν μια και κοιτάς χρονογράφους από ότι βλέπω, κοίτα κσι στη ΣΙΤΙΖΕΝ, θεωρείται από τις κορυφαίες στους χρονογράφους.

Επίσης αφού δεν έχεις θέμα με το αυτόματα, κοίτα και αυτά από την ΟΡΙΕΝΤ. Δεν είναι χρονογράφοι, είναι όμως αυτόματα ρολόγια, με φανταστική μηχανή, (το μοντέλο EZ05001B το έχω προσωπικά) κρύσταλλο ζαφείρι (στο συστήνω ανεπιφύλακτα να το πάρεις με ζαφείρι, ειδικά αν το έχεις ως μοναδικό σου ρολόι) και πολύ καλή εμφάνιση κατά τα δικά μου γούστα βέβαια.

Γενικα πάντως στα χρήματα που διαθέτεις βρίσκεις άνετα πολύ καλά ρολόγια από πολλές μάρκες.

Επίσης χτυπάς με ελάχιστα παραπάνω χρήματα (ίσως και καθόλου παραπάνω αν πας σε φυσικό μαγαζί και το παζαρέψεις λίγο) ρολόγια από μάρκες όπως LONGINES (το κατάστημα είναι τελείως ενδεικτικό). Αν σου αρέσει το σπορ, ψάξτο λίγο, η ομορφιά άλλωστε είναι στο ταξίδι...

Ωραιο το hamilton και απο μενα

Μια ενσταση εχω στην κασα που ειναι 42mm.

Θα προτιμουσα μεγεθος στα 44mm

Φυσικα αυτο εχει να κανει με τον καρπο σου και γενικα με τις διαστασεις σου.

Πλέον το μέγεθος έχει γίνει περισσότερο θέμα μόδας παρά καρπού (δεν είναι τυχαίο πως οι γυναίκες προτιμούν κάτι "ταψιά" των 47μμ και άνω ), αν και το κλασσικό μέγεθος των ρολογιών είναι 39 ~ 41 μμ.

Αλλά περί ορέξεως...

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

παιδια καλημερα.

θελω για τον γαμπρο μου να βρω ρολοι πριν τον γαμο:).

και του αρεσει το iwc pilot mark xvi ή το xvii ήταν:confused:,μπλεχτηκα.

μπορειτε να με κατευθυνετε απο που να το παρω??

απο οπουδηποτε με χρηση paypal ή αν ξερετε κατι αλλο ασφαλες.

2800 best price εχουμε βρει σε ελληνικο κοσμηματοπωλείο.

τι λετε?>

ευχαριστωω για την βοηηθεια.

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Βρες την επίσημη τιμή καταλόγου μέσω της αντιπροσωπίας και μετά κάνε μια βόλτα σε όλα τα ρολογάδικα του κέντρου,έχει πολλά μαγαζια γύρω στο σύνταγμα.

Εκεί θα κάνεις το γνωστό παζάρι και θα αναζητήσεις έκπτωση γύρω στο 25%-30%,αυτή είναι μια πάγια τακτική για όσους ψωνίζουν συχνά και έχουν πάρει το κολάι και όλως παραδόξως πετυχαίνει.

Βρες την επίσημη τιμή καταλόγου μέσω της αντιπροσωπίας και μετά κάνε μια βόλτα σε όλα τα ρολογάδικα του κέντρου,έχει πολλά μαγαζια γύρω στο σύνταγμα.

Εκεί θα κάνεις το γνωστό παζάρι και θα αναζητήσεις έκπτωση γύρω στο 25%-30%,αυτή είναι μια πάγια τακτική για όσους ψωνίζουν συχνά και έχουν πάρει το κολάι και όλως παραδόξως πετυχαίνει.

φιλε κρητικαρε,σευχαριστω για την ενδειξη:)

τον καταλογο με τιμες,να καλεσω την εδω αντιπροσωπια,για να τον βρω??

γιατι ο γουγλης δεν βοηθα:)

παιδια καλημερα.

θελω για τον γαμπρο μου να βρω ρολοι πριν τον γαμο:).

και του αρεσει το iwc pilot mark xvi ή το xvii ήταν:confused:,μπλεχτηκα.

μπορειτε να με κατευθυνετε απο που να το παρω??

απο οπουδηποτε με χρηση paypal ή αν ξερετε κατι αλλο ασφαλες.

2800 best price εχουμε βρει σε ελληνικο κοσμηματοπωλείο.

τι λετε?>

ευχαριστωω για την βοηηθεια.

Tον αγαπάτε τον γαμπρό:lol:;);)

Πέραν του αστεϊσμού θα πρότεινα να μην το πάρετε από internet. Τέτοια ρολόγια ιδίως δεν τα εμπιστευόμουν για αγορά από το διαδίκτυο.

φιλε κρητικαρε,σευχαριστω για την ενδειξη:)

τον καταλογο με τιμες,να καλεσω την εδω αντιπροσωπια,για να τον βρω??

γιατι ο γουγλης δεν βοηθα:)

μπορείς να ρωτήσεις και εκεί που το βρήκεςόταν σου λένε την τιμή,"και ποια είναι η αρχική τιμή καταλόγου?" αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να τους εμπιστευτείς,ενώ υποθέτω ότι στην αντιπροσωπία θα σου πουν κάτι δεδομένο και είναι και υποχρεομένοι να το κάνουν στην τελική.

Όλοι οι εμπορομαγαζάτορες πάντως θα σου δώσουν έκπτωση της τάξεως που σου ανέφερα,αν όχι κάνε το βαρύ πεπόνι,ευχαρίστησέ τους και πες τους ότι στον από κάτω δρόμο το πουλάνε 200 ευρω φτηνότερα.Ενδεχομένως και να μαλακώσουν:D

α ωραια σας ευχαριστω παιδια,δεν θα δω απο νετ.:)

τωρα αντιπροσωπια iwc εχετε υποψιν σας κανα σαιτ να βρω τηλεφωνο:p??

ναι τον αγαπαμε,και ηταν για φτηνοτερο ρολοι,αλλα κολλησε σε

αυτό ,οποτε παμε γιαυτο και οχι αλλα δωρα:p μανικετοκουμπα κλπ

http://www.iwc.com/en/retail/

σου έχει όλα τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα στην ελλάδα,πάρε ένα τηλέφωνο και ίσως ξεμπερδέψεις και έτσι απλά την πρώτη αναγνωριστική βόλτα.

αλλιώς μπορείς να στείλεις απευθείας στην iwc,δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να σου απαντήσουν.

σευχαριστω κρητικαρε!!,εκανες εναν γαμπρο

2500+ ευρω πιο χειροπλουσιο:p

σευχαριστω κρητικαρε!!,εκανες εναν γαμπρο

2500+ ευρω πιο χειροπλουσιο:p

Να'ναι καλά τα παιδιά και μόνο καλές ώρες να τους δείχνει.

Ελπίζω να το απολαύσει όπως του αξίζει.

Από τιμές τελικά τι έγινε?βρήκες κάποια καλή έκπτωση στο κέντρο?

δεν προλαβα να ξαναπαω.

εκει κοντα στο 2800 ειμαι ακομα.

το θεμα ειναι οτι πια θελει η αδελφη να ασχοληθει με αυτο

οποτε μονο με πληροφοριες τη προμηθευω ουσιαστικα:)..

αν ηταν στο χερι μου εδω θα ερχομουνα

να σας πω να το μπατζετ πειτε μου τι να παρω:p

κ θα κυνηγουσα ρολογαδες στο συνταγμα αμεσως.

προσωπικα προτιμουσα αλλα ρολογακια που γραφετε κι εδω,για καλους μηχανισμους:O,αλλα δεν μιλαω καθολου στη σιστερ.μην το παρει αλλιως:lol:

γυναικες,χε

Edited by mertaghon2

παιδια μου λεει η σιστερ,θα γελασετε εχω την εντυπωση:),

της ειπε ο μαγαζατορας 4750 αρχικη(χρηζει επιβεβαιωσης)

της το αφηνει λιγο κατω απο 3500 με αποδειξη και 3000 χωρις αποδειξη..

το με αποδειξη ειναι κοντα στο 28 τα εκατο,οκ ας πουμε αν το 4750 ισχυει..

το 3000 χωρις αποδειξη τωρα:)

3400επι 23%=782 ευρω,οποτε αυτος θελει να δωσει 400 στην σιστερ

κ να τσεπωσει τα αλλα 382?:),ή εγω κανω κατι λαθος?:p

τις σκεψεις σας παρακαλω κιευχαριστω που βοηθαατεεε:)