Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανένας κάποια μαγαζί online είτε ελληνικό είτε ξένο που να είναι αξιόπιστο και με καλές τιμές? Θέλω να αγοράσω δύο Seiko αλλά εδώ Ελλάδα οι τιμές είναι φαρμάκι και από εξωτερικό δεν μπορώ να εμπιστευτώ όποιον νάνε.

Ντίνο καλημερα!! Έχω πάρει αρκετά seiko (νομίζω 5) από ένα μαγαζί στην Στοά Φέξη στην Αθήνα. Λέγεται Clock Center και έχει καλές τιμές και online store. Φυσικά οι τιμές είναι ακόμα καλύτερες από κοντά και με το χρήμα ζεστό στο χέρι :) Αν θες κάνε ένα κόπο και περνά από εκεί να βρεις τον ιδιοκτήτη και πες ότι σε έστειλε ο Ευθύμης με τα Seiko (πάμε και μαζί αν θες γιατί πρέπει να κατέβω κάποια στιγμή για μπαταρία σε Sector & TW Steel) . Επίσης έχει πολύ μεγάλη συλλογή Seiko

http://clock-center.gr/?wpsc_product_category=seiko

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανένας κάποια μαγαζί online είτε ελληνικό είτε ξένο που να είναι αξιόπιστο και με καλές τιμές? Θέλω να αγοράσω δύο Seiko αλλά εδώ Ελλάδα οι τιμές είναι φαρμάκι και από εξωτερικό δεν μπορώ να εμπιστευτώ όποιον νάνε.

Όπως ανέφερα και νωρίτερα, δες και στο amazon.co.uk.

Έχει καλές τιμές και προσφορές

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ντίνο καλημερα!! Έχω πάρει αρκετά seiko (νομίζω 5) από ένα μαγαζί στην Στοά Φέξη στην Αθήνα. Λέγεται Clock Center και έχει καλές τιμές και online store. Φυσικά οι τιμές είναι ακόμα καλύτερες από κοντά και με το χρήμα ζεστό στο χέρι :) Αν θες κάνε ένα κόπο και περνά από εκεί να βρεις τον ιδιοκτήτη και πες ότι σε έστειλε ο Ευθύμης με τα Seiko (πάμε και μαζί αν θες γιατί πρέπει να κατέβω κάποια στιγμή για μπαταρία σε Sector & TW Steel) . Επίσης έχει πολύ μεγάλη συλλογή Seiko

http://clock-center.gr/?wpsc_product_category=seiko

σευχαριστω πολύ Ευθύμη! Αυτό το καιρό έχω ένα πρόβλημα κινητικοτητας και είναι δύσκολο να κατέβω θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να βρεθούμε και από κοντά! Βλέπω σαρεσουν τα ρολόγια ε?

Όπως ανέφερα και νωρίτερα, δες και στο amazon.co.uk.

Έχει καλές τιμές και προσφορές

Ναι τα έχω δει αλλά το θέμα είναι ότι έχει δύο τρία με χρονογραφο. Θενκς πάντως!

σευχαριστω πολύ Ευθύμη! Αυτό το καιρό έχω ένα πρόβλημα κινητικοτητας και είναι δύσκολο να κατέβω θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να βρεθούμε και από κοντά! Βλέπω σαρεσουν τα ρολόγια ε?

Βρε συ ξέχασα ότι ήσουν πάνω στα Βόρεια (απάντησα χθες από το tapatalk) αλλά όποτε και όταν μπορέσεις είμαι στην διάθεσή σου.. Ναι μου αρέσουν αλλά πλέον έχω σταματήσει τις αγορές για ευνόητους λόγους :(

Ευτυχώς πρόλαβα και εκπλήρωσα τον μεγάλο μου έρωτα όμως!!!

IMG_0512.JPG

Βρε συ ξέχασα ότι ήσουν πάνω στα Βόρεια (απάντησα χθες από το tapatalk) αλλά όποτε και όταν μπορέσεις είμαι στην διάθεσή σου.. Ναι μου αρέσουν αλλά πλέον έχω σταματήσει τις αγορές για ευνόητους λόγους :(

IMG_0512.JPG

omega! Αχ κάποια στιγμή θα πάρω ένα! Επίσης θα ήθελα και ένα tag Heuer και ένα IWC. Έχει ο πατέρας μου ένα bau Mercier και ένα vacheron constantin. Με έχει πιάσει μια τρέλα τώρα τελευταία με τα ρολόγια και μια καταναλωτική μανία χαχαχα.

IMG_0512.JPG

Αχ Ευθυμη τωρα ειδα το θεμα κ το ποστ σου! Παντα μου αρεσαν κ χαζευα τα ακριβα ρολογια αλλα ποτε δεν καταφερα να παρω ουτε ενα

omega! Αχ κάποια στιγμή θα πάρω ένα! Επίσης θα ήθελα και ένα tag Heuer και ένα IWC. Έχει ο πατέρας μου ένα bau Mercier και ένα vacheron constantin. Με έχει πιάσει μια τρέλα τώρα τελευταία με τα ρολόγια και μια καταναλωτική μανία χαχαχα.

Σοβαρή περίπτωση ο πατέρας σου με πολύ καλά ρολόγια στη συλλογή!!! Αν υπάρχει χρήμα η αγορά προσφέρει πάμπολλες λύσεις και σοβαρές προτάσεις. Επίσης λόγω κρίσης οι τιμές είναι πολύ καλές και ακόμα καλύτερα στις τιμές μετρητοίς.. Άσε τα Tag και κοίτα iwc, omega κτλ!!!

Αχ Ευθυμη τωρα ειδα το θεμα κ το ποστ σου! Παντα μου αρεσαν κ χαζευα τα ακριβα ρολογια αλλα ποτε δεν καταφερα να παρω ουτε ενα

Μακάρι βρε Γιάννη μου να πάρεις ότι σου αρέσει κι εσύ κάποια στιγμή!! Η αλήθεια είναι ξεφεύγουν τελείως σε αίσθηση αυτά τα ρολόγια και υπάρχει ένα περίεργο "δεσιμο" αν ασχοληθείς :)

Σοβαρή περίπτωση ο πατέρας σου με πολύ καλά ρολόγια στη συλλογή!!! Αν υπάρχει χρήμα η αγορά προσφέρει πάμπολλες λύσεις και σοβαρές προτάσεις. Επίσης λόγω κρίσης οι τιμές είναι πολύ καλές και ακόμα καλύτερα στις τιμές μετρητοίς.. Άσε τα Tag και κοίτα iwc, omega κτλ!!)

Όντως είναι ψαγμενος η μάλλον ήταν! Τα είχε πάρει κάπου στην εποχή των 80s τώρα σιγά σιγά αναλαμβάνω εγώ! Έχω και ένα Seiko kinetic sportura. SLQ007 το οποίο έχει βγει σε 1500 κομμάτια παγκοσμίως.

μηπως ξερετε καποιο μαγαζι η και στο ιντερνετ ακομα για να παραγγειλω ενα μπρασελε για ενα ρολοι το οποιο δεν ειναι απ τα συνηθισμενα.Εκει που κουμπωνει στο ρολοι το μηκος ειναι πιο μικρο σε σχεση με τα αλλα...

το μπρασελε ειναι τετοιου τυπου σαν το ρολοι αυτο http://www.roloi-kosmima.gr/42h-move-.html

Edited by panagis_89

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

παιδια καλημερα ξερετε κανενα καλο μαγαζι στη αθηνα- αττικη με ποικιλια σε λουρακια?

εχω ενα nautica και πηρα την αντιπροσωπεια για να βρω λουρακι και μου ειπε για 55 ευρω το δερματινο που ειχε απο την μανα του....:lol:

δεν δινω με τιποτα τοσα!

ορίστε το νέο μου απόκτημα,ο έρωτας με την πρώτη ματιά. :O

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

παιδια καλημερα ξερετε κανενα καλο μαγαζι στη αθηνα- αττικη με ποικιλια σε λουρακια?

εχω ενα nautica και πηρα την αντιπροσωπεια για να βρω λουρακι και μου ειπε για 55 ευρω το δερματινο που ειχε απο την μανα του....:lol:

δεν δινω με τιποτα τοσα!

Έχει πολλά μαγαζιά που πιστεύω ότι θα βρεις κάτι σε καλή τιμή γύρω από Στοά Φέξη στο κέντρο της Αθήνας (απέναντι από Μινιον).. Νομίζω κάποια από αυτά έχουν μεγάλη ποικιλία σε λουρακια.. Και μην ξεχνάς να παζαρευεις!!! :p

ορίστε το νέο μου απόκτημα,ο έρωτας με την πρώτη ματιά. :O

Μεγεια και με χαρά "να λέει πάντα καλές ώρες" :)

Μεγεια και με χαρά "να λέει πάντα καλές ώρες" :)

ευχαριστώ! αυτό που δεν ξέρω βέβαια είναι όταν χρειαστεί να αλλάξω μπαταρία που θα το πάω,γιατί το αγόρασα από κατάστημα στην Αθήνα αλλά μένω Θεσσαλονίκη. αυτό ξέχασα να τους το ρωτήσω.:worry:

Androidoθαυμάστρια.

ευχαριστώ! αυτό που δεν ξέρω βέβαια είναι όταν χρειαστεί να αλλάξω μπαταρία που θα το πάω,γιατί το αγόρασα από κατάστημα στην Αθήνα αλλά μένω Θεσσαλονίκη. αυτό ξέχασα να τους το ρωτήσω.:worry:

Να 'σαι καλά! Μην σε ανησυχεί καθόλου αυτό θα το πας σε κάποιο "σοβαρο" κατάστημα που θα αντιπροσωπευει και Tissot.. Μέχρι τότε βέβαια αργείς μην το σκέφτεσαι από τώρα :p

Εχω ενα ρολοι χειρος στο συρταρι μου, και θελω να ρωτησω αν ξερετε την αντικειμενικη του αξια. Ειμαι ασχετος με τα ρολογια γενικως. Το συγκεκριμενο ειναι σιγουρα 20 και βαλε χρονων αλλα δουλευει ακομα και σημερα λογο του οτι εχει αισθητηρα κινησης μεσα του για να δουλεψει. Καθως το εχω στο συρταρι για μεγαλο διαστημα δεν κουνιεται ο λεπτοδεικτης. Τωρα πχ που το κουνησα δυνατα περα δωθε, κουνιεται ο λεπτοδεικτης σιγα σιγα χωρις το στιγμιαιο τακ τακ. Κινητε συνεχως αργα. Ειναι αρκετα βαρυ αλλα και παλι δε μου αρεσει οσο καλο και αν ειναι δεν φοραω ποτε ρολογια, κοιτω την ωρα απο τα κινητακια μου..:p

Να και 2 φωτογραφιες του (που τραβηξα με την αυτοματη εστιαση απο το sony ericsson w610 για να μην ξεχνιομαστε μιας και βρισκομαστε σε site με κινητακια.....:rolleyes::bow::spider:)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=28456&stc=1&d=1354458000

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=28457&stc=1&d=1354458009

Δε "φαίνονται" οι φωτογραφίες....

Γουάτ? Θες να πεις οτι δεν εχει τζαματη εστιαση το κινητακι μου?>>..:mad::ρ:whip::thanks:

θέλει να πει πως δεν εμφανίζονται οι φώτο στην σελίδα καθόλου:p.

Androidoθαυμάστρια.

creationwatches.com και ebay.com!

:)

Εγω ρε παιδια τις βλεπω ειτε ειμαι ονλαην ειτε παταω αποσυνδεση παλι μου τις εμφανιζει..

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=28457&stc=1&d=1354458009

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=28456&stc=1&d=1354458000

Αυτα ειναι τα συνημενα αρχεια- λινκς..:confused:

Edited by VeCo

Τι να σου πω αγαπητέ... Δε φαίνονται...

http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/Screenshot_2012-12-02-18-53-27.png

http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/Screenshot_2012-12-02-18-53-39.png

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εχω ενα ρολοι χειρος στο συρταρι μου, και θελω να ρωτησω αν ξερετε την αντικειμενικη του αξια. Ειμαι ασχετος με τα ρολογια γενικως. Το συγκεκριμενο ειναι σιγουρα 20 και βαλε χρονων αλλα δουλευει ακομα και σημερα λογο του οτι εχει αισθητηρα κινησης μεσα του για να δουλεψει. Καθως το εχω στο συρταρι για μεγαλο διαστημα δεν κουνιεται ο λεπτοδεικτης. Τωρα πχ που το κουνησα δυνατα περα δωθε, κουνιεται ο λεπτοδεικτης σιγα σιγα χωρις το στιγμιαιο τακ τακ. Κινητε συνεχως αργα. Ειναι αρκετα βαρυ αλλα και παλι δε μου αρεσει οσο καλο και αν ειναι δεν φοραω ποτε ρολογια, κοιτω την ωρα απο τα κινητακια μου..:p

...

Αξία, από ένα ευρώ ως μερικές εκατοντάδες ή περισσότερο (οι φωτογραφίες δεν εμφανίζονται) οπότε ... .

Είναι πάντως μηχανικό, απ΄ότι περιγράφεις και θα σου πρότεινα, αν έχεις να το δουλέψεις-κουρδίσεις πολύ καιρό (χρόνο +), να μη το κουρδίζεις-μεταχειριστείς πριν το πας για ένα έλεγχο σε κάποιον τεχνικό για συντήρηση (άνοιγμα λίπανση κ.λ.π. ). :)

Οχι βρε σιγα μη το ανοιξω, οπως ειπα δεν ασχολουμαι με τα ρολογια. Ελπιζω οι διαχειρηστες του forum να βοηθησουν με τις φωτογραφιες, αν και πιστευω δεν εμφανιζονται επειδη τα παιδια μπαινουν απο το κινητο τους.

Το ρολοι παντως απο κατω γραφει με μικρα γραμματα : seiko water resistant 107977 stainless steel 6309-8670(A2)

Eιναι ασημι χρωμα ολο το σωμα του και μεσα εκει που δειχνει την ωρα στο (το στρογγυλο μερος) ειναι μαυρο το φοντο και οι ενδειξεις χρυσαφεις και τα ωρο-λεπτο-δευτερολεπτοδεικτες ασημι. SEIKO (5) γραφει στο πανω μερος του μαυρου φοντου.

Ποσο να εχει αν το πουλησω? :devil:

Κι εγω που ειμαι απο υπολογιστη δεν φαινοντε φιλε μου. Το εχεις ψαξει στο google? Εγω εκανα αναζητηση "seiko 5" και μου εβγαλε αρκετες εικονες. Καντο μπας και το βρεις.

:D

Άρης

Follow me