nikoleon Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Εδώ και καιρό ψάχνω να αγοράσω ρολόϊ. Μου έχει κολλήσει στο μυαλό η σειρά T-touch της Tissot. Τι γνώμη έχουν οι ειδήμονες για τα συγκεκριμένα; Έχω βρει στο ebay πολύ καλές τιμές, π.χ.: http://cgi.ebay.com/TISSOT-T-TOUCH-DIGITAL-MULTIFUNCTION-CHRONO-ALARM-WATCH_W0QQitemZ230275322134QQcmdZViewItem?hash=item230275322134 368 ευρώ σύνολο. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Νομίζω η ψηφιακή οθόνη δεν δένει όμορφα με το ρολόι φίλε μου, εγώ δε θα το έπαιρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Νομίζω η ψηφιακή οθόνη δεν δένει όμορφα με το ρολόι φίλε μου, εγώ δε θα το έπαιρνα. Αυτο λες ειναι το προβλημα και οχι τα 188 χιλιαδες ευρω ε??:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Πράγματι, με τόσα χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι πολύ πιο φίνο και εκλεπτυσμένο. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Αυτο λες ειναι το προβλημα και οχι τα 188 χιλιαδες ευρω ε??:lol: Στον από πάνω μου για το Tissot μιλούσα βέβαια :p Αν και το σχόλιο πάει και για το ρολόι που έδωσες εσύ, ασχέτως τιμής είναι άσχημο, σαν αυτά που πουλάνε 10 ευρώ για τα παιδάκια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Πράγματι, με τόσα χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι πολύ πιο φίνο και εκλεπτυσμένο. Ναι, παίρνεις ένα Omega Seamaster μια F430 και με τα ψιλά που σου μένουν περνάς σαν βασιλιάς για ένα χρόνο :lol: :lol: Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Μια γενικη ερωτηση... Ξερει κανενας ποσο κοστιζει το πιο φθηνο ROLEX? Γιατι κατι εχω ακουσει κ 1000 ευρω....!:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 παιδια μπορειτε να μου προτεινεται ρολοι καλο μεχρι 800 ευρο; να ειναι μεγαλο καντραν και βαρυ ρολοι ευχαρισρω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Μια γενικη ερωτηση... Ξερει κανενας ποσο κοστιζει το πιο φθηνο ROLEX? Γιατι κατι εχω ακουσει κ 1000 ευρω....!:cool: Λαθος εχεις ακουσει.μαλλον τοσο θα κανει μια καλη ρεπλικα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 παιδια μπορειτε να μου προτεινεται ρολοι καλο μεχρι 800 ευρο; να ειναι μεγαλο καντραν και βαρυ ρολοι ευχαρισρω... Παρε ενα michael herbelin!! Πολυ καλο και βαρυ οπως λες!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Γιατί συγκεκριμένα Michel Herbelin και όχι μια άλλη, πιο αναγνωρίσιμη μάρκα, όπως Oris, Maurice Lacroix, Longines, Tag Heuer? Επίσης ας μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς είναι το "βαρύ ρολόι"; Το ρολόι βρε παιδιά δεν το αγοράζουμε με το κιλό... Μια βαριά κάσα δεν λέει τίποτα για την ποιότητα του μηχανισμού που περικλείει. Επιπλέον ένα βαρύ ρολόι καταντά κουραστικό αν το θέλουμε για καθημερινή χρήση. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Γιατί συγκεκριμένα Michel Herbelin και όχι μια άλλη, πιο αναγνωρίσιμη μάρκα, όπως Oris, Maurice Lacroix, Longines, Tag Heuer? Επίσης ας μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς είναι το "βαρύ ρολόι"; Το ρολόι βρε παιδιά δεν το αγοράζουμε με το κιλό... Μια βαριά κάσα δεν λέει τίποτα για την ποιότητα του μηχανισμού που περικλείει. Επιπλέον ένα βαρύ ρολόι καταντά κουραστικό αν το θέλουμε για καθημερινή χρήση. εσυ φιλε μου ποιο ρολοι θα επερνες μεχρι 800 ευρο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Εγώ θα έπαιρνα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minicooper Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 μηπως γνωριζει να μου πει καποιος μαγαζι στην αθηνα που να εχει zenith? ενδιαφερομαι για το chronomaster open xxt...ξερει επισης καποιος που κυμαινονται οι τιμες? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Εγώ θα έπαιρνα αυτό. Έγραψες :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 εσυ φιλε μου ποιο ρολοι θα επερνες μεχρι 800 ευρο; Θα έπαιρνα κάποιο από τις μάρκες που αναφέρω πιο πάνω (να προσθέσω και τη Hamilton). Δεν έχει νόημα να σου πω συγκεκριμένο μοντέλο γιατί τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά και εσύ έδωσες πολύ γενική περιγραφή για το τι ψάχνεις. Π.χ. θες κλασσικό σχέδιο ή μοντέρνο, στρογγυλό ή τετράγωνο, καταδυτικό, αεροπορικό, χρονογράφο; Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Θα έπαιρνα κάποιο από τις μάρκες που αναφέρω πιο πάνω (να προσθέσω και τη Hamilton). Δεν έχει νόημα να σου πω συγκεκριμένο μοντέλο γιατί τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά και εσύ έδωσες πολύ γενική περιγραφή για το τι ψάχνεις. Π.χ. θες κλασσικό σχέδιο ή μοντέρνο, στρογγυλό ή τετράγωνο, καταδυτικό, αεροπορικό, χρονογράφο; κλασσικο παντα σρογγυλο με με μπρασελε και χροναγραφο θα ψαξω και θα σας πω.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Μια γενικη ερωτηση... Ξερει κανενας ποσο κοστιζει το πιο φθηνο ROLEX? Γιατι κατι εχω ακουσει κ 1000 ευρω....!:cool: Όχι αλλά αντί να πάρεις ψεύτικο, μπορείς να στραφείς στην tudor θυγατρική της ρόλεξ απίστευτη ποιότητα έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ego exo ena seiko kinetik kai ena citizen promaster ola agorasmena apo to internet apo to http://www.greekwatch.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καινουριο αποκτημα...(κατι παθαν φετος και ολοι μου κανουν δωρο ρολοι.) φωτογραφια σε λιγο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καινουριο αποκτημα...(κατι παθαν φετος και ολοι μου κανουν δωρο ρολοι.) φωτογραφια σε λιγο Μήπως φτάνεις αργοπορημένη; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 ποτε!!! ισα ισα...ολοι εχουν να λενε για την ακριβεια των ραντεβου μου! http://img217.imageshack.us/img217/4892/080408095951ey2.jpg Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καινουριο αποκτημα...(κατι παθαν φετος και ολοι μου κανουν δωρο ρολοι.) φωτογραφια σε λιγο Πέστους την επομένη φορά να μαζευτούν όλοι να σου πάρουν ένα καλό. Μη τα χαλάνε στις μούφες. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 λολ για το τελευταιο δεν ξερω αν ειναι μουφα η οχι.αν και μου το φερανε σε κουτι απο κοσμηματοπωλειο. το προηγουμενο ειναι original 10000% Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snooper_ Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρω επιτέλους το πρώτο μου "καλό" ρολόι και είμαι πολυ χαρούμενος γι' αυτό. Κατέληξα στο Hamilton Navy GMT Αν είχα τη δυνατότητα θα πήγαινα σε Oris. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts