VeCo Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 κανονικα κανει 709€ :rolleyes: Καλά μου φάνηκε περιέργως χαμηλή η τιμή... Πως και τόση έκπτωσις; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 απο ιδιωτη στο ιντερνετ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 απο ιδιωτη στο ιντερνετ :) Τότε τρέχα - χτύπα! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 no money no burberry :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 no money no burberry :p True... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 http://media.putfile.com/A-tribute-to-the-Rolex-Yachtmaster by Jocke. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 βάλε και για casio κανα link Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 βάλε και για casio κανα link :worry: Επισημη αντιπροσωπια :worry: Casio world Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 http://www.casio-europe.com/euro/watch/gshock/ http://www.g-shock.de/euro/ http://www.gshock.com/home/ http://www.g-peopleland.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Καλησπέρα σε όλους, θέλω να αγοράσω το Tag Heuer Monaco Chronograph με το κροκο-μαύρο λουράκι και το μαύτο καντράν όπως ακριβώς φαίνεται παρακάτω: http://www.authenticwatches.com/tagheuermonc10.html η ιστοσελίδα αυτή http://www.authenticwatches.com (που την βρήκα μέσω ebay και μετά είδα ότι έχει καταχωρήσεις και στο amazon αλλά και στο yahoo) έχει εξαιρετικές τιμές και προσφορές για πολλές μεγάλες μάρκες ρολογιών. το παραπάνω ρολόι πωλείτει προς 1975 δολλάρια (κοινώς κοντά στα 1400 ευρώ) την στιγμή που στην ελλάδα το βρίσκω στην καλύτερη 2800 με 3000 ευρώ μετρητά. τα ερωτήματά μου είναι τα εξής: 1) το παραπάνω site το γνωρίζετε? 2) έχετε ψωνίσει ποτέ απο αυτό και αν ναι ποιά εντύπωση σας άφησε? 3) ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. τα προϊόντα του είναι αυθεντικά ή αν το παρω θα το ταίζω μπανάνες και σε 3 μήνες θα είναι για πέταμα? 4) προβλήματα με τελωνείο παίζουν? γενικά όπως καταλάβατε ψάχνω γνώμες για το παρόν site (και ίσως και για άλλα που έχετε στο νού σας) με σκοπό να γλυτώσω μπόλικα χρήματα για την εν λόγω αγορά. ευχαριστώ, νίκος εφοσον εχει power seller se ebay+εχει κ paypall ειναι οκ. το θεμα τελωνειο ειναι π πρεπει να ανυσηχεις αν εχεις καποιον π να ερχεται το καλοκαιρι απο usa θα ταν οκ.να τ στελνες στην διευθυνση τ κ μετα να στο φερνε εκεινος σαν δικο του για να μην περασει τελωνειο. αν βρεις κατι απο ε.ε. παρομοιο με power seller paypal τοτε προτιμησε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 http://jholbrook.proboards33.com/index.cgi?board=Chat&action=display&thread=1184284510 καλα Δημητρη με εφτιαξες για τα καλα... πολυ θα ηθελα να εμενα μεσα στο μουσειο αυτο μονιμα :lol: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Hi! Μήπως ξέρει κανείς πού θα μπορούσα να βρω καλά δερμάτινα λουράκια για ρολόι στην Αθήνα? Thx! Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noe Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Hi! Μήπως ξέρει κανείς πού θα μπορούσα να βρω καλά δερμάτινα λουράκια για ρολόι στην Αθήνα? Thx! για δοκιμασε τον παστρα στη σταδιου.γεια παιδια ειμαι νεος χρηστης του φορουμ.εχς ενα σεικο σπορτουρα κινετικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noe Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 θα ηθελα τη γνωμη σας για το claude-valentini series 3000 kai gia to bernouli rondure automatic.θα με βοηθουσατε πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 To Bernoulli για μένα είναι σαφώς το πιο ενδιαφέρον από τα δύο, με αυτόματο μηχανισμό, πιο ενδιαφέρουσα σχεδίαση, διάφανη πλάτη και διακοσμημένο μηχανισμό. Από την άλλη και τα δύο είναι φτηνά ρολόγια από εταιρείες που προσωπικά δεν νομίζω να έχω ξανακούσει, οπότε η αξιοπιστία τους και η ποιότητα κατασκευής τους είναι ποσότητες άγνωστες. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noe Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 To Bernoulli για μένα είναι σαφώς το πιο ενδιαφέρον από τα δύο, με αυτόματο μηχανισμό, πιο ενδιαφέρουσα σχεδίαση, διάφανη πλάτη και διακοσμημένο μηχανισμό. Από την άλλη και τα δύο είναι φτηνά ρολόγια από εταιρείες που προσωπικά δεν νομίζω να έχω ξανακούσει, οπότε η αξιοπιστία τους και η ποιότητα κατασκευής τους είναι ποσότητες άγνωστες. αυτο για σου πω την αληθεια αυτο με απασχολει αρκετα αλλα ειναι σε τοσο καλη τιμη που λεω να το ρισκαρω αυτο για σου πω την αληθεια αυτο με απασχολει αρκετα αλλα ειναι σε τοσο καλη τιμη που λεω να το ρισκαρω το msrp ποσο σημαντικη παραμετρος ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Καλησπέρα σε όλους, θέλω να αγοράσω το Tag Heuer Monaco Chronograph με το κροκο-μαύρο λουράκι και το μαύτο καντράν όπως ακριβώς φαίνεται παρακάτω: http://www.authenticwatches.com/tagheuermonc10.html η ιστοσελίδα αυτή http://www.authenticwatches.com (που την βρήκα μέσω ebay και μετά είδα ότι έχει καταχωρήσεις και στο amazon αλλά και στο yahoo) έχει εξαιρετικές τιμές και προσφορές για πολλές μεγάλες μάρκες ρολογιών. το παραπάνω ρολόι πωλείτει προς 1975 δολλάρια (κοινώς κοντά στα 1400 ευρώ) την στιγμή που στην ελλάδα το βρίσκω στην καλύτερη 2800 με 3000 ευρώ μετρητά. τα ερωτήματά μου είναι τα εξής: 1) το παραπάνω site το γνωρίζετε? 2) έχετε ψωνίσει ποτέ απο αυτό και αν ναι ποιά εντύπωση σας άφησε? 3) ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. τα προϊόντα του είναι αυθεντικά ή αν το παρω θα το ταίζω μπανάνες και σε 3 μήνες θα είναι για πέταμα? 4) προβλήματα με τελωνείο παίζουν? γενικά όπως καταλάβατε ψάχνω γνώμες για το παρόν site (και ίσως και για άλλα που έχετε στο νού σας) με σκοπό να γλυτώσω μπόλικα χρήματα για την εν λόγω αγορά. ευχαριστώ, νίκος Να προσεξεις με τη TAG γιατι δε φημιζεται για το after sales customer care. Εγω συγκεκριμενα εχω το 6000 gold με λουρακι croc, το οποιο εχει χαλασει και θελησα καποια στιγμη να αντικαταστησω. Εψαξα απειρες ωρες να το βρω στο ιντερνετ, τελικα το βρηκα σε ενα αμερικανικο site με 325 $ (εδω πρεπει να πω οτι το λουρακι μπαινει βιδωτο στη κασα δηλαδη δε μπορω να βαλω ενα οποιοδηποτε λουρι και θα πρεπει να παρω το συγκεκριμενο της TAG) Αφου το πληρωσα 350$ με τα ταχυδρομικα, σε καμια 15αρια μερες ρωτησα αν το εστειλαν και μου απαντησαν οτι επειδη δε το ειχαν σε στοκ, το ειχαν παραγγειλει στη TAG. Το αποτελεσμα ηταν οτι μετα απο 40 ημερες μου επεστρεψαν τα χρηματα γιατι δεν ειχαν παραλαβει το λουρακι απο τη TAG. Πριν 5 μηνες περιπου το παρηγγειλα στην αντιπροσωπεια στην Αθηνα (τιμη 350 ευρω παρακαλω) και ακομα το περιμενω,παντως δε το πληρωσα προκαταβολικα. Μπηκα στην ιστοσελιδα της εταιριας να κανω παραπονα, σιγα μην εχουν contact για να τους ενοχλει ο κοσμος με emails. Οταν λοιπον εχεις 1 ρολοι αξιας 8-9000 ευρω και δε μπορεις να βρεις λουρακι, τι μπορεις να πεις γι αυτη την εταιρια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 το msrp ποσο σημαντικη παραμετρος ειναι? Το υψηλό msrp είναι μια ένδειξη ότι δεν πρόκειται για σοβαρή εταιρεία. Είναι απλώς μια προσπάθεια να αποκτήσει πρεστίζ το προϊόν χωρίς πραγματικά να το έχει. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Οταν λοιπον εχεις 1 ρολοι αξιας 8-9000 ευρω και δε μπορεις να βρεις λουρακι, τι μπορεις να πεις γι αυτη την εταιρια? ειναι απλο. με τοσα λεφτα δεν αγοραζεις tag...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Μπηκα στην ιστοσελιδα της εταιριας να κανω παραπονα, σιγα μην εχουν contact για να τους ενοχλει ο κοσμος με emails. Για παράπονα στην TAG, τα στοιχεία των κεντρικών στην Ελβετία είναι: TAG Heuer SA Rue L.-J.-Chevrolet 6a 2300 La Chaux-de-Fonds Suisse Phone +41 (0)32 919 8000 Fax +41 (0)32 919 9000 Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noe Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 thx ferengi. an kai me to seiko eimai poli eyxaristimenos tha ithela kati pio kirile me liga xrimata exete kamia idea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Για παραπάνω στην TAG, τα στοιχεία των κεντρικών στην Ελβετία είναι: TAG Heuer SA Rue L.-J.-Chevrolet 6a 2300 La Chaux-de-Fonds Suisse Phone +41 (0)32 919 8000 Fax +41 (0)32 919 9000 Ευχαριστω. Επικοινωνησα μαζι τους, μου ζητησαν το τηλεφωνο μου και το email μου και μου ειπαν οτι θα με ειδοποιησουν αφου πρωτα μιλησουν με τον αντιπροσωπο τους στη Αθηνα. Για να δουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 an kai me to seiko eimai poli eyxaristimenos tha ithela kati pio kirile me liga xrimata exete kamia idea? Ένα seiko 5 ή ίσως κάποιο Tissot (π.χ. PR50). Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 θα ηθελα τη γνωμη σας για το claude-valentini series 3000 kai gia to bernouli rondure automatic.θα με βοηθουσατε πολυ. Απο περιεργεια σε ρωτω, που και σε τι τιμες εχεις βρει το bernoulli? Παντως στο επισημο site της εταιριας δινουν κατι τρελλες τιμες της ταξης των 2500$ περιπου και στο ebay τα βρισκεις απο 60-100 $ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noe Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Απο περιεργεια σε ρωτω, που και σε τι τιμες εχεις βρει το bernoulli? Παντως στο επισημο site της εταιριας δινουν κατι τρελλες τιμες της ταξης των 2500$ περιπου και στο ebay τα βρισκεις απο 60-100 $ σε τετοια τιμη το βρηκα κι εγω και μου κανει μεγαλη εντυπωση η χαμηλη τιμη γιατι φαινεται αξιολογο ρολοι Ένα seiko 5 ή ίσως κάποιο Tissot (π.χ. PR50). ναι τα εχω δει απλα θελω να αποφυγω παλι seiko ετσι για αλλαγη παιδια πως σας φαινετε το SECTOR Compass Watch Special Pack ειναι λιγο ιδιορρυθμο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts