Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πόσα κιλά είναι?

Φαίνεται βαρύ

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Πόσα κιλά είναι?

Φαίνεται βαρύ

Κιλά???????:X

δεν το πήρε για να κάνει γραμώσεις, για να κοιτάει την ώρα το πήρε :p :lol:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Κιλά???????:X

δεν το πήρε για να κάνει γραμώσεις, για να κοιτάει την ώρα το πήρε :p :lol:

:lol: :lol:

Εντάξει, γραμμάρια, όπως θέλεις :p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

δεν ειναι ιδιαιτερα βαρυ.στο χερι δε καταλαβαινεις πως φορας κατι τι οποιο....σου τραβαει το χερι προς τα κατω:p

δεν εχω ζυγαρια τωρα να το ζυγισω,αλλα ζυγιζει πανω κατω οσο ενα ασημενιο βραχιολι αυτου του στυλ(ο μηχανισμος δε νομιζω να ζυγιζει και πολυ)

@Nomikosas κι εγω για βραχιολι το περασα τα πρωτα δευτερολεπτα αλλα μετα προσεξα πως ηταν μαζι με αλλα ρολογια και οχι μαζι με αλλα βραχιολια.

το θεωρω πολυ πρωτοτυπο και οχι πολυφορεμενο(μαρεσει αυτο)

@kap,ειπαμε..ο καθενας εχει την αποψη του,κανεις δεν εχει ιδιο γουστο με τον αλλο

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αυτά τα ρολόγια βραχιόλια ήταν της μόδας αρχές του 1900 μέχρι και τα τέλη του 1920.

100 χρόνια μετά επανέρχονται στο προσκήνιο αφού οι εταιρίες τα λανσάρουν σαν κάτι καινούριο καινούριο και μοδάτο επειδή δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ότι μόνο καινούριο και προτότυπο δεν είναι.

Το κριτίριο βέβαια είναι καθαρά εμφανισιακό και όχι ωρολογιακό (μηχανικό-τεχνικό).

Και πριν σου πω το καλοφόρετο Βίκη θέλω να μου πείς τι είναι αυτό που ωθεί πολλούς στο να θέλουν κάτι που δεν έχουν οι άλλοι?

Σόρρυ αν σε ζάλισα με ανούσια για τους περισσότερους πράγματα.

Καλοφόρετο και να το χαίρεσαι.

δεν ειναι τοσο "να το εχω εγω και κανενας αλλος"

απλα 8α μου αρεσε στο δικο μου χερι να βλεπω κατι διαφορετικο!κυριως εγω..

για τους αλλους οπως ειδες δε με πολυενδιαφερει

τωρα τι ωθει ολους τους αλλους στην "πρωτοτυπια" δεν ξερω..ρωτησε τους εναν εναν:p

τι ηταν μοδα το 1900 δε ξερω.δεν ακολουθω την μοδα καθως δεν ειναι το παν για μενα.απλα οταν βλεπω κατι που μου αρεσει και μου ταιριαζει το αγοραζω :)

Καλά κάνεις και δεν ακολουθείς τη μόδα αλλά μόνο το γούστο σου.

Τα περισσότερα τα έγραψα κυρίως πληροφοριακά μιας και υπάρχουν μερικά άτομα που ενδιαφέρονται έστς και για την ιστορία του ρολογιού.

Το κίνητρο δώθηκε όταν διάβασα ότι είναι πολύ πρωτότυπο από τον φίλο μου τον nomikosas.

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες τοτε!

παρεπιπτοντως ρολοι του 1900 μου 8υμισε ενα αλλο που μου εδειξε ο χρυσοχοος.

ηταν σα βραχιολι και παλι,μονο που ηταν πολυ πιο λεπτο,σκαλισμενο και ειχε και καπακι.

ειχε πολυ λεπτοδουλεια,φαινονταν ωραιο αλλα στο χερι μου δε 8α μου αρεσε κατι τετοιο..

εχω βρει ενα seiko kinetic που θελω να αγορασω, αλλα δεν εχω ιδεα πως λεγεται το μοντελο και απο το site της seiko δε βγαζω ακρη.

ειναι καταδυτικο, εχει μαυρη πλακα, λαστιχενιο λουρακι και δεν εχει υψομετρα και αλλα τετοια, ειναι ενα σκετο ατσαλινο ρολοι με μαυρη πλακα.

ξερει κανει πως λεγονται αυτα το μοντελα της σειρας της seiko?

150 ευρω κανει.

ευχαριστω οποιον ξερει εκ των προτερων...:)

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες τοτε!

παρεπιπτοντως ρολοι του 1900 μου 8υμισε ενα αλλο που μου εδειξε ο χρυσοχοος.

ηταν σα βραχιολι και παλι,μονο που ηταν πολυ πιο λεπτο,σκαλισμενο και ειχε και καπακι.

ειχε πολυ λεπτοδουλεια,φαινονταν ωραιο αλλα στο χερι μου δε 8α μου αρεσε κατι τετοιο..

Ειναι πολυ ομορφο και πολυ γυναικειο! μεγια σου!

εδώ και καμιά ώρα αγκαλιάζει ζεστά τον καρπό μου...:)

:lol: den tha mporouses na to theseis kalutera. megia sou kai kaloforeto, oti prepei gia tis krues nuhtes tou heimona.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Πολυ ωραιο ρολοι :O:O Nikos_s3

Μεγια σου και καλοφορετο :)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

3717_001_l.jpg

καλοφορετο!:D

Ειναι πολυ ομορφο και πολυ γυναικειο! μεγια σου!
να σαι καλα:)

Ένα Adidas με γαλάζιο δερμάτινο (και καλά... Γνήσιο γαλάζιο δέρμα!) λουράκι. Απλά πράγματα... Αν έλουζα κανένα άλλο με οξέα θα με είχε αφήσει χρόνους. Και αν κάνω κατάδυση, είναι και αδιάβροχο μέχρι κάποιο βάθος. Δε θυμάμαι πόσο, θα τσεκάρω πριν βουτήξω.

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

3717_001_l.jpg

καλοφορετο και απο μενα , ισως να ειναι και η πιο γλυκια ζεστασια που μπορει να προσφερει ενα ρολοι

ανεβασε ομως αν μπορεις και καμια πραγματικη foto φορεμενο στο χερακι σου να το δουμε λιγο καλυτερα !!!

εχω παθει πλακα με αυτο το ρολοι το εχω βαλει και γω στο ματι , που θα μου παει δεν θα μου ξεφυγει...

να πω την αλήθεια με χαλάει ο χρονογράφος στα ρολόγια και να έχουνε κουμπια ειναι προσωπικό γούστο αλλα οτι θέλω να αγοράσω θα είναι πάντα classic
mobile fan user

Καλορίζικο Νίκο, το χτύπησες τελικά.

Georgehh γούστα είναι αυτά, οι χρονογράφοι είναι in εδώ και πολλά χρονια, άρα πλέον classics,

η τρέλα με τους χρονογράφους ξεκίνησε από το Daytona του Paul Newman αλλά στην ιταλία ακόμα πιο νωρίς λόγο της φωτογραφίας του Ανιέλη σε ένα εξώφυλλο περιοδικού με Daytona πάλι.

Πολλοί fan των ρολογιών είναι fan και κολλημένοι με τους χρονογράφους λόγο της μηχανικής τους.

Εμένα προσωπικά δε με συγκινούν και τόσο αφού τα μειονεκτήματα τους ειναι περισσότερα από αυτά που μου προσφέρουν.

Υψιλό κόστος απόκτησης και σέρβις χωρίς να μου χρησιμέυουν σε κάτι.

Επίσης λιγότερο αξιόπιστα από τα απλά ρολόγια.

Μη σε αποκαρδιώνω Νίκο, απλά να το προσέχεις λίγο παραπάνω, δεν είναι τανκς σαν το GMT σου.

χεχε...το γνωρίζω Δημήτρη...thanks a lot..:)

απλά το γούσταρα πολύ σαν ρολόι και τελικά το πήρα...και είναι όντως πολύ όμορφο...θα έλεγα κλασσική ομορφιά...

φωτογραφίες θα κοιτάξω να βγάλω κάποιο πρωινό, τις επόμενες μέρες και θα τις ανεβάσω για τους ενδιαφερόμενους...:)

Nikos_s3 καλοριζικο και καλοφορετο και απο μενα

ωραιοτατο κομματι και απο καλη μαρκα ετσι :)

επισης δεν ειναι απο τους χρονογραφους τους πολυ φορτωμενους θα ελεγα

Ελπίζω στισ 15 δεκεμβρίου να έχω το tudor prince date το έκλεισααα γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι

ante megeies megeies k kaloforeto otan erthei......:D