Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μη ξεχασεις το γαλατακι του, φωτακι για να μη φοβαται και διαβασε του και κανενα παραμυθακι!! ευγε για την εμπνευση ;-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

μη ξεχασεις το γαλατακι του, φωτακι για να μη φοβαται και διαβασε του και κανενα παραμυθακι!! ευγε για την εμπνευση ;-)

Ω, καλά που μου το θύμησες να κοιτάξω μην είναι πολύ ζεστό το γάλα πριν του το δώσω! :lol:

Να το ξαναπώ..μπορείτε να χρησιμοποιείτε url tags αντί για img;

εγω προσπαθω να κατεβαζω τα kb της φωτο για να φορτωνει πιο γρηγορα η σελιδα. Ισως το καλυτερο ειναι να φαινονται οι μικρογραφιες και με κλικ να μπαινεις στη μεγαλη φωτο. Πως ειπαμε γινεται αυτό αναλυτικα μπορεις να μας θυμισεις σε παρακαλω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

το Marine Star Dive Watch μαιμουδιζει πολυ (παραπεμπει στη γνωστη εταιρεία)

αλλα το Marine Star Men's Strap Watch μου αρεσει πολυ περισοτερο

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι γινεται με την orient?..

http://en.wikipedia.org/wiki/Orient_Watches

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Για αυτόν που σκέφτεται τελευταία τα Doxa μιά τελευταία φωτό

http://www.pmwf.com/PMWFGallery/large/mdmchann_TaleOfTwoDoxas.jpg

πολυ ωραία αν εξαιρεσεις τα καρναβαλιζε πορτοκαλοκιτρινα καντραν που με χαλανε απο αρκετα ως πολυ..

τα ορις τελικα πολυ ομορφα καθε φορα που τα βλεπω πιο πολυ μου αρεσουν, ισως χτυπησω κανενα για 2ο, οποιος εχει καμια καλη ευκαιρία (κατασταση καινουριο ή 98% συν) ας μου στειλει pm ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι γινεται με την orient?..

http://en.wikipedia.org/wiki/Orient_Watches

τι να γινεται, δεν κουνιεται φυλλο εδω και χρονια..

απο το site και μονο http://www.orient-watch.com/ αντιλαμβανεσαι τη στασιμοτητα, παιδι δημοτικου να βαλεις καλυτερο σχεδιασμο ιστοσελιδας θα σου κανει.. αυτο φυσικα δεν παιζει ρολο στην ποιοτητα των ρολογιων αλλα ειναι ενδεικτικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολυ ωραία αν εξαιρεσεις τα καρναβαλιζε πορτοκαλοκιτρινα καντραν που με χαλανε απο αρκετα ως πολυ..

Ούτε εμένα με ενθουσιάζουν. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικά θέμα γούστου...

http://www.rugift.com/watches/poljot.htm

δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστα αλλά είναι απο τα ομορφότερα σε design που έχω δει

ρε παιδιά ξέρει κανείς ελλάδα αν υπάρχουν?

mobile fan user

δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστα αλλά είναι απο τα ομορφότερα σε design που έχω δει

Εγώ έχω δύο. Ένα Strela

http://www.dealingtime.com/upload/files/16/Poljot/site1456.jpg

και ένα Aviator

http://www.dealingtime.com/upload/files/16/Poljot/Aviator10A.jpg

Ω, καλά που μου το θύμησες να κοιτάξω μην είναι πολύ ζεστό το γάλα πριν του το δώσω! :lol:

καλα, τελειο το τερατακι :lol:

Λετε να παρω κανενα Ορις αντι για τις Γιαπωνεζιες; Ωραι αυτο στη φωτο. Για λετε...

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Να σας θυμίσω πώς να βάζετε εικόνες σε μικρογραφία, τις οποίες όταν κλικάρετε να μεγαλώνουν! :happy:

1) Αρχικά ανεβάζετε τις κανονικές φωτογραφίες σε ένα site (π.χ. το imageshack).

2) Δημιουργείτε μικρά αντίγραφα (σε διαστάσεις και kb) των κανονικών φωτογραφιών, τα οποία επίσης ανεβάζετε στο ίδιο site.

3) Ο τρόπος σύνταξης για το "κόλπο" είναι: [u R L="[i]url κανονικής[/i]"][i M G]url μικρής[/i M G][/u R L]

Σημείωση: Έχω επίτηδες αφήσει κενά στις λέξεις URL και IMG γιατί τις "εξαφανίζει" η επεξεργασία συνδέσμων. Εσείς θα τις γράψετε κανονικά!

Να σας θυμίσω πώς να βάζετε εικόνες σε μικρογραφία, τις οποίες όταν κλικάρετε να μεγαλώνουν! :happy:

2) Δημιουργείτε μικρά αντίγραφα (σε διαστάσεις και kb) των κανονικών φωτογραφιών, τα οποία επίσης ανεβάζετε στο ίδιο site.

3) Ο τρόπος σύνταξης για το "κόλπο" είναι: [u R L="[i]url κανονικής[/i]"][i M G]url μικρής[/i M G][/u R L]

Σημείωση: Έχω επίτηδες αφήσει κενά στις λέξεις URL και IMG γιατί τις "εξαφανίζει" η επεξεργασία συνδέσμων. Εσείς θα τις γράψετε κανονικά!

Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση! Προσωπικά "κουράστικα"! Πιστεύω αν είναι να κάνουμε όλη αυτή τη διαδικασία, τότε καλύτερα κατ' ευθείαν το url και όποιος θέλει ας δεί.

Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση! Προσωπικά "κουράστικα"! Πιστεύω αν είναι να κάνουμε όλη αυτή τη διαδικασία, τότε καλύτερα κατ' ευθείαν το url και όποιος θέλει ας δεί.

αυτο κανω..

αν ανεβαινει

καποια ας ειναι καποια μικρη.. :)

καλά είναι εξωπραγματικές οι τιμες των spring drive, πραγματι πιστευουν θα καταφέρουν να πουλήσουν αυτην την πιο μηχανικη μετάλαξη του autoquarz τόσο ακριβά.

είναι κανείς στο φόρουμ γιατρός ή νοσηλευτής? ίσως τον ενδιαφέρουν αυτά τα ρολόγια http://www.doctors-international.com/

αυτά θα έπρεπε να πωλούνται σε μαγαζιά με ιατρικό εξοπλισμό και σε φαρμακεία δίπλα από τα πιεσόμετρα και τα τεστ ζαχάρου.

dimatha το λινκ γιατι δεν ανοιγει ?? μονο για e-mail contact δουλευει??

tzag για πες μας αφου εχεις τα poljot αν ειναι καλα και αξιοπιστα :(

ευχαριστουμε!. Ειναι λιγο κουραστικο αλλα με 2 ισχυρα πλεονεκτηματα, 1ον παιρνεις μια γευση της εικονας και αποφασιζεις να κλικαρεις αν σου αρεσει και μονο χωρις να βαραινει η σελιδα και 2ον δε συγχυζουμε τους moderators

προτεινω να δοκιμασουμε και βλεπουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα poljot ξέρετε γενικά αν φοράνε αξιόπιστους μηχανισμούς? είδα οτι δεν είναι ακριβά ιδιαίτερα

παιζουν πολλα σεναρια για την αξιοπιστια: αλλο λενε οτι ειναι υποτιμημενα και αλλοι υπερτιμημενα. Η τιμη μπερδευει ακομη περισσοτερο την εξαγωγη συμπερασματων: 185 $ για αξιοπιστο χρονογραφο; ελαφρως χλωμο.. αλλα παλι αξιζει να δοκιμασει κανεις γιατι δε χανει και πολλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]