Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μπαταρία αλλάζει κανονικά. Από το κατάστημα που το πήρα μου είπαν ότι κάνουν αυτοί αλλαγές όταν χρειαστεί με γνήσια.

Α οκ μια χαρα.

Μα λεω κι εγω δεν ειναι δυνατον να εχουν τετοια πολιτικη...

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες, έχω ένα G-shock κ έμεινε απο μπαταρία...... ( κ όλας).

Πήρα την αντιπροσωπεία κ εκτός του ότι είναι Χαΐδάρι που είναι μακριά, είναι κ πρωινό ωράριο μόνο, που δε παίζει να μπορέσω να πάω.

Καμία πρόταση??

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Πήρα την αντιπροσωπεία κ εκτός του ότι είναι Χαΐδάρι που είναι μακριά, είναι κ πρωινό ωράριο μόνο, που δε παίζει να μπορέσω να πάω.

Καμία πρόταση??

Στείλε την πεθερά σου στο σέρβις.

Θα καθαρίσει αμέσως! :lol::lol::lol:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καμία πρόταση??

Επειδή την έχω πάθει κι εγώ με ρολόι Καζιο,σου λέω ότι δε φταίει το ρολόι καθεαυτό,αλλά το ότι ο έμπορος το είχε εκεί κάτι χρόνια,έτσι ώστε η μπαταρία του είχε μισοαδειάσει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Επειδή την έχω πάθει κι εγώ με ρολόι Καζιο,σου λέω ότι δε φταίει το ρολόι καθεαυτό,αλλά το ότι ο έμπορος το είχε εκεί κάτι χρόνια,έτσι ώστε η μπαταρία του είχε μισοαδειάσει.

Καμια πρόταση για να το πάω? Γιατί δε μπορώ να πάω εκεί πέρα....

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Παίδες την δευτερα παω να πάρω την ρολογάρα μου.. Για οσους δεν θυμάστε

http://www.roloi-rbs.gr/casio/6105-casio-ef-539d-1a9vef.html

Να τους βάλω να μ αλλαξουν μπαταριουλα να είναι κομπλέ?

I am a man who walks alone..

Παίδες την δευτερα παω να πάρω την ρολογάρα μου.. Για οσους δεν θυμάστε

http://www.roloi-rbs.gr/casio/6105-casio-ef-539d-1a9vef.html

Να τους βάλω να μ αλλαξουν μπαταριουλα να είναι κομπλέ?

Οχι φυσικα. Το ρολοι πρεπει να ανοιχτει μονο οταν ειναι αναγκη (οταν τα φτυσει δηλαδη η μπαταρια).

Ειδικα το casio που κοιτας που εχει (αν δεν κανω λαθος) στεγανοποιηση 10 ΑΤΜ αν στο ανοιξουν μετα το maximum που μπορουν να τσεκαρουν σε στεγανοποιηση ειναι 5ΑΤΜ.

Οχι φυσικα. Το ρολοι πρεπει να ανοιχτει μονο οταν ειναι αναγκη (οταν τα φτυσει δηλαδη η μπαταρια).

Ειδικα το casio που κοιτας που εχει (αν δεν κανω λαθος) στεγανοποιηση 10 ΑΤΜ αν στο ανοιξουν μετα το maximum που μπορουν να τσεκαρουν σε στεγανοποιηση ειναι 5ΑΤΜ.

Κατάλαβα! σε ευχαριστώ!

Επίσης έχω και μια ερώτηση .Το ρολοι που ανεβασα το έχουν σε κατάστημα δίπλα σπιτι μου που το ξέρω χρόνια στο περιστέρι.. στα 120 ευρω

Υπάρχει και αυτό https://www.skroutz.gr/s/375704/Casio-Edifice-EF-540D-5AVEF.html σε κατάστημα στο συνταγμα και 16 ευρω πιο ακριβό αλλα μ φαινεται πιο νεανικό αν και όχι τοσο στιβαρο και το σκέφτομαι τώρα λίγο πάλι αν και μάλλον για περιστερι με κόβω

Κατάλαβα! σε ευχαριστώ!

Επίσης έχω και μια ερώτηση .Το ρολοι που ανεβασα το έχουν σε κατάστημα δίπλα σπιτι μου που το ξέρω χρόνια στο περιστέρι.. στα 120 ευρω

Υπάρχει και αυτό https://www.skroutz.gr/s/375704/Casio-Edifice-EF-540D-5AVEF.html σε κατάστημα στο συνταγμα και 16 ευρω πιο ακριβό αλλα μ φαινεται πιο νεανικό αν και όχι τοσο στιβαρο και το σκέφτομαι τώρα λίγο πάλι αν και μάλλον για περιστερι με κόβω

Γουστα ειναι αυτα! Δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Το καλο θα ηταν να ειχες τη δυνατοτητα να τα δεις και τα 2 στο χερι σου (να τα ειχε και τα 2 δηλαδη το καταστημα).

Εμενα παντως μ αρεσουν ρολογια με μαυρο καντραν!:p

Γουστα ειναι αυτα! Δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Το καλο θα ηταν να ειχες τη δυνατοτητα να τα δεις και τα 2 στο χερι σου (να τα ειχε και τα 2 δηλαδη το καταστημα).

Xεχε οντως...αρα λές το κοκκινωπο έξω ?

Εκεινο μ αρεσει πιο πολυ αλλα βαριεμαι να τρεχω συνταγμα.. να μ πεις σιγα την αποσταση.. δεν ξερω

Xεχε οντως...αρα λές το κοκκινωπο έξω ?

Εκεινο μ αρεσει πιο πολυ αλλα βαριεμαι να τρεχω συνταγμα.. να μ πεις σιγα την αποσταση.. δεν ξερω

Αν σ αρεσει πιο πολυ τοτε πηγαινε κατευθειαν σε εκεινο γιατι μετα θα το σκεφτεσαι συνεχεια!

Βασικα περιστερι συνταγμα ειναι καποια αποσταση με αμαξι, αν πας ομως με μετρο εισαι μπαμ μπαμ εκει. Απλα δεν ξερω αν σε βολευει η σταση του αγ.Αντωνιου (γιατι ειστε και μεγαλος δημος οποτε το σπιτι σου μπορει να απεχει παλι αρκετα) που παει σφαιρα συνταγμα.

Αν σ αρεσει πιο πολυ τοτε πηγαινε κατευθειαν σε εκεινο γιατι μετα θα το σκεφτεσαι συνεχεια!

Βασικα περιστερι συνταγμα ειναι καποια αποσταση με αμαξι, αν πας ομως με μετρο εισαι μπαμ μπαμ εκει. Απλα δεν ξερω αν σε βολευει η σταση του αγ.Αντωνιου (γιατι ειστε και μεγαλος δημος οποτε το σπιτι σου μπορει να απεχει παλι αρκετα) που παει σφαιρα συνταγμα.

Ναι με μετρο θα παω .. Θα το δω ξανα

Συμφωνώ σε όλα !!!

Επίσης το δεύτερο είναι πάρα πολύ εξεζητημένο σαν χρώμα και σαν σχέδιο. Για να κινηθείς σε αυτό νομίζω πρέπει να το έχεις ερωτευτεί, αλλιώς εγώ προσωπικά δεν θα το τολμούσα.

Φυσικά γούστα είναι αυτά.

Συμφωνώ σε όλα !!!

Επίσης το δεύτερο είναι πάρα πολύ εξεζητημένο σαν χρώμα και σαν σχέδιο. Για να κινηθείς σε αυτό νομίζω πρέπει να το έχεις ερωτευτεί, αλλιώς εγώ προσωπικά δεν θα το τολμούσα.

Φυσικά γούστα είναι αυτά.

Το ειδα στο περιστέρι σήμερα το κόκκινο γιατι πήγα να δω το μαύρο που δεν υπάρχει παρα μόνο στο eshop και θελει παραγγελία..

Το κόκκινο εξεζητημένο και δεν μ αρεσε... Οποτε φουλ μαύρο ! αντε να πληρωθούμε απο το τει να το παρω

Ειχα αχτι απο παλια να εχω στην συλλογη μου ενα ρολοι tissot.Και τωρα που γινομαι κουμπαρος τελος του μηνος παντρευοντας τον κολλητο μου,μου προτειναν για δωρο ενα τετοιο ρολοι.

Ειδα πολλα αλλα κατεληξα σε 2χωρις να μπορω να ξεχωρισω καποιο.Επειδη εχω ηδη 2 ρολογια με μαυρο καντραν ηθελα να παω σε λευκο.

Οποτε το ενα ειναι το tissot quickster

Και το αλλο ειναι το tissot prc 200

Και το tissot coutouriet μου αρεσει αλλα το εχει σε μαυρο ο κολλητος που παντρευω οποτε ακυρο.

Τι λετε εσεις;1370c4731fbc59a6085201343cabe67c.jpg99a2d4a739c3d2f405daf8cd7dc0b8c4.jpg

Ωραιο! Μεγεια!

Καμια αποψη για το παρακάτω?

ψαχνω ηλεκτρονικο φθηνο. θελω να δειχνει δευτερολεπτα και να εχει φωτισμο η οθονη.

μεχρι 20-25 ευρω

(αν βρω και με ενα ευρω δε με χαλαει, για συγκεκριμενη δουλεια το θελω)

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

• 1 month later...

Γεια σας

Θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω ένα ρολόι χειρός Le noir και προσπαθώ να το εκτιμήσω. Δεν μπορώ όμως να βρω πουθενά την αξία του ούτε στο internet ούτε σε ενεχυροδανειστήριο. Σε δύο ενεχυροδανειστήρια μου λένε ότι δεν είναι εμπορευσιμο ρολόι γιαυτο και δεν μπορούν να μου το εκτιμήσουν (κατοικώ στην Πάτρα). Έχει κάποιος φίλος κάποια ιδέα για να βρώ πόσο αξίζει?

Ευχαριστώ

καλησπερα στην Παρεα.εχω στην κατοχη μου ενα citizen καταδυτικο.το εχω εδω και 20 χρονια περιπου.τα τελευταια 10 χρονια δεν το φοραω καθολου..ωσπου το χρειαστηκα για μια καταδυση και προς μεγαλη μου εκπληξη το ρολοι δεν δουλευε.να μην στα πολυλογω..το εστειλα στην επισημη citizen και με πηρανε τηλ..και μου πανε (μπαταρια-φλαντζες-στεγανοποιηση) 65 + φπα. ρε παιδια μου φαινονται πολα τα χρηματα..αλλα απο την αλλη θελω να το φτιαξω αυτο το κοσμημα που εχω.. και αναρωτιεμαι..κοστιζει τοσο πολυ ολη αυτη η συντηρηση/διαδικασια??
[sIGPIC][/sIGPIC]