ovelix5 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Είναι ανάλογα τον μηχανισμό...κάποιες εταιρίες έχουν πολύ πιο αποδοτικές διατάξεις από άλλες...Υπάρχει και η λύση βέβαια των θηκών για αυτόματα ρολόγια που ανά διαστήματα τα "φορτίζουν" αν είναι με κίνηση. Εχεις να προτείνεις κάποια "φθηνη" τέτοια θήκη; (οχι απο εξωτερικό) ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Εχεις να προτείνεις κάποια "φθηνη" τέτοια θήκη; (οχι απο εξωτερικό) ;) Δεν έχω μηχανικό ρολόι ακόμα για να μπορέσω να προτείνω κάποια...Από Ελλάδα ξεκινάνε από τα 120euro, πηγή 1, πηγή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Too good to be true? Κινέζος που το παίζει Αμερικάνος? http://www.ebay.com/itm/Seiko-Mens-Watch-Chrono-Black-Dial-Stainless-Steel-Bracelet-Date-SNDC43P1/321240025244?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D261%26meid%3D2429003061892802337%26pid%3D100005%26prg%3D1088%26rk%3D5%26rkt%3D5%26sd%3D290941271267%26 Για το Police τι λέτε? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004UA82M4/ref=s9_simh_gw_p241_d0_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1HDP64K9NGGA5ZK6VJMD&pf_rd_t=101&pf_rd_p=430153987&pf_rd_i=468294 μου άρεσε πιο πολύ σε ολόμαυρο αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Πιο "universal" να συνδιαστεί με ρούχα, περιστάσεις, ποιο είναι? το ασημί ή το μάυρο? http://www.amazon.co.uk/Police-Watch-12777JSBS-02MA-Black/dp/B0025YJSHA/ref=pd_sbs_watches_3 Edited November 3, 2013 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Οι κριτικες του παντως ειναι πολυ καλες . Δεν εχει αναφερει καποιος για fake item Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Και γενικά τι λέτε για το χρώμα το ρολογιού? Ποιος είναι ο πιο all-around συνδυασμός? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Ενδιαφέρομαι να αγορασω ενα ρολοι χρονογραφο με μπρασελε, κατι σαν το festina 16599/1. Επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος, θα ηθελα καποιες προτασεις απο πιο καλους γνωστες. Αυτο το φεστινα στην αγορα το βρισκω 330 ευρω, αλλα στο ebay γυρω στα 200. Οποτε ο,τι τελικα αποφασισω λεω να το τσιμπησω ηλεκτρονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Ενδιαφέρομαι να αγορασω ενα ρολοι χρονογραφο με μπρασελε, κατι σαν το festina 16599/1. Επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος, θα ηθελα καποιες προτασεις απο πιο καλους γνωστες. Αυτο το φεστινα στην αγορα το βρισκω 330 ευρω, αλλα στο ebay γυρω στα 200. Οποτε ο,τι τελικα αποφασισω λεω να το τσιμπησω ηλεκτρονικα... Δεν κοιτάζεις και από Citizen ή Seiko μεριά? Επίσης όμορφα ρολόγια και σε πολύ καλές τιμές. Αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο λόγο να προτιμήσεις ένα ελληνικό φυσικό κατάστημα, νομίζω πως το νετ είναι μονόδρομος. Δες π.χ εδώ και εδώ Αξιόπιστο κατάστημα με καλές τιμές. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Σε ευχαριστώ Voodooman! Και αυτά φαίνονται πολύ ωραία. Είναι Ιαπωνική η εταιρεία, έτσι; Δεν τίθεται λοιπόν θέμα αξιοπιστίας, σωστά; Από την orient κοίτα και αυτό Πιο ακριβό βέβαια αλλά αυτό που θέλεις φαντάζομαι. Η orient είναι απλά εγγύηση και τα ρολόγια της "τα σπάνε". Έχω αρκετά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτά. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να υπερθεματίσω για το creationwatches. οι καλύτερες τιμές που θα μπορούσες να βρεις σε seiko-orient-citizen και είναι πλήρως αξιόπιστο. και οι 3 παραπάνω εταιρείες ανήκουν στην κατηγορία "σκυλιά",μην το σκέφτεσαι καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδια ξερετε στη Θεσσαλονικη που εχει OOZOO ρολογια να παω να δω ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Είδα αυτό το CITIZEN απο το creation watches Που προτείνατε και έχω τρελαθεί! http://www.creationwatches.com/products/citizen-promaster-47/citizen-promaster-titanium-eco-drive-chronograph-av0020-55h-av0020-mens-watch-752.html#reviews αλλά δεν μπορώ κανα βιντεακι για το πως φαινεται Live. Σε λεπτο καρπό κανει? Ειναι all around ρολόι? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Είδα αυτό το CITIZEN απο το creation watches Που προτείνατε και έχω τρελαθεί! http://www.creationwatches.com/products/citizen-promaster-47/citizen-promaster-titanium-eco-drive-chronograph-av0020-55h-av0020-mens-watch-752.html#reviews αλλά δεν μπορώ κανα βιντεακι για το πως φαινεται Live. Σε λεπτο καρπό κανει? Ειναι all around ρολόι? αν κάνεις μια αναζήτηση στο google με το μοντέλο του ρολογιού στην υποενότητα αναζήτησης "βίντεο" θα βρεις αρκετά. αν καταλήξεις σε αυτό να ξέρεις ότι γενικά τα citizen eco-drive ως τεχνολογία είναι δοκιμασμένη και πλήρως αξιόπιστη. Το σίγουρο είναι ότι σίγουρα δεν κάνει σε χοντρό καρπό μιας και φαίνεται λίγο μέτριο ως προς το μέγεθος,οπότε θα καλυφθείς ως προς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Είδα αυτό το CITIZEN απο το creation watches Που προτείνατε και έχω τρελαθεί! http://www.creationwatches.com/products/citizen-promaster-47/citizen-promaster-titanium-eco-drive-chronograph-av0020-55h-av0020-mens-watch-752.html#reviews αλλά δεν μπορώ κανα βιντεακι για το πως φαινεται Live. Σε λεπτο καρπό κανει? Ειναι all around ρολόι? Φίλε μου καλησπέρα, έχε υπόψη σου ότι το ρολόι είναι σχετικά μεγάλο (46μμ γαρ), επίσης θα πρέπει να γνωρίζεις πως είναι από τα μοντέλα της Citizen που χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης ανάμεσα στους φαν της εταιρείας και τους γνώστες γενικά. Μια ωραία παρουσίαση και μπορείς να δεις και το ρολόι στο χέρι του τύπου (είναι το ίδιο ρολόι απλά με άλλο χρωματικό συνδυασμό στο καντράν). Να ξέρεις πως το creationwatches όπως έχουμε ήδη πει, έχει από τις καλύτερες τιμές στο διαδίκτυο, κάνε μια αναζήτηση και θα δεις πόσο πουλιέται το ρολόι. Επίσης ως τιτάνιο είναι σχετικά ελαφρύ για τον όγκο του. Τώρα στο all around, έχε υπόψη σου πως πέρα από το θέμα γούστου, αν είσαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας ντυμένος casual, ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις κάτι άλλο, αλλιώς θα είσαι μια χαρά. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! :) Δουλεύω σε τράπεζα και ντύνομαι ανάλογα αλλά μετά τη δουλειά είμαι casual οπως και στον ελεύθερο χρόνο μου γιαυτο θα ήθελα κατι που να φοριέται παντού κ πάντα. Θα δω το βίντεο στο σπίτι με την ησυχία μου. Γενικά από πόσα mm και πάνω θεωρείται μεγάλο ένα ρολόι? Τα περισσότερα που κοίταγα ήταν στα 43-45 mm και πάντα χρονογράφους με μπρασελε. edit: Το κοιταξα το βιντεο. Ψαξε στο ψαξε ερωτευτηκα αυτο http://www.creationwatches.com/products/citizen-perpetual-calendar-55/citizen-atomic-perpetual-eco-drive-chronograph-at4007-54e-mens-watch-2990.html Έχει κ μπλε λεπτομέρειες που ειναι το αγαπημένο μου χρώμα και τρελαθηκα. 400€ βγαίνει από το amazon.uk Δυστυχώς στο creationwatches ειναι εξαντλημένο. Παιζει να το βρουμε αλλου πιο φτηνά? Edited November 13, 2013 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! :) Δουλεύω σε τράπεζα και ντύνομαι ανάλογα αλλά μετά τη δουλειά είμαι casual οπως και στον ελεύθερο χρόνο μου γιαυτο θα ήθελα κατι που να φοριέται παντού κ πάντα. Θα δω το βίντεο στο σπίτι με την ησυχία μου. Γενικά από πόσα mm και πάνω θεωρείται μεγάλο ένα ρολόι? Τα περισσότερα που κοίταγα ήταν στα 43-45 mm και πάντα χρονογράφους με μπρασελε. edit: Το κοιταξα το βιντεο. Ψαξε στο ψαξε ερωτευτηκα αυτο http://www.creationwatches.com/products/citizen-perpetual-calendar-55/citizen-atomic-perpetual-eco-drive-chronograph-at4007-54e-mens-watch-2990.html Έχει κ μπλε λεπτομέρειες που ειναι το αγαπημένο μου χρώμα και τρελαθηκα. 400€ βγαίνει από το amazon.uk Δυστυχώς στο creationwatches ειναι εξαντλημένο. Παιζει να το βρουμε αλλου πιο φτηνά? Φίλε δύσκολα από ότι βλέπω να το βρεις χαμηλότερα, το πέτυχα και εδώ με λίγο μεγαλύτερη τιμή (δεν το ξέρω καθόλου το μαγαζί τι παίζει) και μπορείς να το διακινδυνέψεις και στο ebay να στο στείλουν απ' έξω, με τον κίνδυνο βέβαια να πληρώσεις τελωνείο. Για το μέγεθος τώρα, γενικά πάνω από τα 43μμ τα ρολόγια θεωρούνται μεγάλα, αλλά αυτό έχει να κάνει τόσο με τις τάσεις της μόδας, όσο και με τα γούστα του εκάστοτε ατόμου (τι έχει συνηθίσει να φοράει, συνήθως πλέον σε χέρια θα δεις μεγάλα έως και πολύ μεγάλα ρολόγια.) Αλλά μόνο το μέγεθος δεν είναι πάντα αρκετό για να κρίνεις πως θα δείχνει ένα ρολόι στον καρπό σου ή αν σου κάθεται καλά ή όχι, αφού μπορεί να τύχει ρολόι με μεγαλύτερο απόλυτο μέγεθος να κάθεται πολύ καλύτερα στον καρπό σου από άλλο μικρότερο. Επίσης πολλές φορές δεν διευκρινίζεται στις ιστοσελίδες αν το αναφερόμενο μέγεθος κάσας είναι με την κορώνα ή χωρίς αυτή (αυτές), οπότε μπορεί κάτι που αναφέρεται ως 43~44 μμ να είναι τελικά 47μμ με την κορώνα και να σε δυσκολεύει. Το καλύτερο είναι να μετρήσεις ένα ρολόι που θεωρείς πως κάθεται καλά στο χέρι σου και το μέγεθός του σου κάνει, να δεις τι διάσταση έχει και να κοιτάζεις ρολόγια μετά με αντίστοιχο μέγεθος. Καλές αγορές! Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Φίλε δύσκολα από ότι βλέπω να το βρεις χαμηλότερα, το πέτυχα και εδώ με λίγο μεγαλύτερη τιμή (δεν το ξέρω καθόλου το μαγαζί τι παίζει) και μπορείς να το διακινδυνέψεις και στο ebay να στο στείλουν απ' έξω, με τον κίνδυνο βέβαια να πληρώσεις τελωνείο. Για το μέγεθος τώρα, γενικά πάνω από τα 43μμ τα ρολόγια θεωρούνται μεγάλα, αλλά αυτό έχει να κάνει τόσο με τις τάσεις της μόδας, όσο και με τα γούστα του εκάστοτε ατόμου (τι έχει συνηθίσει να φοράει, συνήθως πλέον σε χέρια θα δεις μεγάλα έως και πολύ μεγάλα ρολόγια.) Αλλά μόνο το μέγεθος δεν είναι πάντα αρκετό για να κρίνεις πως θα δείχνει ένα ρολόι στον καρπό σου ή αν σου κάθεται καλά ή όχι, αφού μπορεί να τύχει ρολόι με μεγαλύτερο απόλυτο μέγεθος να κάθεται πολύ καλύτερα στον καρπό σου από άλλο μικρότερο. Επίσης πολλές φορές δεν διευκρινίζεται στις ιστοσελίδες αν το αναφερόμενο μέγεθος κάσας είναι με την κορώνα ή χωρίς αυτή (αυτές), οπότε μπορεί κάτι που αναφέρεται ως 43~44 μμ να είναι τελικά 47μμ με την κορώνα και να σε δυσκολεύει. Το καλύτερο είναι να μετρήσεις ένα ρολόι που θεωρείς πως κάθεται καλά στο χέρι σου και το μέγεθός του σου κάνει, να δεις τι διάσταση έχει και να κοιτάζεις ρολόγια μετά με αντίστοιχο μέγεθος. Καλές αγορές! Παναγιώτης Ευχαριστώ Πάνο για το ενδιαφέρον σου στις απορίες μου. ebay υπάρχει το ρολόι, αλλά ενέχει τον κίνδυνο του τελωνείου όντως. Μερικοί πωλητές προσφέρουν το Global Shipping που καθαρίζει και τα τελωνεία αλλά τότε μου έρχεται μια η άλλη. Θα δω πως θα το κάνω. Πάντως ρολογάρα, έτσι? Τρελό κόλλημα. Καταστάλαξα επιτέλους!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 edit: Το κοιταξα το βιντεο. Ψαξε στο ψαξε ερωτευτηκα αυτο http://www.creationwatches.com/products/citizen-perpetual-calendar-55/citizen-atomic-perpetual-eco-drive-chronograph-at4007-54e-mens-watch-2990.html Έχει κ μπλε λεπτομέρειες που ειναι το αγαπημένο μου χρώμα και τρελαθηκα. 400€ βγαίνει από το amazon.uk Δυστυχώς στο creationwatches ειναι εξαντλημένο. Παιζει να το βρουμε αλλου πιο φτηνά? στείλε ένα μήνυμα και ρώτα τον σχετικά με τη διαθεσιμότητα,είναι απολύτου εμπιστοσύνης ο τύπος και απόλυτα συνεργάσιμος. Επίσης μπορείς να του πεις ότι είσαι από ελλάδα και ότι σου σύστησαν το μαγαζί άτομα που έχουν ήδη ψωνίσει μέσω ενός φόρουμ,κατά 90% θα καταλάβει αυτό που πρέπει;) Αξίζει ενδεχομένως και μια μικρή αναμονη αν μπορεί να στο βρει σχετικά κοντά σε ημερομηνία. Προσπάθησε να το βρεις σε φυσικό καταστημα για να το δοκιμάσεις στο χέρι σου,αυτός είναι ο μόνος κριτής ως προς το μέγεθος,όπως σου είπε και ο φίλος aboulafia. ps.ειλικρινα μην αμελήσεις να στειλεις μήνυμα,ίσως βολευτείς πολύ πιο εύκολα από ότι το περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 στείλε ένα μήνυμα και ρώτα τον σχετικά με τη διαθεσιμότητα,είναι απολύτου εμπιστοσύνης ο τύπος και απόλυτα συνεργάσιμος. Επίσης μπορείς να του πεις ότι είσαι από ελλάδα και ότι σου σύστησαν το μαγαζί άτομα που έχουν ήδη ψωνίσει μέσω ενός φόρουμ,κατά 90% θα καταλάβει αυτό που πρέπει;) Αξίζει ενδεχομένως και μια μικρή αναμονη αν μπορεί να στο βρει σχετικά κοντά σε ημερομηνία. Προσπάθησε να το βρεις σε φυσικό καταστημα για να το δοκιμάσεις στο χέρι σου,αυτός είναι ο μόνος κριτής ως προς το μέγεθος,όπως σου είπε και ο φίλος aboulafia. ps.ειλικρινα μην αμελήσεις να στειλεις μήνυμα,ίσως βολευτείς πολύ πιο εύκολα από ότι το περιμένεις. Ναι αυτό που λέει ο φίλος ισχύει! Μ@@κια μου που δεν στο είπα και εγώ μερικά ποστ νωρίτερα. Και όχι μόνο για ρολόγια που τα έχει out of stock, αλλά πολλές φορές μπορεί να σου βρει σε πολύ καλή τιμή και μοντέλα που δεν τα έχει καν στο σάιτ του. Έχω και γω το κόλλημά μου με τα ρολόγια και το ψάχνω όσο μπορώ... Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Είδα αυτό το CITIZEN απο το creation watches Που προτείνατε και έχω τρελαθεί! http://www.creationwatches.com/products/citizen-promaster-47/citizen-promaster-titanium-eco-drive-chronograph-av0020-55h-av0020-mens-watch-752.html#reviews αλλά δεν μπορώ κανα βιντεακι για το πως φαινεται Live. Σε λεπτο καρπό κανει? Ειναι all around ρολόι? Το έχω 3-4 χρόνια. Σκυλί! Έχει φάει χτυπήματα, νερά, αλάτια...ζει και βασιλεύει. Και η ένδειξη της φόρτισης της μπαταρίας δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από το full. Παρόλο που είναι από τιτάνιο, στην αρχή μου φάνηκε βαρύ στο χέρι αλλά στη πορεία το συνήθισα. Το απλό που είναι ατσάλι, θα είναι λίγο χειρότερο σε αυτό το τομέα. Edited November 13, 2013 by daospi Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Έγινε παιδιά, θα το κάνω, έτσι και αλλιώς δεν χάνω και τίποτα. Σαν εργαλείο πώς το βλέπετε? Μήπως σε αυτή τη τιμή μπορούμε να δούμε και άλλες μάρκες ή μπα? Seiko και Orient κοίταξα, αλλά μόνο μερικά από Seiko μου κάναν κλικ αλλά κανένα όπως αυτό. Κανα Tag παίζει στα 400€? :p edit: Πέσαν πολλά μηνύματα μαζεμένα για τις Citizenάρες, χαίρομαι. Καλή επιλογή μάλλον θα κάνω! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 είσαι γύρω στο min 340 και max 400 σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις και άλλες εταιρείες αλλά υπάρχουν και κίνδυνοι. Εξηγώ...τα "κατ'επίφαση" ρολόγια που απλά πληρώνεις ένα όνομα και τίποτα άλλο,βλέπε gant,diesel,suzuki,pitta toy pappou,pizza hut,cosmopolitan klp klp και κατα δεύτερον να μπεις στο τρυπάκι του μηχανικού-αυτόματου που είναι άλλου είδους κατάσταση και θέλουν άλλα η πορσοχή και συντηρηση,κοινός παίζει και ένα βίτσιο στην όλη υπόθεση. αν σε τρώει ο αποτέτοιος σου για αυτόματο ρολόι υπάρχουν πολύ αξιόλογα κομμάτια σε αυτά τα λεφτά απλά θέλει σκέψη από μέρους σου πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Εν ολίγοις στα είπε ο φίλος kritikaros1 στο από πάνω μήνυμα. Αν θες να μείνεις στο χώρο του quartz ρολογιού μέχρι αυτά τα χρήματα υπάρχουν και άλλες αξιόλογες προτάσεις, αλλά από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου, μπορείς να δεις και μάρκες όπως Tissot, Hamilton, (Tag το πιθανότερο κανά μεταχειρισμένο, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο), Seiko, Orient, Festina, Certina, Invicta, Sector για να σου αναφέρω μερικές μόνο. Αν το σκέφτεσαι να μπεις στο χώρο του μηχανικού ρολογιού τότε μπαίνεις σε άλλα νερά και σε άλλο χώρο. Ρίξε μια ματιά και εδώ αν δεν ξέρεις ήδη τι εστί μηχανικό ρολόι και τι διαφορές έχει με τα quartz. Το ρολόι είναι ωραίο χόμπι. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Πολύ ενδιαφέρουσα η σελίδα της Orient που εξηγούσε τα μηχανικά πληκτρολόγια (edit: ρολόγια εννοούσα :D). Το βλέπω να μένω στα Quartz πάντως για αρχή! Συμφωνώ οτι δεν θέλω να πάω σε branded ρολόι αλλά σε μια μάρκα που κάπως "εξειδικεύεται" στο αντικείμενο και ας μην είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου. Νομίζω θα παραμείνω στο Citizen μιας και είδα βγαίνει και σε τιτάνιο και έχει πάνω ότι μπορεί να φανταστεί ο υποψήφιος αγοραστής και είναι και πανέμορφο (για τα δικά μου γούστα/ αυτές οι μπλε λεπτομέρειες με κέρδισαν)!! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Ps. Ο τύπος στο creationwatches δεν πολυασχολήθηκε. Μου είπε οτι δεν ξέρει αν και πότε θα το ξαναφέρει και με παρέπεμψε σε παρεμφερή μοντέλα που έχει διαθέσιμα. Edited November 14, 2013 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Συμφωνώ οτι δεν θέλω να πάω σε branded ρολόι αλλά σε μια μάρκα που κάπως "εξειδικεύεται" στο αντικείμενο και ας μην είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου. Μα αυτο είναι το θέμα,ότι είναι παραδοσιακή δύναμη με ρολογια-σκυλιά σε αντίθεση με κάτι πολύχρωμα που κυκλοφορούν κατά καιρούς ή κάτι γυαλιστερά με στρασακια κλπ κλπ που σε 2-3 χρονια εξαφανίζονται. Συνέχισε δυναμικά,είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Ps. Ο τύπος στο creationwatches δεν πολυασχολήθηκε. Μου είπε οτι δεν ξέρει αν και πότε θα το ξαναφέρει και με παρέπεμψε σε παρεμφερή μοντέλα που έχει διαθέσιμα. Μεγάλη εντύπωση μου προκαλέι αυτό,του επισήμανες ότι πας συστημένος? Πρώτη φορά ακούω για ουδέτερη-τυπική αντιμετώπιση από το συγκεκριμένο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 http://www.miniinthebox.com/gr/men-s-leather-analog-quartz-wrist-watch-assorted-colors_p483332.html?currency=AUD&litb_from=paid_adwords_display&gclid=CMKbs62u57oCFQXHtAod7mUAUQ Τελευταία εμφανίζονται διαφημίσεις από το συγκεκριμένο site .Έχει ενδιαφέροντα μοντέλα.Έχει ψωνίσει κανείς και τι μεταφορικά έχουν .Περνάνε από τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts