YpNoS Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Kαι γιατι δεν το παιρνεις,πχ απο δω; http://cgi.ebay.de/Casio-Edifice-Uhr-Edelstahl-Chronograph-EF-534D-5AVEF_W0QQitemZ370263349244QQcategoryZ55211QQcmdZViewItem Εχει μεταφορικα 9,5 Ευρω.Συνολο 170.Πληρωνεις με PayPal. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.. αλλα, 1) δεν ξερω γερμανικα και 2) κατα ποσο μπορω να εμπιστευτω ειδικα το ebay? :O Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 παιδια τα hamilton τι λενε..? Εχω εδω και καιρο που μαρεσει το hamilton jazzmaster open secret με μαυρο δερματινο λουρακι http://www.watchwear.com/hamilton/H32756731/ Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Πολύ καλές επιλογές, αυτόματοι μηχανισμοί στα περισσότερα μοντέλα, λογικές τιμές. Αυτό που έχεις βάλει στο μάτι είναι κατ' εμέ το ωραιότερο τους. ;) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 και το βλεπω να ειναι το χριστουγεννιατικο δωρακι απο ΜΕΝΑ σε ΜΕΝΑ.. :) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 και το βλεπω να ειναι το χριστουγεννιατικο δωρακι απο ΜΕΝΑ σε ΜΕΝΑ.. :) Σου το εύχομαι. Κι εγώ έχω σταμπάρει ρολογάκι για τα Χριστούγεννα από μένα σε μένα. :p Και συγκεκριμένα αυτό: http://www.watches-brand.com/faces/Tissot-15867.jpg Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Σου το εύχομαι. Κι εγώ έχω σταμπάρει ρολογάκι για τα Χριστούγεννα από μένα σε μένα. :p Και συγκεκριμένα αυτό: http://www.watches-brand.com/faces/Tissot-15867.jpg Super.! και γω το κοιτουσα το συγκεκριμενο tissot αλλα κατεληξα στο hamilton. tissot δειχνει πιο κλασσικο, η φωτο το αδικει, να το δεις απο κοντα...θα τρελαθεις.. Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Το είδα, τρελλάθηκα, αλλά πρέπει να κάνω υπομονή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.. αλλα, 1) δεν ξερω γερμανικα και 2) κατα ποσο μπορω να εμπιστευτω ειδικα το ebay? :O Θα σου πω ενα μυστικο. Επειδη εχω ξεσκισει τις αγορες απο ολο τον κοσμο,και ειδικα για τη Γερμανια,θα κοιτας μια "σφραγιδα", πανω στη σελιδα του site,που θα την ελεγχεις αν ειναι ενεργη,πατωντας πανω εκει,που λεει trusted shops. Τα μαγαζια που ανηκουν σ αυτη την ομαδα,ειναι εγγυημενα.Το συγκεκριμενο,πληρωνεται με PayPal,που κι αυτο,ειναι μια σιγουρια. Πριν 10 μερες,πηρα ενα μιξερ kenwood,για 546 Ευρω,με τα μεταφορικα,και στο σπιτι μου,ενω η τιμη του,ηταν κοντα στα 800. Παλαιοτερα,ειχα παρει ενα στερεο,με καμια 500αρια Ευρω,παλι πολυ φτηνοτερα απο ο,τι εδω. Δε θελω να βαλω το χερι μου στη φωτια,αλλα ετσι λειτουργω ΕΓΩ. Εσυ,πραξε κατα πως σε φωτισει ο Θεος. Σου ευχομαι καλο κυνηγι. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Θα σου πω ενα μυστικο. Επειδη εχω ξεσκισει τις αγορες απο ολο τον κοσμο,και ειδικα για τη Γερμανια,θα κοιτας μια "σφραγιδα", πανω στη σελιδα του site,που θα την ελεγχεις αν ειναι ενεργη,πατωντας πανω εκει,που λεει trusted shops. Τα μαγαζια που ανηκουν σ αυτη την ομαδα,ειναι εγγυημενα.Το συγκεκριμενο,πληρωνεται με PayPal,που κι αυτο,ειναι μια σιγουρια. Πριν 10 μερες,πηρα ενα μιξερ kenwood,για 546 Ευρω,με τα μεταφορικα,και στο σπιτι μου,ενω η τιμη του,ηταν κοντα στα 800. Παλαιοτερα,ειχα παρει ενα στερεο,με καμια 500αρια Ευρω,παλι πολυ φτηνοτερα απο ο,τι εδω. Δε θελω να βαλω το χερι μου στη φωτια,αλλα ετσι λειτουργω ΕΓΩ. Εσυ,πραξε κατα πως σε φωτισει ο Θεος. Σου ευχομαι καλο κυνηγι. για το "σφραγίδα" δεν το ήξερα. ωραίο τρικ φίλε. παιδια τα hamilton τι λενε..? Εχω εδω και καιρο που μαρεσει το hamilton jazzmaster open secret με μαυρο δερματινο λουρακι http://www.watchwear.com/hamilton/H32756731/ ξέρει κανείς αν σε αυτό το site παίζει το παζάρι? γιατί στις τιμές έλεγε για χαμηλότερες τιμές επικοινωνήστε μαζί μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Θα σου πω ενα μυστικο. Επειδη εχω ξεσκισει τις αγορες απο ολο τον κοσμο,και ειδικα για τη Γερμανια,θα κοιτας μια "σφραγιδα", πανω στη σελιδα του site,που θα την ελεγχεις αν ειναι ενεργη,πατωντας πανω εκει,που λεει trusted shops. Τα μαγαζια που ανηκουν σ αυτη την ομαδα,ειναι εγγυημενα.Το συγκεκριμενο,πληρωνεται με PayPal,που κι αυτο,ειναι μια σιγουρια. Πριν 10 μερες,πηρα ενα μιξερ kenwood,για 546 Ευρω,με τα μεταφορικα,και στο σπιτι μου,ενω η τιμη του,ηταν κοντα στα 800. Παλαιοτερα,ειχα παρει ενα στερεο,με καμια 500αρια Ευρω,παλι πολυ φτηνοτερα απο ο,τι εδω. Δε θελω να βαλω το χερι μου στη φωτια,αλλα ετσι λειτουργω ΕΓΩ. Εσυ,πραξε κατα πως σε φωτισει ο Θεος. Σου ευχομαι καλο κυνηγι. Το συγκεκριμενο ανηκει σε αυτη τη κατηγορια ασφαλειας? επισης, το paypal γιατι ειναι σιγουρια? παλι δεν θα προ-πληρωσω πριν την παραλαβη? Τελος, στο τελωνειο τι παιζει? Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα χρειαζομαι more info πριν προβω σε αγορα απο το ebay. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro_k Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Θελω τη γνςμη σασ για ρολογια.. συγκεκριμενα κοιταξα καποια της raymond weil, γιατι τοσο μεγαλη διαφορα για αυτα τα ρολογια? αξιζουν τα λεφτα τουσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Παιδιά τα Swiss army είναι καλά??? Ποσό στοιχίζουν περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Παιδιά τα Swiss army είναι καλά??? Ποσό στοιχίζουν περίπου πολύ καλά είναι. αλλά αν θες τα πάρεις army δες και εδώ. http://www.traser.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Omega Seamaster Professional 300M Automatic (ref. 2254.50.00) http://www.omegawatches.com/fileadmin/templates/omega-watches/img-watchesbig/22545000.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Omega Seamaster Professional 300M Automatic (ref. 2254.50.00) http://www.omegawatches.com/fileadmin/templates/omega-watches/img-watchesbig/22545000.gif Τρελο ρολοι, ειμαι κατοχος του απο τον Μαρτιο του 2008:p. Το εχω κοπανησει απειρες φορες και δεν εχει ουτε μια γρατζουνια. Λενε οτι τα OMEGA εχουν ισως τον καλυτερο μηχανισμο. Μια φιλη μου με ρολεξ 5000 ευρω, στα 3 χρονια το πηγε για σεβις καθως βλοκαραν οι δεικτες:( Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Ναι λογικό μου ακούγεται, αφού χάλασε ένα Ρόλεξ, τα Ρόλεξ μάλλον δεν είναι καλά... Κι εγώ ήξερα ένα φίλο που του χάλασε η Μερτσέντες του, μάλλον δεν είναι καλά αυτοκίνητα. :rolleyes: Δεν είμαι φαν των Ρόλεξ, για την ακρίβεια το αγαπημένο μου ρολόι είναι το Omega Speedmaster Professional, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι ιστορίες που υπάρχουν για την αξιοπιστία των Ρόλεξ ξεπερνούν κάθε άλλη μάρκα. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lizen Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Αυτό πως σας φαίνεται; http://disegnio.net/omega-seamaster-planet-ocean-liquidmetal/ Παράθεση Διακόσμηση σπιτιού - www.homeguide.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Αυτό πως σας φαίνεται; http://disegnio.net/omega-seamaster-planet-ocean-liquidmetal/ Απλα αψογο. Ξερουμε σε τι τιμες θα παιξει;:confused: Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Ναι λογικό μου ακούγεται, αφού χάλασε ένα Ρόλεξ, τα Ρόλεξ μάλλον δεν είναι καλά... Κι εγώ ήξερα ένα φίλο που του χάλασε η Μερτσέντες του, μάλλον δεν είναι καλά αυτοκίνητα. :rolleyes: Δεν είμαι φαν των Ρόλεξ, για την ακρίβεια το αγαπημένο μου ρολόι είναι το Omega Speedmaster Professional, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι ιστορίες που υπάρχουν για την αξιοπιστία των Ρόλεξ ξεπερνούν κάθε άλλη μάρκα. +1000 και απο μενα ..η ιστορια της Rolex το αποδεικνυει :) Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mam0un1 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Εχω ενα adidas VSC420. ΠΟυ μπορω να μικρυνω το λουρι και να αλλαξω μπαταριες; Στο Chronoteam στην Πανεπιστημιου; Ποσο θα κοστισει περιπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 καποιο καλο και ενημερωμενο σαιτ για τα τελευταια ηλεκτρονικα casio ξερεται?για pathfinder και sea pathfinder μιλαω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkeh Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 πλακα εχει αυτο το φορουμ!!! λοιπον αρκετοι εχουν καλο και ακριβο γουστο στα ρολογια..... αληθεια ποιοσ βλεπει την ωρα εκει ???εγω νομιζω οι περισσοτεροι τα κινητα τουσ βλεπουν....καταντησε κοσμημα απλωσ πια... εγω εχω ενα guess παρεπιπτωντοσ.... πολυ ανθεκτικα τσαμια μπορω να πω....γιατι τα εχω και ενα αχτι να τα κοπαναω !!! Παράθεση Let's conspire to re-ignite All the souls that would die just to feel alive!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 πλακα εχει αυτο το φορουμ!!! λοιπον αρκετοι εχουν καλο και ακριβο γουστο στα ρολογια..... αληθεια ποιοσ βλεπει την ωρα εκει ???εγω νομιζω οι περισσοτεροι τα κινητα τουσ βλεπουν....καταντησε κοσμημα απλωσ πια... εγω εχω ενα guess παρεπιπτωντοσ.... πολυ ανθεκτικα τσαμια μπορω να πω....γιατι τα εχω και ενα αχτι να τα κοπαναω !!! H πλακα ειναι,οτι με αυτο το σκεπτικο,του να κοιτας την ωρα απο το κινητο,και οχι απο το ρολοι,με βρισανε σε καποιο αλλο φορουμ. Και εγω,δεν το ειχα καν ισχυριστει αυτο.Απλως ειχα πει,οτι προτιμω τα quartz,γιατι και δε θελουν κουρδισμα,που δε θελω ουτε να το ακουσω,αλλα και εχουν πολυ μεγαλυτερη ακριβεια,πραγμα που παρα πολυ εκτιμω,σαν εχων σχεση με τις θετικες επιστημες. Αλλα υπαρχουν ατομα,που θελουν να βλεπουν γραναζακια,και να τα πληρωνουν χρυσα,γιατι ως γνωστον,τα μηχανικα,ειναι πολυ ακριβοτερα απο τα quartz. Αλλα εγω,δεν εβρισα κανεναν.Τη γνωμη μου ειχα πει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panius Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα κ εγώ να ρωτήσω εάν γνωρίζετε κάποιο μαγαζί (ηλεκτρονικό ή όχι) αξιόπιστο και με καλές τιμές για casio. Ενδιαφέρομαι για τη σειρά των sea pathfinders Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkeh Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 H πλακα ειναι,οτι με αυτο το σκεπτικο,του να κοιτας την ωρα απο το κινητο,και οχι απο το ρολοι,με βρισανε σε καποιο αλλο φορουμ. Και εγω,δεν το ειχα καν ισχυριστει αυτο.Απλως ειχα πει,οτι προτιμω τα quartz,γιατι και δε θελουν κουρδισμα,που δε θελω ουτε να το ακουσω,αλλα και εχουν πολυ μεγαλυτερη ακριβεια,πραγμα που παρα πολυ εκτιμω,σαν εχων σχεση με τις θετικες επιστημες. Αλλα υπαρχουν ατομα,που θελουν να βλεπουν γραναζακια,και να τα πληρωνουν χρυσα,γιατι ως γνωστον,τα μηχανικα,ειναι πολυ ακριβοτερα απο τα quartz. Αλλα εγω,δεν εβρισα κανεναν.Τη γνωμη μου ειχα πει. και την πληρωσεσ και ακριβα!!!! ναι γενικωσ ειναι για πολλουσ το ρολοι ενα φετιχ......τι να πω..... ενταξη να μην ειναι και απο καλαθι το ρολοι αλλα από 1.000,00€+ για ενα ρολοι ειναι υπερβολη Παράθεση Let's conspire to re-ignite All the souls that would die just to feel alive!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts