mvagustagm2000 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 μιας και λεω να μη παρω casio, κατεληξα σε seiko!:) και ερωτω, αυτα πως λεγονται? http://www.pmwf.com/Watches/Seiko/ACoupleOfDiversFront.jpg http://www.pbase.com/image/38410156/small.jpg 1)μπορει καποιος να μου δωσει ενα επισημο link? 2)ποσο περιπου στοιχιζουν? εγω εχω βρει ενα τετοιο με 120 ευρω και θελω να ξερω αν ειναι καλη η τιμη ή αν αξιζει να το ψαξω περισσοτερο. ειναι αυτοματο και εχει το χαραγμα 5 στην εσωτερικη επιφανεια του γυαλιου μπροστα! εχει χαραγμα στο πισω καπακι με ενα δυτη και λαστιχενιο λουρακι. ευχαριστω εκ των προτερων οποιον θελησει να βοηθησει... ειδικα για το επισημο link εχω ψαξει πολυ αλλα ματαια.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 mvagustagm2000 φιλε αυτα τα seiko ρολογια που παρεθεσες ειναι και ωραιοτατα και πολυ καλα, η σειρα 5 ειναι πολυ καλη. Η δε τιμη τους ειναι εξαιρετικη οποτε ουτε να το σκεπτεσαι, προχωρα αφοβα :D Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 mvagustagm2000 φιλε αυτα τα seiko ρολογια που παρεθεσες ειναι και ωραιοτατα και πολυ καλα, η σειρα 5 ειναι πολυ καλη. Η δε τιμη τους ειναι εξαιρετικη οποτε ουτε να το σκεπτεσαι, προχωρα αφοβα :D σε ευχαριστω παρα πολυ.:) αλλα μηπως ξερεις να μου απαντησεις σε κανενα απο τα ερωτηματα που εθεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 mvagusta, mipos einai palia ta shedia diladi persuna i kai poio palia kai gi' auto na min mopreis na to vreis pouthena? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 mvagusta, mipos einai palia ta shedia diladi persuna i kai poio palia kai gi' auto na min mopreis na to vreis pouthena? τι να σου πω, δε ξερω! αλλα και παλι δε θα υπηρχε κατι σε επισημη σελιδα μονο και μονο για ενημερωση?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnBon Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 :D ROLOGIA!! epitelous ena oraio thema pou molis anakalipsa :D thelo na paro kana kainourgio roloi alla opos panda den ksero ti. Pros to paron gia kathimerines exo ena FOSSIL BG2109 (ekeino me to derma) kai gia ta kalokairia CITIZEN JP1010-00L ( to opoio to forao spania !!! ) Παράθεση Γιάννης Μπόνου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 τι να σου πω, δε ξερω! αλλα και παλι δε θα υπηρχε κατι σε επισημη σελιδα μονο και μονο για ενημερωση?:blink: Τα Seiko diver είναι από τα πιο δημοφιλή στους φανατικούς της εταιρείας. Δυστυχώς στην Ελλάδα ελάχιστα μοντέλα εισάγονται. Πολύ γνωστά τα Monster (Black Monster, Orange Monster, Yellow Monster κλπ, το χρώμα αναφέρεται στο χρώμα του καντράν). Αν θες να βρεις πληροφορίες πιο αναλυτικές κι από αυτές του επίσημου site της Seiko, δες το φόρουμ της Seiko στο Timezone. Από επίσημα site, το μόνο που μπόρεσα να βρω είναι αυτό: http://www.seikousa.com/WatchFinder/Home.aspx όπου αν επιλέξεις automatic dive στο technologies θα σου βγάλει τρία μοντέλα. Την πιο πλήρη γκάμα τη διαθέτει η Seiko στην Άπω Ανατολή και ειδικά στην έδρα της στην Ιαπωνία, αλλά τα γιαπωνέζικά μου είναι λίγο σκουριασμένα τώρα τελευταία και το αντίστοιχο επίσημο site με δυσκόλεψε κομματάκι :p Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Τα Seiko diver είναι από τα πιο δημοφιλή στους φανατικούς της εταιρείας. Δυστυχώς στην Ελλάδα ελάχιστα μοντέλα εισάγονται. Πολύ γνωστά τα Monster (Black Monster, Orange Monster, Yellow Monster κλπ, το χρώμα αναφέρεται στο χρώμα του καντράν). Αν θες να βρεις πληροφορίες πιο αναλυτικές κι από αυτές του επίσημου site της Seiko, δες το φόρουμ της Seiko στο Timezone. Από επίσημα site, το μόνο που μπόρεσα να βρω είναι αυτό: http://www.seikousa.com/WatchFinder/Home.aspx όπου αν επιλέξεις automatic dive στο technologies θα σου βγάλει τρία μοντέλα. Την πιο πλήρη γκάμα τη διαθέτει η Seiko στην Άπω Ανατολή και ειδικά στην έδρα της στην Ιαπωνία, αλλά τα γιαπωνέζικά μου είναι λίγο σκουριασμένα τώρα τελευταία και το αντίστοιχο επίσημο site με δυσκόλεψε κομματάκι :p σε ευχαριστω, αλλα αποκλειεται, βλεπεις αυτα που μου εδειξες στοιχιζουν 350 δολλαρια! αυτο που εχω βρει κανει 110-130 ευρω.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Μην ψαρώνεις, το ίδιο μοντέλο είναι με αυτό που έβαλες σε φωτό, απλώς αυτή είναι η τιμή καταλόγου, στην πραγματικότητα το βρίσκεις στις τιμές που λες. Δες και το Amazon που το δίνει $130: http://www.amazon.com/Seiko-Automatic-Dive-Watch-SKX175/dp/B00068TJIU Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Μην ψαρώνεις, το ίδιο μοντέλο είναι με αυτό που έβαλες σε φωτό, απλώς αυτή είναι η τιμή καταλόγου, στην πραγματικότητα το βρίσκεις στις τιμές που λες. Δες και το Amazon που το δίνει $130: http://www.amazon.com/Seiko-Automatic-Dive-Watch-SKX175/dp/B00068TJIU να σου πω ομως κατι, αυτο που εχω δει εγω εχει στην εσωτερικη επιφανεια του τζαμιου χαραγμενο το 5 της seiko... και αν δε κανω λαθος εχει τη κορωνα στη μεση και οχι με μια κλιση προς τα κατω. μηπως ειναι μια καταδυτικη Version της σειρας 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Φυσικά και είναι diver της σειράς 5, αλλά η Seiko έχει βγάλει άπειρα καταδυτικά, τόσο στη σειρά 5 όσο και σε άλλες σειρές (Monster, Samurai). Μου ήταν αδύνατο να βρω το συγκεκριμένο μοντέλο με την περιγραφή που έδωσες, οπότε σου βρήκα αυτά για τα οποία είχες δώσει φωτό :) Για ρίξε μια ματιά εδώ μήπως βρει το 5 που έχεις δει: http://www.roachman.com/seiko/diver/seiko-diver.html Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 http://www.roachman.com/seiko/diver/sk200dvmain.jpg κατα 90% ειναι αυτο. αλλα και παλι δε διακρινω το χαραγμα 5 μεσα στο κρυσταλλο (για αυτο λεω 90%). ειναι καλη η τιμη που εχω βρει? γενικα ειναι καλο ρολοι? το θεμα ειναι να το κρατησω καμμια δεκαετια... υγ:σε ευχαριστω που βοηθας Ferengi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 genika file mvagusta gia ta seiko eho polu kali gnomi kai sigoura tha sou krateisie. pantos ego prosopika den tha epelega to sygkekrimeno roloi. horis na thelo na se prosvallo to theoro shediastika polu xeperasmeno (kai me sughoreis kai pali paidiko:O :( )kai to louraki apo kaotsouk tha se halasei se liga hronia kathos megalonontas isos theleis kati se derma i mprasele. pragmatika sou ta anafero auta upogramizontas pos den thelo na se prosvalo alla na se sumvouleuso kai fusika i gnomi mou einai teleios upokeimeniki. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 παντως για τα seiko εχω την καλυτερη γνωμη,πολυ καλα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 genika file mvagusta gia ta seiko eho polu kali gnomi kai sigoura tha sou krateisie. pantos ego prosopika den tha epelega to sygkekrimeno roloi. horis na thelo na se prosvallo to theoro shediastika polu xeperasmeno (kai me sughoreis kai pali paidiko:O :( )kai to louraki apo kaotsouk tha se halasei se liga hronia kathos megalonontas isos theleis kati se derma i mprasele. pragmatika sou ta anafero auta upogramizontas pos den thelo na se prosvalo alla na se sumvouleuso kai fusika i gnomi mou einai teleios upokeimeniki. σε ευχαριστω πολυ για τη γνωμη σου. γενικα ειμαι καπως παλιομοδιτης(:p σοβαρα!) και για αυτο δε με χαλαει το στυλ του. εμαθα οτι η seiko αναλαμβανει να προμηθευει το εν λογω λουρακι για πολλα χρονια μετα την αγορα του ρολογιου οποτε αυτο δε με αγχωνει.;) δερμα δε μπορω να φορεσω, μου κανει αλλεργια. και απο μπρασελε εχω πισινη ενα Breitling του πατερα μου (που του το εκαναν δωρο πριν απο δυο μηνες (superocean νομιζω λεγεται). :) σε ευχαριστω παρα πολυ και παλι παντως.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 κατα 90% ειναι αυτο. αλλα και παλι δε διακρινω το χαραγμα 5 μεσα στο κρυσταλλο (για αυτο λεω 90%). ειναι καλη η τιμη που εχω βρει? γενικα ειναι καλο ρολοι? το θεμα ειναι να το κρατησω καμμια δεκαετια... υγ:σε ευχαριστω που βοηθας Ferengi... Βρε συ το 90% δε λέει τίποτα :) Αφού δε λέει 5 στο καντράν σημαίνει ότι ανήκει σε εντελώς διαφορετική σειρά. Η τιμή πιστεύω είναι καλή αλλά δεν χάνεις τίποτα να κάνεις και κανένα παζάρι. Δεκαετία θα το κρατήσεις σίγουρα και πιθανότατα και παραπάνω. Αν είναι αυτόματο με το μηχανισμό 7S26, ο οποίος είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστος, τότε ακόμα καλύτερα. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Βρε συ το 90% δε λέει τίποτα :) Αφού δε λέει 5 στο καντράν σημαίνει ότι ανήκει σε εντελώς διαφορετική σειρά. Η τιμή πιστεύω είναι καλή αλλά δεν χάνεις τίποτα να κάνεις και κανένα παζάρι. Δεκαετία θα το κρατήσεις σίγουρα και πιθανότατα και παραπάνω. Αν είναι αυτόματο με το μηχανισμό 7S26, ο οποίος είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστος, τότε ακόμα καλύτερα. σωστα! επαναδιατυπωνω:ειναι 90% ομοιο με αυτο που εχω δει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 http://www.amazon.com/Seiko-Orange-Monster-Automatic-SKX781K1/dp/B000EPLR2G/sr=8-1/qid=1168484953/ref=pd_bbs_sr_1/103-4713326-1201423?ie=UTF8&s=jewelry παιδιά αυτό είναι πραγματικά πανέμορφο Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 ερωτηση: σε περιπτωση που καποιο αυτοματο ρολοι για καποιο λογο χαλασει, επισκευαζεται ευκολα? ρωταω διοτι εχω μπερδευτει, δε ξετω να τα αυτοματα ή τα μπαταριας επισκευαζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Πως σας φαινεται το ρολογακι μου? http://www.timelinengifts.com/MSY-500D-7Azzzz.JPG (ποιο ωραιο ειναι στην πραγματικοτητα :O) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Πως σας φαινεται το ρολογακι μου? http://www.timelinengifts.com/MSY-500D-7Azzzz.JPG (ποιο ωραιο ειναι στην πραγματικοτητα :O) πολυ ομορφο! ποσο στοιχισε?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 πολυ ομορφο! ποσο στοιχισε?:blink: 120€ Πολυ καλη τιμη ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 120€ Πολυ καλη τιμη ;) οντως! τα Casio εχουν πολυ καλη ποιοτητα σε πολυ καλη τιμη (ετσι πιστευω τουλαχιστον). μεχρι τωρα μονο Casio εχω αγορασει, τωρα ομως ετοιμαζομαι για seiko.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Εγω μεχρι τωρα συνεχεια Swatch αγοραζα αλλα τωρα πηρα casio. :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 βρηκα ακριβως το casio που εχω τωρα!:) http://casio.timecenter.hu/pic/mtd-1039-1.gif το εχω απο τη δευτερα λυκειου. το ειχα παραπεταμενο αλλα το τελευταιο χρονο το ξαναθυμηθηκα!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts