Da_rudakos Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 ούτε εμένα πιάνει πάντα το διπλο χτυπημα, αλλα δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω τρελαθεί με την γρηγοράδα του, ελάχιστες φορές το έχω δει να λαγκαρει και δεν κάνω ποτέ εκκαθάριση εφαρμογών. Πιο πολύ θα έλεγα για αρνητικό ότι 2-3 φορές έχει χάσει το σήμα για data και πρέπει να κάνεις μανούβρα για να ξανασυνδεθεί (ή επανεκίννηση). Για το διπλό χτύπημα δοκίμασε να το χτυπάς 3 φορές καθώς καμιά φορά χάνει την πρώτη. Μηπως εχεις sim με adaptorακι πανω;; Μου το κανε και μενα αυτο με τα data και παρατηρησα οτι η sim δεν ηταν σωστα κουμπωμενη στο adaptor. Ισως να την αλλαξω με μια micro να ησυχασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 ...ας μου θυμίσει καποιος πως αφαιρούμε την δόνηση κατα την πληκτρολογηση..???:confused: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Παιδιά το τηλέφωνο δεν μπαίνει εντελώς αθόρυβο....? Μονο με δόνηση ...? Δεν έχει 3 επιλογές ...με ήχο με δόνηση ή εντελώς αθόρυβο....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Νομίζω μόνο με πατέντα- μετατροπή στο πίσω καπάκι ή αλλάζοντας το με άλλο που υποστηρίζει...... Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος! Μόνο με τις original circle θήκες της LG....Μόνο εκεί υπάρχει το κύκλωμα για ασύρματη φόρτιση....περίπου στα 40€ ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...ας μου θυμίσει καποιος πως αφαιρούμε την δόνηση κατα την πληκτρολογηση..???:confused: Ήχοι & ειδοποιήσεις κάτω κάτω "περισσότερα" Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Ήχοι & ειδοποιήσεις κάτω κάτω "περισσότερα" Ευχαριστώ :up: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 παιδια 4g+ εχει το κινητο μας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 παιδια 4g+ εχει το κινητο μας;; Κανονικοτατα,εγω πιανω καθε μερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Μηπως εχεις sim με adaptorακι πανω;; Μου το κανε και μενα αυτο με τα data και παρατηρησα οτι η sim δεν ηταν σωστα κουμπωμενη στο adaptor. Ισως να την αλλαξω με μια micro να ησυχασω. δεν έχει ανταπτοράκι και δεν την έχω και πολύ καιρό. Δεν ξέρω αν φταίει και η cosmote, γιατί νομίζω το κάνει όταν βγαίνω εκτός εμβέλειας wifi. Δεν το έχω ψάξει και ιδιαίτερα , εχθές μου το έκανε και θυμήθηκα που το είχε ξανακάνει πριν κανά δίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Ουτε εγω εχω δει λαγκαρισματα thanks!!Γνωριζει καποιος αν λειτουργει η ασυρματη φορτιση?? Γίνεται όπως ακριβώς και στο g3 . Απλά τοποθετεις στην πλάτη το στικερ. Και όλα αυτά πολυ φθηνότερα απο τα οφισιαλ http://m.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-Receiver-Sticker-With-NFC-For-LG-G4-New-/151734141384?nav=SEARCH Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 το πηρα και εγω, ερχομενος απο S5 ειμαι εντυπωσιασμενος απο την σπιρταδα του...μου θυμιζει το optimus G περισσοτερα επομενες μερες ΥΓ: οσα εχουν μαυρη δερματινη πλατη ειναι με χρυσα καπακια πλαστικα στη συσκευασια? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 το πηρα και εγω, ερχομενος απο S5 ειμαι εντυπωσιασμενος απο την σπιρταδα του...μου θυμιζει το optimus G περισσοτερα επομενες μερες ΥΓ: οσα εχουν μαυρη δερματινη πλατη ειναι με χρυσα καπακια πλαστικα στη συσκευασια? Ναι, περιμενουμε εντυπωσεις οταν εχεις χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και έχω κάποιες απορίες.. Αρχικά στο κουτί του καφέ δερματινου δέρματος περιέχει άλλο καπάκι (και αν ναι ποιο;) +ακουστικά έχει;;; Ρωτάω γιατί σε όσα unboxing έχω δει δεν υπάρχει κανένα ενώ σε 1-2 που είδα υπήρχαν!! Και κάτι άλλο ποια παρτίδα είναι καλή για αγορά (από σκρουτζ θα το πάρω);;; Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 52% μπαταρία και έχω ήδη 3 ώρες οθόνη όλα ανοιχτά και συνδεδεμένο ΒΤ Δεν έχει καλή μπαταρία ; Νομίζω κρατάω ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κινητά μέχρι στιγμής. Ένα μεγάλο μπράβο στην LG Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Γίνεται όπως ακριβώς και στο g3 . Απλά τοποθετεις στην πλάτη το στικερ. Και όλα αυτά πολυ φθηνότερα απο τα οφισιαλ http://m.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-Receiver-Sticker-With-NFC-For-LG-G4-New-/151734141384?nav=SEARCH Να υποθέσω από την μέσα πλευρά από το καπάκι ώστε να μην φαίνεται και το κάνει άσχημο ε? Το έχεις δοκιμάσει το βρίσκει αμέσως το κινητό η πρέπει να το τοποθετείς στην βάση με προσοχή και σε συγκεκριμένο σημείο ώστε να ξεκινήσει η φόρτιση? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 εχει βαλει καποιος αυτη την ρομ.?? Ειναι του seven αρκετα αξιοπιστος dev με παρα πολυ καλες δουλειες και στο G3.. !! http://forum.xda-developers.com/g4/development/h815-7-hd-4-1-t3213742 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Να υποθέσω από την μέσα πλευρά από το καπάκι ώστε να μην φαίνεται και το κάνει άσχημο ε? Το έχεις δοκιμάσει το βρίσκει αμέσως το κινητό η πρέπει να το τοποθετείς στην βάση με προσοχή και σε συγκεκριμένο σημείο ώστε να ξεκινήσει η φόρτιση? Όχι δεν προσθέτει καθόλου χώρο. Άμα κοιτάξεις το καπάκι απο μεσα έχει ένα τετράγωνο όπου μπαίνει το στικερ. Δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα γτ δεν μπορώ να παραγγείλω. Στο g3 λειτουργούσε αλλά οπως λες και εσυ σε μερικα σημεία πανω στον φορτιστή δεν επιανε καλα , αλλά είναι μέχρι να το μάθεις.Ίσως έφταιγε και ο φορτιστής αλλά για την τιμή του ήταν ότι πρέπει. Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Χαιρετώ την παρέα , Είμαι και εγώ καινούργιος στο club των G4 , το κινητό είναι αλλού πολύ απλά..... Πες τε μου ένα καλό screen protector να του βάλω. Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και έχω κάποιες απορίες.. Αρχικά στο κουτί του καφέ δερματινου δέρματος περιέχει άλλο καπάκι (και αν ναι ποιο;) +ακουστικά έχει;;; Ρωτάω γιατί σε όσα unboxing έχω δει δεν υπάρχει κανένα ενώ σε 1-2 που είδα υπήρχαν!! Και κάτι άλλο ποια παρτίδα είναι καλή για αγορά (από σκρουτζ θα το πάρω);;; συνηθως οσα ειναι δερματινα εχουν και εξτρα καπακι. το δικο μου που ειναι κοκκινο ειχε το χρυσο μεσα. ακουστικα εχει ,εμενα εινια κοκκινα. 507 παρτιδα εχω εγω. και δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Ρε παιδιά πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε να μετράει τα βηματα; Δεν βρισκω πουθενά τη ρύθμιση Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 παιδια 4g+ εχει το κινητο μας;; Εχει και μαλιστα εμενα μου εβγαλε πολυ μεγαλη ταχυτητα σε μετρηση που εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Που εχετε 4G+ στην αθηνα?και με τι παροχο? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Εγω βλεπω σε Μοσχατο,Νεο φαληρο,αμφιθεας, παλαιο φαληρο,Αγιο Δημητριο..Εχω την εντυπωση ομως οτι εκει που σπιτι μου ειχα 4G πλεον εχω Η+..Σαν να χαλασε το 4G καπως και σε μερικα σημεια εχω 4G+.. Cosmote. Edited October 10, 2015 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 εχει βαλει καποιος αυτη την ρομ.?? Ειναι του seven αρκετα αξιοπιστος dev με παρα πολυ καλες δουλειες και στο G3.. !! http://forum.xda-developers.com/g4/development/h815-7-hd-4-1-t3213742 θελω κι εγω να την βαλω,αλλα θελει,ξεκλειδωμα bootloaders+custom recovery,δεν μπορει καποιος να βγαλει καποιον οδηγο πως γινονται αυτα?και root? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Εγώ αν και ημουν 10d ρουταρα ετσι (δεν χανεται η εγγυηση). Δες το βιντεακι ειναι αστειο και ας φαινεται βουνο. 10 λεπτα εκανα αφου ειχα κατεβασει τα αρχεια. Thanks to Statyss για το βιντεακι.. Κατέβασε και μια στοκ μην παει τιποτα στραβα να τη ριξεις απευθειας αν χρειαστει. Dpi άλλαξε κανεις στη μαμα ρομ;; Edited October 10, 2015 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Εγώ αν και ημουν 10d ρουταρα ετσι (δεν χανεται η εγγυηση). Δες το βιντεακι ειναι αστειο και ας φαινεται βουνο. 10 λεπτα εκανα αφου ειχα κατεβασει τα αρχεια. Thanks to Statyss για το βιντεακι.. Κατέβασε και μια στοκ μην παει τιποτα στραβα να τη ριξεις απευθειας αν χρειαστει. Dpi άλλαξε κανεις στη μαμα ρομ;; ο bootloader θελει ξεκλειδωμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts