TAZ_DEV Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Αν γνωρίζει κάποιος η υφή στα δερμάτινα καπάκια είναι διαφορετικλη μεταξύ του μαύρου και των άλλων δύο (καφέ κόκκινο); Γιατί στις φωτογραφίες έτσι φαίνεται Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Εμενα δεν κραταει ουτε μια μερα, μονο στην αναμονη κραταει πανω απο 15 ωρες, με χρηση σερφαρισμα και κανα παιχνιδακι ουτε μερα.Αρχιζει να μου τη δινει λιγακι με τη μπαταρια.Θα δουμε. Εγώ πάλι βρίσκω την διάρκεια της μπαταρίας εξαιρετική....δεν 1 σελίδα πισω τις φωτο μου.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Και εμένα αυτό είναι το μοναδικό που με χαλάει. Η μπαταρία. Εκεί που με το ζ3 κόμπακτ έβγαζα 2 γεμάτες,μέρα γεμάτη δεν μου έχει βγάλει ακόμα . Τουλάχιστον όμως φορτίζει σχετικά γρήγορα όποτε το αντισταθμίζει κάπως. Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καλημέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα με το root ενώ του βάζω το TWRP (έχω ξεκλειδώσει bootloader) όταν πάω να μπω recovery για να φλασάρω το supersu δεν μπαίνει και μου βγάζει ένα εικονίδιο με ένα android dead :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δεν δοκιμάζεις τελευταίο supersu απο δω; http://download.chainfire.eu/supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Και εμένα αυτό είναι το μοναδικό που με χαλάει. Η μπαταρία. Εκεί που με το ζ3 κόμπακτ έβγαζα 2 γεμάτες,μέρα γεμάτη δεν μου έχει βγάλει ακόμα . Τουλάχιστον όμως φορτίζει σχετικά γρήγορα όποτε το αντισταθμίζει κάπως. Μήπως κάποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία; έχω πετύχει αρκετές που τις βάζω και μετά μου τελειώνει στο μισό χρόνο. Σε εμένα τώρα έχω περίπου 1 μισή μέρα με 4μιση ώρες οθόνη, και αν κλείνω δεδομένα (και χρησιμοποιώ τη δεύτερη συσκευή) κρατάει 2 μέρες με σχεδόν 5 ώρες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καλημέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα με το root ενώ του βάζω το TWRP (έχω ξεκλειδώσει bootloader) όταν πάω να μπω recovery για να φλασάρω το supersu δεν μπαίνει και μου βγάζει ένα εικονίδιο με ένα android dead :) Γιατί δν δοκιμαζεις να το βάλεις με cmd?? Εγώ έτσι το έκανα Ρουτ!!! Φλασαρες τπτ άλλο?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Αν γνωρίζει κάποιος η υφή στα δερμάτινα καπάκια είναι διαφορετικλη μεταξύ του μαύρου και των άλλων δύο (καφέ κόκκινο); Γιατί στις φωτογραφίες έτσι φαίνεται έχουν διαφορετική ύφη τα καπάκια ναι .. Το μαύρο και το γαλάζιο που έχω εγώ έχουν πιο σαγρέ ανάγλυφη επιφάνεια με πολύ κάλο grip . ΤΟ καφέ και το κόκκινο έχουν λεία επίπεδη επιφάνεια.. Ακόμα να βρω έναν να πουλάει κανένα καφέ κόκκινο η άλλο καπάκι .. άιντε ρε παιδιά! Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 έχουν διαφορετική ύφη τα καπάκια ναι .. Το μαύρο και το γαλάζιο που έχω εγώ έχουν πιο σαγρέ ανάγλυφη επιφάνεια με πολύ κάλο grip . ΤΟ καφέ και το κόκκινο έχουν λεία επίπεδη επιφάνεια.. Ακόμα να βρω έναν να πουλάει κανένα καφέ κόκκινο η άλλο καπάκι .. άιντε ρε παιδιά! Νομίζω κάποιος πουλούσε καπάκι-δέρμα στις αγγελείες για δες Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Γιατί δν δοκιμαζεις να το βάλεις με cmd?? Εγώ έτσι το έκανα Ρουτ!!! Φλασαρες τπτ άλλο?? Τελικά παιδιά το βρήκα. Φλάσαρα με το LG Flash Tool 2014 την τελευταία rom H81510D_00.kdz Μετά adb reboot bootloader και fastboot boot twrp-2.8.7.0-h815.img (εδώ την πάταγα συνέχεια έπρεπε να κάνω reboot στο TWRP και όχι flash) Στην συνέχεια μέσα από το TWRP flash το UPDATE-SuperSU-v2.46.zip. Και στο τέλος έχοντας root πια με flashify το twrp-2.8.7.0-h815.img. Αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 μολις εβαλα κ αυτ το μοντακι .. να παρω μια γευση απο marshal..... πολυ καλο..!! http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/android-marshmallow-boot-animation-t3181174 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Να ρωτήσω κάτι ; με τα voip πως συμπεριφέρεται το κινητό ; το G2 που έχω τα έχει τα θέματακια του, ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Ερώτηση, η έκδοση Red leather έχει χρυσά πίσω κουμπιά ?? Ψήνομαι να το τσιμπήσω σήμερα! Ευχαριστώ πολύ, Άκης :) http://s8.postimg.org/u2cdg4ez9/image.jpg (Sent from iPad Air 2) Edited September 16, 2015 by akis_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) σε εμενα που εχω το red φαινονται λιγο πιο ανοικτα, απο την φωτο που εβαλες. ισως ειναι ο φωτισμος. αλλα μαλλον προς το χρυσο το λες. Edited September 16, 2015 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Κ γω που έχω το μαύρο δέρμα χρυσά είναι πίσω. Ακριβως όπως στην φωτό που δειχνεις Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :) Τελικά το τσίμπησα σήμερα σε κόκκινο δέρμα (χρυσά/σαμπανιζέ είναι τα πίσω κουμπάκια). ΥΠΕΡΟΧΟ!:love: (Sent from iPad Air 2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλορίζικο, από που αν επιτρέπετε Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλορίζικο, από που αν επιτρέπετε Ευχαριστώ! Από τον Stechi το πήρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Κατά την γνώμη μου το κόκκινο είναι μονόδρομος για το g4. Μακράν το καλύτερο χρώμα. Περιμένω να πέσει στα 350 να το τσιμπήσω και εγώ γιατί αν περιμένω από το s6 και την samsung να κατεβάσει την τιμή άστα να πάνε. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :) Τελικά το τσίμπησα σήμερα σε κόκκινο δέρμα (χρυσά/σαμπανιζέ είναι τα πίσω κουμπάκια). ΥΠΕΡΟΧΟ!:love: (Sent from iPad Air 2)καλορίζικο όντως το κοκκινο είναι το πιο ωραίο χρώμα μακράν Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Το κινητό υποστηρίζει Quick charge? Και αν ναι χρειάζεται από κάπου ενεργοποίηση; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Το κινητό υποστηρίζει Quick charge? Και αν ναι χρειάζεται από κάπου ενεργοποίηση; Τελικά δεν διαβάζετε τίποτα ε? Ναι υποστηρίζει και δεν ενεργοποιείται από κάπου ούτε όταν τον σύνδεσης βγάζει κάποιο μυνημα αλλά Ο φορτιστής που έχει μέσα κατά την αγορά δεν είναι συμβατός με quick charge θα πρέπει να πάρεις κάποιον άλλο απ το εμπόριο Εγώ έχω του NOTE 4 Και φορτίζει σε 1.05 λεπτά Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα. Υπάρχει θήκη Quick window που να αντικαθιστά το πισω καπάκι οπως στα samsung ωστε να μην αυξάνει το πάχος; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Υπάρχει τέτοια θήκη που λες και υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση .. Εγω περιμένω απο Δευτέρα την δίκη μου οπως και μερικά δερμάτινα καπάκια.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Υπάρχει τέτοια θήκη που λες και υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση .. Εγω περιμένω απο Δευτέρα την δίκη μου οπως και μερικά δερμάτινα καπάκια.. Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts