lek88 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Πρώτη φορά σήμερα μου έβγαλε εικονίδιο στη status bar όταν συνδεσα handsfree! Σε εσάς γενικά το εμφάνιζε; έχουν φτιάξει κάποιο ιδιαίτερο μενού γι αυτά; Τι εικονίδιο σου έβγαλε ; το κλασικό των ακουστικών ; εμένα μια φορά μου έβγαλε ένα εικονίδιο με ένα μικρόφωνο όταν συνδεσα τα ακουστικά ! Δεν το ξαναεκανε από τότε.... Πάντα μου βγάζει το κλασικό εικονίδιο των ακουστικών Όταν τα συνδεω! http://s18.postimg.org/dnq4mmrhl/Quick_Memo_2016_02_25_16_21_44.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έτσι αυτό κι εμένα ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 παιδια η παρτιδα 511 ειναι καλη?εχει βγαλει προβληματα? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 παιδια η παρτιδα 511 ειναι καλη?εχει βγαλει προβληματα? μια χαρα. απροβληματιστη Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Ωραία. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Είμαι σε μεγάλο δίλημμα να το πάρω η όχι.. Βρέθηκε άτομο να αγοράσει το δικό μου... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 μια χαρα. απροβληματιστη 508 rev1.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) παιδια η παρτιδα 511 ειναι καλη?εχει βγαλει προβληματα? Ετσι βρε φιλε δωσε θαρος!Εγω αυτη εχω κ πριν 15 μερες το αγορασα.:) Αναφερομαι στον STATUSS Edited February 25, 2016 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Ωραία. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Είμαι σε μεγάλο δίλημμα να το πάρω η όχι.. Βρέθηκε άτομο να αγοράσει το δικό μου... Έφυγες κ ολας!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έφυγες κ ολας!!! :cool: λες?δεν ξερω κατι με κανει πισω..ο μονος λογος που θελω να το αλλαξω ειναι η καμερα του lg g4 τπτ αλλο.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 λες?δεν ξερω κατι με κανει πισω..ο μονος λογος που θελω να το αλλαξω ειναι η καμερα του lg g4 τπτ αλλο.. Νομίζω πως αξίζει η αλλαγή ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Τι εικονίδιο σου έβγαλε ; το κλασικό των ακουστικών ; εμένα μια φορά μου έβγαλε ένα εικονίδιο με ένα μικρόφωνο όταν συνδεσα τα ακουστικά ! Δεν το ξαναεκανε από τότε.... Πάντα μου βγάζει το κλασικό εικονίδιο των ακουστικών Όταν τα συνδεω! http://s18.postimg.org/dnq4mmrhl/Quick_Memo_2016_02_25_16_21_44.png Όχι αυτό, ένα άλλο που μοιάζει με μικρόφωνο! Edited February 25, 2016 by robostavros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Παιδια να ρωτησω κατι ,πως μπορω να κατεβασω την αναλυση της φωτιγραφικης ωστε να τραβαει με πιο λιγα mpxl?ηθελα να ανεβασω σε ενα σιτε μια φωτο κ μου ελεγε οτι ειναι μεγαλη η αναλυση σαν αρχειο κ δεν μπορουσα να βρω πως κατεβαίνει να τραβηξω ας πουμε στα 3 mpxl γινεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Παιδια να ρωτησω κατι ,πως μπορω να κατεβασω την αναλυση της φωτιγραφικης ωστε να τραβαει με πιο λιγα mpxl?ηθελα να ανεβασω σε ενα σιτε μια φωτο κ μου ελεγε οτι ειναι μεγαλη η αναλυση σαν αρχειο κ δεν μπορουσα να βρω πως κατεβαίνει να τραβηξω ας πουμε στα 3 mpxl γινεται αυτο; βασικά δεν μπορείς :) κατέβασε αυτό από το market και θα βολευτείς μια χαρα https://play.google.com/store/apps/details?id=org.ibeccato.photoczip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 βασικά δεν μπορείς :) κατέβασε αυτό από το market και θα βολευτείς μια χαρα https://play.google.com/store/apps/details?id=org.ibeccato.photoczip Θα πρότεινα το open camera από το store. Το χρησιμοποιώ όταν θέλω χαμηλή ανάλυση και είναι πολύ καλό Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Όχι αυτό, ένα άλλο που μοιάζει με μικρόφωνο! Αν και δεν φαίνεται η φωτο που δείχνεις, κατάλαβα τι λες! Σου έβγαλε το εικονίδιο του μικροφωνου. Αυτό μια φορά μόνο έτυχε να μου το δείξει εμένα όταν έβαλα μια φορα τα ακουστικά αποτομα με δύναμη. Δεν ξέρω γιατί μου το έβγαλε. Δεν το ξαναεδειξε από τοτε. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άσχετο αλλά ίσως το μόνο αρνητικό που έχω δει προς το παρόν στην συσκευή είναι το Τ9 στο πληκτρολόγιο! Δεν αναγνωρίζει πολύ απλές λέξεις! Στο g2 που είχα πριν ήταν πολύ καλύτερη Η αυτόματη διόρθωση! Υπάρχει κάπου να του κάνω κάποιο upbate στην ελληνικη γλώσσα του πληκτρολογιου ? Κάτι είχα κάνει στο g2 αλλά δεν θυμάμαι τι. Edited February 25, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Αν και δεν φαίνεται η φωτο που δείχνεις, κατάλαβα τι λες! Σου έβγαλε το εικονίδιο του μικροφωνου. Αυτό μια φορά μόνο έτυχε να μου το δείξει εμένα όταν έβαλα μια φορα τα ακουστικά αποτομα με δύναμη. Δεν ξέρω γιατί μου το έβγαλε. Δεν το ξαναεδειξε από τοτε. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άσχετο αλλά ίσως το μόνο αρνητικό που έχω δει προς το παρόν στην συσκευή είναι το Τ9 στο πληκτρολόγιο! Δεν αναγνωρίζει πολύ απλές λέξεις! Στο g2 που είχα πριν ήταν πολύ καλύτερη Η αυτόματη διόρθωση! Υπάρχει κάπου να του κάνω κάποιο upbate στην ελληνικη γλώσσα του πληκτρολογιου ? Κάτι είχα κάνει στο g2 αλλά δεν θυμάμαι τι. για το πληκτρολόγιο σύμφωνο,υπαρχει κατι σαν update για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 για το πληκτρολόγιο σύμφωνο,υπαρχει κατι σαν update για αυτο? Να, Στα λόγια μου έρχεσαι! Χαχαχαχα! Όντως τραγικό.... Και με ενοχλεί πολύ αυτό μιας κ εχω συνηθίσει την αυτόματη συμπλήρωση! Αν θυμόμουν και πως έκανα update στο παλιό τηλέφωνο τα Ελληνικά... Καλά θα ήταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Να, Στα λόγια μου έρχεσαι! Χαχαχαχα! Όντως τραγικό.... Και με ενοχλεί πολύ αυτό μιας κ εχω συνηθίσει την αυτόματη συμπλήρωση! Αν θυμόμουν και πως έκανα update στο παλιό τηλέφωνο τα Ελληνικά... Καλά θα ήταν! διορθωσεις κανει απλα μερικες λεξεις δεν τις εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 διορθωσεις κανει απλα μερικες λεξεις δεν τις εχει Πολλές και απλές δεν έχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Πολλές και απλές δεν έχει!!! Αν και δεν φαίνεται η φωτο που δείχνεις, κατάλαβα τι λες! Σου έβγαλε το εικονίδιο του μικροφωνου. Αυτό μια φορά μόνο έτυχε να μου το δείξει εμένα όταν έβαλα μια φορα τα ακουστικά αποτομα με δύναμη. Δεν ξέρω γιατί μου το έβγαλε. Δεν το ξαναεδειξε από τοτε. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άσχετο αλλά ίσως το μόνο αρνητικό που έχω δει προς το παρόν στην συσκευή είναι το Τ9 στο πληκτρολόγιο! Δεν αναγνωρίζει πολύ απλές λέξεις! Στο g2 που είχα πριν ήταν πολύ καλύτερη Η αυτόματη διόρθωση! Υπάρχει κάπου να του κάνω κάποιο upbate στην ελληνικη γλώσσα του πληκτρολογιου ? Κάτι είχα κάνει στο g2 αλλά δεν θυμάμαι τι. για το πληκτρολόγιο σύμφωνο,υπαρχει κατι σαν update για αυτο? Να, Στα λόγια μου έρχεσαι! Χαχαχαχα! Όντως τραγικό.... Και με ενοχλεί πολύ αυτό μιας κ εχω συνηθίσει την αυτόματη συμπλήρωση! Αν θυμόμουν και πως έκανα update στο παλιό τηλέφωνο τα Ελληνικά... Καλά θα ήταν! SwiftKey παιδιά... Εξαιρετικό! Το default δυστυχώς είναι κάπως Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) SwiftKey παιδιά... Εξαιρετικό! Το default δυστυχώς είναι κάπως Λες να δούμε φως; θα το δοκιμάσω..... Το έβαλα και το δοκιμάζω. Φαίνεται πιο καλό από αυτό του κινητού. Μάλλον θα το κρατήσω. 3 απορίες έχω όμως. 1) πως το κάνω να ΜΗ στέλνει το μήνυμα πατώντας το πληκτρο εντερ αλλά και κατεβαίνει μια σειρά στο κείμενο που γραφω? 2) πως το κάνω να μη λειτουργεί αυτό αυτό που σέρνεις το δάχτυλο ανάμεσα στα γράμματα και γράφει? Γίνεται να το βγάλω? Ας μου απαντήσει κάποιος με πμ για να μην ξεφύγουμε άλλο από το θεμα 3) αν θέλω να απενεργοποιησω το τ9? Πως? Edited February 25, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Λες να δούμε φως; θα το δοκιμάσω..... Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημενος. Το είχα βάλει πρώτη φορά στο g3 και από κει και πέρα ακολουθεί όλες τις συσκευές που έχω πάρει. Και αποθηκεύει και τυχόν λέξεις που δεν έχει by default. Σε περίπτωση που το εγκαταστησεις και σε άλλη συσκευή πχ tablet συγχρονίζει και ότι λέξεις έχει αποθηκευμένες από το κινητό τις παίρνει και η άλλη συσκευή . Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 google keyboard καλυτερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 google keyboard καλυτερα :p Το είχε το nexus 6 και δεν με κέρδισε. Ίσως φταίει βέβαια ότι έχω συνηθίσει στο SwiftKey... Είναι και αυτή η δύναμη της συνήθειας που δύσκολα απαλλασσεσε Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Παρέλαβα!602 red leather.Άντε τώρα να το στήσεις χωρίς να το rootareis!:D Γενικά η πρώτη μέρα μου φαίνεται κάπως περίεργη χωρίς action launcher 3 και muzei. H κάμερα είναι απίστευτη. Στο s4 το swiftkey χρησιμοποιούσα και εγώ, φοβερό keyboard. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts