Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι ειναι τεραστια η διαφορα ! Παντως μου αρεσει που εχει μεγαλο πληκτρολόγιο γενικα με βολεψε φφφ Παλι πισω στο Μηλοφονο δεν θα το αντεξω .... Ειναι βολικο και αξιολατρευτο. !!!

cocous πως κινηθηκες εσυ με το bleeding ?

Βλεπω σήμερα 100 ευρω η διαφορά του Amazon στο μαύρο δερμάτινο(σε κόκκινο η καφέ ειναι στα 130-140 ευρω η διαφορά) και σε ολα τα χρωματα με πλαστικά με βαση το skroutz τιμες.

Κάπως καλύτερα σε σχεση με πριν μια εβδομάδα.

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00WMPBR7Q/ref=olp_twister_child?ie=UTF8&mv_color_name=2

(Πωλητή το ίδιο το Amazon.de οχι τρίτοι)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

ναι σιγουρα απλα ρωταω να ξερω μηπως εχει και αλλου θεμα γιατι ας πουμε τωρα στο δωματιο μου το εχει στο 50% (μεχρι τωρα ειναι οπως πρεπει ) και εχθες το βραδυ το ειχε στο 0% ενω επρεπε να ειναι απο 27%-37% στον ηλιο οκ δεν εχει προβλημα στον χαμηλο φωτισμο εχει :ooch:

παραλληλα μηλισα με το καταστημα αγορας και μου λεει να το στειλω σε αυτους να το πανε αντιπροσωπια η να το στειλω κατευθειαν στην αντιπροσωπια και θα παρει μερες για να το παρουν να το δουν να αποφασησουν μπλα μπλα μπλα

Δεν δουλεύει σωστά η αυτόματη φωτεινότητα στο G4 (ούτε στο G2, ούτε στο G3). Κάνει ότι ναναι. Στο Μ8 ήταν υποδειγματική αλλά και σε Huawei P8 δουλεύει καλά. Νομίζω ότι 3 γενιες τηλεφώνων η LG δεν το έχει καν κοιτάξει αυτό το θέμα. Μικρό το κακό σε ένα εξαιρετικό λογισμικό που έχει φτιάξει πάντως

4. Έχω το OG

Alex, double tap στη status bar για απενεργοποίηση παντού, και με Νόβα :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

4. Έχω το OG

Alex, double tap στη status bar για απενεργοποίηση παντού, και με Νόβα :)

1)Για double tap υπάρχει πρόγραμμα το Screen off και λύθηκε με το Nova Launcher!! Αυτό έχω εγω

2)Όσο αφορά το αυτόματο φωτεινότητα σε εμένα δεν έχει θέμα, πολύ ικανοποιμενος είμαι

3)επίσης 2 εβδομάδες το έχω τώρα και η μπαταρία είναι όλο και καλύτερα, έχει διαφορά πλέον με το LG G3! Πολύ καλά έως τώρα φτου φτου

Greek Android & iOS users (FB group)

1)Για double tap υπάρχει πρόγραμμα το Screen off και λύθηκε με το Nova Launcher!! Αυτό έχω εγω

2)Όσο αφορά το αυτόματο φωτεινότητα σε εμένα δεν έχει θέμα, πολύ ικανοποιμενος είμαι

3)επίσης 2 εβδομάδες το έχω τώρα και η μπαταρία είναι όλο και καλύτερα, έχει διαφορά πλέον με το LG G3! Πολύ καλά έως τώρα φτου φτου

Το double tap πιάνει σε οποιαδήποτε μέρος της οθόνης και για άνοιγμα και για κλείσιμο της οθόνης?

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Το double tap πιάνει σε οποιαδήποτε μέρος της οθόνης και για άνοιγμα και για κλείσιμο της οθόνης?

Στη lock screen που το δοκιμάσω τώρα ναι πιάνει παντού.

Και για άνοιγμα και για κλείσιμο.

Στη home screen εγώ από πολλά χρόνια πριν γίνει ευρέως γνωστό είχα πάντα app σα το screen off και έσβηνα την οθόνη κάνοντας απλά μια χειρονομία προς τα κάτω όπως πιστεύω θα θυμάται και ο Άλεξ στο καφέ που είχαμε πιει πριν χρόνια στο Μόλ.

Είναι πολύ βολικό για μένα και δε το αλλάζω με τίποτα.

Και με τους περισσότερους lunchers που χρησιμοποιώ(Nova prime, apex,tsf etc).

Το μαμά launcher δε το χρησιμοποιώ καθώς έχει που κ που ελάχιστο κομπιασμα, δεν έχω τα gestures που θέλω και γενικά το όλο στυλ μου θυμίζει ψιλό καρτούν, ή κινέζικο στιλ σε ποιο εύπεπτο βέβαια.

Nova prime λοιπόν( ή tsf) και απαραίτητα άλλο πακέτο εικονιδιων.

Όσο για το auto brightness control δουλεύει πολύ καλά έξω ή μέσα όταν έχει φως, το έχω πάντα στο auto και τέρμα δεξιά, αλλά όταν υπάρχει λίγο φως όπως έχω ξαναπεί το βάζω στο manual 30-40% περίπου γιατί ρίχνει πολύ τη φωτεινότητα δυστυχώς

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Στη lock screen που το δοκιμάσω τώρα ναι πιάνει παντού.

Και για άνοιγμα και για κλείσιμο.

Στη home screen εγώ από πολλά χρόνια πριν γίνει ευρέως γνωστό είχα πάντα app σα το screen off και έσβηνα την οθόνη κάνοντας απλά μια χειρονομία προς τα κάτω όπως πιστεύω θα θυμάται και ο Άλεξ στο καφέ που είχαμε πιει πριν χρόνια στο Μόλ.

Είναι πολύ βολικό για μένα και δε το αλλάζω με τίποτα.

Και με τους περισσότερους lunchers που χρησιμοποιώ(Nova prime, apex,tsf etc).

Το μαμά launcher δε το χρησιμοποιώ καθώς έχει που κ που ελάχιστο κομπιασμα, δεν έχω τα gestures που θέλω και γενικά το όλο στυλ μου θυμίζει ψιλό καρτούν, ή κινέζικο στιλ σε ποιο εύπεπτο βέβαια.

Nova prime λοιπόν( ή tsf) και απαραίτητα άλλο πακέτο εικονιδιων.

Όσο για το auto brightness control δουλεύει πολύ καλά έξω ή μέσα όταν έχει φως, το έχω πάντα στο auto και τέρμα δεξιά, αλλά όταν υπάρχει λίγο φως όπως έχω ξαναπεί το βάζω στο manual 30-40% περίπου γιατί ρίχνει πολύ τη φωτεινότητα δυστυχώς

αρα ετσι δουλευει δεν εχει προβλημα ο αισθητηρας ...

τωρα με το bleeding το σκεφτομαι .... παιδια σε οτι κανω δεν φαινεται πουθενα μονο σε μαυρο φουλ φωτεινοτητα σε σκοταδι να το κρατισω ? πως να κρινω οτι ειναι σε φυσιολογικο επιπεδο η οχι ?

λοιπον εφαγα φλασια.... εχω και ips μονιτορ LG τελευταιας γενιας την εχω 2 μηνες(επισης δεν παρατηρησα τπτ παρα τωρα που εγινε το τεστ) οποτε εκανα το ιδιο τεστ με το κινητο στον υπολογιστη και το αποτελεμα ηταν το ιδιο ακριβος σε μεγαλητερο αντι για μαυρο βγαζει ενα μαυρο "φωτισμενο" ομοιομορφα παντου δεν ξεφευγει στις 4 γωνιες και μετα οσο μεγαλωνει η αποσταση εξαληφετε ... το ιδο συμβαινει και στο κινητο λοιπον και μιας που ποτε δεν παιζει να συμβει αυτο το σκηνικο απολυτο μαυρο σε full screen στο σκοταδι με ΦΟΥΛ φωτεινοτητα (στο σ4 δεν το εκανα ποτε το τεστ αυτο γιατι δεν το ηξερα, σε τεστ με σ5 σημερα ομως φανηκε διαφορα το σ5 απολυτο μαυρο χωρις τπτ σαν να ηταν κλειστη η οθονη ηταν) δεν ειναι κατι που φεναινετε μεσα στην χρηση οποτε λεω να το κρατισω

Edited by ArGy-mObiLe

Χθες και σήμερα δουλεψα 3 διαφορετικά g4, 2 σε καταστήματα Cosmote και 1 σε Γερμανο.

Ειλικρινά σχεδον απογοητευτικα απο την οθόνη. Άτονα χρώματα, μουντά (εντάξει ίσως είμαι συνηθισμένος απο το s5) αλλα βρε παιδιά, υπερβολικά σκοτεινή οθονη. Δηλαδή αν δεν την έβαζες 70-80% απλα, δεν βλεπονταν! Απο εκεί και πάνω άρχιζε κάπως να ζωηρευει.

Έτσι ειναι στα δικα σας? Τόσο ψηλά πρέπει να είναι φωτεινότητα?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σήμερα παρέλαβα το τηλ. μου και είμαι αρκετά ικανοποιημένος πρώην κάτοχος Ζ1, στην οθόνη κλειδώματος δεν μπορούμε να βάλουμε live wallpaper και με της πρώτες φορτίσεις πως το πάμε το θέμα δεν το θυμάμαι, να πω και εγώ την εμπειρία μου σε θέμα bleeding έχει και εμένα σε 50% φωτεινότητα και πάνω μόνο στο μαύρο και σε σκοτεινό περιβάλλον και είναι τέλειος κάτω στο back button δεν φαίνεται και πολύ πρέπει να το προσέξεις.

Χθες και σήμερα δουλεψα 3 διαφορετικά g4, 2 σε καταστήματα Cosmote και 1 σε Γερμανο.

Ειλικρινά σχεδον απογοητευτικα απο την οθόνη. Άτονα χρώματα, μουντά (εντάξει ίσως είμαι συνηθισμένος απο το s5) αλλα βρε παιδιά, υπερβολικά σκοτεινή οθονη. Δηλαδή αν δεν την έβαζες 70-80% απλα, δεν βλεπονταν! Απο εκεί και πάνω άρχιζε κάπως να ζωηρευει.

Έτσι ειναι στα δικα σας? Τόσο ψηλά πρέπει να είναι φωτεινότητα?

λοιπον επειδη τιν πατισα με το σ4 ζεις σε ενα κοσμο "ψευτικο" τα κορεσμενα χρωματα και ολο αυτο ηταν φουσκα που εσκασε

η οθονη διχνει κατι σαν εινα εισαι εκει μπροστα να το βλεπεις ζωντανα . δεν πετυχανε το απολυτο μαυρο λογο τεχνολογιας πανελ αλλα πτεσματα

και οθονη στον υπολογιστη που πειρα ειχε 10 οθονες ισως και παραπανω στο πλαισιο ανοιχτες η μονη που εκανε ΜΠΑΜ που ξεχωριζε ηταν αυτη η lg που πειρα βλεπεις το χρωμα ως εχει οχι εφανταστες τονικοτιτες. δεν ειναι τπτ μουντο. η φωτεινοτητηα ναι θελει απο το 70% και πανω. μετα απο το βημα αυτο νομιζω στην σαμυ δεν θα ξανα γυρισω στα επομενα 3 χρονια και βλεπουμε ! :X

Αν και το panel του s5 δεν έχει καμία σχέση με του s4 ως αναφορά την απόδοση των χρωμάτων, το είπα και εγω και το δέχομαι οτι σε θεμα πιστότητας να ειμαι επηρεασμένος απο το s5.

Όμως απο τη φωτεινότητα ομολογω οτι δεν το περίμενα. Πίστευα, απο αυτά που ειχα διαβάσει, οτι θα ηταν αλλού στο θέμα αυτό και αυτο που είδα ηταν κάτι λιγο παραπανω απο το g3. Δηλαδή εκεί που στο g3 έπρεπε να το έχεις στο 90%, εδώ έπρεπε να το έχεις στο 70-80%.

Ομολογω οτι με ξενέρωσε λίγο, μιας που σκέφτομαι οτι αυτο θα επιβαρύνει την κατανάλωση αλλα και την θερμότητα. Μεσα στα κλιματιζομενα καταστήματα, φυσικά δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά αναρωτιέμαι αν έξω στη μέρα, που λογικά μπορεί να χρειαστεί να ανεβασεις και άλλο την φωτεινότητα, (και δεν θα υπάρχει η δροσιά του κλιματιστικου) τι θα κάνει?

Και δεν εννοώ να απαντήσεις καμια κληση μόνο αλλά σοβαρη χρήση. Μηπως τελικα τα σβησιματα απο θερμοκρασία που ανέφεραν τα παιδιά ή η αυξημενη θερμοκρασια του πανελ που παρατηρησε ο αλλος φιλος, έχουν τελικά βάση?

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αν και το panel του s5 δεν έχει καμία σχέση με του s4 ως αναφορά την απόδοση των χρωμάτων, το είπα και εγω και το δέχομαι οτι σε θεμα πιστότητας να ειμαι επηρεασμένος απο το s5.

Όμως απο τη φωτεινότητα ομολογω οτι δεν το περίμενα. Πίστευα, απο αυτά που ειχα διαβάσει, οτι θα ηταν αλλού στο θέμα αυτό και αυτο που είδα ηταν κάτι λιγο παραπανω απο το g3. Δηλαδή εκεί που στο g3 έπρεπε να το έχεις στο 90%, εδώ έπρεπε να το έχεις στο 70-80%.

Ομολογω οτι με ξενέρωσε λίγο, μιας που σκέφτομαι οτι αυτο θα επιβαρύνει την κατανάλωση αλλα και την θερμότητα. Μεσα στα κλιματιζομενα καταστήματα, φυσικά δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά αναρωτιέμαι αν έξω στη μέρα, που λογικά μπορεί να χρειαστεί να ανεβασεις και άλλο την φωτεινότητα, (και δεν θα υπάρχει η δροσιά του κλιματιστικου) τι θα κάνει?

Και δεν εννοώ να απαντήσεις καμια κληση μόνο αλλά σοβαρη χρήση. Μηπως τελικα τα σβησιματα απο θερμοκρασία που ανέφεραν τα παιδιά ή η αυξημενη θερμοκρασια του πανελ που παρατηρησε ο αλλος φιλος, έχουν τελικά βάση?

Στο αυτόματο εάν το έχεις είναι μια χαρά η οθόνη, όποιος θέλει πάρα πολύ έντονα χρώματα ας το βάλει 70-80% λοιπόν... Αυτό δεν είναι πρόβλημα, σε όλα τα κινητά είναι το ίδιο. Για να έχεις μπαταρία με διάρκεια στο αυτόματο προτείνω το brightness

Καλησπέρα χρήστες. Μία ερώτηση αν μπορείτε να μου απαντήσετε πριν την αγορά.

Σπασμωδικά είχα παρατηρήσει G4 με λευκό φόντο μπροστά αντί για μαύρο. Γνωρίζετε κάτι για αυτό? Δεν μπορω να βρω κάτι επίσημο στο ίντερνετ. Να στε καλά,να χαιρεστε τα κινητά σας

Υπάρχει σε κάποιο μαγαζί στην Πάτρα στη βιτρίνα για να το δω;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ευχαριστώ θα περάσω να το χαζέψω.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ρε παιδιά γιατί μου έχει απενεργοποιημένες τις 3 πρώτες επιλογές;;;[ATTACH]62488[/ATTACH]

Ρε παιδιά γιατί μου έχει απενεργοποιημένες τις 3 πρώτες επιλογές;;;[ATTACH]62488[/ATTACH]

Έχεις σεταρισμενο κάποιο εταιρικό email?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Έχεις σεταρισμενο κάποιο εταιρικό email?

Εντάξει το βρήκα...εκκαθάριση δεδομένων ασφαλείας ήθελε...

εχει προβλημα με το touch ο κινητο?κατι τετοιο εχει διαρευσει.αληθευει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

εχει προβλημα με το touch ο κινητο?κατι τετοιο εχει διαρευσει.αληθευει?

Διαβασε λίγες σελίδες πίσω..

Διαβασε λίγες σελίδες πίσω..

τι να διαβασω?οσο διαβαζω απογοητευομαι.βλεπω black bleathing....και τετοια,σε ποια σελιδα περιπου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Μπορώ να πω το μόνο μειονέκτημα του G4 είναι πως δεν έχει τα smart stay και γενικά τα smart settings του G3, δηλαδη όταν χτυπάει όταν γυρνάς το τηλέφωνό μειώνει την ένταση, η όταν βλέπεις την οθόνη μένει ανοιχτό με sensor κτλ κτλ, εκεί κάνανε μεγάλη πατάτα η LG

Το smart stay ελπίζω να περαστεί με κάποιο τρόπο

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Φαίνεται στην προσπάθεια να ελαφρίνουν όσο μπορούν την rom, άρχισαν να ξηλώνουν και χρήσιμα πράγματα!! :blink:

τι να διαβασω?οσο διαβαζω απογοητευομαι.βλεπω black bleathing....και τετοια,σε ποια σελιδα περιπου?

Τι είναι αυτό?

Edited by fanatikos

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4