gk1971 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μια τελείως χαζή ερώτηση. Το screen protector που έχει η συσκευή από το εργοστάσιο είναι νορμάλ να το αφήσω η πρέπει να το βγάλω; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Οσο για τις διαφημισεις νομιζω και χωρις root μπορεις να τις κοψεις, οχι ολες ομως. Με το adguard κόβονται οι διαφημίσεις και χωρίς να είσαι root. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Με καλωδιο,τι παιζει?Η χρησιμοποιεις το ασπρο που εχουμε του κανονικου φορτιστη?? εγω φορτιζω με εναν samsung φορτιση ολα τα κινητα που ειχα, ειναι 500mAh φορτιζει αργα και καλα. καλωδια και φορτιστες δεν παιζουν κανενα ρολο, ολα το ιδιο ρευμα βγαζουν. Φίλε μου για ποιον τρόπο φορτίσεις εννοείς; Δεν βγάζουν όλοι οι φορτιστές το ίδιο ρεύμα ούτε περνάει το ίδιο ρεύμα από όλα τα καλώδια. Μιλάω για απευθείας ενσύρματη σύνδεση. Στην ασύρματη δεν ξέρω τι παίζει. Αν δηλαδή παίζει σημασία το καλώδιο και ο φορτιστής που βάζεις στην πρίζα ή ότι και να βάλεις παίζει ρόλο και η συσκευή που ακουμπάς πάνω το κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το adguard κόβονται οι διαφημίσεις και χωρίς να είσαι root. Το έχεις καιρό; Δουλεύει καλά όντως; Είναι στο play store ή από αλλού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 εγω φορτιζω με εναν samsung φορτιση ολα τα κινητα που ειχα, ειναι 500mAh φορτιζει αργα και καλα. καλωδια και φορτιστες δεν παιζουν κανενα ρολο, ολα το ιδιο ρευμα βγαζουν. Φίλε μου για ποιον τρόπο φορτίσεις εννοείς; Δεν βγάζουν όλοι οι φορτιστές το ίδιο ρεύμα ούτε περνάει το ίδιο ρεύμα από όλα τα καλώδια. Μιλάω για απευθείας ενσύρματη σύνδεση. Στην ασύρματη δεν ξέρω τι παίζει. Αν δηλαδή παίζει σημασία το καλώδιο και ο φορτιστής που βάζεις στην πρίζα ή ότι και να βάλεις παίζει ρόλο και η συσκευή που ακουμπάς πάνω το κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έχεις καιρό; Δουλεύει καλά όντως; Είναι στο play store ή από αλλού; εννοω για ενσυρματη φορτιση παντα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Το έχεις καιρό; Δουλεύει καλά όντως; Είναι στο play store ή από αλλού; Δουλεύει όπως το adblock, με τη μόνη διαφορά ότι δε χρειάζεται root. Το είχα βρεί εκτός playstore. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Φίλε μου για ποιον τρόπο φορτίσεις εννοείς; Δεν βγάζουν όλοι οι φορτιστές το ίδιο ρεύμα ούτε περνάει το ίδιο ρεύμα από όλα τα καλώδια. Μιλάω για απευθείας ενσύρματη σύνδεση. Στην ασύρματη δεν ξέρω τι παίζει. Αν δηλαδή παίζει σημασία το καλώδιο και ο φορτιστής που βάζεις στην πρίζα ή ότι και να βάλεις παίζει ρόλο και η συσκευή που ακουμπάς πάνω το κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έχεις καιρό; Δουλεύει καλά όντως; Είναι στο play store ή από αλλού; εννοω για ενσυρματη φορτιση παντα Στην ενσύρματη παίζουν ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 τι παιζει ρολο ρε παιδια με εχετε μπερδεψει Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Και τα καλώδια παίζουν ρολο στη ταχύτητα φόρτισης. Έχω ένα καλώδιο που μου φορτίζει τη συσκευή σε 6 ώρες και το καλώδιο της συσκευασίας σε λιγότερο απο 2. Κάποιοι τύποι στο xda μετράνε και την αντίσταση στα καλώδια φόρτισης που φυσικά δεν είναι η ίδια απο καλώδιο σε καλώδιο. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Htcxe Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 εχει παρει κανεις το κινητο απο το gadgetlab(Ηρακλειο-Κρητης) να μας πει αμα ειχε καμια δυσαρεστη εμπειρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μόλις παρέλαβα και εγώ το δικό μου se Black leather.. Και προχωρώ σε παραγγελία tempered glass (μάλλον 4smarts) και Quick Circle θήκης από alixpress.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μόλις παρέλαβα και εγώ το δικό μου se Black leather.. Και προχωρώ σε παραγγελία tempered glass (μάλλον 4smarts) και Quick Circle θήκης από alixpress.. :) Το aliexpress δέχεται πιστωτικες; πως θα το πληρώσεις; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το aliexpress δέχεται πιστωτικες; πως θα το πληρώσεις; Θα βρω.. τρόπο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σαν τηλεφωνο μονο εχει μετρησει αυτονομια κανεις;ε αντε και λιγο fb η viber. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 θα ξαναρωτήσω γιατί ακόμα είμαι 50-50... αξίζει η μετάβαση απο nexus 6... μιλάω γενικα σαν σύνολο... δεν είμαι ούτως ή άλλως fan των custom κτλ. μιλάω συνολικά σαν τηλέφωνο! :D Υπάρχει κάποιος που να είχε και τα δύο να βοηθήσει; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 εχω 2 ερωτηματα 1. αυτο το adguard ζητα μια συνδεση Vpn...ειναι ασφαλες αυτο? 2. το tempered glass ειναι απαραιτητο για το g4? Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Θα βρω.. τρόπο :) Προσπάθησα με prepare, χρεωστική, και πιστωτική, και δεν περνάει καμία. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με το e-bay. Να δω πως θα βρω Qi receiver για το G4. Ελλάδα δεν βρήκα κάτι. Το παράξενο είναι ότι πριν ένα μήνα πλήρωσα με την prepare 148€ σε microsoft για το Office. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Προσπάθησα με prepare, χρεωστική, και πιστωτική, και δεν περνάει καμία. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με το e-bay. Να δω πως θα βρω Qi receiver για το G4. Ελλάδα δεν βρήκα κάτι. Το παράξενο είναι ότι πριν ένα μήνα πλήρωσα με την prepare 148€ σε microsoft για το Office. αν η εταιρία με την οποία πας να κάνεις συναλλαγή διατηρεί καταθετικό λογαριασμό στην Ελλάδα (σε ελληνική τράπεζα) μπορείς να κάνεις κανονικά την συναλλαγή. Θεωρητικά η microsoft σαν μεγάλη εταιρία θα έχει. (sorry για το off topic) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ξέρει κανείς αν υπάρχει Ελλάδα Qi receiver για το G4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ξέρει κανείς αν υπάρχει Ελλάδα Qi receiver για το G4; Υπάρχουν αλλά ακριβότερα από ότι στο ebay.. Πχ: http://www.tech-in.gr/lg-wireless-charger-stand-for-the-lg-g4-in-black-wcd-110-ageubk.html Θεωρητικά κάνουν και Generic φορτιστές τύπου https://www.ebnb.gr/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/el-%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%A6%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7/22433-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-qi-5900217155614-5v.html ...αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσπάθησα με prepare, χρεωστική, και πιστωτική, και δεν περνάει καμία. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με το e-bay. Να δω πως θα βρω Qi receiver για το G4. Ελλάδα δεν βρήκα κάτι. Το παράξενο είναι ότι πριν ένα μήνα πλήρωσα με την prepare 148€ σε microsoft για το Office. Υπάρχει και το revolut.. Κοίταξέ το στο google για να μην βγούμε off topic εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Υπάρχουν αλλά ακριβότερα από ότι στο ebay.. Πχ: http://www.tech-in.gr/lg-wireless-charger-stand-for-the-lg-g4-in-black-wcd-110-ageubk.html Θεωρητικά κάνουν και Generic φορτιστές τύπου https://www.ebnb.gr/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/el-%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%A6%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7/22433-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-qi-5900217155614-5v.html ...αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει και το revolut.. Κοίταξέ το στο google για να μην βγούμε off topic εδώ Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά ψάχνω για receiver που μπαίνει στο τηλέφωνο. Φορτιστή έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σημερα εβαλα xposed και εγκατεστησα και το g4 tweaksbox αλλα εχει λιγες επιλογες στην free εκδοση. Αν παω να το αγορασω απο το playstore θα με αφησει η θα την πατησω οπως με το ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σημερα εβαλα xposed και εγκατεστησα και το g4 tweaksbox αλλα εχει λιγες επιλογες στην free εκδοση. Αν παω να το αγορασω απο το playstore θα με αφησει η θα την πατησω οπως με το ebay? Δοκίμασε και το gravity box. Εχει αρκετές επιλογές. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adad Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδιά "please some help" Ούτε η LG δεν μπορεί να μου πει τι χρώμα φωτός έχει το flash...:what: Οι μισοί μου λένε λευκό, και άλλοι κίτρινο,τι παίζει βρε παιδιά; γιατί δεν μπορεί κανείς να μου δώσει μια σαφή απάντηση; Είναι κάτι που αφορά τις παρτίδες; Σε εσάς τι χρώμα έχει; έχω (508 POM) αν αυτό λέει κάτι. Αν θέλετε απαντήστε μου γιατί έχω μπερδευτεί πολύ,ένα τόσο απλό πράγμα και δεν μπορώ να βρώ απάντηση...:( Εμένα κάτι ανάμεσα μου φαίνεται. Αλλά γιατί σε καίει τόσο τι χρώμα είναι το φλας; ναι ρε φιλε μου ομως γιατι εχεις φαγωθεί τοσο τι χρωμα εχει το φλας??το τηλεφωνο βγαζει τελειες φωτογραφιες ειτε με φλας; ειτε χωρις φλας!!!Παιδιά θα σας πω τι γίνεται με το χρώμα του φλάς... Πρώτα από όλα είναι το αντικείμενό-δουλεία μου η φωτογραφία,μάλιστα ποιο πίσω στο ίδιο thread λέω ότι η κάμερα που έχει το G4 δεν παίζεται (στο manual δουλεύω πάντα),στα άλλα mode δεν είναι τόσο καλή,εν σχέση με τον ανταγωνισμό. Στις 10 φωτογραφίες-video που βγάζω οι 8 είναι άνευ φλάς,και όλα είναι ωραία και καλά,το θέμα είναι όμως ότι κάποιες στιγμές χρειάζεται να ενεργοποιήσεις και το φλάς,και εκεί τα χαλάει όλα,(αναφέρομαι στο δικό μου G4) μιλάω για εντελώς κίτρινο χρώμα,δυνατό αλλά καταστροφικό όσων αφορά το αποτέλεσμα,εφόσον οι φωτογραφίες-video παίρνουν μια απόχρωση χάλια,και μετά πρέπει να μπουν σε editor για να διορθώσω το yellow tint,έτσι μέχρι και σήμερα που γράφω, προσπαθώ να αποφεύγω την χρήση του φλάς. Μετά βλέποντας κάποια video πρόσεξα ότι δεν είχαν όλα τα G4 το ίδιο χρώμα στο φλάς,είπα θα είναι ιδέα μου,μίλησα με έναν φίλο μου που το έχει, και μου είπε: !!!...φίλε μου εμένα είναι λευκό...!!! Έτσι άρχισα να ψάχνω τι γίνεται με το θέμα αυτό,και αν είναι το δικό μου χαλασμένο να το στείλω πίσω,μετά πολλοί μου είπαν ότι έτσι είναι κίτρινο και πάρτο απόφαση,έτσι και έκανα μέχρι που ήρθε ο φίλος μου που είχε ένα G4 αλλά με λευκό φλάς...:( Πήρα την LG και την Procordia και μου είπαν ότι δεν το γνωρίζουν το θέμα και και κ.ο.κ. * Με λίγα λόγια το φλάς σαν φακός κάτι λέει,σαν φλάς όμως είναι "Λίαν επιεικώς άκρως απαράδεκτο" ** Εσείς έχετε δει ποτέ φλάς με κίτρινο φώς; γιατί εγώ πρώτη φόρα βλέπω τέτοιο πράγμα, και μάλιστα σε ένα κινητό ναυαρχίδα... ***Το θέμα δεν έχει τελείωση και είμαι στο ψάξιμο,αν προκύψει κάτι νεότερο θα ενημερώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 http://*www.youtube.com/*watch?v=ucfPuZ4JE78&f*eature=youtube_gdata*_player μια συγκριση με κινητο που εχει λιγοτερη ραμ δειχνει οτι ειναι αισθητα πιο αργο το g4. παιζει ρολο και το λειτουργικο λογικα. και υποτιθεται οτι το ui της lg ειναι απο τα καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 γεια ξανα ρε αλανια εχω ενα θεματακι σκαλωσε το email κ οταν παταω για ανανεωση των εμαιλ δεν κανει κ κολλαει στον συγχρονισμο... κ μ εφαγε χωρις να παρω χαμπαρι 30% της μπαταριας προσπαθωντας να συγχρονιστει... καμια καλη εφαρμογη για μαιλ εχουμε? hotmail ειναι ο λογαριασμος μου υγ εκανα ρεσταρ αλλα τπτ κανει το ιδιο... δεν ξερω γιατι ξαφνικα δεν μ ανανεωνει τα μηνυματα κ κολλαει το εικονιδιο το συγχρονισμου στο πανω μερος της οθονης... Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts