daug25 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 αν ειχε διορθωθεί οριστικα θα εβγαζαν ανακοινωση δεν ειναι βλακες......και κανεις εδω μεσα δεν ειπε οτι το επαθε μεσα σε ενα μηνα απο τοτε που το πηρε, εχει δρομο ακομα η φαση....κατσε να δεις τι εχει να γινει μολις παρουμε την Νουγκατ!!!μακαρι να βγω ψευτης και να βγει σωστα χωρις θερμοκρασιες και αλλα προβληματα αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος!!!ΛΥΣΗ παντως εφοσον εστω και 2-3 οπως λες(που ειναι παραπανω)αν τ εχουν παθει δεν λεγεται λυση!!! εισαι υπερβολικος το κινητο ειναι εξαιρετικο...κ ειδικα μετα το update σε v 20g οι θερμοκρασιες εχουν κατεβει παρα πολυ με συνεπεια η βασικη αιτια τ μπουτλουπ να εχει σχεδον εκμηδενιστει... μην το θαβεις λοιπον αλλο αυτο το τηλεφωνο...δειχνει να το εχεις παρει εργολαβια αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 εισαι υπερβολικος το κινητο ειναι εξαιρετικο...κ ειδικα μετα το update σε v 20g οι θερμοκρασιες εχουν κατεβει παρα πολυ με συνεπεια η βασικη αιτια τ μπουτλουπ να εχει σχεδον εκμηδενιστει... μην το θαβεις λοιπον αλλο αυτο το τηλεφωνο...δειχνει να το εχεις παρει εργολαβια αυτο αααααα εσυ εισαι μια κατηγορια μονος σου....ξερεις και την αιτια που το προκαλει,ξερεις οτι εχει βρεθει τελικα η λυση και οτι μαλιστα εχουν εκμηδενιστεί οι περιπτωσεις....πανε δες το αλλο το νημα με το booloop να δεις εναν εκμηδενισμό αλλο πραγμα!!!δεν θα το θαψω αλλο θα την διαλυσω την φερραρι της π....ας..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 εισαι υπερβολικος το κινητο ειναι εξαιρετικο...κ ειδικα μετα το update σε v 20g οι θερμοκρασιες εχουν κατεβει παρα πολυ με συνεπεια η βασικη αιτια τ μπουτλουπ να εχει σχεδον εκμηδενιστει... μην το θαβεις λοιπον αλλο αυτο το τηλεφωνο...δειχνει να το εχεις παρει εργολαβια αυτο Και σαν εταιρία είναι εξαιρετική. Τα προβλήματα που βγάζει η συσκευή, τα περνάνε για φυσιολογικά! Κάτσε, το καλοκαίρι θα το δεις αυτό με τις θερμοκρασίες. Τώρα δεν έχει και ζέστη όπως το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daug25 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Και σαν εταιρία είναι εξαιρετική. Τα προβλήματα που βγάζει η συσκευή, τα περνάνε για φυσιολογικά! Κάτσε, το καλοκαίρι θα το δεις αυτό με τις θερμοκρασίες. Τώρα δεν έχει και ζέστη όπως το καλοκαίρι.[/QUOT μετα την v 20g εσυ δεν ειδες καμια διαφορα στις θερμοκρασιες? ειλικρινα τωρα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αααααα εσυ εισαι μια κατηγορια μονος σου....ξερεις και την αιτια που το προκαλει,ξερεις οτι εχει βρεθει τελικα η λυση και οτι μαλιστα εχουν εκμηδενιστεί οι περιπτωσεις....πανε δες το αλλο το νημα με το booloop να δεις εναν εκμηδενισμό αλλο πραγμα!!!δεν θα το θαψω αλλο θα την διαλυσω την φερραρι της π....ας..... το ειδα ...3 με 4 ειστε που γραφετε απο 10 μηνυματα σε καθε σελιδα ...κανεις πολυ ντορο βρε παιδι μου σαν να το χεις παρει πολυ πατριωτικα...δεν σου κατσε ενα κινητο.οκ ξεπερασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 το ειδα ...3 με 4 ειστε που γραφετε απο 10 μηνυματα σε καθε σελιδα ...κανεις πολυ ντορο βρε παιδι μου σαν να το χεις παρει πολυ πατριωτικα...δεν σου κατσε ενα κινητο.οκ ξεπερασε το τι ειναι γκομενα και να το ξεπερασω ρε μεγαλε??ελα παρτο 400 οσο το πηρα εγω και θα το ξεπερασω....ρε τι ακουμε εδω μεσα...εμεις οι 3-4!!!δεν εκατσε λεει ενα κινητο!!λες και πηγαμε στο καζινο για ρουλετα!!φυσικα και θα το παρω πατριωτικα γιατι πεταξα τα λεφτα μου..εσυ μπορει να βγαζεις το μηνα 1000 εμεις μαζευαμε ενα χρονο λεφτα να παρουμε ενα τηλ για τα επομενα 3 και ειναι για πεταμα μεσα σε 11 μηνες.....ελα μεγαλε αν δεν εχεις θεμα εσυ ασε να λεμε εμεις το πονο μας και συ γραψε σε κανενα νημα για το καιρο σημερα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Αν έχεις εγκατεστημένο το Blue screen filter απενεργοποιησετο προσωρινά Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 μετα την v 20g εσυ δεν ειδες καμια διαφορα στις θερμοκρασιες? ειλικρινα τωρα Ναι έχει μια μικρή διαφορά. Δυστυχώς δεν την είχα περάσει πιο νωρίς για να έχω καλύτερα συμπεράσματα. Γι' αυτό είπα για το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daug25 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Ναι έχει μια μικρή διαφορά. Δυστυχώς δεν την είχα περάσει πιο νωρίς για να έχω καλύτερα συμπεράσματα. Γι' αυτό είπα για το καλοκαίρι. Νομιζω οτι πηρα την v 20g 17 me 20 Aυγουστου...μεχρι τοτε ειλικρινα το κινητο εκαιγε με gps h 4g κ λιγο ιντερνετ...μετα απο αυτο το update oι θερμοκρασιες επεσαν παρα πολυ...ακομα κ σε καποιο παιχνιδι που σπανια παιζω το κινητο παραμενει σχετικα δροσερο... αυτο εχει αλλαξει ολη τη συμπεριφορα του κινητου,,μονο οι haters οπως ο τυπος λιγο πιο πανω δεν θα το παραδεχθει... Με λιγα λογια πιστευω οτι οσοι κρατησαμε αυτο το κινητο οι περισσοτεροι δεν θα αντιμετωπισουμε παρομοια προβληματα... ο χρονος θα δειξει αν εχω δικιο ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι ειναι γκομενα και να το ξεπερασω ρε μεγαλε??ελα παρτο 400 οσο το πηρα εγω και θα το ξεπερασω....ρε τι ακουμε εδω μεσα...εμεις οι 3-4!!!δεν εκατσε λεει ενα κινητο!!λες και πηγαμε στο καζινο για ρουλετα!!φυσικα και θα το παρω πατριωτικα γιατι πεταξα τα λεφτα μου..εσυ μπορει να βγαζεις το μηνα 1000 εμεις μαζευαμε ενα χρονο λεφτα να παρουμε ενα τηλ για τα επομενα 3 και ειναι για πεταμα μεσα σε 11 μηνες.....ελα μεγαλε αν δεν εχεις θεμα εσυ ασε να λεμε εμεις το πονο μας και συ γραψε σε κανενα νημα για το καιρο σημερα! 400 ευρω το πηρες κ θελεις να το δωσεις 400? ωραιος εισαι ρε μεγαλε το samsung s7 edge το πηραν 830 κ σε λιγοτερο απιο ενα χρονο ειναι στα 530...Εσυ ποσα bootloop επαθες? Γιατι αν επαθες 1 εχεις καινουρια motherboard κ εγγυηση γι αλλα 2 χρονια γι αυτο σου λεω...εισαι υπερβολικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Νομιζω οτι πηρα την v 20g 17 me 20 Aυγουστου...μεχρι τοτε ειλικρινα το κινητο εκαιγε με gps h 4g κ λιγο ιντερνετ...μετα απο αυτο το update oι θερμοκρασιες επεσαν παρα πολυ...ακομα κ σε καποιο παιχνιδι που σπανια παιζω το κινητο παραμενει σχετικα δροσερο... αυτο εχει αλλαξει ολη τη συμπεριφορα του κινητου,,μονο οι haters οπως ο τυπος λιγο πιο πανω δεν θα το παραδεχθει... Με λιγα λογια πιστευω οτι οσοι κρατησαμε αυτο το κινητο οι περισσοτεροι δεν θα αντιμετωπισουμε παρομοια προβληματα... ο χρονος θα δειξει αν εχω δικιο τραβα δες ολα μου τα μηνυματα και μετα άρχισε τα επιθετα......θερμοκρασιες σαφως επεσαν αλλα δεν σημαίνει οτι πριν δεν εγινε ειδη η ζημια σε καποιο μερος της πλακετας και δεν θα το παθεις....μαλλον θα αρχίσω να μιλαω την γλωσσα σου 最高のジャンク年 μπας και βγαλουμε ακρη!λες και μεις ξυπνήσαμε το πρωι και ειπαμε δεν παμε σε κανενα φορουμ να βγαλουμε σκαρτο ενα τηλ ετσι να περασει η ωρα.....και ας ειναι το καλυτερο στο κοσμο!!!σπορτ μπιλλυ καλει ολυμπο!μαλλον εσεις ειστε οι 2-3 που ζειτε σε ενα κοσμο γεματο λουλουδια και πεταλουδες σε λιγο θα μας πείτε οτι στην Ελλαδα δεν εχει κριση!!!δεν πας μια βολτα σε ενα απο τα σερβις να ρωτησεις αν εχει λυθει το προβλημα???εδω τα ιδια τα σερβις αλλαζουν πλακετες αβερτα και σου λενε αν το ξαναπαθει το ξαναφερνεις και εχει 4-5 ατομα σε μόνιμη βαση......τα ειδα με τα ματια μου 2 φορες που πηγα για αλλο τηλ....το δικο μου οταν το επαθε ακομα δεν ειχαν βαλει σερβις στην θεσσαλονικη...... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομιζω οτι πηρα την v 20g 17 me 20 Aυγουστου...μεχρι τοτε ειλικρινα το κινητο εκαιγε με gps h 4g κ λιγο ιντερνετ...μετα απο αυτο το update oι θερμοκρασιες επεσαν παρα πολυ...ακομα κ σε καποιο παιχνιδι που σπανια παιζω το κινητο παραμενει σχετικα δροσερο... αυτο εχει αλλαξει ολη τη συμπεριφορα του κινητου,,μονο οι haters οπως ο τυπος λιγο πιο πανω δεν θα το παραδεχθει... Με λιγα λογια πιστευω οτι οσοι κρατησαμε αυτο το κινητο οι περισσοτεροι δεν θα αντιμετωπισουμε παρομοια προβληματα... ο χρονος θα δειξει αν εχω δικιο ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 400 ευρω το πηρες κ θελεις να το δωσεις 400? ωραιος εισαι ρε μεγαλε το samsung s7 edge το πηραν 830 κ σε λιγοτερο απιο ενα χρονο ειναι στα 530...Εσυ ποσα bootloop επαθες? Γιατι αν επαθες 1 εχεις καινουρια motherboard κ εγγυηση γι αλλα 2 χρονια γι αυτο σου λεω...εισαι υπερβολικος απο την στιγμη που βγήκε ελαττωματικό τοσα θελω......καινούρια εχω ναι 603 σειρα...οταν το αγορασα ειχα 512.....η 512 δεν επαθε ποτε λουπα το εστειλα γιατι δεν αναγνώριζε η σουπερκινηταρα την καρτα sd και αλλαξαν πλακέτα....και τελικα ειχε θεμα η καρτα...!!!!για τετοιο σουπερσερβις μιλαμε......και επαθε η 603!!!!φυσικα δεν το ξαναεστειλα επανήλθε με hard reset αλλα περιμενω το επομενο!!! ελα ρε μεγαλε μην παιζεις με τα νευρα μας ξεκινα πρωτα να διαβασεις ολα τα μηνυματα σε αυτο ρο ρημάδι το νημα και μετα ελα να μας κανεις μαθηματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daug25 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 τραβα δες ολα μου τα μηνυματα και μετα άρχισε τα επιθετα......θερμοκρασιες σαφως επεσαν αλλα δεν σημαίνει οτι πριν δεν εγινε ειδη η ζημια σε καποιο μερος της πλακετας και δεν θα το παθεις....μαλλον θα αρχίσω να μιλαω την γλωσσα σου 最高のジャンク年 μπας και βγαλουμε ακρη!λες και μεις ξυπνήσαμε το πρωι και ειπαμε δεν παμε σε κανενα φορουμ να βγαλουμε σκαρτο ενα τηλ ετσι να περασει η ωρα.....και ας ειναι το καλυτερο στο κοσμο!!!σπορτ μπιλλυ καλει ολυμπο!μαλλον εσεις ειστε οι 2-3 που ζειτε σε ενα κοσμο γεματο λουλουδια και πεταλουδες σε λιγο θα μας πείτε οτι στην Ελλαδα δεν εχει κριση!!!δεν πας μια βολτα σε ενα απο τα σερβις να ρωτησεις αν εχει λυθει το προβλημα???εδω τα ιδια τα σερβις αλλαζουν πλακετες αβερτα και σου λενε αν το ξαναπαθει το ξαναφερνεις και εχει 4-5 ατομα σε μόνιμη βαση......τα ειδα με τα ματια μου 2 φορες που πηγα για αλλο τηλ....το δικο μου οταν το επαθε ακομα δεν ειχαν βαλει σερβις στην θεσσαλονικη...... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο την στιγμη που βγήκε ελαττωματικό τοσα θελω......καινούρια εχω ναι 603 σειρα...οταν το αγορασα ειχα 512.....η 512 δεν επαθε ποτε λουπα το εστειλα γιατι δεν αναγνώριζε η σουπερκινηταρα την καρτα sd και αλλαξαν πλακέτα....και τελικα ειχε θεμα η καρτα...!!!!για τετοιο σουπερσερβις μιλαμε......και επαθε η 603!!!!φυσικα δεν το ξαναεστειλα επανήλθε με hard reset αλλα περιμενω το επομενο!!! ελα ρε μεγαλε μην παιζεις με τα νευρα μας ξεκινα πρωτα να διαβασεις ολα τα μηνυματα σε αυτο ρο ρημάδι το νημα και μετα ελα να μας κανεις μαθηματα Δηλαδη αν καταλαβα καλα απ αυτα που ειπες το εστειλες για σερβις επειδη ΝΟΜΙΖΕΣ οτι δεν αναγνωριζε την καρτα....την ελαττωματικη καρτα...κ μετα χρησιμοποιησες τον ορο η σουπερκινηταρα(ειρωνικα φυσικα)ενω το G4 λειτουργουσε κανονικα. .μ αυτη σου την φραση απεδειξες οτι εισαι ενας προκατειλημενος αγοραστης...ενα ςαληθινος hater k αρα η γνωμη σου δεν εχει καμια απολυτως αξια...για μενα φυσικα φιλικα παντα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Δηλαδη αν καταλαβα καλα απ αυτα που ειπες το εστειλες για σερβις επειδη ΝΟΜΙΖΕΣ οτι δεν αναγνωριζε την καρτα....την ελαττωματικη καρτα...κ μετα χρησιμοποιησες τον ορο η σουπερκινηταρα(ειρωνικα φυσικα)ενω το G4 λειτουργουσε κανονικα. .μ αυτη σου την φραση απεδειξες οτι εισαι ενας προκατειλημενος αγοραστης...ενα ςαληθινος hater k αρα η γνωμη σου δεν εχει καμια απολυτως αξια...για μενα φυσικα φιλικα παντα ε? λοιπον θα το πω τελευταια φορα και δεν θα ξανααχοληθω μαζι σου(επειδη δεν μπαινεις στο κοπο να ψαξεις τι γραφω τοσο καιρο) σαν τηλ ειναι απο τα καλυτερα που βγηκαν εβερ σαν specs σαν καμερα σαν ολα....απο την στιγμη ομως που δεν τελειώνουν οι κλήσεις,παθαίνει μπουτουλπ,οι οθονες βγαζουν κοκκινα κιτρινα πρασινα....το τηλ ειναι αχρηστοοοοοοο!!!!ειναι λες και εχεις φερραρι και μένεις ανα 2 μηνες στο δρομο απο καμμένη μηχανη......δεν παυει να ειναι φερραρι αλλα αν μενεις στο δρομο δεν εχεις αμαξι εχεις χαρχαλι......αυτα καλο σου βραδυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daug25 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 λοιπον θα το πω τελευταια φορα και δεν θα ξανααχοληθω μαζι σου(επειδη δεν μπαινεις στο κοπο να ψαξεις τι γραφω τοσο καιρο) σαν τηλ ειναι απο τα καλυτερα που βγηκαν εβερ σαν specs σαν καμερα σαν ολα....απο την στιγμη ομως που δεν τελειώνουν οι κλήσεις,παθαίνει μπουτουλπ,οι οθονες βγαζουν κοκκινα κιτρινα πρασινα....το τηλ ειναι αχρηστοοοοοοο!!!!ειναι λες και εχεις φερραρι και μένεις ανα 2 μηνες στο δρομο απο καμμένη μηχανη......δεν παυει να ειναι φερραρι αλλα αν μενεις στο δρομο δεν εχεις αμαξι εχεις χαρχαλι......αυτα καλο σου βραδυ Δεν μενεις καθε δυο μηνες, ενα bootloop στους 11 μηνες που το χεις επαθες κ αυτο με το reset το ξεπερασε σταματω ομως σου ευχομαι να μην σου ξανασυμβει κ σιγα σιγα να το χαρεις γιατι ειναι ενα καλο κινητο καλο βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Ηρεμηστε λιγο υπαρχουν σημαντικοτερα προβληματα απο το να ασχολουμαστε με το g4 και τα bootloop του. Το κινητο ειναι σουπερ αλλα ειναι αναξιοπιστο. ΤΕΛΟΣ. Το σκ θα ειμαι εξωτερικο, μου εγγυαται κανενας οτι δεν θα με κρεμασει? Φυσικα ΟΧΙ. Τις τελευταιες μερες μου εχει κολησει και δεν τερματιζει τις κλησεις κανα δυο φορες. Αλλο σπαστικο παλι. Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Δεν μενεις καθε δυο μηνες, ενα bootloop στους 11 μηνες που το χεις επαθες κ αυτο με το reset το ξεπερασε σταματω ομως σου ευχομαι να μην σου ξανασυμβει κ σιγα σιγα να το χαρεις γιατι ειναι ενα καλο κινητο καλο βραδυ αν πας μια βόλτα σε κανένα θεμα εξωτερικου θα δεις και πολλά καινούργια,όπως και v10 και g5 με το ίδιο θεμα(σε πολύ μικρότερη κλιμακα)..Όταν τα καινούργια πιάσουν τους μήνες των παλιών και άρχισε Η να ζεσταινει ο καιρός θα δούμε τι θα γινει..Υπάρχουν και πολλά θεμα τα με την οθονη την οποία πλέον δεν καλύπτουν ούτε αυτή..Οδηγίες απο άνωθεν..το g3 έκανε επανεκινησεις μονο του η εσβηνε Και ήταν καλο τηλέφωνο..το G4 είχε τα πάντα καλά εκτός απο την καλή οθόνη του μέχρι να περάσουν οι πρώτη μήνες και να αποδειχθεί τι σαπιλα είχε μέσα της. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 (edited) Φιλε @Daug25, επετρεψε μου να παρεμβω. Δεν "κραζουμε" αδικα την LG και το συγκεκριμενο κινητο, ουτε μας κατεβηκε μια μερα να το κανουμε στα ξαφνικα. Εγω που σαν χρηστης του απο τον Μαρτιο (σειρα 601 εχω), δεν εχω παθει bootloop, ουτε εχει το παραμικρο image retention, το εξυμνουσα και το θαυμαζα. Θεωρουσα υπερβολικους οσους το κραζανε, μεχρι που καταλαβα οτι εχω αδικο. Γιατι; Γιατι το θεμα πηρε τεραστιες διαστασεις. Και οχι , δε παω με την μαζα, παω με τη λογικη. (και θα μου πεις , που να το παθαινα κιολας :p ) Δεν ειναι μονο αυτο το νημα. Στην Ελλαδα εχει καναδυο ακομη, στο εξωτερικο παρα πολλα αν ψαξεις λιγο. Και ναι ,εψαχνα σημερα να δω αν υπαρχει απο 609 σειρα και μετα θεμα με bootloop. Δε βρηκα. Οποτε αρχιζω να πιστευω οτι αν δε το παθω συντομα , ισως να ειμαι απο τους λιγους (ποσο μαλλον αν δε το παθω καθολου). Αν το παθω και παρω καινουρια σειρα, θα ευχομαι να γινει κανα θαυμα και να'χει διορθωθει. Και γενικα με αυτα τα "αν" , το συγκεκριμενο κινητο ΔΕΝ εμπνεει αξιοπιστια. Η LG αν διορθωνε το προβλημα θα τηρουσε σιγη ιχθυος πιστευεις; Δε θα ελεγε "παιδες 100000% απο τις σειρες ταδε , δε θα εχετε προβληματα" ; Το αν θα μεινουν χωρις προβληματα ή με προβληματα, μενει να αποδειχθει σε λιγους μηνες. Η LG περιμενει να ξεμεινει απο υλικα κατασκευης και να αρχισει να κρεμαει ολους οσους την εμπιστευτηκαν. Το κινητο ειναι μια πατατα τσεπης. Το αν θα το παθουν ολοι ή οχι , δεν ειμαι αρμοδιος να το πω , αλλα δεν εμπνεει εμπιστοσυνη. Αυτο απο μονο του, λεει πολλα. Συμφωνοι οτι ειναι σουπερ οσο λειτουργει κανονικα, αλλα λιγο τα bugs , λιγο το bootloop, λιγο με τις οθονες, η LG μοιαζει να κοροιδευει τον κοσμο που την εμπιστευεται. Κανει ενα βημα μπροστα και 2 πισω καθε φορα. Καλο βραδυ :) Edited November 28, 2016 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Παιδια αντι να τσακωνεστε , γιατι δεν το πουλατε το κινητο; Αφου οπως λετε ειναι προβληματικο , και οντως ειναι.. Κι εγω επαθα bootloop και τωρα εχω μητρικη 7/2016. Επισης 1 φορα δεν μου τερματιζε την κληση. Αλλα θεματα δεν ειχα ομως απο τον 6/2015 που το αγορασα. Και θα το πουλησω τωρα γιατι ζαχαρωνω καποιο αλλο κινητο , εννοειται αλλης εταιρειας. Πουληστε το να ηρεμησετε ολοι. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Παιδια αντι να τσακωνεστε , γιατι δεν το πουλατε το κινητο; Αφου οπως λετε ειναι προβληματικο , και οντως ειναι.. Κι εγω επαθα bootloop και τωρα εχω μητρικη 7/2016. Επισης 1 φορα δεν μου τερματιζε την κληση. Αλλα θεματα δεν ειχα ομως απο τον 6/2015 που το αγορασα. Και θα το πουλησω τωρα γιατι ζαχαρωνω καποιο αλλο κινητο , εννοειται αλλης εταιρειας. Πουληστε το να ηρεμησετε ολοι. καλημερα! δεν το παίρνει κανεις φιλε μου...τουλαχιστον στα λεφτα που θελουμε το εχω βαλει παντου!!με τζαμακι νιλκιν φορεμενο με ενα ακομα σφραγισμένο(γνησια) με 2 θηκες με υπολοιπο εγγύησης 13 μηνες με μαυρο δερμα καπακι αφόρετο χωρις οχι γρατζουνια ουτε πιτσιλιά βρωμιας δεν εχει με το πανακι το εχω απο την πρωτη μερα με με με με με !!!αλλα τιποτα!!!292 εχει στο σκρουτζ το εδινα στα 240 με ολαααα αυτα με ενα ακομα γνησιο φορτιστή που αν τα βαλεις ολα αυτα το ποσο φτανει τα 350 ανετα και τιποτα.....εχει υποτιμηθεί πλεον με ολα αυτα που εχουν γινει οπως ειπε και ο τομμυ αν κανεις μια γυρα στα γκρουπ του φβ σε ελλαδα και εξωτερικο και σε αλλα φορουμ θα δεις οτι γινεται χαμος απο προβληματα και αυτο εχει ως αποτελεσμα να ειναι πλεον στο καναβατσο!!!την πατησαμε γιατι δεν περιμέναμε να μην βρεθει λυση και το κρατήσαμε τοτε που ξεκίνησε και φαγαμε τον φλοκο!!τωρα ειναι αργα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Αυτο ακριβως σκεφτομουν. Ποιος θα το παρει πλεον ρε συ; Ακομη και καποιος ανυποψιαστος αν το παρει, δε θα μπορω να σκεφτομαι μετα οτι του πουλησα αμφιβολου ποιοτητος συσκευη, παροτι εμενα δεν εχει μπουτλουπιασει και ειναι σε αριστη κατασταση. Δηλαδη να ψοφησει του γειτονα η κατσικα :p Θα μεινω και οσο παει. Δεν ειναι λυση να το δωσω και δεν ειμαι σε θεση να παρω και αλλο (θα βγαλω το optimus g απο το συρταρι και τελος) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Κι εγώ το είχα βάλει για πούλημα, πριν πάθει bootloop. Ήθελα και λίγο μεγαλύτερη οθόνη οπότε το αντάλλασσα και με V10. Αλλά για να μην το δώσω και το πάθει και κανένας άλλος το κρατάω και γενικά το ευχαριστιέμαι Όπως και όταν το έπαθε, έχω σχεδόν πάντα πρόσβαση στο δεύτερο κινητό μου (είναι στο αυτοκίνητο) με δεύτερη σιμ ήδη μέσα σε airoplane mode και τις επαφές κλπ συγχρονισμένες.. Αφού δεν έχω το άγχος ότι θα μείνω από κινητό και όπως έχω πει με την 20g (χαμηλότερη θερμοκρασία-καλύτερη διαχείριση μπαταρίας) για την χρήση που κάνω είναι σχεδόν τέλειο. (δεν μου έχει κάνει ποτέ το θέμα με τον τερματισμό κλήσεων) Και να το έδινα στα 250€ πχ δεν νομίζω ότι θα έβρισκα αντάξιο του σε αυτά τα χρήματα Τέλος, χωρίς να γνωρίζω γιατί παθαίνει τα bootloop, έχω την αίσθηση ότι αν δεν το ταράξω στο να βρίσκει διαθέσιμα δίκτυα wifi πχ σε ξενοδοχείο μάλλον δεν θα το ξαναπαθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Κι εγώ το είχα βάλει για πούλημα, πριν πάθει bootloop. Ήθελα και λίγο μεγαλύτερη οθόνη οπότε το αντάλλασσα και με V10. Αλλά για να μην το δώσω και το πάθει και κανένας άλλος το κρατάω και γενικά το ευχαριστιέμαι Όπως και όταν το έπαθε, έχω σχεδόν πάντα πρόσβαση στο δεύτερο κινητό μου (είναι στο αυτοκίνητο) με δεύτερη σιμ ήδη μέσα σε airoplane mode και τις επαφές κλπ συγχρονισμένες.. Αφού δεν έχω το άγχος ότι θα μείνω από κινητό και όπως έχω πει με την 20g (χαμηλότερη θερμοκρασία-καλύτερη διαχείριση μπαταρίας) για την χρήση που κάνω είναι σχεδόν τέλειο. (δεν μου έχει κάνει ποτέ το θέμα με τον τερματισμό κλήσεων) Και να το έδινα στα 250€ πχ δεν νομίζω ότι θα έβρισκα αντάξιο του σε αυτά τα χρήματα Τέλος, χωρίς να γνωρίζω γιατί παθαίνει τα bootloop, έχω την αίσθηση ότι αν δεν το ταράξω στο να βρίσκει διαθέσιμα δίκτυα wifi πχ σε ξενοδοχείο μάλλον δεν θα το ξαναπαθει Εγώ ταξιδεύω ΣΥΝΕΧΕΙΑ, από wifi ξένα... άλλο τίποτα... Δεν το έπαθα ξανά. Κάθε εβδομάδα σε άλλο ξενοδοχείο σε άλλη χώρα σε άλλο πελάτη... Δεν το έπαθα ΠΟΤΕ κατα τη διάρκεια σύνδεσης σε νέο wifi. Τις δύο φορές που το έπαθα, επανήλθε με Hard reset και μετά από εγκατάσταση παράξενης εφαρμογής {bitcoin s} Δεν ξέρω τι να πω... Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 καλημερα! δεν το παίρνει κανεις φιλε μου...τουλαχιστον στα λεφτα που θελουμε το εχω βαλει παντου!!με τζαμακι νιλκιν φορεμενο με ενα ακομα σφραγισμένο(γνησια) με 2 θηκες με υπολοιπο εγγύησης 13 μηνες με μαυρο δερμα καπακι αφόρετο χωρις οχι γρατζουνια ουτε πιτσιλιά βρωμιας δεν εχει με το πανακι το εχω απο την πρωτη μερα με με με με με !!!αλλα τιποτα!!!292 εχει στο σκρουτζ το εδινα στα 240 με ολαααα αυτα με ενα ακομα γνησιο φορτιστή που αν τα βαλεις ολα αυτα το ποσο φτανει τα 350 ανετα και τιποτα.....εχει υποτιμηθεί πλεον με ολα αυτα που εχουν γινει οπως ειπε και ο τομμυ αν κανεις μια γυρα στα γκρουπ του φβ σε ελλαδα και εξωτερικο και σε αλλα φορουμ θα δεις οτι γινεται χαμος απο προβληματα και αυτο εχει ως αποτελεσμα να ειναι πλεον στο καναβατσο!!!την πατησαμε γιατι δεν περιμέναμε να μην βρεθει λυση και το κρατήσαμε τοτε που ξεκίνησε και φαγαμε τον φλοκο!!τωρα ειναι αργα!! Φιλικα στο λεω και χωρις παρεξηγηση : στα 200 εφυγε το δικο μου με πληρη ενημερωση του αγοραστη για το ιστορικο του τηλεφωνου. Τα εξτρα ηταν ενα τζαμακι Niilkin και original case LG. Παντα να ξερεις για καθε πωλητη υπαρχει και ενας αγοραστης. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Φιλικα στο λεω και χωρις παρεξηγηση : στα 200 εφυγε το δικο μου με πληρη ενημερωση του αγοραστη για το ιστορικο του τηλεφωνου. Τα εξτρα ηταν ενα τζαμακι Niilkin και original case LG. Παντα να ξερεις για καθε πωλητη υπαρχει και ενας αγοραστης. εγω τοσα δεν το σκοτώνω αδερφε 400 το πηρα.....με 200 δεν ξερω καν τι μπορω να παρω ανθρωπινο...σε σχεση με την μπαχατελα....δεν πειραζει θα το κρατησω και οσο εχω εγγύηση θα τους το στελνω αβερτα και μολις παρω αλλο στο μελλον θα το εχω δευτερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Κουμαντο στο τηλ σου και στη τσεπη σου κανεις μονο εσυ φιλε μου. Για μενα προεχει η υγεια και την προτιμω απο 40-50 ευρω που εχουμε διαφορα στη τιμη πωλησης. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 2 εκατόμπαλα το έδωσα κι εγώ...όταν λήξει η εγγύηση η αξία μεταπωλησης θα είναι μηδαμινη, μιας και κανείς δεν θα ρισκάρει να το πάρει έχοντας στο μυαλό του πιθανόν bootloop, οπότε κόστος 200 + ευρώ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Το πήρα πέντε κατοστάρικα πριν ένα χρόνο και τρεις μήνες.Μέχρι στιγμής δύο φορές στο σερβις για μπουτλουπ-αλλαγή πλακέτας και image retention.Δεν το σκοτωνω διακόσια ευρώ για να πάρω το μόνο κινητό που με συγκινεί το s7 edge- θα του πιω το αίμα και όσο αντέξει.Στο τέλος ξυριζουν το γαμπρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts