papsr6 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Έχει. Αν έχεις βάλει άλλη επίσημη rom από αυτήν που προορίζεται για τη χώρα της συσκευής σου τότε είσαι εκτός(προσωρινά). Απλά μπορείς να ξαναφλασάρεις την rom της χώρας της συσκευής σου και είσαι τυπικά καλημμένος. Α μαλιστα. Ευχαριστω για το νεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Παιδιά μια ερώτηση. Χρησιμοποιώ το ημερολόγιο του κινητού και έχω σημειώσει ένα συμβάν στο ημερολόγιο και θέλω να μου χτυπήσει υπενθύμιση αύριο Δευτέρα στις 8:00 το βράδυ. Πως γίνεται να χτυπήσει στις 8:00 η ώρα που το θέλω? Δεν υπάρχει επιλογή να βάλω να χτυπάει οποτε θέλω. Βλέπω πως έχει επιλογή για μια μέρα πριν ή μια βδομάδα η στις 12 το βράδυ τις ίδιας μέρας Edit :::: το βρήκα!!! Έπρεπε να απενεργοποίησω την επιλογή για το ολοήμερο!!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited June 13, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Εβαλα την v20h απο το λινκ στην προηγουμενη σελίδα και πραγματικα δουλευει ρολόι. Κανενα κόλλημα ποιο γρήγορη απο την 20d και απο μπαταρία δειχνει τεραστια βελτίωση.ειμαι μια ωρα και ενα τέταρτο με ανοιχτο KODI που καίει τα Αντερα του και ειμαι στο 80% φορτισμένο απο εχθές τα μεσάνυχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλά νέα μπράβο! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 αυτο πες το στην προκορντια.....οχι σε μας δλδ τι ειπε η προκορντια, οτι εισαι εκτος εγγυησης επειδη φορας ρομ της εταιριας? :lol: Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 δλδ τι ειπε η προκορντια, οτι εισαι εκτος εγγυησης επειδη φορας ρομ της εταιριας? :lol: οχι ειπε οτι η συσκευη σου ειναι εισαγωγης απο πορτογαλια και συ εχεις την ρουμανικη ρομ(επειδη παντα εβγαινε πρωτα εκει η αναβαθμιση)....και τρως φλωκο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 και που ειναι το προβλημα ακριβως, η συσκευη υπεστη ζημια απο το φλασαρισμα πανομοιοτυπης ρομ με κωδικο H815_EUR ? γιατι αν δεν ξερουν εκει στην εταιρεια εκει ολες οι ρομ για το ευρωπαικο G4 unbranded ειναι ΟΛΟιδιες. Εξαιρουνται τα branded Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 και που ειναι το προβλημα ακριβως, η συσκευη υπεστη ζημια απο το φλασαρισμα πανομοιοτυπης ρομ με κωδικο H815_EUR ? γιατι αν δεν ξερουν εκει στην εταιρεια εκει ολες οι ρομ για το ευρωπαικο G4 unbranded ειναι ΟΛΟιδιες. Εξαιρουνται τα branded τι να σου πω ρε μεγαλε????μου μιλας λες και ειμαι εργαζομενος στην προκορντια σου λεω απλα τι ισχυει εσυ καλα τα λες εγω καλα τα λεω αλλα αν αυτοι δεν το δέχονται τι φταιω εγω??!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Se bootloop προβλημα φαινεται αν εχεις αλλαξει ρομ? Αν οχι δεν υπαρχει προβλημα απλα θυμηθειτε να ξανα φλασαρετε την εκδοση του lg g4 σας και μετα στειλτε το σε περιπτωση αλλου προβληματος. Εγω περιμενω να ερθει στο ολλανδικο καποιο update αλλα η lg ειναι γνωστη ρατσιστρια με την ευρωπη και συνθως δεν περνει ουτε καν bug fix οχι update ποσο μαλλον upgrade. Αναψτε λαμπαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Παιδιά καμιά ιδέα γαι το τι να κάνω με το πρόβλημα που έχω ? Είχε κανείς άλλο παρόμιο πρόβλημα ? Το πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία ξεφορτίζεται ορισμένες φορές παρόλο που το κινητό είναι σε standby κατάσταση. Επροχθές έχασε απο το 90% στο 50% μέσα σε μια νύχτα χωρίς να το χρησιμοποιώ μόνο με το wi-fi ανοιχτό : https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNbG1IM0RYRmM5OE0/view . Δεν ξέρω τι να κάνω , μου έχει σπάσει τα νεύρα. Φοράω την έκδοση V20f-EUR-XX Σας ευχαριστώ πολύ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Παιδιά καμιά ιδέα γαι το τι να κάνω με το πρόβλημα που έχω ? Είχε κανείς άλλο παρόμιο πρόβλημα ? Το πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία ξεφορτίζεται ορισμένες φορές παρόλο που το κινητό είναι σε standby κατάσταση. Επροχθές έχασε απο το 90% στο 50% μέσα σε μια νύχτα χωρίς να το χρησιμοποιώ μόνο με το wi-fi ανοιχτό : https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNbG1IM0RYRmM5OE0/view . Δεν ξέρω τι να κάνω , μου έχει σπάσει τα νεύρα. Φοράω την έκδοση V20f-EUR-XX Σας ευχαριστώ πολύ :( Factory reset ή κατέβασε εφαρμογές να δεις τι την καταναλώνει ή ακόμα και μέσα το μενου του g4.. Αυτό που έστειλες πραγματικά δεν δείχνει τίποτα... Πόσταρε στο άλλο topic με τη μπαταρία. Edited June 14, 2016 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Factory reset ή κατέβασα εφαρμογές να δεις τι την καταναλώνει ή ακόμα και μέσα το μενου του g4.. Αυτό που έστειλες πραγματικά δεν δείχνει τίποτα... Πόσταρε στο άλλο topic με τη μπαταρία. Του έχω κάνει factory reset πρίν περίπου 1,5 μήνα . οκ σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Νομίζω το gsam κάνει καλή δουλειά εγώ είμαι ρουτ και χρησιμοποιώ άλλα προγράμματα οπότε ότι και να σου πω ψέμα θα ναι. Στο άλλο τοπικ θα βοηθήσουν πιο πολύ τα παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παιδιά πριν λίγες ώρες έβγαλε το κινητό ένα στίγμα μαύρο (σαν λερωμενο φαίνεται) στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Από την ζέστη φαντάζομαι... Τι μπορώ να κάνω? Είναι ελάχιστο αλλά φοβάμαι μη μεγαλώσει. Έλεγα να ανεβάσω screenshot αλλά δεν φαίνεται στο στιγμιότυπο. Φοβάμαι μην επεκταθεί τώρα με τις ζεστές και μπλεξω με σέρβις (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παιδιά πριν λίγες ώρες έβγαλε το κινητό ένα στίγμα μαύρο (σαν λερωμενο φαίνεται) στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Από την ζέστη φαντάζομαι... Τι μπορώ να κάνω? Είναι ελάχιστο αλλά φοβάμαι μη μεγαλώσει. Έλεγα να ανεβάσω screenshot αλλά δεν φαίνεται στο στιγμιότυπο. Φοβάμαι μην επεκταθεί τώρα με τις ζεστές και μπλεξω με σέρβις (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) καλο θα ειναι να το στειλεις........δεν ειναι να παιζεις με τετοια θεματα....αν μπορεσεις να βγαλεις με αλλο τηλ καμια φωτο να το δουμε καλο θα ηταν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Νομίζω το gsam κάνει καλή δουλειά εγώ είμαι ρουτ και χρησιμοποιώ άλλα προγράμματα οπότε ότι και να σου πω ψέμα θα ναι. Στο άλλο τοπικ θα βοηθήσουν πιο πολύ τα παιδιά Μάλιστα οκ , σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Πάντως παιδιά σε εμένα όταν ζεσταίνεται το κινητό βγάζει δεξιά αριστερά δύο κάθετες γραμμές χρώματος μωβ. Φαίνεται πολύ έντονα όταν υπάρχει γκρι θεμα και οταν ζεσταίνεται το κινητό. Όταν είναι κρύο δεν φαίνεται τίποτα. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ωχ ωχ οι κιτρινίλες του g2 γίνανε μοβ? :wacko: Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 απορω πως το ζεστενετε τοσο, ποτε δεν εχει αναψει το δικο μου. Τι κανετε ρε παιδια? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Πάντως παιδιά σε εμένα όταν ζεσταίνεται το κινητό βγάζει δεξιά αριστερά δύο κάθετες γραμμές χρώματος μωβ. Φαίνεται πολύ έντονα όταν υπάρχει γκρι θεμα και οταν ζεσταίνεται το κινητό. Όταν είναι κρύο δεν φαίνεται τίποτα. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο θέμα έχω. Απροβληματιστο τηλέφωνο εδώ και μήνες, το μόνο θέμα είναι αυτό με τις μωβ λωρίδες στα άκρα. Ευτυχώς που φαίνεται μόνο σε γκρι σκούρο φόντο. Αν δω ότι χειροτερευει θα το πάω για service. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 μπορει να μου πει καποιος γιατι οταν τραβαω βιντεο με πλαγια το τηλ οταν παω να το δω γιατι φαινεται ετσι???τι εννοω το δειχνει πλαγιασμενο το περιστρεφω να το δω σαν ανθρωπος και αλλαζει λογο της περιστροφης και το δειχνει οριζοντια πρεπει μετα με προγραμμα να παω το φτιαξω??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 απορω πως το ζεστενετε τοσο, ποτε δεν εχει αναψει το δικο μου. Τι κανετε ρε παιδια? Και μένα σε όλα τα άλλα απροβληματιστο το κινητό. Το έκανα και επαναφιρα εργοστασιακων μήπως εφταιγε κάποια εφαρμογή....αλλά όχι. Έχω διαβάσει και στο εξωτερικό ότι κάποιοι είχαν το ίδιο πρόβλημα . Παρακάτω παραθέτω και εικονες από ξένο φόρουμ. Το ίδιο πρόβλημα εμφανίστηκε και σε μένα. Προσέξτε το παιδιά μήπως το έχει και άλλος και δεν το έχει προσέξει. [ATTACH]65476[/ATTACH] [ATTACH]65477[/ATTACH] [ATTACH]65478[/ATTACH] Γράφουν ότι είναι hardware το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Και μένα σε όλα τα άλλα απροβληματιστο το κινητό. Το έκανα και επαναφιρα εργοστασιακων μήπως εφταιγε κάποια εφαρμογή....αλλά όχι. Έχω διαβάσει και στο εξωτερικό ότι κάποιοι είχαν το ίδιο πρόβλημα . Παρακάτω παραθέτω και εικονες από ξένο φόρουμ. Το ίδιο πρόβλημα εμφανίστηκε και σε μένα. Προσέξτε το παιδιά μήπως το έχει και άλλος και δεν το έχει προσέξει. [ATTACH]65476[/ATTACH] [ATTACH]65477[/ATTACH] [ATTACH]65478[/ATTACH] Γράφουν ότι είναι hardware το πρόβλημα. Έτοιμος για το service είσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 καλο θα ειναι να το στειλεις........δεν ειναι να παιζεις με τετοια θεματα....αν μπορεσεις να βγαλεις με αλλο τηλ καμια φωτο να το δουμε καλο θα ηταν... Τώρα δεν φαίνεται καθόλου!!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παιδια ειναι προβλημα της οθόνης αυτο image retention ..ειχα το ιδιο θεμα στο g4 και μου το αλλαξαν οθονη και προχθες παλι το ιδιο θεμα στο v10.Απ οτι διαβαζω εχει ιδια θέματα και στο g5? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts