themis0009 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Τρίτη στείλανε κουριερ Τετάρτη μεσημέρι το είχανε.Πέμπτη πρωι το έφτιαξαν Παρασκευή πρωί το είχα στα χέρια. :) Μια χαρα!! θα παρω πρωι πρωι την Δευτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εγώ πήρα στην lg πρώτα. Δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εγώ πήρα στην lg πρώτα. Δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο. σε αυτή την περίπτωση δεν παιρνουμε την paracordia;; πρεπει να παρω την Lg πρωτα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 σε αυτή την περίπτωση δεν παιρνουμε την paracordia;; πρεπει να παρω την Lg πρωτα;; Πάρε στην Lg, θα κανονίσουν να στείλουν αυτοί κούριερ να παραλάβει τη συσκευή. Τη Δευτέρα περιμένουν παραλαβές από ανταλλακτικά έχουν πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Πάρε στην Lg, θα κανονίσουν να στείλουν αυτοί κούριερ να παραλάβει τη συσκευή. Τη Δευτέρα περιμένουν παραλαβές από ανταλλακτικά έχουν πει. μόλις πηρα τηλέφωνο και μου είπαν να πάω στο service εγώ στον σταθμό κατεχάκη Πρινεας ή Πριμεας 7 (κατι τετοιο) δεν μου είπαν να έρθουν να το πάρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 μόλις πηρα τηλέφωνο και μου είπαν να πάω στο service εγώ στον σταθμό κατεχάκη Πρινεας ή Πριμεας 7 (κατι τετοιο) δεν μου είπαν να έρθουν να το πάρουν Μπορεί επειδή είσαι από Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μπορεί επειδή είσαι από Αθήνα. Και εγω αυτο πιστευω....θα παω Δευτερα να δω!! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να κάνω και μια χαζή ερώτηση? έχω βάλει στο άσπρο καπάκι που είχε η συσκευή wireless charging,πειράζει να το πάω με αυτό ή να βάλω ένα δερμάτινο που έχω? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 μην το δινεις σημασια ειναι ασχετο λοιπον δοκιμασε κατι που θα σου πω πανε ρυθμίσεις/εφαρμογες ενεργοποίησε απο πανω δεξια την επιλογη προβολη συστηματος και μολις σου δειξει ολες τις εφαρμογες πηγαινε και βρες το ''κεντρο ενημερωσης'' μολις το βρεις ανοιξε το πανε αποθήκευση και κανε διαγραφη cache και μετα καπακι εκκαθαριση δεδομενων Πάνω δεξιά δεν έχει κάτι που να λέει προβολή συστήματος. Αυτά έχει μόνο https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160409/05540ab653d42f59d803a1908f76882b.jpg (Στάλθηκε απο lg g4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Κανε αυτό που σου είπα @lek88 διακοπη της εφαρμογής "Ενημέρωση λογισμικού". Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Κανε αυτό που σου είπα @lek88 διακοπη της εφαρμογής "Ενημέρωση λογισμικού". δεν χρειαζεται τομμυ αν κανει εκκαθαριση θα στρωσει...ουσιαστικα εχει λαγκαρει απο τα προσωρινά αρχεια του αλλα δεν θυμαμαι πως να το βρει στην λολιποπ...μολις κλεισει ανοιξει τηλ η εν λογο εφαρμογη απο το συστημα ξαναξεκιναει απο το μηδεν και θα λειτουργει νορμαλ αν μπορεις να δωσι τα φωτα σου να την βρει στις επιλογες θα ηταν καλο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Κανε αυτό που σου είπα @lek88 διακοπη της εφαρμογής "Ενημέρωση λογισμικού". Αυτό κοιτάω να κάνω αλλά δεν έχει κάπου ενημέρωση λογισμικού για να το κλείσω!! Αν έχεις κάποιο screenshot... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160409/e70c467261a016ba031e3dcdbf8a15fc.jpg Θα πας στις εφαρμογές και τέρμα δεξιά που λέει "όλα " και θα το βρεις . Η θα κάνεις αυτό που λέει ο kiris Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Θα πας στις εφαρμογές και τέρμα δεξιά που λέει "όλα " και θα το βρεις . Η θα κάνεις αυτό που λέει ο kiris Ωραία!!!! Το βρήκα κ έκανα διακοπή!! Δεν πιστεύω να έχω κανένα πρόβλημα μετά όμως...! Ευχαριστώ κ εσένα και τον kiris!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ωραία!!!! Το βρήκα κ έκανα διακοπή!! Δεν πιστεύω να έχω κανένα πρόβλημα μετά όμως...! Ευχαριστώ κ εσένα και τον kiris!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Ετσι το εκανα στο xperia sp της κοπελας μου που την επρηζε με ενημερωσεις λογισμικου που δεν ηθελε να κανει. Απλα μετα απο καθε restart το εμφανιζε παλι και απλα το ξανακανε διακοπη. :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ετσι το εκανα στο xperia sp της κοπελας μου που την επρηζε με ενημερωσεις λογισμικου που δεν ηθελε να κανει. Απλα μετα απο καθε restart το εμφανιζε παλι και απλα το ξανακανε διακοπη. :) Όντως... Μετά από επανεκκίνηση ανοίγει ξανά και πρέπει να του κάνω πάλι απενεργοποίηση. Δεν πειράζει! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Όντως... Μετά από επανεκκίνηση ανοίγει ξανά και πρέπει να του κάνω πάλι απενεργοποίηση. Δεν πειράζει! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Εστω και ετσι ειναι ενας τροπος να το ξεφορτωνεσαι. Δε ξερω γιατι στο υπενθυμιζει ενω το εχεις απενεργοποιημενο απο εκει μεσα. Πρεπει ντε και καλα να βαλεις την 6.0 μαλλον :P Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εστω και ετσι ειναι ενας τροπος να το ξεφορτωνεσαι. Δε ξερω γιατι στο υπενθυμιζει ενω το εχεις απενεργοποιημενο απο εκει μεσα. Πρεπει ντε και καλα να βαλεις την 6.0 μαλλον :P Μα είναι χαζομάρα σκέτη σου λέω!!!! 3-4 φορές τη μέρα μου χτυπάει. Και με ήχο και δόνηση σαν να έχω μήνυμα! Ιδικά όταν χτυπάει τη νύχτα και με ξυπνάει είναι πολύ σπαστικό (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μα είναι χαζομάρα σκέτη σου λέω!!!! 3-4 φορές τη μέρα μου χτυπάει. Και με ήχο και δόνηση σαν να έχω μήνυμα! Ιδικά όταν χτυπάει τη νύχτα και με ξυπνάει είναι πολύ σπαστικό (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) δοκιμσε αυτο που σου ειπα κ λογικα δεν θα ξανακναεις τιποτα θα δουλευει οπωσ σε ολουσ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 δοκιμσε αυτο που σου ειπα κ λογικα δεν θα ξανακναεις τιποτα θα δουλευει οπωσ σε ολουσ Εκκαθάριση? Έκανα κ εκκαθάριση... Θα δείξει! Όμως πάνω δεξιά που λες δεν έχω τέτοια επιλογή (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εκκαθάριση? Έκανα κ εκκαθάριση... Θα δείξει! Όμως πάνω δεξιά που λες δεν έχω τέτοια επιλογή (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Εχεις λολλιποπ και ειναι αλλιως το μενου. Στο mm και εμενα με ξενισε λιγο ο τροπος αλλα τον βρηκα. Εως το λολλιποπ οι εφαρμογες συστηματος ειναι στο "ΟΛΑ" τερμα δεξια (αν εννοεις αυτο) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Πάλι μου το πετάει για αναβάθμιση ..... Κάνει ενεργοποίηση μόνο του μετά από λίγη ώρα! Χωρίς να κάνω επανεκκίνηση το κινητό.. .. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δεν κατάλαβα τι είναι αυτό.. (Στάλθηκε απο lg g4) Προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό και κάντο. Σε εμένα μόνο έτσι σταμάτησε να βγάζει μήνυμα για ΟΤΑ. Αυτό δεν είναι το προβλημα σου? Απλά μερικές φορές μετα απο restart θα χρειαστεί να επαναλάβεις την διαδικασία. Εγω το έκανα χθες και σήμερα δεν μου έβγαλε μήνυμα... Τα 4 βασικά βήματα είναι τα παρακάτω Enter on dialer 277634#*# Go to Wifi Test. (δοκίμασε όλο το μενου και θα το βρεις, σε εμένα ήταν κάτω - κάτω) Go to OTA Setting. Press Disable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό και κάντο. Σε εμένα μόνο έτσι σταμάτησε να βγάζει μήνυμα για ΟΤΑ. Αυτό δεν είναι το προβλημα σου? Απλά μερικές φορές μετα απο restart θα χρειαστεί να επαναλάβεις την διαδικασία. Εγω το έκανα χθες και σήμερα δεν μου έβγαλε μήνυμα... Τα 4 βασικά βήματα είναι τα παρακάτω Enter on dialer 277634#*# Go to Wifi Test. (δοκίμασε όλο το μενου και θα το βρεις, σε εμένα ήταν κάτω - κάτω) Go to OTA Setting. Press Disable https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160410/355fb52db42d0b89ff44b79d4c6d2fce.jpg Έτσι το κατάλαβα!!!! Για να δούμε τώρα...... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Αποχαιρετώ κι εγώ την ομάδα εδώ, αφού τελικά το έδωσα κι εγώ όπως και φίλος παραπάνω στο public και πήρα το s7 edge. H εμπειρία μου με το κινητό ήταν μικρή, αφού το αγόρασα από την προσφορά της vodafone τον Δεκέμβριο αλλά λίγο ο φόβος των Ιουδαίων (bootloop), λίγο η κατακόρυφη πτώσης της τιμής με οδήγησαν στην αλλαγή. Πάντως η οθόνη του g4 ήταν απόλαυση, νομίζω θα μου λείψει. Υ.Γ. Να χαίρεστε την κινητάρα! Edited April 10, 2016 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Αποχαιρετώ κι εγώ την ομάδα εδώ, αφού τελικά το έδωσα κι εγώ όπως και φίλος παραπάνω στο public και πήρα το s7 edge. H εμπειρία μου με το κινητό ήταν μικρή, αφού το αγόρασα από την προσφορά της vodafone τον Δεκέμβριο αλλά λίγο ο φόβος των Ιουδαίων (bootloop), λίγο η κατακόρυφη πτώσης της τιμής με οδήγησαν στην αλλαγή. Πάντως η οθόνη του g4 ήταν απόλαυση, νομίζω θα μου λείψει. Έδωσες το G4 και πόσο σου βγήκε σε τιμή το edge στα παμπλικ??? Πιστεύω πως το G4 και το s7 είναι τα κορυφαία αυτή την στιγμή!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts