simaras Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδιά στις επαφές μου πάνω πάνω μου βγάζει αυτές που έχω περασμένες στο skype.υπάρχει κάποιος τρόπος να τις κάνω να μην εμφανίζονται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδιά στις επαφές μου πάνω πάνω μου βγάζει αυτές που έχω περασμένες στο skype.υπάρχει κάποιος τρόπος να τις κάνω να μην εμφανίζονται ; Μπες στις επαφές και πάτα πάνω δεξιά στις τέλειες και πήγαινε κάτω κάτω που λέει ρυθμίσεις επαφών και εκεί μέσα θα επιλέξεις τι θες να σου εμφανίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ενημερωτικά... η συζήτηση για τις κάρτες μνήμης μεταφέρθηκε στο σωστό θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428591 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Σήμερα είχα θέμα με μια κλήση, βασικά μετά την κλήση κόλλησε και έμεινε ανοιχτό.... δεν έκλεινε (Δεν τερμάτιζε την κλήση). Αναγκάστηκα να το κλείσω τελείως και να το ξανα ανοίξω.... Να το θεωρήσω τυχαίο γεγονός ? Δεν φοράει ούτε ζελατινα προστασίας ουτε tempered glass Είναι γνωστό πρόβλημα της Marshmallow αλλά το κάνει σπάνια. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις παρακάτω και αν θες να γράψεις κι εκεί. Είχα ανοίξει και νέο θέμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά κάποιος moderator το συγχώνευσε(κακώς κατα την γνώμη μου) με το ακόλουθο θέμα, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο πρόβλημα κατα κάποιο τρόπο να "αποκρύπτεται" από την επιφάνεια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6607765#post6607765 Edited March 16, 2016 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλημέρα!Έχει 3 μέρες τώρα που μου βγάζει στην "κουρτίνα" μήνυμα να κατεβάσω το AR Cleaner. Μου έχει σπάσει τα νεύρα!Καμιά ιδέα το πως φεύγει? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Γειά σας. Παρατηρώ ότι μερικές φορές δεν συνδέεται σε wifi που έχω ήδη περασμένο και πρέπει να μπω να κλείσω το wifi και να το ανοίξω πάλι για να συνδεθεί, επίσης το ιδιο γίνεται και με δεδομένα μερικές φορές.. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Το adguard είναι αποτελεσματικό αλλά τραβάει αρκετή μπαταρία. Θα το δείτε στα στατιστικά. Τώρα δε ξέρω τι συμβαίνει με το κινητό μου αλλά ο μαμά browser δε ρολαρει τόσο καλά όσο ο chrome που έχω για default. Με την lollipop πήγαινε καλύτερα νομίζω αλλά τεσπα, δε με πολυπειραζει Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Δεν τον αλλάζω τον μαμισιο...από το g2 που είχα έχει καθιερωθεί...εύκολος κ γρήγορος...ότι κάνω με τον chrome στο desk top κάνω κι εδώ λογικά λόγω συγχρονισμού με το gmail μου Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 για κανετε μια εκκαθαριση δεδομενων το browsers σας απο διαχειριση εφαρμογων!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Παιδιά καλημέρα θα πάρω ένα lg g4 μεταχειρισμενο πως μπορώ να δω αν είναι ok ο bootloader δηλαδή αν δεν είναι ξεκλειδωτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Παιδιά καλημέρα θα πάρω ένα lg g4 μεταχειρισμενο πως μπορώ να δω αν είναι ok ο bootloader δηλαδή αν δεν είναι ξεκλειδωτος Στην επανεκκίνηση που εμφανίζεται το logo της LG θα δεις αυτό... http://i.imgur.com/kAzL8XU.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Παιδιά καλημέρα θα πάρω ένα lg g4 μεταχειρισμενο πως μπορώ να δω αν είναι ok ο bootloader δηλαδή αν δεν είναι ξεκλειδωτος Οταν το ανοιξεις θα το γραφει καπου αριστερα σα μυνημα Bootloader Unlocking ...κατι τετοιο παντως. Edited March 16, 2016 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Ευχαριστώ αν δε γράφει τίποτα είναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Ευχαριστώ αν δε γράφει τίποτα είναι οκ; Ε ναι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Δούλεψα τον μαμά browser μία εβδομάδα. Καλός αλλά χωρίς να κάνω κάτι ενώ έχω ανοιχτές 4-5 καρτέλες όταν πήγαινα να ξανά μπω είχε μόνο μία. Με της έσβησε. Άντε ξανά από την αρχή. Με το έκανε 4 φορές και μετά ξανά γύρισα στον Chrome.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Στις προεγκατεστημενες εφαρμογες, ποια ειναι η διαφορα μεταξυ απενεργοποιησης και υποχρεωτικης διακοπης? Θελω να διαγραψω καποιες αχρηστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Στις προεγκατεστημενες εφαρμογες, ποια ειναι η διαφορα μεταξυ απενεργοποιησης και υποχρεωτικης διακοπης? Θελω να διαγραψω καποιες αχρηστες. Η απενεργοποίηση κάνει μια εφαρμογή ανενεργή, δεν θα τη βλέπεις καν στον app drawer της συσκευής σου. Η υποχρεωτική διακοπή την κλείνει προσωρινά και την ανοίγει το σύστημα όταν αυτό κρίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Η απενεργοποίηση κάνει μια εφαρμογή ανενεργή, δεν θα τη βλέπεις καν στον app drawer της συσκευής σου. Η υποχρεωτική διακοπή την κλείνει προσωρινά και την ανοίγει το σύστημα όταν αυτό κρίνει. Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Στις προεγκατεστημενες εφαρμογες, ποια ειναι η διαφορα μεταξυ απενεργοποιησης και υποχρεωτικης διακοπης? Θελω να διαγραψω καποιες αχρηστες. Με την υποχρεωτική διακοπή την κλείνεις να μην τρέχει στο παρασκήνιο και να μην λειτουργεί αν δεν την βάλεις μπροστά εσυ. Πιστεύω δεν το λέω λάθος.... Αν την κάνεις απενεργοποίηση θα δεις ότι θα εξαφανιστεί εντελώς το εικονίδιο της εφαρμογής από το app drawer. Μετά αν θες να εμφανιστεί ξανά, πας στο playstore στην συγκεκριμένη εφαρμογή και πατάς ενεργοποίηση Edited March 16, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν διαφορές στο 818 και το 815; πέραν του dual Sim. Δηλαδή απόδοση, software, μπαταρία π.χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπερα παιδια. Εφτασε λιγο νωριτερα απο οτι περιμενα η συσκευη στα χερια μου , και αφου λοιπον ολοκληρωσα την πρωτη φορτιση της, μου ηρθε και το update για ΜΜ (μου ειπαν οτι θα μου στειλουν 602 παρτιδα, και ελαβα 601, δε θα το κανω θεμα παντως... ), το οποιο περναω OTA. Αφου ολοκληρωθει , πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων, σωστα; Δε προλαβα να κανω και πολλα σε lollipop. Το μονο που βλεπω ειναι οτι η μπαταρια εξαντλειται αρκετα γρηγορα, αλλα δεν εχει κανει ακομη και κανεναν κυκλο φορτισης το κινητο ωστε να μπορουμε να πουμε κατι με βεβαιοτητα. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Δεν επιβάλλεται να κανείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα προτείνεται, ειδικά εσύ που είσαι στο στήσιμο ακόμα, είναι και ένας λόγος παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπερα παιδια. Εφτασε λιγο νωριτερα απο οτι περιμενα η συσκευη στα χερια μου , και αφου λοιπον ολοκληρωσα την πρωτη φορτιση της, μου ηρθε και το update για ΜΜ (μου ειπαν οτι θα μου στειλουν 602 παρτιδα, και ελαβα 601, δε θα το κανω θεμα παντως... ), το οποιο περναω OTA. Αφου ολοκληρωθει , πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων, σωστα; Δε προλαβα να κανω και πολλα σε lollipop. Το μονο που βλεπω ειναι οτι η μπαταρια εξαντλειται αρκετα γρηγορα, αλλα δεν εχει κανει ακομη και κανεναν κυκλο φορτισης το κινητο ωστε να μπορουμε να πουμε κατι με βεβαιοτητα. Στην αρχή στις πρώτες φορτίσεις θα δεις πιθανόν την μπαταρία να μην κρατά. Και εγώ βιάστηκα και έγραφα εδώ ότι η μπαταρία είναι χάλια. Μερικές όμως φορτίσεις αργότερα τα πράγματα έφτιαξαν. Κρατάει σίγουρα μιάμιση μέρα σε μένα με 4.30 ώρες sot σχεδόν πάντα με φωτεινότητα μέσο όρο στο 50% Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Το αυτόματο στην φωτεινότητα οθόνης δεν το δουλεύετε πολλοί. Γιατί; Εγώ στο αυτόματο το έχω συνέχεια.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Το αυτόματο στην φωτεινότητα οθόνης δεν το δουλεύετε πολλοί. Γιατί; Εγώ στο αυτόματο το έχω συνέχεια.. Οι περισσότεροι έτσι το έχουν / έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts