Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ίδιο θέμα είχα σε stock ROM (4.4.2) και stock based custom ROM στο OG, μόνο βάζοντάς το σε πτήση και βγάζοντάς το ξαναέπιανε 4G.

Τότε η μόνη λύση ήταν το hard reset ή το φλασάρισμα μιας άλλης ROM, δυστυχώς.

Δοκίμασε hard reset, όταν ξεκινάει η διαδικασία σεταρίσματος της συσκευής να φανταστείς, το δίκτυο πάνω δείχνει EDGE. Από την αρχή.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Δοκίμασε hard reset, όταν ξεκινάει η διαδικασία σεταρίσματος της συσκευής να φανταστείς, το δίκτυο πάνω δείχνει EDGE. Από την αρχή.

Τότε δεν ξέρω τί να πω. Είχα το θέμα αυτό και το κατάλαβα όταν έδωσε η WIND το δωρεάν 4G αλλά όταν φλάσαρα custom ή όταν έκανα hard reset, πάντα ξεκινούσε με 4G στο set up. Και όλα αυτά, από την 4.4.2 και μετά.

Δοκιμάστε με ROM άλλης προέλευσης, αλλιώς Procordia (και κατεβάστε το LG Phone Info για backup του KDZ της ROM προέλευσης)

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Καλησπερα!

Μολις παρελαβα το G4!! Σαν πρωτη φορτιση τι πρεπει να κανω ? Ευχαριστω

Έτσι κ αλλιώς όταν φτάσει στο 100% η μπαταρία σταματάει να τραβάει ρευμα! Οπότε είτε 8 ώρες το έχεις στο ρεύμα είτε δυο, είναι το ίδιο πράγμα.

Όταν φτάσει 100% αστο μισή ωρίτσα και βγαλτο.

Αυτό που πρέπει να προσέχεις όμως γενικά (όπως σου είπαν κ αλλοι) είναι να μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω από 20%

Ναι... Είναι ευρωπαϊκό και παίρνει κανονικά την 6. Δεύτερο καπάκι θα πρέπει να έχει σίγουρα, αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν το αναφέρει.

Θα ναι ευρωπαικο σιγουρα φιλε Αθανασιε δεν το αμβιβαλλο αυτο αλλα λογικα θα χει δευτερο καπακι ή μηπως ειχαν οι πρωτες παρτιδες δευτερο καπακι ; Το δικο μου που εχω τωρα το ασπρο χρυσο δηλαδη ειναι απο την ΚΟΡΕΑ και δεν εχει παρει την 6.0 ακομα γιατι ; Αφου πρωτα βγηκε στην Κορεα αρα επρεπε οσες συσκευες ειναι απο κει να την επαιρναν πρωτα. Το περιεργο ειναι οτι μ λεει οτι ειναι ενημερωμενο το τηλεφωνο μου και ακομα ειμαι με 5.1

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

ειμαι σιγουρος οτι καποια εφαρμογη σου το κανει αυτο...ψαξτες

Και μένα μου το έκανε.έβγαλα το truecaller και το called id και δεν το ξανακανε!!!

Σαν εκδοση λογισμικου , γραφει V10a-EUR-XX.

Δεν μου εβγαλε καποιο update οταν πατησα ενημερωση.

Εγώ το είχα τσεκάρει πρίν απο 8-10 μέρες και είχε αναβάθμηση , σήμερα που θέλησα να το κάνω update μου γράφει οτι είναι ενημερωμένο.:worry::worry::worry:

Σαν εκδοση λογισμικου , γραφει V10a-EUR-XX.

Δεν μου εβγαλε καποιο update οταν πατησα ενημερωση.

Ουτε στο lg bridge δεν σου δινει ενημέρωση?

Αυτη η εκδοση που εχεις ειναι η πρωτη lollipop και εχει βγει σε καποιες χωρες μεχρι και e.περιεργο αυτο.

Βαλε το bridge να το τσεκάρεις....

Eνα πολυ καλο βιντεακι που ολοι μας πρεπει να δουμε.

Εμαθα πολλα πραγματα που δεν ηξερα για το τηλεφωνο μας.

In the begining there was nothing, which exploded.

Ουτε στο lg bridge δεν σου δινει ενημέρωση?

Αυτη η εκδοση που εχεις ειναι η πρωτη lollipop και εχει βγει σε καποιες χωρες μεχρι και e.περιεργο αυτο.

Βαλε το bridge να το τσεκάρεις....

Για το Bridge μιλάω και εγώ ποιο πάνω!

Για το Bridge μιλάω και εγώ ποιο πάνω!

Για κανε τοτε ενα ελενχο απο το κινητο ΟΤΑ δηλαδη.

Βρε παιδια τι έπαθα! Ειδα 2 βίντεο στο youtube βασικα μουσικη που την επαιζα μεσω bluetooth στο αυτοκινητο κ μου ξοδεψε 100mb Περιπου.

Πρεπει να βαλω κ αλλο πακετο ιντερνετ. Ειδε το youtube φανταζομαι οτι εχω γρήγορο ιντερνετ κ θα τα επαιζε σε FHD...

Εβαλα μια ρυθμιση στην εφαρμογη του yt να παιζει hd βιντεο μονο αν ειμαι με wifi αλλα κ παλι δεν ειδα καπου να μπορω να επιλεξω manualy την ποιοτητα του κάθε βίντεο

In the begining there was nothing, which exploded.

Βρε παιδια τι έπαθα! Ειδα 2 βίντεο στο youtube βασικα μουσικη που την επαιζα μεσω bluetooth στο αυτοκινητο κ μου ξοδεψε 100mb Περιπου.

Πρεπει να βαλω κ αλλο πακετο ιντερνετ. Ειδε το youtube φανταζομαι οτι εχω γρήγορο ιντερνετ κ θα τα επαιζε σε FHD...

Εβαλα μια ρυθμιση στην εφαρμογη του yt να παιζει hd βιντεο μονο αν ειμαι με wifi αλλα κ παλι δεν ειδα καπου να μπορω να επιλεξω manualy την ποιοτητα του κάθε βίντεο

η εφαρμογή δυστηχως ειναι για τα πανηγύρια.

Στο iOS υπαρχει ενα παρα πολυ καλο το TUBEX αλλα σε android δεν υπαρχει.

Για κανε τοτε ενα ελενχο απο το κινητο ΟΤΑ δηλαδη.

Παλι τα ίδια λεει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση το περιεργο είναι οτι πριν 10 μέρες μεσω bridge εβγαζε ενημερωση...:worry::worry:

Τότε δεν ξέρω τί να πω. Είχα το θέμα αυτό και το κατάλαβα όταν έδωσε η WIND το δωρεάν 4G αλλά όταν φλάσαρα custom ή όταν έκανα hard reset, πάντα ξεκινούσε με 4G στο set up. Και όλα αυτά, από την 4.4.2 και μετά.

Δοκιμάστε με ROM άλλης προέλευσης, αλλιώς Procordia (και κατεβάστε το LG Phone Info για backup του KDZ της ROM προέλευσης)

Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες, καταλήγω οτι έχει ΤΡΑΓΙΚΟ σήμα η συσκευή. Το πήρα για μια βόλτα στην πόλη και έβγαλε 4G μετά κανονικά. Το θέμα είναι οτι στο γραφείο που ΟΛΕΣ οι συσκευές - ακόμα και μερικές μούφα κινέζικες, με την ίδια κάρτα - πιάνουν 4G, το G4 πιάνει EDGE και 4G μόνο αν του κάνεις reactivate/data. Καταλήγω στο οτι έχουν βάλει πολύ χαμηλό threshold στο modem και πέφτει εύκολα σε EDGE.

Τραγικό το σήμα :down:

Anyway, σε ευχαριστώ πολύ για την όλη βοήθεια. !

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες, καταλήγω οτι έχει ΤΡΑΓΙΚΟ σήμα η συσκευή. Το πήρα για μια βόλτα στην πόλη και έβγαλε 4G μετά κανονικά. Το θέμα είναι οτι στο γραφείο που ΟΛΕΣ οι συσκευές - ακόμα και μερικές μούφα κινέζικες, με την ίδια κάρτα - πιάνουν 4G, το G4 πιάνει EDGE και 4G μόνο αν του κάνεις reactivate/data. Καταλήγω στο οτι έχουν βάλει πολύ χαμηλό threshold στο modem και πέφτει εύκολα σε EDGE.

Mη τα γενικοποιούμε όλα..

Το ότι εμφανίζεται σε εσένα αυτό το πρόβλημα (όπως σε εμένα με την επανεκκίνηση μετά από κάθε κλήση) δε σημαίνει ότι όλα τα G4 είναι προβληματικά. Προφανώς κάπου "σκαλώνει" το λογισμικό. Εγώ από σήμα, πχ, είμαι υπερευχαριστημένος σε σχέση με οποιοδήποτε κινητό είχα.

Mη τα γενικοποιούμε όλα..

Το ότι εμφανίζεται σε εσένα αυτό το πρόβλημα (όπως σε εμένα με την επανεκκίνηση μετά από κάθε κλήση) δε σημαίνει ότι όλα τα G4 είναι προβληματικά. Προφανώς κάπου "σκαλώνει" το λογισμικό. Εγώ από σήμα, πχ, είμαι υπερευχαριστημένος σε σχέση με οποιοδήποτε κινητό είχα.

Χαλάρωσε, δεν προσβάλλω τη συσκευή σου. Με την εμπειρία μου θεωρώ οτι έχω την άνεση να κρίνω πομποδέκτες. Μπράβο σου που είσαι ευχαριστημένος (δεν ξέρω πως έχεις συνηθίσει), εγώ δεν θα ήμουν από τέτοιο σήμα. Στα υπόλοιπα είναι εξαιρετικό κινητό, ανώτερο σε συνολική εμπειρία χρήσης από πολύ πιο ακριβά wannabe. Ένα αρνητικό έχει μόνο, επομένως κανένας δεν «γενικοποιεί», αντιθέτως είμαι πολύ συγκεκριμένος.

Και δεν είναι «προβληματικό» απλά έτσι λειτουργεί η συσκευή. Μην το βγάζουμε «προβληματικό» επειδή δεν μας συμφέρει. ;)

Αυτά, τα ολίγα, μην ψαρώνετε G4 owners, δεν μπήκα να σας προσβάλλω.

Edited by Mythozz

Χαλάρωσε, δεν προσβάλλω τη συσκευή σου. Με την εμπειρία μου θεωρώ οτι έχω την άνεση να κρίνω πομποδέκτες. Μπράβο σου που είσαι ευχαριστημένος (δεν ξέρω πως έχεις συνηθίσει), εγώ δεν θα ήμουν από τέτοιο σήμα. Στα υπόλοιπα είναι εξαιρετικό κινητό, ανώτερο σε συνολική εμπειρία χρήσης από πολύ πιο ακριβά wannabe. Ένα αρνητικό έχει μόνο, επομένως κανένας δεν «γενικοποιεί», αντιθέτως είμαι πολύ συγκεκριμένος.

Και δεν είναι «προβληματικό» απλά έτσι λειτουργεί η συσκευή. Μην το βγάζουμε «προβληματικό» επειδή δεν μας συμφέρει. ;)

Χαλαρός είμαι και δεν νιώθω ότι προσβάλεις κανέναν. Τις απόψεις μας γράφουμε από την εμπειρία χρήσης μας οπότε δε νομίζω ότι τίθεται θέμα.

Θεωρώ ότι έχω καλύτερο σήμα από το g2 που είχα πριν και από ένα z3 compact που έχει η γυναίκα μου σε μια περιοχή που έχει παραδεχτεί και η voda ότι δεν έχει καλό γενικά σήμα.

Practice what you preach

Ρε παιδιά καλησπέρα. Μία ερώτηση γιατί έχω τρελλαθεί. Έχει ο κολλητός μου το G4, από skroutz store, Ευρωπαικό (Ολλανδία), V10d-EUR-XX και έχει θέμα με το 4G/LTE.

Μου το έφερε να το δω και έχω σπάσει τα νεύρα μου. Είναι στο 4G κανονικά, συνδέεται στο WLAN του γραφείου και μετά από 2-3 ώρες όταν φύγει να πάει σπίτι του, το σήμα του πάει EDGE. Δεν ανεβαίνει σε H ή 4G, παρά μόνο αν κλείσει δίκτυο, ξανανοίξει και πάει στο H+/4G.

Η κάρτα SIM ΔΕΝ έχει θέμα, τη δοκίμασα σε 2 κινητά χωρίς πρόβλημα.

Το σημείο ΔΕΝ έχει θέμα, πιάνουμε 4G με όλα τα κινητά εδώ.

Με λίγα λόγια την περισσότερη ώρα (όταν δεν είναι συνδεδεμένο σε WLAN) το κινητό είναι σε EDGE, χωρίς λόγο και ΔΕΝ ανεβαίνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ σε H/LTE. Any help?

όταν είναι συνδεδεμένο στο wifi, και πας ρυθμίσεις-->wifi, έχει τικαρισμένο πάνω πάνω το "αυτόματη μετάβαση σε δίκτυο κινητής κλπ"? και εμένα μου το κάνει αυτό αν συνδεθώ κάπου και αποεπιλεγεί, και μετά θέλει κλείσιμο άνοιγμα data και να πας να κάνεις αναζήτηση δικτύου χειροκίνητα. Είναι ταλαιπώρια. Πάντως με cosmote στην Αθήνα σε πολύ λίγα μέρη δεν έχω 4g, πόσο δε καλό σήμα...

Νίκο, κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει η συσκευή του φίλου σου, μιας και το σήμα του g4 ει αι καλύτερο και από το Ζ3. Πιάνω 4g και στα πιο απίθανα σημεία (Vodafone). Και μιας και είμαι εξωτερικός πωλητής και γυρίζω την μισή Ελλάδα, το έχω τσεκάρει με όλες σχεδόν τις συσκευές τις επώνυμες. Ένας λόγος ακόμη που το κρατάω είναι αυτός. Γι αυτό σου λέω κάτι παίζει.

Για πες του να το στείλει μια να τσεκάρουν το πομπό δεκτή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Σχετικά με το σήμα....μέχρι και 4g+ έχω σε αρκετές περιοχές της Αθήνας....

Δείχνει κάποιο συγκεκριμένο εικονίδιο; πχ 4G+ η απλά 4G;

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4